









عکسها از حنیف شعاعی
: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
روزنامه حزبالله در سرمقاله خود نسبت به خبر حاجی شدن رئیس جمهور در حج امسال واکنش نشان داد.
سرمقاله این روزنامه که تحت عنوان «حاجی احرام دگر بند» منتشر شده، آمده است: رئیسجمهور برای انجام اعمال حج تمتع راهی عربستان می?شود.سفر محمود احمدینژاد به سرزمین حجاز در روزهای برگزاری کنگره عظیم حج از آن جهت قابل توجه است که حاشیهها و شایعههایی در اطراف آن شکل گرفته و ظاهراً دولت محترم تصمیم برای روشن کردن ابهام?های این موضوع ندارد. این سفر اگرچه به دعوت عبدالله، شاه عربستان انجام میشود اما طبیعی است که شرکت رئیسجمهور در اعمال حج تمتع نه به تنهایی که همراه با هیئتی از چهرههای سیاسی انجام خواهد شد و اهالی مطبوعات، در حوزههای مختلف به خوبی میدانند تلاش برای تماس با بسیاری از مسئولان اجرایی - اعم از دولتی و غیر دولتی - در این روزها معمولا به نتیجه دقیق نمیرسد و وعدههای «بازگشت از سفر حج»، پاسخ خیلی از تماسها با دفتر بسیاری از مدیران اجرای کشور است.
این روزنامه با طرح این پرسش که «آیا این سفر اول رئیس جمهور است؟»، مینویسد: از آغاز دوره ریاست جمهوری محمود احمدینژاد این سفر چهارم وی به سرزمین عربستان است و اگر پیش از این سفر حج واجب از سوی رئیس دولت و همراهان او انجام شده باشد، طبق مصوبه سیام آذر 1384 هیئت دولت، سفر جدید خارج از موازین قانونی خواهد بود واین موضوع با شعارها و ادعاهای دولت نهم سازگار نیست. پس از چند روز که از اعلام اولیه خبر سفر رئیس جمهور و هیئت همراه به سفر حج میگذرد، هنوز توضیحی برای روشن شدن اذهان عمومی درباره این سفر و جزئیات آن ارائه نشده و این سؤال هرروز جدیتر می شود که آیا سفر مسئولان درجه یک اجرایی به عربستان، نقض حرف های پرسروصدای دولت و مصوبههای به ظاهر انقلابی این مجموعه نیست.
حزبالله میافزاید: عدهای خواهند گفت: این کار در دولتهای قبلی هم سابقه داشته و مدیران اجرایی دولت در دورههای قبل هم برای سفر حج عمره به عربستان رفتهاند اما شعارهای تبلیغاتی دولت نهم از ابتدای رقابتهای انتخاباتی درباره مبارزه با رفتارهای ناصحیح و استفادههای بیوجه از بودجه عمومی و ... سخن میگفت و اگر سفر رئیسجمهور و مدیران اجرایی دولت به عربستان به مرحله اجرا برسد به معنای فراموش شدن شعارهای اصلی محمود احمدینژاد خواهد بود.غرض، ایجاد بحث سیاسی میان چهرههای حاکم بر امور اجرایی و منتقدان آنها نیست. اما اگر قرار است کاری انجام شود بهتر نیست با کمی احترام به مردم درباره جزئیات این کار توضیح داده شود و با به حساب آمدن آنها شائبه رفتارهای آمرانه و گفتن حرفهای خلاف واقع و گرفتن ژست طرفدار مردم از بین برود.
این روزنامه در ادامه مینویسد: آنچه مبرهن است اینکه در نظام مقدس جمهوری اسلامی، احرام مسئول اجرایی آن هم در سطح رئیسجمهور، کمر بستن به خدمت خلقی است که حتی در سفرهای استانی وی، کمپرسی هم نمیتواند درخواستها و نامههای مردمی خطاب به او را جمع کند. به امید آنکه رئیسجمهور محترم که همواره خدمت رسانی به مردم مشی بنیادی او بوده، پاسخی قابل قبول همچون ضرورت دیپلماتیک ارائه نماید یا آنکه احرام دیگر بندد و از این سفر صرف نظر کند.
نوشته شده توسط : علی
به گزارش نواندیش خطیب جمعه این هفته تهران در واکنش به اظهارنظر کلهر مشاور رییس جمهور مبنی بر اینکه برای ما عدالت اهمیت دارد و نه پوشش افراد جامعه، گفت : ما عفاف و عدالت را با هم می خواهیم.
همچنین غلامسحین الهام وزیر دادگستری نیز در گفتگویی اعلام کرده بود دولت با طرح امنیت اجتماعی مخالف است. در واکنش به این اظهار نظر نیز آیت الله سیداحمدخاتمی امام جمعه موقت تهران با تأیید حرکت نیروی انتظامی در طرح ارتقای امنیت اجتماعی گفت: باید این واقعیت را بپذیریم که دشمن با گسترش فساد به دنبال آندولوسی کردن کشور است و این مسئله جای تردید ندارد اگر عده ای این طرح ها را تقویت نمی کنند، حداقل به آن آسیب نرسانند.
رفع مسئولیت و اعلام مخالفت دولت با طرح امنیت اجتماعی در شرایطی صورت می گیرد که پیش از این فرمانده نیروی انتظامی از هماهنگی اجرای این طرح با وزارت کشور خبر داده بود
نوشته شده توسط : علی
در ایلام هم فک و فامیل به یاری نمایندگان آمدند
سجاد سالک؛ سفرهای استانی هیات دولت هیچ فایده یی هم که برای روستانشینان نداشته باشد لااقل برای نمایندگان مجلس این خاصیت را دارد که به صله رحم کمک رسانده و باعث آشنایی نمایندگان مجلس با اعضای فامیل دیگر نمایندگان می شود.
در ماجرای سفر استانی رئیس جمهور به اردبیل خواندید که بی توجهی استانداری به نمایندگان باعث شد که همه پس از پایان مراسم، محل را ترک کنند اما از آنجا که ماشینی برای نمایندگان مجلس در نظر گرفته نشده بود آنها کنار خیابان رفتند و پس از آنکه تاکسی هم گیرشان نیامد به خانه عمه ناصر نصیری پناه بردند و در آنجا عمه خانم پذیرایی خوبی از همکاران برادرزاده اش به عمل آورد.
همین اتفاق هفته گذشته در جریان سفر اعضای هیات دولت به ایلام هم افتاد، با این تفاوت که این بار مادرزن فریدون همتی نماینده ایلام به داد نمایندگان رسید و با پذیرایی مناسب، از رنج ناشی از بی احترامی دولت به نمایندگان کاست.
از قرار معلوم در ایلام هم دولت نمایندگان را تحویل نگرفته و حتی یک لحظه میکروفن را در اختیار نمایندگان قرار نداده که خیرمقدمی عرض کنند. در نهایت هم آنها را وسط شهر به امان خدا رها کرده اند تا توفیق اجباری نصیب نمایندگان ایلام شود که با خانواده همسر همکارشان آشنا شوند. معلوم نبود اگر منزل پدرزن همتی آن نزدیکی ها نبود نمایندگان بخت برگشته چه تمهیدی می اندیشیدند.
به هر صورت پس از کمک رسانی عمه در سفر اردبیل و یاری پدرزن در سفر ایلام به نظر می رسد نمایندگان رفته رفته به این فکر بیفتند که به اقوام خود توصیه کنند که منزلشان را به اطراف استادیوم اصلی شهر منتقل کنند تا در هنگام سفرهای استانی به دادشان برسد. با این حال ماجرای اصلی سفر استانی به ایلام، میهمانی در منزل مادرزن نماینده ایلام نبود، اتفاق اصلی جای دیگری افتاد.
درست همان زمانی که در تهران بحث استعفا یا برکناری وزیر جهاد کشاورزی داغ بود و اصولگرایان مجلس هم به رهبری احمد توکلی مقدمات استیضاح محمدرضا اسکندری را آماده می کردند، جناب آقای وزیر به نمایندگی از رئیس جمهور عازم تعدادی از شهرهای استان ایلام می شود تا با مردم دیداری داشته باشد.
در بین راه و در بخش ملکشاه، آقای وزیر با جمعی از مردم روبه رو می شود که در کنار جاده تجمع کرده اند. اسکندری که قبلاً شنیده بود در سفرهای استانی مردم استقبال خوبی از دولت به عمل می آورند در غیاب رئیس جمهور فرصت را مناسب دید تا شخصاً وارد عمل شده و به احساسات آنها پاسخ گرم و صمیمانه یی دهد. از این رو به راننده دستور توقف می دهد و سپس سر و دستش را از اتومبیل بیرون آورده و با شور و شوق فراوان برای مردمی که کنار جاده ایستاده بودند دست تکان می دهد و به آنها لبخند می زند غافل از اینکه تجمع کنندگان برای استقبال نیامده و در اعتراض به مشکلاتشان تجمع کرده بودند.
به نوشته اعتماد وزیر کشاورزی که شوکه شده بود این چه رسم مهمان نوازی است با یک اتومبیل دیگر از مهلکه نجات داده می شود تا اسکندری حواسش باشد از این به بعد بیجا و بی موقع هوس حرکات مردمی به ذهنش خطور نکند.
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
با این حال، لاریجانی که خود ماه پیش از مسؤولیت تیم هستهای ایران کنار رفت و جانشین او، «سعید جلیلی»، براحتی در جریان مذاکرات با سولانا اعلام کرد که هیچ پایبندی به تعهدات وی ندارد، اکنون و در تازهترین سخنانش از در آشتی با سیاستهای هستهای پیش از خود درآمده است؛ همچنانکه مدتی پیش هم، به شکلی غیرمنتظره شعار «آشتی ملی» را سر داده بود. آنچه نه تنها مورد استقبال و توجه چندانی در محافل سیاسی قرار نگرفت که چهرههایی شاخص از جمع اصلاحطلبان چون «محسن آرمین» سخنگوی سازمان مجاهدین انقلاب و «عبدالله ناصری» سخنگوی ائتلاف اصلاحطلبان بشدت درباره این پیشنهاد ابراز تردید کردند.
یادداشت محسن آرمین در این زمینه
یادداشت عبدالله ناصری دراین زمینه
اما پس از آن پیشنهاد غیرمترقبه برای «آشتی ملی» - که سر سوزنی با عملکرد لاریجانی در صداوسیما و حتی دوره مسؤولیت وی در تیم هستهای که عملا بازار نقد و گفتوگو در این زمینه را بسته بود- دفاعیات اخیر وی از عملکرد دولت خاتمی و اولین تیم هستهای ایران، سورپرایز تازهای از سوی مسؤول تازه کناررفته تیم هستهای محسوب میشود. سورپرایزی آنچنان ناگهانی که میتواند بیش از رویکردی جدی و واقعی، تحرکی تبلیغاتی از سوی لاریجانی برای القای مخالفت خود با دولت احمدینژاد و حتی گرایش به سمت اصلاحطلبان تلقی شود.
بحث دبیر سابق شورایعالی امنیت ملی درباره دولت خاتمی زمانی شروع شد که در جریان سخنرانی وی در میان دانشجویان دانشگاه آزاد واحد مشهد، دانشجویی از ارسال نامهای در دولت گذشته به دولت آمریکا جویا شد. نامهای که حامیان دولت مدعی هستند خاتمی در آن، آمادگی خود برای توقف فعالیتهای هستهای را اعلام کرده است. لاریجانی با رد این موضوع گفت: دولت خاتمی هیچ نامهای که با منافع و مصالح ملی کشور مغایرت داشته باشد، به آمریکاییها ننوشته است.
وی به همین بهانه به دفاع از عملکرد دولت خاتمی در زمینه هستهای پرداخت و تاکید کرد: راهبرد نظام در اواخر دولت آقای خاتمی تغییر کرد و دولت خاتمی در این زمینه، خوب هم عمل کرد. در این دوره، نظام تصمیم گرفت UCF اصفهان را راهاندازی کند و این کار را هم کرد.
لاریجانی تصریح کرد: «موضوع هستهای ایران همواره زیر نظر رهبر معظم انقلاب بوده و به این دلیل با تغییر دولتها هیچ تغییری نکرده است. تلاش ایران برای دستیابی به انرژی هستهای از زمان میرحسین موسوی آغاز شد و در دوران آقایان رفسنجانی، خاتمی و احمدینژاد هم ادامه یافت. با وجود این، همواره راهبرد انرژی هستهای کشور توسط رهبر معظم انقلاب تعیین میشده و با تغییر دولتها تنها در تاکتیکها تغییراتی صورت میگرفته است».
هر چند اظهارات لاریجانی در جریان این سخنرانی چندان حرف تازهای نیست و در مواضع رسمی، عموما اینکه «راهبرد هستهای ایران در همه دورهها با نظارت و تائید مقام رهبری تعیین شده»، مورد تاکید بوده، اما این نوع سخن گفتن از سوی کسی که زمانی با علم به موافقت مقام رهبری و کلیت مسؤولان نظام با تعلیق فعالیتهای هستهای، باز هم ادعای «معاوضه در غلطان با آبنبات» را مطرح کرده بود، جای بحث دارد.
البته شاید در پاسخ گفته شود آن ادعای لاریجانی در مقطع انتخابات ریاستجمهوری دوره نهم و از موضع یک کاندیدا با هدف تضعیف رقیب مطرح شده است. اگر اینگونه باشد (که از نظر ما هست)، این عذر بدتر از گناه خواهد بود؛ چرا که اولا آقای لاریجانی از حساسترین مساله امنیتی و تعهد کشور در قبال جامعه جهانی در آن زمان (یعنی تعلیق غنیسازی اورانیوم) استفاده تبلیغاتی و انتخاباتی کرده است و ثانیا، این سؤال جدیتر میشود که: آیا این موضعگیری حمایتآمیز از دولت خاتمی هم، ژست تبلیغاتی تازه جناب لاریجانی نیست؟
آن هم در شرایطی که هر روز، نشانههای تازهای از اقبال جامعه به دوران اصلاحات و بهویژه آقای خاتمی به چشم میآید. تا آنجا که جناب لاریجانی بعنوان یک چهره شاخص ضداصلاحات هم، ناچار به دفاع از دولت اصلاحات شده است.
این نکته را هم البته در پایان متذکر میشویم که آقای لاریجانی در همین سخنرانی اخیر خود گفته: «انرژی هستهای نباید دستاویز مناقشات داخلی شود»!
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی