سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
در شرایطی که پیش‌بینی می‌شد، پس از تدوین اساسنامه جدید فدراسیون فوتبال، دخالت دولت در این نهاد خصوصی کم‌رنگ شود، ورود رئیس سازمان ورزش به عرصه انتخابات آن هم به عنوان نامزد ریاست فدراسیون، سلامت انتخابات را با تهدید جدی مواجه کرده است. این را می‌شود در رفتار هیات‌های استانی، مدیران باشگاه‌های دولتی و صدا و سیما دید.

به گزارش خبرنگار نوروز و بنا بر گفته یکی از نامزدهای فدراسیون فوتبال که اتفاقا جدی‌ترین رقیب علی‌آبادی برای نشستن روی نیمکت ریاست فدراسیون فوتبال هم هست، رئیس سازمان ورزش شب قبل از روز پایان ثبت‌نام، از او خواسته تا از عرصه انتخابات کناره بگیرد.

از طرفی شنیده می‌شود که مدیران تربیت‌بدنی استان‌ها با جمع‌آوری مهر‌های هیات‌های فوتبال، از مهر و امضای روسای هیات‌ها در حمایت از نامزدهای رقیب علی‌آبادی جلوگیری کرده‌اند. طبق اساس‌نامه فدراسیون فوتبال هر یک از نامزدهای ریاست فدراسیون فوتبال باید حمایت حداقل ده نفر از اعضای مجمع را داشته باشند که هیات‌های استانی با فشار سازمان ورزش، فرم‌های پیشنهادی را تنها با نام محمد علی‌آبادی پر کرده‌اند.

یکی از روسای هیات‌ها که نمی‌خواست نامش فاش شود، با تایید این خبر گفت: «از سوی سازمان تربیت‌بدنی نه‌تنها با هیات ما که با تمام 30 هیات‌ استان‌های کشور تماس گرفتند. الان با چند تا از دوستانم در هیات‌های دیگر هم چک کردم و فهمیدم از سوی سازمان با همه تماس گرفتند. وظیفه این کار بر عهده کیومرث هاشمی است. البته ایشان با روسای چند هیات‌ ارتباط خوبی ندارند و برای همین تماس با آنها به ساور و حامی که معاونان علی‌آبادی هستند، سپرده شد».

او با خاطرنشان کردن این نکته که مجبور شده نام علی‌آبادی را در فرم پیشنهادی بنویسد، ادامه داد:‌ «البته آنها تنها علی‌آبادی را توصیه نمی‌کنند، آنها لیستی دارند که برای روسای هیات‌ها می‌خوانند. در این لیست، نصرالله سجادی نایب رئیس اول، مهدی تاج نایب رئیس دوم، خدیجه سپنجی نایب‌رئیس سوم و سعیدلو، کفاشیان، احمدی و بهروان اعضای هیات‌رئیسه هستند. ما مجبور بودیم تا در حضور مدیرکل تربیت‌بدنی این نام‌ها را در فرم‌مان بنویسیم».

او پیش‌بینی کرده که با فشار و تهدیدهای سازمان، علی‌آبادی با 45 امضا وارد مجمع شود و بدین ترتیب و با توجه به اینکه فرم پیشنهاد نامزد، به 10 نفر از اعضای مجمع نرسیده، تنها یک نفر دیگر می‌تواند نامزد انتخابات فدراسیون شود.

اما سازمان ورزش در این مرحله 2 هدف را دنبال می‌کند:
1-علی‌آبادی را به عنوان تنها نامزد ریاست فدراسیون معرفی کند
2-به دلیل فشار رسانه‌ها، علی کفاشیان را که نامش در لیست منسوب به سازمان ورزش برای نشستن بر یکی از کرسی‌های هیأت رئیسه هم وجود دارد، به عنوان نامزد روبه‌روی علی‌آبادی مطرح کند و این چنین اجازه ندهد که نامزددیگری که اتفاقاً 10 امضا را در حمایت از خودش جمع کرده، به انتخابات بیاید.

این گزارش می‌افزاید: لابی قدرت در سازمان ورزش با ایجاد رعب و وحشت بر آن است تا نگذارد اصل فرم‌های امضاشده در حمایت از رقبا، به فدراسیون فوتبال بیاید و این چنین بتواند صلاحیت جدی‌ترین رقیب علی‌آبادی را رد کند.

سعداله پورطهماسبی، مدیرعامل باشگاه ملوان، یکی از اعضای مجمع فدراسیون روز شنبه در مصاحبه‌ای گفت: رأی من به نامزدی غیر از علی‌آبادی است است و فرم پیشنهادی را پر کرده‌ام. تا فردا هم وقت دارم تا اصل فرم را به فدراسیون تحویل بدهم، اما هیأت امنای باشگاه اصل فرم را از من گرفته و نمی‌گذارند اصلی فرم را به فدراسیون بیاورم. و بدین ترتیب اگر اصل فرم‌های امضا شده در حمایت از نامزد رقیب تا فردا عصر به فدراسیون نرسد، سازمان ورزش به هدفش می‌رسد.

البته از راهروهای سازمان ویکی از خبرگزاری‌ها که به شکلی عجیب به عنوان حامی محمد علی‌آبادی وارد جنگ رسانه‌ای شده، خبر می‌رسد که این سازمان می‌خواهد با رأی‌سازی برای علی کفاشیان او را به عنوان نامزد روبه‌روی علی‌آبادی مطرح کند.

علی کفاشیان صبح روز شنبه گفت که 10 رأی را نیاورده، اما ساعتی بعد این خبر را رد کرد. اما لابی قدرت به این هم قانع نشده. آنها با نفوذ در صدا و سیما حتی از پخش تصویر و مصاحبه مصطفی آجورلو، نامزد اصول‌گرای انتخابات هم جلوگیری کردند. وی که از نزدیکان محمدباقر قالیباف، شهردار تهران است، در مصاحبه‌هایش به شدت به رفتارهای سازمان ورزش اعتراض کرده و محمد علی‌آبادی را به مناظره دعوت کرده است. که محمد علی‌آبادی به آن تن نمی‌دهد. همزمان، لابی قدرت با تهدید کوشیده خبرنگاران را به حمایت از سازمان ورزش و محمد علی‌آبادی بسیج کند.

اظهارات صفایی‌فراهانی
در این میان اما اقدامات محسن صفایی‌فراهانی، عضو اصلاح‌طلب کمیته انتقالی، بسیار اهمیت دارد. او اطمینان داده انتخابات در سلامت کامل برگزار شود. مهندس «محسن صفایی فراهانی»،رییس کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال تاکید کرد که هیچ منعی برای حضور علی‌آبادی وجود ندارد و در نهایت این 74 نفر عضو مجمع خواهند بود که رییس فدراسیون فوتبال را با رای مستقل خود انتخاب خواهند کرد.

وی افزود: انتخابات فدراسیون فوتبال متناسب با اساسنامه فدراسیون برگزار می‌شود و هر فردی با هرگونه نگاه و تفکر سیاسی می‌تواند کاندیدای انتخابات شود و این موضوع نمی‌تواند باعث نگرانی در آینده فوتبال باشد، چرا که انتخابات باید به صورت کاملا مستقل برگزار شود و اعضای مجمع فدراسیون فوتبال نیز با استقلال کاری تمام رای خود را به صندوق خواهند انداخت.

عضو شورای مرکزی جبهه‌مشارکت ادامه داد: قطعا سلیقه‌ها و نگاه‌ها در آرای مجمع فدراسیون فوتبال متفاوت ا ست و از آنجایی که این آرا به صورت مخفی اتخاذ می‌شود، مجمع هیچ نگرانی برای رای دادن به فرد خاصی نخواهند داشت. برگه‌های رای هیچ مهر یا امضایی از رای‌دهندگان را نخواهد داشت و در نهایت این سلیقه و تفکرات رای‌دهندگان خواهد بود که می‌تواند سرنوشت آینده فوتبال را رقم بزند.

رییس کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال افزود: برگه‌های رای‌گیری تنها با امضای من بین اعضای مجمع توزیع خواهد شد و این برگه‌ها نیز به صورت محرمانه بایگانی می‌شود. هر چند که به دلیل عدم وجود هیچ نشانی از شخص رای‌دهنده باز هم قضاوت در مورد چگونگی جمع شدن آرا غیر ممکن خواهد بود و هیچ نگرانی برای اعضای مجمع وجود نخواهد داشت که در برگه رایی که به آنها داده می‌شود اسم حسن نوشته شود یا حسین.

صفایی فراهانی در پایان تاکید کرد: براساس مقررات، حتی اگر شخص رییس جمهوری که رییس قوه مجریه کشور و رییس دولت محسوب می‌شود ثبت‌نام می‌کرد و در انتخابات نیز رای می‌آورد، من آن را در سلامت برگزار می‌کردم و البته از نظر حقوقی هم، حضور ایشان در فدراسیون به عنوان دخالت دولت تلقی نمی‌شد. وقتی آرای مجمع شخصیتی را به مسئولیت می‌رساند، یعنی روند کار و نتیجه آن کاملا قانونی و مورد تایید فیفا است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


روزهای دفاع و معصومیت از دست رفته

یکشنبه 86 مهر 1 ساعت 4:0 عصر
یک نماینده اصولگرای مجلس با بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس از اینکه معصومیتی که در زمان جنگ و در میان رزمندگان وجود داشت امروز تا حدود زیادی از دست رفته است اظهار تأسف کرد.
علی‌زادسر در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب در بیان خاطره اول خود از رزمندگان در جبهه‌های دفاع مقدس گفت: «در زمان جنگ یک روحانی والامقام بود با نام شیخ محمود غفاری که به عنوان دیده‌بان درجه یک ارتش جمهوری اسلامی خدمت کرد. وقتی من در سال 59 وارد جبهه‌های جنگ شدم و برای کار رزمی – تبلیغی به پادگان ابوذر منتقل شدم از او زیاد می‌شنیدم و بسیار مایل بودم او را ببینم. تا اینکه روزی به پادگان ما آمد و من از او خواستم که نماز مغرب و عشاء را به امامت او بخوانیم. از او انکار و از ما اصرار تا سرانجام پذیرفت و به نمازخانه رفتیم. بهمن‌ماه بود و هوا سرد و عده‌ای یک علاءالدین آوردند تا روشن کنند اما هر چه تلاش کردند روشن نشد. ناگهان شیخ غفاری گفت: «این علاءالدین مثل من نامرد است!» ما همه تعجب کردیم و به او گفتیم که چرا چنین می‌گویی؟ شما که در مردی و مردانگی و شهامت زبانزد هستی. او پاسخ داد: «مگر خداوند نفرموده "من‌المؤمنین رجال صدقوا..." یعنی از مؤمنین مردانی به توفیق شهادت نائل می‌آیند. من به همراه عده‌ای به جبهه آمدم و آنها همه شهید شده‌اند. معلوم است که من به آن مرحله مردانگی مورد نظر قرآن نرسیده‌ام که هنوز شهید نشده‌ام». 
این نماینده اصولگرای مجلس در ادامه به نقل دومین خاطره خود پرداخت و اظهار داشت: «یک سید روحانی بود که تازه از دبیرستان به حوزه رفته بود و از آنجا به جبهه آمده بود. روزی در جبهه مجنون در حال کندن سنگر بود تا من به او رسیدم و بعد از خسته نباشید از او از او خداحافظی کردم. چند قدمی نرفته بودم که  ناگهان مرا صدا کرد و پرسید: "حاج آقا اگر آدمی قصد کند که چنانچه از عملیات زنده برگشت به خواستگاری برود گناه است؟"ببنید معصومیت این بچه‌ها را که آن قدر مقید و خالص بودند که به ذهنشان می‌رسید که شاید این گناه باشد. من به او گفتم که چنین نیست و رفتم و پیشانی او را بوسیدم و هنوز شوری عرق پیشانی او را حس می‌کنم». 
وی افزود: «دنیای پاک رزمندگان این طور بود. ما امروز و همیشه احتیاج به این معصومیت داریم که امروز نداریم. آن زمان جبهه‌ها از این بچه‌ها پر بود. الان متأسفانه آن تیپ معصومیت نیست  و جوانان بعضا در جامعه آلوده شده‌اند». 
زادسر ادامه داد: «ما که دنیای جنگ را دیده‌ایم در مقایسه با دنیای سیاست می‌بینیم که هیچ همخوانی ندارند. آن روز به زحمت کسی پستی را قبول می‌کرد و امروز برای گرفتن پست هر کاری انجام می‌شود». 
این نماینده مجلس در پایان با اظهار تأسف نسبت به از بین رفتن آن نوع معصومیت در عین حال تأکید کرد: «با این همه اگر امروز دوباره آن وضعیت ایجاد شود آن جوانان و آن آدم‌ها بسیارند».

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


آسوشیتدپرس گزارش داد: در یک درگیری مستقیم نادر بین ایران و اسراییل (رژیم صهیونیستی) در حالیکه تهران جامعه بین المللی را به چالش کشید تا بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی را برای بررسی توانایی‌های هسته‌یی این رژیم به آنجا بفرستند، اسراییل (رژیم صهیونیستی) نیز ایران را به دروغگویی متهم کرد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد: مقامات حاضر در کنفرانس عمومی آژانس بین المللی انرژی اتمی گفتند که تاکنون پیش نیامده بود ایران و اسراییل (رژیم صهیونیستی) در نشست‌های قبلی به طور مستقیم با یکدیگر صحبت کنند.

در ادامه این گزارش می‌خوانیم، این تبادل کلامی زمانی رخ داد که علی اصغر سلطانیه، نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت که ایهود المرت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی سال گذشته اذعان داشت که این رژیم دارنده سلاح‌های هسته‌ی است، چیزی که المرت می‌گوید هرگز نگفته است.

سلطانیه علاوه بر آن از "تداوم سکوت آمریکا در برابر وحشی‌گری‌ها،‌ جنایات، کشتار و نقض بیش از 30 قطعنامه سازمان ملل" انتقاد کرد.

وی گفت که این امر خجالت‌آور بوده و نقطه تاریکی در تاریخ سازمان ملل و آژانس و به طور کلی عصر کنونی است.

اسراییل میکاییلی، نماینده رژیم صهیونیستی در آژانس نیز با اشاره به این سخنان مبنی بر اینکه المرت به داشتن سلاح هسته‌یی اعتراف کرده است، گفت: برخی سخنگویان همچنان به دروغ‌گویی ادامه می‌دهند.

وی گفت: کسانی که خواستار نابودی اسراییل هستند وقتی از سیاست‌های اسراییل که هدف آن دفاع از وجود اسراییل است انتقاد می‌کنند، هیچ جایگاه اخلاقی ندارند. آنگاه سلطانیه آژانس بین‌المللی انرژی را به چالش کشید تا "ثابت کند چه کسی دروغ می‌گوید."

در ادامه این گزارش آمده است: این سخنان تند و شدیداللحن پس از آن ادا شد که تلاش ایران و کشورهای عرب برای ارایه قطعنامه‌ای درباره "توانایی‌های هسته‌یی و تهدید اسراییل" به موجب مخالفت اتحادیه اروپا، آمریکا و سایر کشورهای غربی بی‌نتیجه ماند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


جهان مدیون خاتمی است

یکشنبه 86 مهر 1 ساعت 3:0 عصر

نماینده عالی دبیرکل سازمان ملل متحد در زمینه ائتلاف تمدنها، با تقدیر از "سیدمحمد خاتمی" رییس "موسسه بین‌المللی گفت‌وگوی فرهنگها و تمدنها" تصریح کرد: جهان بخاطر ارایه طرح "گفت‌وگوی تمدنها" از سوی خاتمی، مدیون او است.

"جرج سامپایو" که تا سال گذشته ریاست جمهوری پرتغال را بر عهده داشت و از چندی پیش با حکم "بان کی‌مون" دبیرکل سازمان ملل به عنوان نماینده عالی وی در امور ائتلاف تمدنها منصوب شده است، توجه کنونی به موضوع گفت‌و گوی تمدنها از سوی سازمان ملل را ناشی از طرحی دانست که خاتمی در سال ‪ ۲۰۰۱‬میلادی در مجمع عمومی بزرگترین سازمان بین‌المللی به تصویب رساند.

سامپایو که در دیدار خداحافظی با "محمد طاهری" سفیر جمهوری اسلامی ایران در لیسبون سخن می‌گفت، با اشاره به خدمات محمد خاتمی، رییس‌جمهوری سابق ایران به امر گفتگوی تمدنها تصریح کرد:" آقای خاتمی نقشی اساسی در گفت‌وگوی تمدنها ایفا کرده‌است و در سایه ابتکار و تلاشهای ایشان بود که سال ‪ ۲۰۰۱‬از سوی سازمان ملل به عنوان سال گفت‌وگوی تمدنها نام گرفت."

وی گفت: طرح ائتلاف تمدنها نیز ادامه طرح گفت‌وگوی تمدنها است که مبتکر آن آقای خاتمی بوده است.

نماینده دبیرکل سازمان ملل خاطرنشان کرد: سازمان ملل در حال حاضر سعی دارد طرح ائتلاف تمدنها را فعال کند.

وی گفت: برای موثرتر شدن ائتلاف تمدنها باید بپذیریم جهان متشکل از فرهنگها و مذاهب مختلف است و راه شناخت از یکدیگر را به‌روی هم بازکنیم.

سامپایو، نقش ایران را که "دارای تمدنی کهن و فرهنگ غنی چندهزار ساله است"، در تحقق طرح گفت‌وگو و ائتلاف تمدنها، "بسیار مهم" خواند و تاکید کرد: ایران می‌تواند با توجه به پیشینه و موقعیت استراتژیک خود،نقشی اساسی در منطقه و جهان ایفا کند.

نماینده عالی سازمان ملل در همین راستا از خاتمی برای سفر به پرتغال دعوت کرد.

به گزارش سفارت ایران در لیسبون، سامپایو گفت:" ما بسیار علاقمند هستیم پیش از تشکیل اجلاس ائتلاف تمدنها در ماه ژانویه آینده، دیداری با آقای خاتمی در لیسبون داشته باشیم."

انتصاب سامپایو رییس‌جمهوری سابق پرتغال به عنوان نماینده عالی سازمان ملل درزمینه ائتلاف تمدنها باپیشنهاد مشترک "خوسه لوییس رودریگز زاپاته‌رو" نخست وزیر اسپانیا و "رجب طیب اردوغان" نخست وزیر ترکیه صورت گرفته است که برای پیشبرد این ائتلاف از سه سال پیش می‌کوشند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار رؤسای سه قوه و دیگر مسئولان و کارگزاران کشور و با حضور دکترسید محمد خاتمی در بیاناتی مهم با اشاره به ابعاد مختلف کارآمدی نظام تأکید کردند: ملت مظلوم اما مقتدر ایران، در پرتو ذکر و یاد دائم پروردگار و به پشتوانه علم و عقل و عزم، به ایستادگی و احقاق حقوق خود ادامه می دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر رهبر انقلاب، ایشان ذکر پروردگار را مدافع دل و روح انسان در مقابل «هجوم شیطان و انگیزه های مادی گرایانه» خواندند و با اشاره به آیات قرآن مجید مبنی بر ذکر کثیر پروردگار افزودند: یاد دائم پروردگار، پشتوانه ثبات قدم در همه میدانهای دشوار زندگی فردی و اجتماعی است و مسئولان به علت وظایف سنگین خود بیش از دیگران، به ذکر پروردگار و خودسازی و معنویات نیازمندند.
آیت الله خامنه ای دوران دفاع مقدس را دوره درخشان اعتلای معنویات در جامعه دانستند و خاطرنشان کردند: حالات زیبا و مقدس رزمندگان و «انگیزه ها و شور و شوق» مردم برای حمایت از جبهه ها، مینیاتوری عظیم و بسیار زیبا از آثار و پیامدهای ذکر کثیر پروردگار و نمونه ای از اوجگیری فضائل اخلاقی در کشور بود که باید با همان شتاب و سیاق ادامه یابد و لازم است در این زمینه تلاش بیشتری صورت گیرد.
رهبر انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی را مقطعی عظیم از تاریخ ایران خواندند و با اشاره به تعیین مسئولان اصلی کشور با اراده و رأی مردم افزودند: هزاران سال بر این کشور حکومت فردیِ دیکتاتوری حاکم بود و جمعی محدود سرنوشت همه ملت را در دست داشتند اما امروز روشن ترین شکل مردمسالاری در ایران جاری است و مسئولان منتخب مردم از اول انقلاب تاکنون، کارهای بزرگی را به انجام رسانده و به پشتوانه ملت در مقابل نظام ظالمانه جهانی ایستاده اند.
ایشان بالندگی و پایداری نظام اسلامی در مقابل توطئه های گوناگون دشمنان و به چالش کشیده شدن مستکبران مغرور در مقابل جمهوری اسلامی را از جمله کارهای عظیم 28 سال اخیر برشمردند و خطاب به مسئولان نظام تأکید کردند: اهمیت مسئولیت خطیر خود را درک کنید و با «تلاش خستگی ناپذیر، و شناسایی و دور کردن عوامل ضعف و شکست»، قدر حقیقی این مسئولیت را بدانید.
آیت الله خامنه ای با اشاره به برخی ابعاد کارآمدی نظام افزودند: دشمنان به شدت در تلاشند که ناکارآمدی نظام اسلامی را القا کنند اما ظهور و گسترش اعتماد به نفس ملی در زمینه های علمی، فناوری و سیاسی – احیای کشاورزی نابود شده کشور، گسترش خدمات عمومی به مردم، رساندن صنعت ابتدایی ایرانِ قبل از انقلاب به صنعت پیچیده و حساس هسته ای، پیشرفت در صنایع نوین مانند نانوتکنولوژی، ایجاد و تحکیم مردمسالاری در بهترین شکل – ایجاد گفتمان پرطراوت بازگشت به هویت اسلامی در امت اسلامی – و جایگاه و تأثیرگذاری غیرقابل انکار جمهوری اسلامی در مسائل منطقه ای و جهانی از جمله ابعاد کارآیی نظام است و استکبار با همه طرحها و اقداماتش، قدرت انکار کردن این واقعیات را ندارد.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر ضرورت افزایش کارآیی نظام، علم و عقل و عزم را پشتوانه این حرکت عظیم خواندند و تأکید کردند: ملت ایران مانند امیرمؤمنان علی (ع) و همه اصحاب حق، مظلوم اما مقتدر است و به پشتوانه ذکر کثیر پروردگار و «اندیشه و عملِ عالمانه و عاقلانه»، و عزم راسخ به حرکت خود ادامه می دهد و این مظلومیت را از بین خواهد برد.
آیت الله خامنه ای با اشاره به استمرار تهدیدات دشمنان در تمامی سالهای پس از پیروزی انقلاب خاطرنشان کردند: این تهدیدات، بیش از هرچیز باعث آمادگی بیشتر ملت و نظام می شود البته کسانی که تهدید می کنند بدانند و بفهمند که حمله به ایران به صورت «ضربه زدن و گریختن»، ممکن نیست و هرکس تعرض کند عواقب آن به شدت دامنش را خواهد گرفت.
ایشان هدف دشمن از تکرار تهدیدات را خالی کردن دل مردم و مسئولان دانستند و تأکید کردند: ملت و مسئولان ایران هیچگاه از تهدیدات هراسی به دل راه نداده و نمی دهند و برعکسِ انتظار دشمن، آمادگی های گوناگون خود را افزایش می دهند.
رهبر انقلاب اسلامی، ادامه تهدیدات دشمن را نشان دهنده فقر و تهیدستی لیبرال دمکراسی در عرصه فکر و منطق ارزیابی کردند و افزودند: حضور جمهوری اسلامی در منطقه و جهان، حضور فکر و منطق و انگیزه معنوی است و دستگاه حکومتی برخواسته از لیبرال دمکراسی، به علت اینکه در این عرصه ها چیزی برای ارائه کردن ندارد با زبان تهدید حرف می زند مانند انسان بیسوادی که در مقابل یک انسان فاضل، فقط مشت و بازوی خود را نشان می دهد.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به انتخابات مجلس هشتم، افزودند: همه باید به گونه ای عمل کنند که این انتخابات به وسیله ای برای افزایش اقتدار ملی و مایه عزت روزافزون ملت تبدیل شود و مانند همه انتخابات گذشته دشمن را ناامیدتر کند.
ایشان خطاب به جناحها و گرایشهای مختلف تأکید کردند: انتخابات را به عنوان هدفی عالی و شیرین مورد توجه قرار دهید و با پرهیز کامل از هرگونه جنجال و تخریب و بداخلاقی، همه عوامل خود را برای برگزاری پرشور و شوق آن بسیج کنید.
در ابتدای این دیدار احمدی نژاد رئیس جمهور ضمن ارائه گزارشی از عملکرد دولت در یک سال گذشته، تکریم ارزشها و اصول انقلاب اسلامی و پایبندی به آنها را جهت گیری اصلی دولت نهم در بخش فرهنگی دانست و گفت: حمایت از تحقیق و پژوهش، علوم جدید، نوآوری علمی و مبتکران و فن آوران جوان نیز از برنامه های مورد اهتمام دولت بوده زیرا لازمه رسیدن به قله های کمال و پیشرفت توجه همزمان به علم و فرهنگ است.
احمدی نژاد درخصوص عملکرد اقتصادی دولت به رشد اقتصادی 3/6 درصدی در سال 85 بدون احتساب نفت اشاره و خاطرنشان کرد: در این مدت رشد بخش نفت برای اولین بار به 3 درصد رسید و بخش کشاورزی شاهد رشد کم سابقه 2/7 درصد بود ضمن آنکه میزان بیکاری نیز از یازده و نیم درصد در سال 84 به یازده و دو دهم درصد در سال 85 رسید و درآمدهای مالیاتی هم از 7/28 درصد در سال 84 به 5/29 درصد در سال 85 افزایش یافته است.
رئیس جمهور با یادآوری برنامه های جامع دولت، به برنامه حمل و نقل عمومی و مدیریت انرژی، برنامه جامع اشتغال، برنامه جامع فولاد و برنامه جامع آلومینیوم اشاره کرد و گفت: براساس برنامه جامع مسکن نیز که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده، هرسال یک میلیون و پانصدهزار واحد مسکونی با اعطای زمین و تسهیلات بانکی مورد حمایت دولت قرار می گیرند و قیمت زمین از هزینه تمام شده مسکن حذف می شود.
احمدی نژاد اصلاح نظام بانکی و جداسازی نیازهای ضروری مردم از برنامه های سرمایه گذاری، اصلاح ساختار بیمه، فعال سازی بیش از پیش بورس، و حمایت از سرمایه گذاری داخلی و خارجی در امور زیربنایی و نفت و گاز را از دیگر اقدامات دولت برشمرد و افزود: یکی از وظایف سنگین دولت اجرای سیاستهای اصل 44 است که با پایان بررسی لایحه اصل 44 در مجلس، اجرایی شدن این سیاستها آغاز خواهد شد و همه شرکتهای مشمول این اصل اکنون آماده واگذاری هستند.
وی درخصوص عملکرد دولت نهم در عرصه سیاست خارجی، از مسئله هسته ای به عنوان یکی از سنگین ترین و پیچیده ترین چالش های نظام اسلامی در طول 28 سال گذشته یاد کرد و با تأکید مجدد بر پایان یافتن مسئله هسته ای گفت: در گزارش اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی به حقانیت و حرکت قانون مند ملت ایران اشاره و اعلام شد آژانس می تواند عدم انحراف ایران را تأیید کند.
احمدی نژاد خشم برخی قدرتهای زورگو از گزارش اخیر آژانس اشاره و تأکید کرد با وجود همه جنجالهاامروز ملت ایران در مسئله هسته ای نسبت به دو سال قبل به مراتب جلوتر و دارای پیشرفت است و دشمنان این ملت نیز ضعیف تر و مستأصل تر شده اند.
در پایان این دیدار نماز جماعت مغرب و عشا به امامت حضرت آیت الله خامنه ای اقامه شد و سپس حاضران روزه خود را به همراه رهبر انقلاب اسلامی افطار کردند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


انصار نیوز به نقل از فاطمه رجبى نوشت: روزنامه‌هاى دوم خردادی، یعنى همان مراکز آتش‌بیارى دشمنان اسلام و انقلاب خبرى را ذوق‌زده تیتر صفحات نخست خود کردند. این خبر که با عکس‌هاى تمام‌قد و نیم‌قد حسن روحانى درج شد، چنین بود:حسن روحانى در پارلمان اروپا سخنرانى مى‌کند .حسن روحانى با سولانا دیدار مى‌کند.‌‌ از این خبر چه مطلبى مشهود است؟ ‌

شگفتا که در آخرالزمان روحانیت شیعه چه هزینه‌هاى هنگفتى را از آبروى 1000 ساله خود مى‌پردازد. آیا تاکنون سابقه داشته کفر و شرک سلطه‌گر، و دشمنان قسم‌خورده اسلام و قرآن در توحش غرب این گونه به برخى دارندگان لباس روحانى در راستاى اهداف سلطه‌گرانه‌شان، امیدوار باشند؟‌

توضیح آن که آیا همانگونه که رئیس‌جمهور ایران اعلان داشته، مساله هسته‌اى رو به پایان نیست، و یا به پایان نرسیده است؟ آیا البرادعى نیز چنین تاکیدى را به صراحت بیان نداشت؟‌ آیا پرونده هسته‌اى ایران فعلا از دستور کار آژانس خارج نشده است؟ و آیا مهم‌تر و اساسى‌تر از همه آنچه که گفته شد، رهبر معظم انقلاب در سخنرانى‌هاى اخیر بر روند مساله هسته‌اى با سیاست‌هاى دولت نهم تصریح و تاکید نفرمودند؟ و مگر چه کسى در این مملکت امام زمان عجل‌الله تعالى فرجه‌الشریف حرف آخر را باید بزند؟ و مگر در دولت نهم که به فرموده مقام معظم رهبرى محبوب‌ترین دولت‌هاى پس از مشروطیت است، و به دلیل مبانى و عملکرد دینمدارانه مشروع‌ترین نیز مى‌باشد، مساله هسته‌اى با افتخارات ملی، و شکست نظام سلطه به دستاوردهاى عظیم نرسید؟‌

اینک چرا باید حسن روحانى محور شناخت مواضع ایران براى اروپائیان و چرا او باید سخنران محفل ضداسلامى و ضدایرانى اتحادیه اروپا گردد؟‌

پناه به خداوند باید برد از این اخبار ناگوار و پیامدهاى ناگوارتر آن براى کشور و ملت، و به ویژه براى حوزه‌هاى علمیه!‌
به راستى اگر سفر محمد خاتمى به امریکا پیشگیرى مى‌شد، و این میهمان ویژه کاخ سفید، اسلام متفاوتى را با مشروعیت‌بخشى به امریکا و اسرائیل، در آن میهمانى شوم، به نمایش نمى‌گذارد، و اگر آن سفر او به انگلیس و مساله دست دادن با زنان در ایتالیا و موارد دیگر از اعمال این دارنده لباس روحانی، از سوى حوزه‌هاى علمیه با سکوت مواجه نمى‌گردید، امروز ملت ایران ناباورانه شاهد آن نبود که حسن روحانی، یکى دیگر از دارندگان لباس روحانى و البته از طیف اصلاح‌طلبان غرب‌باور، چشم و چراغ اتحادیه اروپا شود.‌

‌ امروز بار دیگر توجه مى‌دهم: حوزه‌هاى علمیه، مرجعیت عظیم‌الشان و همه آگاهان به سربدارى روحانیت، به ویژه در 200 ساله اخیر به هوش باشند. در ماه خدا این میزبانى و میهمانی، حکایت‌هاى شومى براى سرنوشت اسلام و ایران اسلامى را نوید مى‌دهد. اگر خبر منتشره پیرامون عدم موافقت مقام بلندپایه کشور با این سفر، نتیجه‌بخش گردد، زهى افتخار و سپاس، ولى در غیر این‌صورت، بیش از مسؤولین کشورى که قطعا باید در برابر این رفت‌و آمدهاى پرمساله و زیانبار موضع‌گیرى نمایند، بر روحانیت است تا حریم مطهر خود را از آلودگى استقبال‌هاى غرب سلطه‌گر، از چند دارنده لباس روحانی، مصون داشته، و تاریخ آینده را نسبت به آن، به گواهى بگیرد.‌


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


«یدالله اسلامی» دبیرکل مجمع نمایندگان ادوار مجلس با انتقاد شدید از سخنان اخیر «عباسعلی کدخدایی» سخنگوی شورای نگهبان،‌ گفت: «مسئولین شورای نگهبان به جای آنکه خیال افکار عمومی و مردم را از بابت برگزاری انتخابات آزاد و سالم راحت کنند، رسما و به صورت علنی در حمایت از یک جناح سیاسی خاص به میدان آمده‌اند و جالب آنکه ادعا هم می‌کنند که مسئول رفع نگرانی‌ها درباره سلامت انتخابات نیستند». 
این چهره سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب،‌ با اشاره به اظهارات اخیر سخنگوی شورای نگهبان که این شورا را مسئول رفع نگرانی‌های یک جناح سیاسی از رد صلاحیت‌های گسترده در انتخابات مجلس هشتم ندانسته بود، گفت: مسئولین شورای نگهبان باید پاسخ دهند که اگر قرار است تمام انتخابات بر مبنای رأی و نظر آنها باشد دیگر چه نیازی به برگزاری انتخابات در کشور است؟» 
اسلامی تأکید کرد: «فلسفه تشکیل شورای نگهبان و اختیارات قانونی آن برای دفاع از حقوق ملت به عنوان ناظر بر انتخابات است نه اینکه به جای نظارت بر انتخابات در آن مداخله کنند و بعد به صراحت اعلام کنند که مسئول رفع نگرانی‌ها نیستند». 
دبیرکل مجمع نمایندگان ادوار مجلس با «اشتباه» و «غیرقانونی» بیان کردن اظهارات اخیر سخنگوی شورای نگهبان اضافه کرد: «این وظیفه شورای نگهبان است تا نگرانی‌های به حق مردم و جریانات سیاسی نسبت به سلامت انتخابات را برطرف کند نه اینکه با چنین سخنانی روز به روز بر این نگرانی‌ها بیفزاید». 
وی در پایان خطاب به مسئولین شورای نگهبان تصریح کرد: «مسئولیت‌های کنونی زودگذر است و این هم رسم پاسخگویی نیست که اعلام کنید ما هر کاری مایل باشیم می‌کنیم و رقبا هم تنها می‌توانند اعتراض کنند».

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


موشک قدر1 به نمایش درآمد

یکشنبه 86 مهر 1 ساعت 9:0 صبح

در رژه امروز نیروهای مسلح کشور، موشک «قدر1» به همراه سکوی پرتاب آن برای اولین بار به نمایش درآمد.

پس از ساخت موشک‌های سری شهاب، شامل شهاب 1، 2 و 3، متخصصان دفاعی کشور موشک «قدر1» را طراحی و تولید کردند که گفته می‌شود حداکثر برد آن 500 کیلومتر بیش از شهاب 3 است.

«قدر1» در رژه امروز نیروهای مسلح در جوار حرم مطهر حضرت امام به همراه سکوی پرتاب آن به نمایش گذاشته شد. از خصوصیات این موشک بالستیک، سر جنگی و ماسوره انفجاری، ضربتی و مجاورتی است و به صورت عمود پرواز شلیک می‌شود.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


اتهامات هاد‌ی‌قابل

یکشنبه 86 مهر 1 ساعت 3:0 صبح
:«روح‌الله قابل» فرزند «هادی قابل»،عضو زندانی شورای مرکزی جبهه‌مشارکت، گفت که منابع موثق به صورت سربسته اتهام پدرش را «اخلال در امنیت ملی» عنوان کرده‌اند.

فرزند قابل در گفتگو با خبرنگار نوروز افزود: این منابع علت این اتهام را اعلام نکرده‌اند اما حدس زده می‌شود که سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های قابل، دستمایه این اتهام قرار گرفته است.

وی گفت: خانواده قابل پیگیری‌های لازم را برای مشخص شدن وضعیت و گرفتن وکیل برای وی انجام داده‌اند اما دادگاه تاکنون اجازه معرفی وکیل را نداده است.

همچنین،«علی شکوری‌راد» مسئول کمیته پیگیری وضعیت هادی قابل در جبهه مشارکت در گفتگو با خبرنگار نوروز با اشاره به اقدامات این کمیته برای آزادی قابل از جمله ملاقات با خانواده قابل و تلاش برای گرفتن وکیل برای وی گفت:متاسفانه دادگاه هنوز اعلام نکرده که آماده معرفی وکیل است و پرونده قابل در مراحل اولیه به سر می‌برد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


ناله در قبرستان

یکشنبه 86 مهر 1 ساعت 1:0 صبح
انتشار شایعه شنیدن شدن صدای دلخراش ناله از قبرستانی متروکه در روستای چوبیندر قزوین، هزاران تن از مردم را به این روستا کشانید.

براساس این گزارش، در روزهای اخیر شایعه گسترده ای در قزوین منتشر شده که حکایت از شنیده شدن صدای دلخراش ناله ای در نیمه های شب از قبرستانی متروکه در روستای چوبیندر این شهر می کند. انتشار این شایعه سبب شده است هزاران تن از مردم از قزوین و سایر نقاط کشور برای اطلاع از چگونگی شنیدن شدن صدای ناله از این قبرستان خود را به این روستا رسانده و تا پاسی از نیمه شب در این محل اجتماع کنند.

این خبر همچنین حاکی است: انبوه جمعیتی که در ساعات پایانی شبها خود را به روستای مذکور رسانده و در حوالی قبرستان اجتماع می کنند سبب مداخله پلیس برای برقراری نظم و امنیت در این محل که در نزدیکی زندان مرکزی قزوین قرار دارد، شده است.

گفتنی است: روستای چوبیندر در کیلومتر ۵ جاده قزوین - تاکستان قرار دارد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   31   32   33   34   35      >