: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
نوشته شده توسط : علی
وزرات کشاورزی عربستان سعودی به دلیل مشاهده مواردی از انفلونزای مرغی در این کشور حالت فوقالعاده اعلام کرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، پایگاه اینترنتی روزنامه الشرق قطر گزارش داد، در بیشتر شهرهای عربستان مراکزی برای پذیرش موارد ابتلا به آنفلونزای مرغی تشکیل شد. مسئولان عربستانی اعلام کردند در سومین مرکز پرورش مرغ در الخرج، واقع در شمال استان الخرج عربستان، موارد ابتلا به انفلونزا دیده شده است.
بنا بر این گزارش، وزارت کشاورزی عربستان و کمیتههایی به نمایندگی از دیگر ادارات دولتی و کارگران متخصص بیش از دویست هزار قطعه مرغ مبتلا به انفلونزای مرغی را معدوم کردند.
کشورهای عضو شورای همکاری خلیجفارس نیز یک کمیته عالی تشکیل دادند که باید به صورت مستمر تشکیل جلسه دهد. هدف از تشکیل این کمیته انجام اقدامات پیشگیرانه است تا آنفلونزای مرغی به انسان انتقال نیابد.
نوشته شده توسط : علی
در حالی که تنها 24 ساعت تا جلسه سرنوشتساز انتخاب رئیسجمهور لبنان به عنوان آخرین فرصت باقی است، روزنامه لبنانی «النهار» ادعا کرد، شب گذشته وزارت خارجه ایران با ورود معاون وزیر خارجه فرانسه به ایران برای گفتوگو درباره لبنان مخالفت کرده است.
بیروت امروز بیشباهت به یک پادگان نظامی نیست. در مرکز پایتخت لبنان، در اطراف مقر نخستوزیری، هتل پنج ستاره «فنیسیا»، محل استقرار نمایندگان جناح «14 مارس»، مقر پارلمان لبنان، منازل شخصیتهای سیاسی لبنانی و خیابانهای اصلی شهر منتهی به مقر وزارتخانهها ارتش و نیروهای امنیتی مستقر شدهاند، در حالی که ارتش این کشور در یک هفته اخیر به مرور و به آرامی طرح انتشار نیروهای خود را عملی ساخته است تا شایبه بروز هرگونه درگیری در آستانه جلسه ویژه پارلمان برای انتخاب رئیسجمهور جدید را که قرار است فردا برگزار شود، بگیرد.
این در حالی است که برخی اخبار از گوشه و کنار لبنان حاکی از آن است که احتمال دارد جلسه فردا هم بار دیگر تا جمعه و یا حتی شنبه (آخرین روز قانونی انتخاب رئیسجمهور جدید بر اساس قانون اساسی لبنان) به تأخیر بیفتد. این گمان وقتی تقویت شد که «میشل عون» روز گذشته اعلام کرد، حتی پس از تاریخ فردا، باز هم فرصت برای وصول به یک رئیسجمهور توافقی وجود دارد. میشل عون دیروز گفت به جای رئیسجمهور توافقی باید فردی به به ریاست جمهوری برسد که یک طرح توافقی برای حل مسائل لبنان داشته باشد و خود ضامن آن طرح باشد.
شب گذشته «عمرو موسی» نیز وارد بیروت شد در حالی که هیچ طرح جدیدی در چمدان خود برای لبنان نداشت و همان مسائلی را عنوان کرد که پیشتر در دیدارهای قبلی اعلام کرده بود. در حقیقت باید گفت، اکنون تورهای سیاحتی سیاسی متعددی در لبنان هستند که پیش از آنکه طرحی جامع برای حل بحران لبنان داشته باشند، در تلاش هستند تا با انتخاب یک رئیسجمهور (حال هر کسی که شد) این مرحله را برای حفظ آبروی سیاسی خود طی و از آن عبور کنند بی آنکه تا کنون حتی یک کلمه درباره شرایط و طرحهای پس از انتخاب رئیسجمهور جدید صحبتی کنند. همین امر باعث شده است تا مخالفین (ائتلاف 8 مارس) با احتیاط بیشتری به مشاوره با یکدیگر و طرفهای بینالمللی و منطقهای بپردازند.
بنا بر آخرین اخبار موجود، از بین شش اسم اعلام شده از سوی «نصرالله صفیر»، رهبر دینی مارونیهای مسیحی لبنان (و یک اسم در سایه که به نظر میرسد «ریاض سلامه»، رئیس کل بانک مرکزی لبنان باشد) 14 مارس بر روی «میشل الخوری» انگشت گذاشته است، اما مخالفین تا کنون نظر نهائی خود را اعلام نکردهاند گرچه برخی از کارشناسان از «میشل اده» در این لیست به عنوان کاندیدای مخالفین یاد میکنند.
برخی از کارشناسان لبنانی تأخیر مرحلهای در زمان برگزاری جلسه پارلمان را به این دلیل ارزیابی میکنند که امکان تشکیل یک دولت جدید از سوی رئیسجمهور کنونی «امیل لحود» را بگیرند زیرا وی تهدید کرده است اگر تا موعد قانونی رئیسجمهور توافقی انتخاب نشود.
وی بر اساس صلاحیتهایی که قانون اساسی به رئیسجمهور داده اقدام به تحویل دولت و امور کشور به فردی غیر از نخست وزیر فعلی «فواد سینیوره» خواهد کرد که عملا منجر به تشکیل دو دولت در لبنان شده و همه تلاشهای آمریکا و فرانسه برای جلوگیری از این امر را با فروپاشی کامل مواجه میکند و احتمالا منجر به تغییر سرنوشت سیاسی و امنیتی لبنان خواهد شد.
از سوی دیگر، ائتلاف مخالفین «8 مارس» و نیز حزبالله لبنان اعلام کردهاند که کاندیدای آنها برای ریاستجمهوری همچنان «میشل عون» است و اگر قرار بر تغییراتی در این رابطه باشد به هیچ جایگزین و طرحی رضایت نخواهند داد مگر آنکه متحد آنها «میشل عون» با آن موافقت کند.
یکی از نکات جالب کنونی صحنه سیاسی لبنان، عقبنشینی ولید جنبلاط، چهره جنجالی و شبه افراطی 14 مارس است که اعلام کرده است دیگر از طرفداران طرح «نصف به اضافه یک» برای انتخاب رئیسجمهور نیست و خواستار توافق بر سر رئیسجمهور آینده است. این در حالی است که همه منابع خبری لبنانی متفق القولند که آمریکا و فرانسه به متحدان خود «14 مارس» اعلام کرده اند که از طرح «نصف به اضافه یک» برای رئیسجمهوری لبنان حمایت نمی کنند. علت این امر از سوی این منابع، تس از بروز خلأ دولت مرکزی در لبنان و بروز تشنجهای امنیتی در این کشور اعلام شده است که در نهایت ممکن است بر امنیت مرزهای جنوبی لبنان تاثیر بگذارد و درگیریها را در آینده در این مکان علیه اسرائیل گسترش دهد.
در همین حال روزنامه النهار در شماره صبح امروز خود نوشت: ایران حاضر به استقبال از هیأت فرانسوی به ریاست «جان کلود کوسران»، معاون وزارت خارجه فرانسه، که قصد داشت به منظور گفتوگو شب گذشته وارد تهران شود، سرباز زده است امری که موجب نگرانی شدید وزارت خارجه و وزیر خارجه فرانسه شده است. در این خصوص تا کنون وزارت خارجه کشورمان اظهار نظر نکرده است.
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
محمود احمدی نژاد" رییس جمهوری ایران در آخرین ساعات روز دوشنبه ۲۸آبان، مطلبی را با عنوان "خواندن یا نوشتن، مساله این است " در وبلاگ شخصی خود نوشت.
احمدی نژاد نوشت: از آخرین فرصت نگارش من در این وبلاگ چند ماهی میگذرد. اما این به آن معنا نیست که از تعهد ۱۵دقیقهای خود در هفته کوتاهی کرده باشم و وقتی که در عمل صرف شده است به مراتب بیشتر از زمان معهود بوده است.
وی در یادداشت خود با اشاره به استقبال خوانندگان، آن را بسیار بیشتر از حد انتظار توصیف کرد و افزود: باید تصمیم میگرفتم که وقت محدود خود را صرف نوشتن مطالب جدید کنم، یا به احترام کسانی که سخاوتمندانه من را شریک افکار و اندیشههای خود کرده بودند، به مطالعه انبوه پیامهای واصله بپردازم.
رییس جمهور خطاب به خوانندگان این وبلاگ تصریح کرده است : همانطور که می دانید هدف من از ایجاداین پایگاه، برقراری ارتباطی بیواسطه و دو سویه با مخاطبان بود،ازاین رو بهرغم تذکرات فراوانی که از جانب خوانندگان برای به روز رسانی سریعتر دریافت میکردم، ترجیح دادم گزینه دوم را انتخاب کنم و کمتر بنویسم و بیشتر بخوانم و اجازه ندهم این بستر ارتباطی نیز تبدیل به رسانهای یکجانبه شود.
وی با اشاره به این که پیامهای بلندتر نیز توسط تعدادی از دانشجویان امینم خلاصه شدند و در قالب گزارشهای آماری به اطلاع من رسیدند، نوشته: مجموعه پیامها نیز مورد تحلیل و بررسی قرار گرفتهاند که نتایج جالب توجه آن را اگر عمری بود در آینده در همین جا منتشر خواهم کرد.
رییس جمهور در بخش دیگری از نوشته خود در وبلاگ شخصیاش افزوده است : خوشبختانه در مجموع وضعیت بررسی پیامها به نقطهای رسیده است که بتوانم دوباره نوشتن را از سر بگیرم و از شرمندگی کسانی که مدت هاست منتظر نوشته های جدید ماندهاند خارج شوم.
احمدی نژاد در پایان از مخاطبین خود خواسته است که در صورتی که قصد مکاتبه با وی را از طریق این وبلاگ را دارند، پیامهای خود را حتی المقدور مختصر بنویسند.
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
خبرنگار «تابناک» در شمال عراق از بروز شواهد کمسابقهای از فروپاشی داخلی سازمان تروریستی «پ.ک.ک» خبر داد.
بنا بر اظهارات یکی از مسئولان امنیتی حزب دمکرات کردستان عراق، در یک ماه گذشته، نزدیک به 160 نفر از افراد «پ.ک.ک» فرار کرده و خود را به پیشمرگههای دولت اقلیم کردستان تسلیم کردهاند. از میان این افراد، آنها که خواستار بازگشت به ترکیه یا ایران و سوریه هستند، توسط پیشمرگهها به سوی مرزها هدایت شده و اجازه بازگشت به کشورشان، به آنان داده میشود.
لازم به توضیح است، بسیاری از نیروهای «پ.ک.ک»، روحیه جنگی خود را از دست دادهاند و اختلافات رهبران «پ.ک.ک» گسترش یافته و این مسئله اثرات منفی بر روحیه گریلاها و نیروهای نظامی این گروه گذاشته است.
همچنین بسیاری از گریلاهای «پ.ک.ک» حاضر به تسلیم نمودن خود در برابر پیشمرگههای دولت اقلیم کردستان هستند، ولی فرصت و زمینهای برای فرار آنان فراهم نیست.
گفتنی است، «پ.ک.ک» در دو ماه گذشته، شش نفر را به اتهام «اقدام به فرار»، دستخوش تصفیه داخلی کرده و به جوخه مرگ فرستاده است و نزدیک به هشتاد نفر در این رابطه در زندان «پ.ک.ک» به سر میبرند.
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی