کابینه اسرائیل، امروز یکشنبه با طرح آزادی ۲۵۰ زندانی فلسطینی موافقت کرد.

به گزارش رادیوفردا، هیات وزیران اسرائیل، هدف از اجرای این طرح را اعلام حسن نیت به محمود عباس، رهبر تشکیلات خودگردان فلسطینی دانسته است.

این ۲۵۰ زندانی فلسطینی، همگی از اعضای سازمان فتح هستند که ریاست آن را محمود عباس بر عهده دارد. فهرست نهایی افرادی که قرار است آزاد شوند هنوز اعلام نشده است.

اهود اولمرت، نخست وزیر اسراییل در آغاز نشست هیات وزیران این رژیم گفت: این اقدام با هدف تقویت عناصر میانه‌رو در تشکیلات خودگردان فلسطینی انجام می‌گیرد.

اسرائیل تاکنون با آزادی زندانیان حماس، موافقت نکرده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


دوستی خاله خرسه 20:30 با اصولگرایان

دوشنبه 86 تیر 18 ساعت 8:0 عصر

عملکرد هفته‌های اخیر بخش خبری 20:30 شبکه دوم سیما در دفاع بد از اصولگرایان و حمله ناشیانه به اصلاح‌طلبان، با نتیجه عکس روبه‌رو شده است.

به گزارش خبرنگار «بازتاب»، این دفاع بد و حمله ناشیانه، که در خبر شب گذشته (شنبه) به اوج رسید، به اثر معکوس در تخریب اصولگرایان و تبلیغ اصلاح‌طلبان منجر شد.

پخش خبر آغاز فعالیت انتخاباتی سیدمحمد خاتمی و حرکت تازه اصلاح‌طلبان، که با هدف خنثی‌سازی این حرکت گنجانده شده بود، به دلیل ناشیانه بودن تنظیم خبر،‌ عملا به تبلیغ برای این گروه تبدیل و باعث شد که انتشار رسمی خبر بازگشت خاتمی از رسانه ملی، با واکنش گسترده‌ای در جامعه روبه‌رو شود.

پخش خبر کشمکش بین جنتی و کروبی بر اثر خواب، که پس از گذشت هشت روز از نماز جمعه آیت‌الله جنتی با محوریت پاسخ روزنامه «رسالت» به کروبی تنظیم شده بود، نیز موجب دامن زدن به این موضوع از رسانه‌ ملی و توجه دوباره به اظهارات امام جمعه موقت تهران شد.

نمونه دیگر رویکرد غیرحرفه‌ای در این بخش، استناد پی‌درپی به اظهارات برخی چهره‌های دولت سابق همچون سخنگوی دولت سابق که به دلیل برخی مشکلات آنان، از سوی اصلاح‌طلبان نیز منزوی شده بودند، به خاطر اظهارات نیمه‌انتقادی آنان از دولت گذشته و تأیید برخی از اقدامات دولت کنونی، منجر به احیای این چهره‌ها و ارایه تصویری منصف و خودنقاد از دولت اصلاحات در برابر تصویر مدافع از خود و تهاجمی دولت کنونی شده است.

گفتنی است، استفاده سیاسی و جناحی از صداوسیما به صورت ناشیانه، که نقطه اوج آن در انتخابات دوره هفتم ریاست‌جمهوری در دوم خرداد 1376 بود، معمولا با واکنش منفی در جامعه روبه‌رو شده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


وزیرمشاور در امور امنیتی‌ عراق‌ اعلام کرد: دولت‌ این کشور‌ دفاتر گروهک‌ منافقین‌ را در بغداد و کرکوک‌ بسته است.

به گزارش واحد مرکزی خبر، شیروان‌ وائلی‌‌ با بیان اینکه این‌ اقدام‌ در نخستین‌ ماههای‌ روی‌ کار آمدن‌ دولت‌ نوری‌ مالکی‌ و بر اساس‌ ماده‌ 7‌ قانون‌ اساسی‌ عراق‌ صورت‌ گرفته است‌ ، افزود : قانون‌ اساسی‌ این کشور‌ اجازه‌ فعالیت‌ سازمانهای‌ تروریستی‌ را در این‌ کشور نمی‌ دهد.

وی گفت‌: پس‌ از بستن‌ دفاتر این‌ سازمان‌ به اعضای‌ آن‌ اعلام کردیم تا عراق‌ را به‌ هر کشوری‌ که‌ می‌ خواهند ترک‌ کنند.

یک‌ ماه‌ پیش‌ نیز مجلس‌ نمایندگان‌ عراق‌ تصویب‌ کرد ، دولت‌ این‌ کشور هرچه‌ سریعتر برای‌ اخراج‌ اعضای‌ گروهک‌ تروریستی‌ منافقین‌ از عراق‌ اقدام‌ کند به همین منظور نیز کمیته‌ ویژه‌ ای را برای‌ پیگیری‌ این‌ مصوبه‌ تشکیل‌ داد.

مسئولان‌ عراقی‌ بارها بر اخراج‌ اعضای‌ این‌ گروهک‌ تروریستی‌ از کشورشان‌ به‌ سبب دست‌ داشتن‌ آنها در سرکوب‌ مردم‌ عراق‌ در زمان‌ صدام‌‌ دیکتاتور سابق‌ عراق‌ و همکاری‌ آنها در چهار سال‌ گذشته‌ با گروههای‌ تروریستی‌ تاکید کردند ، مساله ای‌ که‌ همواره‌ نظامیان‌ امریکایی‌ مستقر در عراق‌ از آن‌ جلوگیری‌ می کردند.

اکنون‌ 3700 عضو‌ گروهک‌ تروریستی‌ منافقین‌ در پادگان‌ اشرف‌ در 90 کیلومتری‌ شمال‌ بغداد در استان‌ دیاله‌‌ تحت‌ حفاظت‌ نظامیان‌ امریکایی‌ بسر می‌ برند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


درباره سب صحابه

دوشنبه 86 تیر 18 ساعت 5:0 عصر
بیانات مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد شعرا و مداحان اهل بیت علیهم السلام که همزمان با سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ایراد شد وظیفه همه صاحبان قلم و بیان و اهل تبلیغ را بیش از گذشته سنگین کرد. ایشان در این بیانات بر دو نکته اساسی تکیه کردند که هر دو برای حفظ هویت دینی و مذهبی و کیان نظام جمهوری اسلامی اهمیت فراوان دارند.

نکته اول ضرورت پرهیز مداحان از بکار بردن آهنگ های غربی و لهو و لعب تحت عنوان نوآوری بود که متاسفانه از عوارض خطرناک محافل مذهبی امروز جامعه ما اعم از عزاداری و جشن هاست . رهبر معظم انقلاب در این بیانات ضمن تاکید بر ضرورت پالایش محافل مذهبی از این عارضه خطرناک مداحان و گردانندگان این محافل را به استفاده از اشعار پرمحتوائی که ایمان مخاطبان را افزایش میدهد دعوت نموده و یادآور شدند نوآوری باید در امتداد شیوه پیشکسوتان باشد.

پیشکسوتان همواره به فاخر بودن محتوای اشعار و مطالبی که بیان می کردند ملتزم بودند شیوه و سبک خواندن اشعار و بیان مطالب را در چارچوب آهنگ و لحن متین و متناسب با محتواها رعایت می کردند و از به زبان آوردن سخنان سخیف و دادن نسبت هائی که در شان بزرگان دین نیستند و از استناد به خواب و خیال و اوهام و خرافات پرهیز می کردند. مداحان اهل بیت فقط با ادامه همین راه است که می توانند وضعیت اعتقادی موجود مخاطبان خود را حفظ نمایند و اگر بیشتر تلاش کنند ایمان آنها را تقویت کنند. آنچه باعث شد رهبر معظم انقلاب برای چندمین بار وارد این مقوله شوند و یکبار دیگر نسبت به انحرافاتی که در مداحی ها پیش آمده هشدار دهند نفوذ انحرافات تحت عنوان نوآوری در محافل مذهبی است که بسیار خطرناک و نوع دیگری از تهاجم فرهنگی است .
نکته دیگری که رهبر معظم انقلاب به مداحان و همه دست اندرکاران تبلیغات دینی گوشزد کردند جهت گیری خلاف وحدت اسلامی در محافل مذهبی و به بهانه ترویج ولایت است . ایشان این خطر را چنین بیان کردند :
« یکی از چیزهائی که من بخصوص میخواهم تکیه کنم مسئله « انسجام اسلامی » است که ما گفتیم . انسجام اسلامی یعنی عصبیتهای بین المذاهبی مسلمانها نباید تحریک شود. شما نباید کاری کنید که عصبیت آن مسلمان غیرشیعه علیه شما تحریک شود; او هم متقابلا نباید کاری کند که غیرت و عصبیت شما را علیه خودش تحریک کند. آنها همین را میخواهند. الان شما ببینید دو تا گروه فلسطینی در فلسطین دارند با هم میجنگند! برای اسرائیل چه از این بهتر! به جای اینکه تفنگها به طرف آنها متوجه شود علیه همدیگر دارند میجنگند! خوب این خیلی چیز خوبی برای اسرائیل است . چقدر خرج کند می ارزد که یک چنین وضعی پیش بیاید. فرض بفرمائید در لبنان هم یک گروهی پیدا میشوند و بنا میکنند با یک گروه دیگری مبارزه کردن و جنگیدن . چه نعمتی بزرگتر از این برای اسرائیل و امریکا! این بهتر است یا اینکه یک گروهی مثل حزب الله بیاید جلو همه هم دنبالش ـ بعضی از روی دل و ایمان بعضی هم از روی ترس از افکار عمومی ـ و اسرائیل را شکست بدهند معلوم است که وضعیت اختلاف برای آنها بهتر است . در دنیای اسلام قضیه همین است . آیا مسلمانهای مصر و اردن و عراق و پاکستان و هند و ترکیه و جاهای دیگر اگر به خیابانها بیایند و به نفع جمهوری اسلامی شعار بدهند برای امریکا بهتر است یا کاری کند که اگر در یک مسئله ای ایران اسلامی صدائی بلند کرد همه این ملتها خاموش بشوند; بعضیها اظهار مخالفت هم بکنند پیداست دنبال دومی اند. چه جوری میشود چطور ممکن است این کار خیلی آسان است . کاری کنند که عصبیتهای شیعه و سنی را زنده کنند. به آنها تفهیم کنند اینها شیعه اند; اینها صحابه را سب میکنند; اینها مقدسین شما را چنین و چنان میکنند. جدائی بیاندازند; آنها این را میخواهند. منادی وحدت شیعه و سنی از اولی که این فکرها پیدا شده این چیزها مورد نظرش بوده است . یک عده ای چرا نمیفهمند امام بزرگوار ما که منادی اتحاد بین مسلمین بود از همه اینهائی که مدعی اند ولایتش و اعتقادش و ارادتش و عشقش به ائمه (علیهم السلام ) بیشتر بود. او بهتر میفهمید ولایت را یا فلان آدم عامی که حالا به اسم ولایت کارهای خلاف می کند حرفهای بی ربط میزند در مجالس عام و خاص وحدت را حفظ کنید » .

متاسفانه در جامعه اهل تبلیغ اعم از مداحان و منبری ها افرادی وجود دارند که به این مساله بسیار مهم بی اعتنا هستند. عده ای از این افراد به دلیل ناآشنائی با عمق مسائل است که دچار چنین وضعیتی هستند. این جماعت اصولا نباید اجازه ورود به جرگه اهل تبلیغ را پیدا کنند. محافل مذهبی جای عناصر ناآگاه نیست . چنین افرادی بجای آنکه دین را ترویج کنند به دین ضربه می زنند.

.... آنچه امروز مورد نیاز است کاربردی کردن توصیه ها و هشدارهای رهبری است . علاوه بر دستگاه های فرهنگی که باید در این زمینه احساس وظیفه کنند رسانه ملی نیز باید وقت و امکانات قابل توجهی برای تشریح این توصیه ها و هشدارهای مهم اختصاص دهد و در گزینش آنچه از این رسانه پرنفوذ پخش می شود معیارهای صحیح را رعایت نماید و از این طریق سهم عمده ای در پالایش برنامه های محافل مذهبی برعهده بگیرد.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


روز گذشته، چند تن از طلاب تندرو، با پخش شبنامه و نصب طومار، خواستار برخورد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و دادگاه ویژه روحانیت با حجت‌الاسلام سیدمحمد خاتمی شدند.
 این افراد که در میان آنان برخی چهره‌های نزدیک به دفتر آیت‌الله مصباح نیز دیده می‌شدند، با قرار دادن طوماری در مقابل مدرسه فیضیه، به جمع‌آوری امضا در زیر آن پرداختند.

در یکی از این نامه‌ها خطاب به دادگاه ویژه روحانیت، این دادگاه متهم شده که به رغم «مبارزه با افراد فاسدی چون یوسفی اشکوری و عبدالله نوری»، مدتی است نسبت به انحرافات و بدعت‌ها سکوت کرده و هیچ اقدامی انجام نمی‌دهد.

در بخش دیگری از این نامه آمده است: «آیا دادگاه نسبت به دست دادن آقای خاتمی با چهار زن نیمه‌عریان ایتالیایی در سفر اخیر به ایتالیا و فشردن بازوی یک دختر ایرانی، وظیفه‌ای ندارد؟»... «آیا مدعی‌العموم برای گروهی خاص مصونیت قایل است؟».
این نامه سپس با اظهار تنفر از این کار خاتمی، خواستار پیگرد قانونی شده که کمترین آن، تعزیر و خلع دایم لباس روحانیت است.

این افراد همچنین نامه دیگری خطاب به اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تنظیم کرده‌اند که در آن به «نشستن تنگاتنگ و تقریبا مماس با اندام بدون پوشش خبرنگار زن به نحو بسیار زننده» اشاره و از این تشکل مهم روحانی نیز خواسته شده از مدعی‌العموم برای برخورد با خاتمی درخواست کند.

در هفته‌های گذشته نیز شبیه این‌گونه نامه‌ها و اعتراضات در مشهد پخش شد.

گفته می‌شود، حجت‌الاسلام ملکا، مدیر مدرسه فیضیه که مسئول دفتر رهبر انقلاب در قم نیز هست، اجازه چنین اقداماتی را نمی‌دهد و از همین رو، این افراد از فضای خارج مدرسه فیضیه برای فعالیت‌های خود استفاده کرده‌اند.

عوامل این‌گونه اقدامات، طیفی از طلاب تندرو به شمار می‌روند که شماری از آنان در دولت کنونی به پست‌های مهمی دست یافته‌اند.

در عین حال، واکنش نشان ندادن این افراد به اقدامات غیردینی دیگر در دولت جدید، از جمله ترویج فساد و بی‌بندوباری در چندین فیلم سینمایی و نیز صدور مجوز اکران به چند فیلم مسئله‌دار در دوره جدید، باعث این پرسش در افکار عمومی شده که معیار این افراد برای اعتراض به اقدامات خلاف شرع چیست؟!


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


کمبود همسر، معضل‌ مردان‌ چینی‌

دوشنبه 86 تیر 18 ساعت 3:0 عصر

رسانه‌ های‌ چین‌ این‌ روزها از مشکل‌ کمبود همسر به‌ عنوان‌ معضل‌بزرگی‌ برای‌ مردان‌ چینی‌ خبر داده‌ اند‌.

‌به گزارش واحد مرکزی خبر، بنا به‌ این‌ گزارش‌ ها ‌ این‌ معضل‌ ممکن‌ است‌ برای‌ چند نسل‌ درچین‌ ادامه‌ داشته‌ باشد و مردان‌ چینی‌ در آینده‌ به‌ سختی‌ موفق‌خواهند شد برای‌ خود همسر بیابند‌.‌

برخی‌ از جامعه‌ شناسان‌ چینی‌ با انتقاد تلویحی‌ از سیاست‌ تک‌فرزندی‌ در این‌ کشور ‌ اتخاذ تدابیری‌ برای‌ ایجاد توازن‌ در نرخ ‌تولید پسران‌ و دختران‌ را خواستارند‌.

‌روزنامه‌ رنمین‌ ژیبائو در تازه‌ ترین‌ گزارش‌ خود اورده‌ آست‌ اکنون ‌در چین‌ شمار مردان‌ ‌37‌ میلیون‌ نفر بیشتر از زنان‌ است‌‌.‌ در گروه‌سنی‌ ‌15‌ ساله‌ ها شمار نوجوانان‌ پسر ‌18‌ میلیون‌ نفر بیشتر ازدختران‌ است‌.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


هاشمی رفسنجانی به گیلان رفت

دوشنبه 86 تیر 18 ساعت 1:0 عصر

رئیس‌ مجمع تشخیص‌ مصلحت‌ نظام‌ برای شرکت در همایش بزرگداشت‌ آیت‌الله‌ شهید ربانی‌ املشی‌ وارد رشت‌ شد.

کنگره‌ بزرگداشت‌ شهید آیت‌الله‌ ربانی‌ املشی‌ و ‌ 10‌شهید روحانی‌ امروز ـ یکشنبه ـ با قرائت‌ پیام‌ رهبر انقلاب‌ دراین‌ شهر برگزار می‌شود. ‌

نماینده‌ ولی‌ فقیه‌ و‌ استاندار گیلان و جمعی‌ از نمایندگان‌‌ این استان در مجلس ‌شورای اسلامی در فرودگاه بین‌المللی رشت از هاشمی رفسنجانی‌ استقبال‌ کردند.

سخنرانی در همایش بزرگداشت‌ آیت‌الله‌ شهید ربانی‌ املشی‌ و ده‌ روحانی‌ شهید و حضور در یادواره‌ شهدای‌ روحانی‌ فومن از برنامه‌ های‌ رئیس‌ مجمع تشخیص‌ مصلحت نظام‌ در سفر دو روزه به‌ این استان است‌‌.

حضور شرکت‌ کنندگان‌ در گلزار شهدای‌ املش‌ و قرائت‌ مقاله‌ از دیگر برنامه‌‌های‌ کنگره‌ بزرگداشت‌ شهید آیت‌ الله‌ ربانی‌ املشی‌ و شهدای‌ روحانی‌ املش‌ اعلام‌ شده‌ است.‌ ‌

شهید آیت‌ الله‌ ربانی‌ املشی‌ در سال ‌1317‌در قم‌ متولد شد و‌ پس از گذراندن تحصیلات‌ ابتدایی‌ به‌ حوزه‌ علمیه‌ قم‌ رفت‌ تا علوم‌ دینی‌ و معارف‌ را بیاموزد.‌

وی‌ یکی‌ ازمبارزان‌ انقلاب‌ اسلامی‌ بود که‌ بارها ساواک‌ او را دستگیر، زندانی‌ و شکنجه‌ کرد. ‌

نمایندگی‌ مجلس‌ خبرگان‌ رهبری‌، عضویت‌ در شورای‌ نگهبان‌، دادستان‌ کل کشور و نمایندگی دور اول‌ مجلس‌ شورای‌ اسلامی‌ از مهمترین‌ فعالیتهای‌ اجتماعی‌ و سیاسی‌ ان‌ شهید بزرگوار بعد از پیروزی‌ انقلاب‌ اسلامی‌ بود. ‌

آیت‌الله‌ ربانی‌ املشی‌ در هفدهم‌ تیرماه‌ سال‌ ‌64‌ با توطئه‌ منافقان‌ کوردل‌ مسموم‌ شد و به‌ شهادت‌ رسید. ‌

آرامگاه‌ وی‌ در حرم‌ مطهر حضرت‌ معصومه‌ سلام‌ الله‌ علیها قرار دارد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


کمیته اقتصادی جمعیت ایثاگران انقلاب اسلامی با ارسال نامه ای برای دکتر احمدی نژاد، ضمن ابراز نگرانی و هشدار درباره افزایش نرخ اجاره مسکن ، خواستار اتخاذ تدابیر فوری دولت برای کاهش فشار بر مستاجران کم درآمد شد.

به گزارش "الف"، متن کامل این نامه که در آن ده راهکار برای مهار قیمت و اجاره بهای مسکن پیشنهاد شده به این قرار است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر محمود احمدی‌نژاد
رئیس محترم جمهوری اسلامی

سلام علیکم

چنانچه مستحضرید طی یکسال گذشته بازار مسکن در حال التهاب و افزایش قیمت بوده است و این مسأله در حال حاضر و در فصل نقل و انتقال یا تمدید قراردادهای اجاره مستأجران، فشار مالی و روانی شدیدی به این دسته از هموطنان نسبتاً کم درآمدتر وارد کرده است.

از آنجا که دولت نهم همواره غمخوار آلام و مشکلات مردم بوده و مقابله با بی‌عدالتی و اجحاف به طبقات کم در‌آمد و متوسط را هدف اصلی خود می‌داند، کمیته اقتصادی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی از دولت خدمتگزار انتظار دارد ضمن پی‌گیری برنامه بلند مدت خود برای حل معضل مسکن جوانان و خانواده‌های کم در آمد و استفاده از تجربه بین‌المللی در انبوه سازی مسکن ارزان قیمت برای به تعادل رساندن بخش مسکن، در کوتاه مدت و به شکل ضربتی برای کاهش فشارهای مالی و روحی بر اجاره‌نشینان و خانواده‌های مبتلا به مشکل مسکن راه‌حل‌های فوری و مؤثر تدوین و اجرا کند.

تصویب و اجرای هر چه سریعتر مالیات بر آپارتمانها و خانه‌های خالی،
تسریع در خروج شرکتهای دولتی از تهران،
عرضه دفاتر و آپارتمانهای مازاد دولت و شرکتهای دولتی به بازار مسکن،
جمع کردن هر چه سریعر نقدینگی سرگردان با روشهایی نظیر عرضه انبوه سهام شرکتهای سودآور دولتی در بورس، نظارت مؤثر بر هزینه شدن درست تسهیلات بانکی و رسوخ نکردن تسهیلات تولیدی به دلالی مسکن،
ساماندهی و نظارت موثر بر بنگاه های معاملات مسکن ،
تشویق متصدیان امر ساختمان در بکارگیری روشهای نوین و کم هزینه برای احداث بنا،
شناسایی خانواده‌های مستأجر و کم درآمد برای تقدیم کمکهای فوری و خارج کردن آنها از بحران ،
اقدامات فرهنگی برای تشویق مؤجران به رعایت انصاف و مروت با مستأجران کم درآمد ،

اقدامات تشویقی برای مؤجرانی که در سال 86 اجاره واحدهای مسکونی خود را افزایش ندهند (مانند معافیتهای مالیاتی) و اقداماتی از این قبیل... به عنوان راه‌حلهایی فوری برای مهار قیمت و اجاره‌بهای مسکن و کاهش فشار بر مستأجران کم درآمد پیشنهاد می‌شود.

در انتظار اقدام عاجل دولت خدمتگزار هستیم.
کمیته اقتصادی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


دفتر انتخابات وزارت کشور با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی تا ‌٢١ تیر ماه یعنی پنج روز دیگر فرصت دارند از مشاغل یادشده در ماده‌ ‌٢٩ قانون انتخابات استعفا کنند.

به گزارش ایسنا، متن اطلاعیه شماره ‌٢ وزارت کشور به این شرح است:

پیرو اطلاعیه قبلی به اطلاع هم‌میهنان عزیز می‌رساند انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور از روز شنبه ‌١٥/١٠/٨٦ با ثبت‌نام از داوطلبان آغاز و در روز جمعه مورخ ‌٢٤/١٢/٨٦ رای‌گیری به عمل خواهد آمد.

داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی می‌توانند از روز ‌١٥/١٠/٨٦ تا روز ‌٢١/١٠/٨٦ جمعا به مدت هفت روز در وقت اداری به فرمانداری‌ها و بخشداری‌های مراکز حوزه‌های انتخابیه یا وزارت کشور و در خارج از کشور به سفارتخانه‌ها، کنسولگری و یا نمایندگی‌های سیاسی جمهوری اسلامی ایران مراجعه و برای این منظور ثبت‌نام کنند.

بر اساس تبصره دو ماده ‌٢٩ قانون انتخابات، به هنگام ثبت‌نام ارایه گواهی رسمی مبنی بر قبول استعفا و اشتغال‌نداشتن در پست و مقام و مشاغل یادشده در ماده ‌٢٩ قانون حداقل شش ماه قبل از ثبت‌نام الزامی است؛ از این رو آخرین مهلت استعفا برابر قانون ‌٢١/‌٤/‌٨٦ است.
همچنین به استناد ماده ‌٢٨ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی شرایط داوطلبان هنگام ثبت‌نام به شرح ذیل است:

‌١- اعتقاد و التزام عملی به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
‌٢- تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران

‌٣- ابراز وفاداری به قانون اساسی و اصل مترقی ولایت مطلقه فقیه
‌٤- داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا معادل آن

‌٥- نداشتن سوء شهرت در حوزه انتخابیه
‌٦- سلامت جسمی در حد برخورداری از نعمت بینایی، شنوایی و گویایی.

‌٧- حداقل سن سی سال تمام و حداکثر هفتاد و پنج سال تمام.
تبصره ‌١: داوطلبان نمایندگی اقلیت‌های دینی مصرح در قانون اساسی از التزام عملی به اسلام، مذکور در بند (‌١) مستثنی هستند و باید در دین خود ثابت‌العقیده باشند.

تبصره ‌٢: مدرک تحصیلی لیسانس یا معادل آن به شرط داشتن پنج سال سابقه اجرایی در سطح کارشناسی و بالاتر در بخش‌های خصوصی یا دولتی و یا پنج سال سابقه فعالیت آموزشی و یا پژوهشی با تایید مراجع ذیربط و یا سابقه یک دوره نمایندگی مجلس می‌تواند جایگزین مدرک کارشناسی ارشد باشد.
در بخش‌های خصوصی نیز داوطلبانی که با مدرک لیسانس قصد ثبت‌نام دارند، ‌باید تاییدیه بالاترین مرجع ذیربط استان را مبنی بر پنج سال سابقه کار اجرایی در سطح کارشناسی یا بالاتر ارایه کنند.

تبصره ‌٣: هر دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی معادل یک مقطع تحصیلی برای شرکت در انتخابات محسوب می‌شود.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


دفتر حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد خاتمی درباره برخی مطالب منتشرشده به نقل از وی، درباره نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری نهم توضیحاتی داد.

به گزارش ایسنا، متن این توضیح به این شرح است:

در روزهای اخیر مطبوعات و برخی وسایل ارتباط جمعی، ‌اخبار و مطالب مختلفی را به جناب آقای سید محمد خاتمی، ‌رییس‌جمهور سابق ایران نسبت داده‌اند که با حقیقت و واقعیت گاه فاصله‌ای بس دور دارد.

بر این اساس نکاتی به استحضار هموطنان عزیز رسانده می‌شود:
جناب آقای خاتمی معمولا نظرات و دیدگاه‌های خود را در اجتماعات عمومی یا در برابر خبرنگاران بیان می کنند و سایر نکات و مطالب را دفتر ایشان به طریق مرسوم در اختیار وسائل ارتباط جمعی قرار می‌دهد؛ بنابراین مسوولیت مطالبی که خارج از این مسیر درباره ایشان منتشر می‌شود با اعلام‌کننده آن است و جناب آقای خاتمی و دفتر ایشان علی‌القاعده نمی‌توانند مسئولیت آن را بر عهده بگیرند.

مطالبی که اخیرا درباره نامزدهای محترم نهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، ‌فعالیت‌های انتخاباتی و مسائل مختلف به نقل از منابع ناشناس به ایشان نسبت داده شده نیز برداشتی از همان دست است و هیچ ارتباطی با بینش و منش و آداب ایشان ندارد.

این کمترین توقع از وسایل ارتباط جمعی شناسامه‌دار است که برای تعیین صحت و سقم این قبیل اخبار و گزارش‌ها با دفتر ایشان تماس بگیرند تا بدین ترتیب بدیهی‌ترین اصول حرفه‌یی اطلاع‌رسانی از نظر دور نماند.

به نظر می‌رسد پاسخ دفتر خاتمی ناظر به خبر ستون شنیده‌های «اعتماد ملی» است که نوشته بود:
شنیدیم که سیدمحمد خاتمی رئیس‌جمهور سابق در دیدار برخی از اعضای یک حزب سیاسی گفته که ورود آقای مصطفی معین به نهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری از ابتدا اشتباه بوده و ماندن او درآن انتخابات و طرح شعارهایش در آن انتخابات نیز اشتباه بوده است. وی اضافه کرده که بنیاد باران نباید در مسائل انتخابات دخالت کند چرا که یک بنیاد تخصصی و علمی است و باید کار زیربنایی کند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   81   82   83   84   85   >>   >