شهردار تهران در اولین جشنواره ساب پرتالهای شهرداری تهران خطاب به مدیرانش اعلام کرد: اگر در مسیر این پرتال قرار نگیرید، مدیر باقی نمی‌مانید!

به گزارش ایسنا، دکتر محمد باقر قالیباف، شهردار تهران روز سه‌شنبه با تأکید بر ضرورت شکل‌گیری آن خاطرنشان کرد: فن‌آوری اطلاعات، شهرداری را در رسیدن به اهداف خود نزدیک می‌کند و در عین حال وقت و پول را برای ما ذخیره خواهد کرد.

وی با اشاره به شکل‌گیری حدود 80 کیلومتر فیبرنوری طی 14 سال گذشته در شهرداری تهران گفت: طی 16 ماهه گذشته 170 کیلومتر فیبر نوری در مجموعه شهرداری ایجاد شده است.

قالیباف شهر الکترونیک را جزو رئوس برنامه‌های اعلام شده خود در شروع به کارش در شهرداری تهران دانست و گفت: درست نیست که در سالگرد یکصدمین سالگرد شهرداری تهران سیستم بروکراسی این مجموعه متعلق به 60 سال قبل باشد.
وی ادامه داد: بدون IT ، تحقق سرعت، دقت و صحت و نیز حفظ کرامت انسانی و البته عدالت اجتماعی غیر ممکن و بسیار سخت است.

قالیباف خاطرنشان کرد: همواره از منظر یک مدیر به IT نگاه کرده‌ام و از مدیران خود نیز می خواهم آنچه مربوط به خدمت رسانی و سرویس دهی به مردم می‌شود را تسریع دهند؛ چرا که ارزش این پرتال به میزان خدماتی است که به مردم می‌دهد.

وی با اشاره به وقت زیادی که هر روز مردم در بانکها و مسیرهای شهری برای پرداخت قبوض خود می‌گذارند اظهار کرد: مهمترین چالش در استفاده از پرتالهای شهرداری تهران خلاء فرهنگ در بین مدیران و مردم است.

وی ادامه داد: به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهم این پرتال به صورت آزمایشی شروع به کار کند؛ چراکه اگر به آن اطمینان وجود دارد من هم همه فحشها و بد و بیراه گفتن‌ها را تحمل می‌کنم، اما ترجیح می‌دهم سیستمی جدید در شهرداری تهران شروع به کار بکند.

شهردار تهران تاکید کرد: در حال حاضر تنها 20 درصد از مردم مشتری این پرتال هستند و مابقی شهروندان یا به این امور باور ندارند و یا قابلیت استفاده از آن را ندارند، هنوز مردم تصور می‌کنند که برای گرفتن یک پروانه ساختمان حتما باید دو روز در اداره‌های شهرداری عرق بریزند و خسته شوند! متاسفانه این سابقه تاریخی در بین مردم وجود دارد و به مرور و بر اساس عملکرد ما اصلاح خواهد شد.

وی با بیان این که بزودی باید دفاتر الکترونیکی شهرداری در هر ناحیه شهر برقرار شود، گفت: تا پایان مهرماه این اتفاق باید در تمام نواحی شهر تهران اجرا شود تا تحولی عظیم اتفاق بیفتد.
قالیباف اولین قدم را در شروع اقدامات این پرتال برای مردم، همکاری با دفتر اسناد و مدارک جهت ملکیت زمینها و مشکلات اسناد اعلام کرد.

وی خطاب به مجموعه‌ها و سازمانهایی از شهرداری که هنوز در مدار پرتال قرار نگرفته‌اند تاکید کرد: اگر تا پایان آبان ماه سازمانی از شهرداری در این پرتال حاضر نباشد مدیر آن مجموعه دیگر مدیر شهرداری نیست و هیچ کس نیز حق ندارد اعلام کند می‌خواهد جزیره‌ای اقدام کند.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: مدیریت شهرداری تهران نارضایتی‌ها ، کمبودها و مشکلات را تحمل کرده است تا این شبکه با یک همت جهادی و نیز بازنگری در قوانین و مقررات شکل بگیرد و امروز ما بتوانیم خدمات شهرسازی را از طریق دفاتر الکترونیکی شهر به مردم ارائه دهیم.

وی تصریح کرد: دفاتر خدمات الکترونیک شهر حتما از طریق بخش خصوصی و با همان ضوابط و آیین‌نامه‌های تعیین شده که به تصویب شورای شهر تهران رسیده است تاسیس خواهد شد.

به گزارش ایسنا، قالیباف با بیان این که شهرداری به دنبال قانونگرایی و شفافیت در امور خود است، گفت: باید همه اقدامات خود را در خانه‌ای شیشه‌ای انجام دهیم؛ چرا که هیچ چیز پنهان و پوشیده ‌ای نباید در شهرداری باقی بماند.

وی افزود: سال گذشته قول داده بودم تا عملکرد مالی شهرداری را در سال 85 روی پرتال شهرداری بگذاریم و این کار را انجام دادیم و معتقدم که باید بیش از این به مردم گزارش داده شود و مردم باید بدانند که به ازای هر یک کیلو زباله که از جلو خانه‌های آنها جمع‌آوری می‌شود، چقدر پول از جیبشان می‌رود و بتوانند تشخیص دهند که قالیباف برای آنها شهردار پرخرجی است یا کم خرج!
وی ادامه داد: گفته‌ها، تهمت‌ها و ابهام‌ها را با گذاشتن همه عملکردها در پرتال پایان می‌دهیم و اگر هم ایرادی وجود داشته باشد، اصلاح خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران شهردار تهران با اشاره به اهداف قانونگرایی ، مشارکت پذیری ، اعتدال و عقلانیت و حفظ کرامت انسانی که از طریق ساب پرتالهای شهرداری تهران ایجاد می‌شود خاطر نشان کرد: در دولت قبل هم قرار بود به IT توجه شود اما اتفاقی نیفتاد و ما نیز هنوز کار خاصی انجام نداده‌ایم و تا آنچه مطلوب است، فاصله زیادی داریم.

وی توضیح داد : فناوری اطلاعات از سال 2000 فضایی را برای کشورهای در حال توسعه و توسعه نیافته ایجاد کرده است تا بتوانند از یک خط شروع با کشورهای توسعه یافته همگام شوند و اگر این مرحله به بعد عقب بمانیم، جبران آن دیگر قابل برگشت نیست.

وی با اشاره به فعالیت خود در نیروی انتظامی در دولت هشتم اظهار کرد: آن زمان هم به همکاران اعلام می‌کردیم که IT بازی و سرگرمی نیست و اگر از آن عقب بمانیم جبران‌ناپذیر است. و امیدواریم این اقدام در شهرداری بتواند برای مردم اثربخش باشد.

قالیباف ادامه داد: این گونه فرایندها نباید توسط دولت انجام شود، بلکه باید با فرهنگسازی مناسب بین مردم و مسؤولان زمینه‌های فعالیت ایجاد شود و اگر اداره گذرنامه امروز خصوصی شده است و فعالیت خوبی نیز داشته، پس حتما پروانه ساختمان که اهمیتی کمتر از گذرنامه دارد را نیز می‌توان به بخش خصوصی واگذار کرد تا مردم خود همکاری و مشارکت داشته باشند.

به گزارش ایسنا، از زمان شروع به کار این ساب پرتال در مجموعه شهرداری طی 5 ماهه گذشته 112 میلیون بار مراجعه داشته است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


محدودیت تازه برای خوش‌رکاب‌ها!

پنج شنبه 86 مرداد 11 ساعت 7:0 صبح

نصب یا نقش هر نوع آگهی، نوشته، عکس و نوشتن عبارات و ترسیم نقوش روی شیشه‌ها یا بدنه درونی یا بیرونی وسایل نقلیه وانت‌بار، کامیونت و کامیون برای تجارت، تبلیغ و نمایش ممنوع است.

به گزارش واحد مرکزی خبر، بر اساس اطلاعیه پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، شرکت‌ها و مؤسساتی که نیاز به نصب و الصاق آرم و مشخصات وسایل نقلیه باربری خود را دارند، می‌بایست اصل اساسنامه مؤسسه یا شرکت و تقاضای کتبی از شرکت را به پلیس راهنمایی و رانندگی تهران (معاونت ترافیکی) ارسال کنند تا ضمن بررسی، اقدام شود.

این اطلاعیه بر اساس ماده 207 آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی و برای پیشگیری از وقوع سوانح رانندگی ناشی از جلب توجه سایر رانندگان به نوشتارها، تصاویر منقش در بدنه داخلی و خارجی وسایل نقلیه صادر شده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


شرایط کشور ویژه است

پنج شنبه 86 مرداد 11 ساعت 4:0 صبح
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع دانشگاهیان رودهن با بیان این‌که «شرایط کشور ما هم‌اکنون ویژه است» گفت: از شما دانشگاهیان می‌خواهم که با دقت مسائل را پیگیری کنید، استکبار جهانی با دیدن پیشرفت‌هایی در زمینه فناوری‌هایی مانند هسته‌یی و نانو بر ما فشار می‌آورند و این در حالی است که همه‌ منابع لازم برای توسعه ایران را داریم و هوش ملت ما بالاتر از حد استاندارد است و سابقه تمدن چندین هزار ساله داریم.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین هاشمی‌ رفسنجانی پس از افتتاح و بازدید از بخش‌هایی از دانشگاه رودهن افزود: کشور ما کشوری است که ایده و آرمان و راه مشخص دارد و به دنبال راه انبیاست و با پیروی از مکتب اهل بیت می‌خواهد در مسیراعتدال حرکت کند، اما هم‌اکنون جهان استکباری را در مقابل خود می‌بیند.

وی به اظهارات نخست‌وزیر انگلیس در کنفرانس مطبوعاتی مشترکش با جورج بوش اشاره و خاطرنشان کرد: نخست وزیر انگلیس و رییس‌جمهور آمریکا در این کنفرانس مشترک اعلام کردند که در مقابله با تکنولوژی هسته‌ای ایران اتفاق نظر دارند و می‌خواهند در قدم اول با فشار و تشدید تحریم‌ها و صدور قطعنامه جدید در برابر این تکنولوژی ایران مقابله کنند و هم زمان کاندولیزا رایس وزیرامور خارجه آمریکا به همراه وزیر دفاع آمریکا در منطقه خاورمیانه حاضر شده است و صراحتا اعلام می کند که رسالت خود را تقویت کشورهای منطقه در مقابل ایران می‌داند. در حالی که کشورهای منطقه به جز اسرائیل از برادران ما هستند و آمریکا می‌خواهد این کشورها را علیه ما تحریک کند.

وی ادامه داد: در این شرایط سیاست مدبرانه در منطقه ضرورت دارد و باید سعی کنیم که با کشورهای منطقه با هم باشیم. نباید خواست‌های باندی و جناحی در داخل، نیروهای اصیل را از هم جدا کند. باید به صورت یکپارچه و با مشارکت کشورهای مسلمان همسایه روابط دوستانه خود را با این کشورها تقویت کنیم تا دشمنان نتوانند به دست همسایگان ما را تضعیف کنند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به درآمدهای نفتی کشور گفت: در هیچ دوره‌یی درآمدهای نفتی کشورمان به اندازه این دوره ـ حدود 50 میلیارد دلار ـ نبوده است. این درکنار ظرفیت‌های ویژه کشورمان برای عبور خطوط لوله‌های نفت و گاز از شمال به جنوب و غرب به شرق و هم چنین خطوط هوایی ظرفیت‌هایی است که مدیریت کشور می‌تواند از آن‌ها استفاده و دنیا را به ما وابسته کند. با عقلانیت و تدبیر می‌توانیم ایران را به عنوان یک الگوی خوب در جهان اسلام و جهان سوم معرفی کنیم.

هاشمی رفسنجانی هم‌چنین درباره دانشگاه آزاد رودهن گفت: دانشگاه آزاد رودهن از دفعه قبلی که به این دانشگاه آمده بودم روند رو به رشد خوبی داشته و نشان داده است که این دانشگاه مانند یک موجود زنده رو به رشد و پیشرفت است. هم‌اکنون 18 هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل می‌کنند که بسیار با ارزش است و امیدوارم روزی بتوانیم دانشگاه آزاد را به آرزوهایی که داشتیم برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد با همت چهره‌های دلسوز و به صورت معجزه‌آسایی به وجود آمد و رشد کرد، به طوری که هم‌اکنون یک میلیون و 300 هزار دانشجو و 40 هزار استاد و محقق و 12 میلیون مترمربع فضای آموزشی در کشور ایجاد کرده است. دانشگاه آزاد به هر شهری که وارد شده است، درجه آگاهی و فرهنگ آن شهر را بالا برده است. به طوری که دولت نیز هم‌اکنون خواهان توسعه دانشگاه‌ها در شهرهای مختلف است. این در حالی است که پیش از این برخی وجود دانشگاه در شهرهای مختلف و توسعه دانشگاه‌ها را نادرست می‌دانستند.

وی با اشاره به تامین هزینه‌های دانشگاه آزاد از محل درآمدهای مردمی گفت: هیچ‌کس مالک این دانشگاه نیست. این دانشگاه متعلق به همه‌ مردم است و امیدوارم که این دانشگاه در مقاطع تکمیلی و کیفیت آموزش گام‌های اساسی‌تر بردارد و روزی بتواند از نظر کیفی در حد دانشگاه‌های معتبر دنیا قرار گیرد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ضرورت ایجاد دانشگاه در شهرهای حاشیه‌ای تهران گفت: اولویت ما این است که دانشجوهای تهرانی در استان تهران تحصیل کنند.

به گزارش ایسنا هاشمی رفسنجانی هم‌چنین با حضور در دانشگاه آزاد دماوند، بخش‌هایی از این دانشگاه را افتتاح کرد و طی سخنانی شهر دماوند را از نظر تاریخی ستود و گفت: دماوند در تاریخ یک قله برجسته است که نماد آن امروز در قله افتخارآمیز دماوند دیده می‌شود. در دوران شکوفایی علم حق دماوند بود که یک مرکز آموزشی داشته باشند و دانشگاه آزاد در این زمینه پیش قدم شد و شنید شده که اخیرا دانشگاه علم و صنعت نیز قصد دارد در این شهر حضور یابد و این باعث خوشحالی است. حضور دانشگاه‌ها در شهرهای دیگر استان تهران بار سنگینی را از دوش تهران برمی‌دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تسلیت رحلت آیت‌الله مشکینی گفت: آیت‌الله مشکینی استاد بنده و خیلی از طلبه‌های کشورمان بود. این عارف معلم اخلاق و در حوزه زبان‌زد بود. ما از انفاس قدسی ایشان در مسایل اخلاقی، عرفانی استفاده می‌کردیم و امیدوارم جامعه ما قدرشناسی خود را از این شخصیت بزرگ نشان دهد.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


هیاهو بر سر «تذکر» در مجلس

پنج شنبه 86 مرداد 11 ساعت 1:0 صبح

تذکرات پیاپی حسن سبحانی نماینده دامغان، واکنش حمید رضا حاجی بابایی منشی هیئت رئیسه مجلس را در پی داشت و او با استناد به ماده 77 آیین نامه داخلی مجلس، به او تذکر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، حمید رضا حاجی بابایی نماینده همدان و منشی هیئت رئیسه خطاب به حسن سبحانی نماینده دامغان که در جلسه علنی امروز چندین بار نسبت به نحوه بررسی طرح ها و لوایح و نوبت رسیدگی به آنها به هیئت رئیسه تذکر داده بود، گفت : " من از آغاز دوره نمایندگی ام تاکنون از ماده 77 آیین نامه داخلی مجلس به دفاع از حقوق نمایندگی و حفظ احترام نمایندگان در مجلس اشاره می کند استفاده نکرده ام ، اما رفتارهای شما مرا وادار به استفاده از این ماده کرد ".

نماینده همدان ادامه داد : " روزی نیست که شما در قالب تذکر آیین نامه ای و یا مخالفت و موافقت با طرح ها و لوایح به هیئت رئیسه مجلس توهین نکنید " .

حاجی بابایی با تاکید بر اینکه این دست رفتارها نه مناسب شان شماست نه مجلس شورای اسلامی، افزود : " آقای سبحانی شما مدام به بهانه تغییر دستور طرح ها و لوایح و اینکه چرا برخی طرح ها و لوایح پس از 20 ماه هنوز در دستور کار مجلس قرار نگرفته است، به بنده که مسئول طرح ها و لوایح هستم توهین کرده اید " .

منشی هیئت رئیسه گفت : " چند وقت پیش شما به جایگاه هیئت رئیسه آمدید و گفتید ان شاء الله در این قسمت زلزله بیاید تا ما راحت شویم ... آقای سبحانی این صحبت ها یعنی چه ؟ " .

وی ادامه داد : " حدود یک سال است که بنده این رفتار شما را تحمل می کنم ، شما با طرح ها و لوایح مخالفت دارید ؟ یا با هیئت رئیسه ؟ شما نباید اعتراض های خود را به این شیوه بیان کنید ! .

نماینده همدان گفت: " این درست نیست که ما یک هیئت رئیسه درست کنیم و هر روز به آن حمله کنیم " .

پس از اظهارات حاجی بابایی ، چند تن از نمایندگان درخواست تذکر آیین نامه ای کردند اما حداد عادل رئیس مجلس با بیان اینکه خواهش می کنم این بحث را ادامه ندهیم ، از آنها خواست از تذکر خود منصرف شوند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


تبدیل سینمای یزد به میوه‌فروشی؟!

چهارشنبه 86 مرداد 10 ساعت 11:0 عصر

مدیر مسئول "سینما جام‌جم یزد" گفت: اگر مسئولین شهرداری با گسترش سالن سینما و واگذاری زمین مخالفت کنند، از سال آینده سینما را بسته و تغییر کاربری داده و جلوی سینما را به فروش کالا اختصاص می‌دهیم. در این صورت مسئولین نمی‌توانند مدعی شوند که چرا تغییر کاربری داده‌ایم و نیز دخالتی در این امر داشته باشند چرا که این عده ادعا می‌کنند که سینما نمی‌خواهند.

محمدحسین علیرضایی، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار داشت: نیت ما انجام کار فرهنگی بوده و در صورت گسترش سالن‌های سینما مساله به نفع شهروندان خواهد بود. چرا که امکان اکران چند فیلم همزمان صورت گرفته و این امر در آینده بسیار مفید و مقرون به صرفه خواهد بود. اما اگر مقرر شود هر شهردار حرفی بزند و مخالفت کند، سینما را می‌بندیم و مغازه‌ای به مانند میوه‌فروشی باز خواهیم کرد!

وی ادامه داد: شهرداری یزد با ساخت سینما مخالف است و حتی شهردار جدید نیز بیان کرده، اصلاً سینما نمی‌خواهیم و در پی مذاکره با شورای شهر نیز، مسئولین عنوان کردند که زمین شهرداری ارزش زیادی دارد و جهت ساخت سالن سینما ارائه نمی‌شود.

علیرضایی افزود: ‌با توجه به مخالفت‌های صورت گرفته و اعتقاد مسئولین بر ارزشمند بودن زمین و عدم نیاز به سینما، در صورتی که سند زمین واگذار نشود، یکی از دو راهکار پیشنهادی خود را عملی خواهیم کرد: واگذاری زمین به صورت رایگان به شهرداری و اخذ پول ساختمان و یا تغییر کاربری سینما جام جم.

وی در ادامه گفت: ‌در تهران سینماسازی از جمله فعالیت‌های شهرداری است و سینماها متعلق به شهرداری هستند، حال این کاری است که شهرداری یزد باید انجام می‌داده و من بجای آنها انجام داده‌ام. اما شهرداری یزد معتقد است که این‌ها اموال شهرداری است و در این راستا هیچ کمکی نمی‌کند.

مدیر مسئول سینما جام جم یزد در گفت‌وگو با ایسنا، عنوان داشت: شهرداری تنها تاکید می‌کند که زمین متعلق به آنهاست و این در صورتی است که زمان واگذاری زمین اصلی قرار بود پارکنیگ به صورت رایگان در اختیار سینما قرار گیرد و پول زمین را به قمیت آزاد و نقد گرفته‌اند. اما اکنون اگر این روند ادامه یابد زمین را مجانی به شهرداری واگذار خواهیم کرد چرا که ما قرار نیست زمین با کاربری پارکینگ را بفروشیم و یا آپارتمان‌سازی کنیم.

علیرضایی در خصوص فروش سینما جام‌جم تصریح کرد: ‌پس از اکران فیلم اخراجی‌ها، این سینما فروش خوبی نداشته است و میزان فروش 3 فیلم "تله"، "اگه میتونی منو بگیر" و "پارک‌وی" در مجموع پس از گذشت 3 ماه، 3 میلیون و 868 هزار تومان بوده است که میزان فروش مورد رضایت نیست.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


فرزندان نمایندگان مجلس،‌ تمبر می‌شوند

چهارشنبه 86 مرداد 10 ساعت 8:0 عصر

نمایندگان مجلس می‌توانند از عکس فرزندان خود تمبر تهیه کنند.

به گزارش ایسنا، روز (سه‌شنبه) در راهروهای مجلس شورای اسلامی اعلامیه‌ای نصب شده بود که در آن به نمایندگان مجلس اطلاع داده بود که می‌توانند با ارائه یک قطعه عکس به همراه کپی شناسنامه و پرداخت 3000 تومان پول، از عکس فرزندان خود تمبر تهیه کنند.

هم‌چنین در این اطلاعیه آمده است: این تمبرها اعتبار قانونی داشته و قابل استفاده است.

هم‌چنین به مناسبت نهم مرداد روز اهدای خون، پزشکان و بهیاران سازمان انتقال خون در ضلع شرقی پارلمان حضور یافته و از نمایندگان و کارمندان مجلس که تمایل به اهدای خون دارند خون می‌گیرند. گفتنی است قرار است حدادعادل ـ رییس مجلس ـ نیز  خون اهدا کند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


گفت‌وگو با آمریکا بی‌نتیجه نبود

چهارشنبه 86 مرداد 10 ساعت 4:0 عصر

سیدمحمدعلی حسینی سخنگوی وزارت خارجه صبح روز دوشنبه در نشست هفتگی خود با خبرنگاران داخلی و خارجی در خصوص مذاکرات لاریجانی و سولانا گفت:« رایزنی ها برای مشخص کردن زمان و مکان این گفت‌وگوها ادامه دارد.»

به گزارش ایسنا، وی همچنین اعلام کرد: «امروز قرار است هیاتی برای بازدید از تاسیسات آب سنگین اراک از آژانس وارد ایران شود.»

حسینی همچنین از سفر محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور کشورمان به الجزایر و افغانستان خبر داد و افزود: «سفر رییس جمور کشورمان به الجزایر در 15 مرداد ماه صورت خواهد گرفت و در رستای مسایل دو جانبه خواهد بود. ولی زمان سفر وی به افغانستان هنوز مشخص نیست.»

حسینی همچنین اظهار داشت: «پیشنهادی مبنی بر مطرح بودن مذاکرات ایران و آمریکا در سطحی بالاتر از سوی ایران مطرح نشده است و ضرورتی نیز برای ارتقای سطح این مذاکرات دیده نمی‌شود.»

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران هیچگونه بدهی به پیمانکار روسی ندارد و نسبت به تمامی تعهدات خود در خصوص نیروگاه بوشهر پایبند بوده است،اظهارداشت:« آنچه که روسها درخصوص نیازهایشان مطرح می کنند، دراین باره ایران اعلام کرده است که می تواند درچارچوب مذاکرات آن را مورد بررسی و توجه قرار دهد و این گونه نیست که ما تمام تخم مرغ ها را در سبد روسیه گذاشته ایم.»

وی افزود: «آنچه را که مورد توجه است در خصوص مسایل فنی نیروگاه بوشهر است که در چارچوب مذاکرات درحال پیگیری است و به نفع روسیه است که زمان را در تکمیل این نیروگاه تسریع کند.»
سخنگوی وزارت خارجه کشورمان اعلام کرد:« تیمی از سوی کشورمان قرار است به مسکو برود ولی خبر سفر معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان به مسکو صحت ندارد.»

حسینی همچنین درخصوص مذاکرات اخیر ایران و آمریکا درباره عراق گفت:« این گفت‌وگوها نتایجی را در بر داشته است در این گفت‌وگوها ما مواضع خود را در چارچوبی که مورد نظرمان بود مطرح کردیم و مشکلات و راه حل هایی را که به نظرمان می رسید مورد تاکید قرار دادیم. مجموعه صحبت ها نتایجی را در بر داشته است که اگر اجرا شود به تقویت دولت نوری المالکی کمک می کند و آنچه را که ملاک ارزیابی کلی است تغییر رفتار آمریکایی ها در عراق است و ما توضیح دادیم که اگر بخواهیم شاهد تغییری در اوضاع عراق باشیم باید تغییری در رویکردها صورت گیرد.»

وی در خصوص تشکیل کمیته امنیتی متشکل از کارشناسان ایرانی و آمریکایی گفت:« در این دور از گفت‌وگو ها بنابر پیشنهاد طرف عراقی، یک کمیته کارشناسی برای بررسی بیشتر مسایل امنیتی عراق تشکیل شد و رایزنی ها درباره مکانیزم این کمیته ادامه دارد، ولی اکنون هیچ نشستی در این خصوص در جریان نیست.»

حسینی در خصوص احتمال ادامه گفت‌وگوهای ایران و آمریکا نیز گفت:« در قدم‌های ابتدایی نباید توقع داشته باشیم که پیشرفت های چشم گیری حاصل شود. آنچه که به عنوان ریشه مشکلات در عراق مطرح است حمایت کامل و همه جانبه از فرایند سیاسی در این کشور و حمایت همه جانبه از دولت مالکی و دادن اختیارات کامل به این دولت است چون اگر این دولت اختیارات کافی را داشته باشد قطعا توان اداره آن کشور را دارا خواهد بود.»

به گزارش ایسنا، حسینی با اعلام سفر احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور کشورمان به افغانستان و الجزایر، گفت:« سفر رئیس‌جمهور به الجزایر 15 مرداد ماه در راستای مسائل دو جانبه و منطقه‌ای صورت می‌گیرد ولی زمان دقیق سفر وی به افغانستان هنوز مشخص نیست.»

وی در خصوص ارتباط با روسیه و ایجاد بی‌اعتمادی نسبت به این کشور و مخالفت روسیه با انتقال گاز ایران به اروپا، گفت:« هیچ موضع رسمی در خصوص مخالفت روسیه با این امر نبوده است و این را نمی‌توانیم مبنای قضاوت قرار دهیم.»

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، افزود:« بررسی‌های اولیه پایه هر گونه توافق دو جانبه را تشکیل می‌دهد و ما نیز در رابطه با روسیه و سایر کشورها همین روند را مورد توجه قرار می‌دهیم.»

حسینی در خصوص مکانیزم‌های کمیته امنیتی تشکیل شده متشکل از کارشناسان ایران و آمریکا، گفت: «‌مکانیزم‌های این کمیته باید مورد بحث و بررسی بیشتر قرار گیرد ولی مهمترین مسئله‌ای که مورد توجه است امنیت عراق است و ما همواره تاکید کردیم که ثبات عراق را ثبات و امنیت خود می‌دانیم و با جدیت وارد این گفت‌وگوها شدیم و نظرات طرف عراقی را مورد توجه قرار داده و آنچه مورد نظر خودمان بود نیز با شفافیت و صراحت مطرح گردید.»

وی افزود: «به طرف آمریکایی نیز گفتیم آنچه در عراق جریان دارد نتیجه سیاست‌های نادرست شما در این کشور است و برای اصلاح این امر باید حتما شاهد تغییر رفتار آمریکایی‌ها باشیم.»

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، گفت: «در چارچوب گفت‌وگوها با آمریکا درباره عراق آنچه که مورد تاکید ایران بوده است حفظ حاکمیت ملی عراق و تمامیت ارضی این کشور، حمایت از دولت نوری المالکی و واگذاری اختیارات کامل به این دولت بوده است. پیرامون برخی بندهای دیگر یعنی مسئله مبارزه با تروریسم و عملیات تروریستی همه مورد توافق ایران، عراق و طرف آمریکایی بوده است. البته فعلا نمی‌توان امیدواری زیادی ایجاد کرد ولی ما هم در جلسات و هم در خارج از آن تاکید کردیم که منتظر تغییر رفتار آمریکایی‌ها در صحنه عراق هستیم و بر اساس تغییر رفتار آنها می‌توانیم ارزیابی جدی‌تر و واقع‌بینانه‌تری داشته باشیم.»

وی در خصوص اخبار برخی رسانه‌ها درباره مشاجره لفظی میان نمایندگان ایران و آمریکا در مذاکرات اخیر، گفت:« هر سه طرف مواضع خود را با صراحت و شفافیت مطرح کردند و مواردی که در هر دو دور گفت‌وگوها مورد نظر ایران بود از سوی سفیر کشورمان در بغداد با صراحت مطرح شد.»

حسینی در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص موضع هیات عراقی در این گفت‌وگوها، اظهار داشت: «هیات عراقی در هر دو دور از گفت‌وگوها حضور فعالی داشت و نظرات خود را در خصوص امنیت عراق با صراحت مطرح می‌کرد.»

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، در پاسخ به سوال خبرنگاری که موضع دوئل مذاکره و قطعنامه میان طرف‌های درگیر در پرونده هسته‌ای کشورمان را مطرح کرد، گفت:« من با این تعبیر موافق نیستم؛ روند منطق‌گرایی و واقع‌بینی در میان کشورهای1+ 5 و کسانی که روند گفت‌وگوهای ایران و 1 + 5 را دنبال می‌کنند تقویت شده است. این روندی است که همواره مورد توجه ایران بوده است و نتایجی هم که به همراه داشته است تاییدی بر ادعای ایران است.»

وی افزود: «اکنون مذاکرات لاریجانی، سولانا و مذاکرات ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تمام مراحل پیشرفت‌های خوبی داشته است و قدم‌هایی رو به جلو برداشته است. کسانی که به دنبال حل و فصل این مسئله هستند قطعا روند این همکاری‌ها با آژانس برای آنها رغبت ایجاد می‌کند و باید این روند را تقویت کنند؛ چرا که روند صدور قطعنامه‌ها که تاکنون شاهد آن بوده‌ایم تنها تاثیرش پیچیده کردن و سیاسی کردن مسئله و دور کردن راه‌حل‌ها بوده است و اگر نگاهی فنی و حقوقی به فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان داشته باشیم این روند به راحتی قابل حل است».

حسینی در خصوص نقشی که ایران در برابر دیگر طرف‌هایی که در مسائل عراق دخیل هستند می‌تواند در حل مسائل این کشور داشته باشد، گفت: «مواضعی که دولت عراق در خصوص مداخلات صورت گرفته داشته با شفافیت مطرح کرده است و این یک مسئله داخلی و امنیتی و مربوط به دولتمردان عراقی است. جمهوری اسلامی ایران در ابتدای حضور در این گفت‌وگوها دلایل خود را ابراز داشت هم به جهت اینکه دولتمردان عراقی معتقدند در صورتی که ایران در کنار آنها باشد می‌توانند به تثبیت امنیت در عراق کمک کنند و ما نیز صراحتا اعلام کردیم وظیفه انسانی و اخلاقی خود می‌دانیم که آنچه از تجربیات و امکانات در اختیار داریم در خدمت امنیت و ثبات کشور همسایه‌ای قرار دهیم که امنیت خود را در امنیت و ثبات آن می‌بینیم.»

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، افزود: «نقش سازنده و فعال ایران و موقعیت و جایگاه ویژه آن باعث شده است که دولتمردان عراقی چنین دعوتی کنند. البته آنها از همه کشورهای منطقه خواسته‌اند که نقش سازنده و فعالی را در حل مسائل عراق داشته باشند.»

وی در خصوص احتمال ادامه گفت‌وگوهای ایران و آمریکا درباره عراق، گفت: «این گفت‌وگوها نتایجی را در بر داشته است و در این گفت‌وگوها ما مواضع خود را در چارچوبی که مورد نظرمان بود مطرح کرده و مشکلات و راه‌حل‌ها را نیز مورد تاکید قرار دادیم مبنی بر اینکه اگر صحبت‌ها و نتایجی که در این گفت‌وگوها صورت گرفته است اجرا شود به تقویت دولت نوری المالکی کمک می‌کند.»

حسینی با بیان اینکه ما صحنه عراق را برای آمریکا توضیح داده‌ایم و گفتیم اگر بخواهیم شاهد تغییری در اوضاع عراق باشیم باید تغییری در رویکردهای آمریکا صورت گیرد، اظهار داشت: «‌این گفت‌وگوهای انجام شده قدم‌های ابتدایی بود و در قدم‌های ابتدایی نباید توقع داشته باشیم که پیشرفت‌های چشمگیری حاصل شود.»

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، در خصوص واکنش وزارت خارجه درباره توافق هسته‌ای میان هند و آمریکا، گفت: «البته این توافق بر اساس منافع مشترک دو کشور به امضاء رسیده است اما آنچه باید مورد توجه قرار گیرد اظهارات معاون وزیر امور خارجه آمریکا بعد از این توافق است که یک سند و مصداقی برای رفتارهای دوگانه و تبعیض‌آمیز آمریکا درباره کشورهایی است که از انرژی هسته‌ای برخوردارند و یا در جهت دستیابی به آن حرکت می‌کنند. جمهوری اسلامی ایران در حالی مورد سوال قرار می‌گیرد که عضو NPT است و تمامی گزارشات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حکایت از عدم انحراف این فعالیت‌ها داشته و بازرسان آژانس نیز مرتبا فعالیت‌های ایران را زیر نظر دارند.»

حسینی در واکنش به اظهارات اخیر کوشنه وزیر امور خارجه فرانسه در خصوص دخالت‌های ایران و سوریه در لبنان، گفت: «امیدواریم اظهارات آقای کوشنه دقیق ترجمه نشده باشد چون در این صورت در واقع‌بینی و درک دقیق مسائل لبنان توسط ایشان تردید ایجاد می‌شود.»

وی افزود:« ایشان و سایر مسئولان‌ فرانسوی حتما به خوبی مطلعند که مانع اصلی در دستیابی به راه‌حل آمریکایی‌ها و برخی رویکردهای این کشور در لبنان است و نه جریان‌های دیگر.»

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، در خصوص مطرح شدن موضوع دیپلمات‌های ربوده شده کشورمان در اربیل عراق در دور دوم گفت‌وگوهای ایران و آمریکا، اظهار داشت: «‌هوشیار زیباری وزیر امور خارجه عراق در حضور هیات آمریکایی این موضوع را مطرح کردند و با صراحت تاکید کردند که فعالیت مامورین کنسولی ایران قانونی بوده است و خواستار آزادی هر چه سریع‌تر آنها شد.»

حسینی افزود: «اکنون نیز طرف عراقی با جدیت این موضوع را پیگیری می‌کند و نسبت به دیدار خانواده‌های این دیپلمات‌ها با آنها در بغداد ابراز خوش‌بینی کرده‌اند.»

وی خبر سفر نمایندگان مجلس شورای اسلامی کشورمان به بغداد برای دیدار با مامورین کنسولی ربوده شده در بغداد را رد کرد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


پنجشنبه، اعدام عاملان ترور قاضی مقدس

چهارشنبه 86 مرداد 10 ساعت 2:0 عصر

سرپرست دادسرای جنایی تهران روز گذشته از مجازات عاملان ترور قاضی مقدس در آخر هفته جاری خبر داد.

معاون دادستان و سرپرست دادسرای جنایی با اشاره به این خبر به «جام جم» گفت: به دنبال ترور ناجوانمردانه قاضی شهید حسن مقدس در مرداد سال 84، با پیگیری و تحقیق قضایی از سوی بازپرس هنرمند در دادسرای جنایی مشخص شد عاملان این جنایت پس از کمین در مسیر سرپرست دادسرای ارشاد، او را هدف اصابت گلوله قرار داده و متواری شده اند.

جعفرزاده افزود: در حالی که تحقیقات در این زمینه ادامه داشت ، از طریق سفارت ایران در امارات اطلاع پیدا کردیم ، متهم با مراجعه به سفارت امریکا قصد درخواست پناهندگی داشته که وی تحویل پلیس امارات شده است.
جعفرزاده افزود: با انتقال متهم به کشور، تحقیق از وی به هویت مجید آغاز و نامبرده اعتراف کرد با همدستی برادرزاده خود مرتکب جنایت شده است.
سرپرست دادسرای جنایی افزود: پس از اعترافات متهم ، دیگر همدست وی و چند نفر دیگر از کسانی که به همراه متهم مرتکب سرقت مسلحانه از بانکها و قتل شده بودند، دستگیر و پرونده پس از صدور کیفرخواست به شعبه 15دادگاه انقلاب اسلامی ارسال شد و نماینده دادستان برای دو متهم ردیف اول مجید کاووسی و حسین کاووسی به دلیل ارتکاب جرایم مختلف و از جمله ترور قاضی شهید مقدس درخواست محاربه کردم که حکم صادره پس از تایید در دیوان عالی کشور به شعبه اجرای احکام دادسرای جنایی ارسال شده است.

جعفرزاده تصریح کرد: با توجه به سالروز شهادت قاضی مقدس در 11مردادماه ، این دو متهم پنجشنبه به دار مجازات آویخته خواهند شد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


پاسخ رئیس دادگاه سی130 به سوالات اولیای دم

چهارشنبه 86 مرداد 10 ساعت 1:0 عصر

رییس دادگاه رسیدگی به پرونده سانحه سقوط هواپیمای سی- 130 در نشستی با اولیای دم پرونده به سوالات و ابهامات آنان پاسخ گفت.

به گزارش ایسنا، در ابتدای این جلسه، قاضی محمد موحد با تسلیت مجدد شهادت شهدای این سانحه و ابراز همدردی با خانواده آنان اظهار داشت: این شهدا متعلق به همه ملت هستند و همگی از فقدان آنها ناراحتیم.

وی گفت: از هنگام ارجاع پرونده به دادگاه 15 جلسه رسمی و چندین جلسه غیررسمی و کارشناسی با حضور خلبانان مجرب و متخصصان مراقبت پرواز برگزار و موضوع از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار گرفت. حتی در یک جلسه اختصاصی برخی اولیای دم حضور یافته و مطالب و مستندات خود را ارائه کردند و استعلامات متعدد از بخش‌های مختلف صورت گرفت و شخصا طی دو نوبت از برج مراقبت و پایگاه هوایی مهرآباد بازدید کردم.

وی افزود:‌ براساس تحقیقات انجام شده و با توجه به امکانات و تجهیزات موجود، دادگاه به این نتیجه نرسید که متهمان گناهکارند.

موحد تصریح کرد:‌ دادگاه به جرم یعنی فعل یا ترک فعلی که قانون برایش مجازات تعیین کرده، رسیدگی می‌کند و تا دلیل محکمی برای محکومیت وجود نداشته باشد نمی‌توان افراد را مجرم شناخت و مجازات کرد و اگر سوء مدیریتی وجود داشته باشد، تخلف است نه جرم و سلسله مراتب مربوطه باید به آن رسیدگی کنند.

وی تاکید کرد: تمامی کسانی که قانونا حق اعتراض به رای دارند، شخصا یا توسط وکیل قانونی می‌توانند به رای صادره اعتراض کنند که قابل رسیدگی در مراحل تجدیدنظر است.

قاضی دادگاه رسیدگی‌کننده به پرونده گفت:‌ بر اساس کنوانسیون‌ها و پروتکل‌های بین‌المللی که ایران عضویت آنها را پذیرفته متصدی هواپیما یعنی نهاجا ضامن پرداخت دیه و خسارت وارده به سرنشینان وکروی پرواز است.

موحد در پاسخ به این سوال که اگر متهمان تبرئه شده‌اند چرا نهاجا محکوم به پرداخت دیه و خسارت شده گفت:‌ متهمان به عنوان شخصیت حقیقی از جهت اهمال و سهل‌انگاری که به آنها نسبت داده شده بود، تبرئه شده‌اند. حال آن که نهاجا به عنوان شخصیت حقوقی که متصدی هواپیما محسوب می‌شود براساس کنوانسیون‌ها و پروتکل‌های بین‌المللی که ایران در عضویت آنهاست، مسوول شناخته شده و ضامن خسارات و دیه سانحه دیدگان است و این دو موضوع لازم و ملزوم یکدیگر نیستند.

به گزارش ایسنا جمعی از خانواده‌ها و اولیای دم شهدای پرونده‌ی سقوط هواپیمای سی - 130 در پی تبرئه‌ی هشت متهم این پرونده، صبح روز دوشنبه در مقابل سازمان قضایی نیروهای مسلح تجمع کردند.

پدر شهید علیرضا افشار در این باره به خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) گفت: اعتراض ما در این تجمع به تبرئه‌ی متهمان این پرونده نبود زیرا هشت متهم معرفی شده از نظر ما متهمان حاشیه‌یی پرونده هستند و ما معتقدیم کسان دیگری در بروز این حادثه مقصر بودند.

وی همچنین در نامه‌ای خطاب به حجت‌الاسلام والمسلمین بهرامی، رییس دادسرای نظامی تهران اظهار کرده است: حقوق اولیای دم در این پرونده دچار چالش و مصلحت‌اندیشی شده و متاسفانه تا این لحظه دستوراتی که مشخص‌کننده‌ی حقوق قانونی و شرعی اولیای دم باشد مشاهده نشده است.

پدرشهید افشار در ادامه‌ی این نامه می‌افزاید: ما مکررا طی لوایحی اعتراضات خود را اعلام کرده‌ایم اما تاکنون هیچ پاسخی دریافت نکرده‌ایم و همچنان خواستار شفافیت و اعاده‌ی حقوق خود در راستای معرفی مسببان و مقصران اصلی این پرونده هستیم.

همچنین جمعی از خانواده‌های شهدای سقوط هواپیمای سی130 در نامه‌ای به آیت‌الله هاشمی شاهرودی، رییس قوه قضاییه که نسخه‌ای از آن را به ایسنا نمابر کردند، با انتقاد از روند رسیدگی به این پرونده و نحوه برخورد قاضی ویژه پرونده، آن را در شان دستگاه قضایی ندانسته و با حاشیه‌یی خواندن متهمان پرونده عنوان کرده‌اند که این متهمان ارتباطی با شکایت خانواده‌های شهدا نداشتند.

امضاءکنندگان این نامه با بیان این‌که قاضی ویژه در مدت رسیدگی از شنیدن اظهارات شکات خودداری می‌کرد، مدعی شده‌اند که متهمان و مسببان اصلی این پرونده در چتر حمایتی قرار گرفته‌اند.

این خانواده‌ها با اشاره به آنچه تضییع حقوق شکات در بازپرسی خوانده‌اند، از رییس قوه قضاییه خواستند تا پرونده را به قاضی که از بی‌طرفی خارج نشود، ارجاع دهد.

وکیل مدافع اولیای دم خلبان هواپیمای سانحه‌ دیده‌ی سی-130 نیز با تاکید بر این‌که برائت هشت تن متهم حاضر در کیفرخواست قطعا مورد اعتراض خانواده‌ی شکات از جمله خانواده‌ی خلبان گوهری قرار خواهد گرفت، اظهار داشت: صدور حکم برائت برای هشت متهم پرونده از یک سو و از طرف دیگر محکوم کردن نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی به پرداخت دیه دارای تناقض است

غلامعلی ریاحی که پیش از صدور حکم دادگاه، روند رسیدگی به پرونده‌ی سی-130 را تشریح کرده بود در گفت‌و‌گو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تصریح کرد: با توجه به اظهارات من در آن گفت‌وگو باید گفت خانواده‌ی قربانیان این سانحه نه این‌که از اشخاص حاضر در کیفرخواست شاکی نباشند اما اشخاص دیگری را نیز به عنوان متهمان اصلی وقوع این سانحه می‌دانند و در مورد دادگاه نیز اظهارات من مربوط به جریان رسیدگی به پرونده بوده است، نه حکم صادره از سوی دادگاه.

وی با اشاره به حکم صادر شده از سوی رییس دادگاه یک نظامی تهران درباره پرونده‌ی سقوط هواپیمای C-130 افزود: اظهارنظر در مورد این حکم پیش از آنکه به من ابلاغ شود کار دشواری است و مبتنی بر حدس و گمان، اما بنا به آنچه که در اطلاعیه‌ی سازمان قضایی نیروهای مسلح آمده و در مطبوعات نیز منتشر شده است، معتقدم صدور حکم برائت برای هشت متهم پرونده از یک سو و از طرف دیگر محکوم کردن نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی به پرداخت دیه دارای تناقض است در حکم ظاهرا به کنفوانسیون‌ها و پروتکل‌های بین‌المللی از جهت پرداخت دیه اشاره شده است درحالی که این پروتکل‌ها و کنوانسیون‌ها اصولا ناظر به پروازهای غیرنظامی است به هرحال برای من روشن نیست به چه صورت از یک طرف حکم برائت متهمان صادر می‌شود و از سوی دیگر نهاجا به پرداخت دیه محکوم می‌شود.

ریاحی ابراز داشت: وقتی حکم برائت صادر می‌شود یعنی مسوولیت کیفری متوجه متهمان نبوده و به لحاظ کیفری مرتکب جرمی نشده‌اند در عین حال محکوم کردن نهاجا به پرداخت دیه با موازین قانونی سازگاری ندارد یعنی استناد به مصوبات ایکائو در پرواز غیرنظامی و تابع مقررات هواپیمایی کشوری صحیح است و این پرواز چون نظامی بوده استناد به این مصوبات صحیح به نظر نمی‌رسد.

وی با بیان این‌که قطعا برائت هشت تن متهم حاضر در کیفرخواست قطعا مورد اعتراض خانواده‌ی شکات از جمله خانواده‌ی خلبان گوهری قرار خواهد گرفت، خاطرنشان کرد: البته این اعتراض موکول به ابلاغ حکم است اما آنچه از ابتدا به آن معتقد بودم این است که اگر اصولا این پرواز صورت نمی‌گرفت و فرامین و دستورهای نظامی بر استانداردهای پروازی غلبه نمی‌کرد یا این اتفاق رخ نمی‌داد یا سانحه به گروه پروازی و افراد نظامی منحصر می‌شد و حجم فاجعه به این میزان نبود.

ریاحی اضافه کرد: ما در حال حاضر منتظر ابلاغ حکم هستیم تا بعد از مشورت با موکلان موضع قانونی اتخاذ کنیم.

وکیل‌ مدافع اولیای دم خلبان هواپیمای سانحه دیده سی 130 ابراز عقیده کرد: به اعتقاد شخصی و از نظرگاه حقوقی فارغ از بحث وکالت در این پرونده معتقدم علت اصلی سانحه به اجازه و دستوری که موجب پرواز شده است بازمی‌گردد و بقیه‌ی مسایل مطرح شده تماما زمانی در دستور کار جهت رسیدگی قرار می‌گیرند که پرواز مطابق استاندارد صورت می‌گرفت و بعد نقیصه‌های ذکر شده در طول پرواز خود را نشان می‌دادند اما اگر این پرواز غیرمجاز و غیراستاندارد صورت نمی‌گرفت اصولا این مسایل مطرح نبود.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


خدا جوابشان‌ را داد

چهارشنبه 86 مرداد 10 ساعت 10:0 صبح
حرف‌ زدن‌ با على‌ دایى‌ در مورد ناکامى‌ تیم‌ملی، موضوع‌ مهمى‌ است. او در گفت‌وگو با خبرگزارى‌ فوتبال‌ ایران‌ در مورد دلایل‌ ضعیف‌ نتیجه‌ گرفتن‌ تیم‌ملى‌ صحبت‌ کرد. بخوانید حرفهاى‌ او را:
زیاد دوست‌ ندارم‌ در مورد تیم‌ملى‌ حرف‌ بزنم. خوشبختانه‌ مردم‌ ما به‌ اندازه‌ کافى‌ فوتبال‌ را مى‌فهمند و مى‌دانند چه‌ مسائلى‌ باعث‌ ناکامى‌ تیم‌ملى‌ شد.
* تیم‌ملى‌ در این‌ مسابقات‌ نفرات‌ سرشناسى‌ را در اختیار داشت‌ و بهترین‌ امکانات‌ را هم‌ براى‌ این‌ تیم‌ مهیا کردند ولى‌ به‌ نظر من‌ بازیکنان‌ خیلى‌ بزرگتر از کادرفنى‌ بودند و تیم‌ملى‌ از این‌ موضوع‌ ضربه‌ شدیدى‌ خورد.
* مسئولان‌ فدراسیون‌ در گرفتن‌ هر تصمیمى‌ باید خیلى‌ خوب‌ فکر کرده‌ و عاقلانه‌ رفتار کنند. در این‌ دوره‌ بازیکنان‌ بسیار خوبى‌ داشتیم‌ که‌ کادرفنى‌در مقابل‌ آنها کوچک‌ بود و در این‌ شرایط‌ نوعى‌ ناهماهنگى‌ به‌ وجود مى‌آید که‌ همه‌ چیز را به‌ هم‌ مى‌ریزد. درضمن‌ دوست‌ ندارم‌ در مورد شخص‌ خاصى‌ حرف‌ بزنم.
* اسم‌ و شاخصه‌هاى‌ یک‌ مربی، بسیار مهم‌ است‌ و مطمئن‌ باشید اگر سرمربى‌ ایران‌ بزرگ‌ و شناخته‌شده‌ بود، نتایج‌ بهترى‌ مى‌گرفتیم. اکثر بازیکنان‌ تاثیرگذار ما در تیم‌هاى‌ اروپایى‌ زیرنظر بهترین‌ مربیان‌ دنیا کار مى‌کنند و طبیعى‌ است‌ آنها نسبت‌ به‌ کادرفنى‌ برترى‌ داشته‌ باشند.
* همانطور که‌ گفتم‌ دوست‌ ندارم‌ در مورد شخص‌ خاصى‌ حرف‌ بزنم‌ و مردم‌ بهترین‌ قاضى‌ هستند. نمى‌دانم‌ انتخاب‌ سرمربى‌ و دیگر اعضاى‌ کادرفنى‌ بر چه‌ اساسى‌ بود و همه‌ دیدند که‌ از نسل‌هاى‌ مختلف‌ فوتبال‌ در این‌ کادر حضور داشتند و در نهایت‌ تیم‌ملى‌ به‌ موفقیت‌ قابل‌توجهى‌ نرسید. آقایان‌ فکر این‌ روزها را نکرده‌ بودند ولى‌ فوتبال‌ همیشه‌ بالا و پایین‌ دارد و آنهایى‌ که‌ مصاحبه‌هاى‌ آنچنانى‌ کردند و بى‌رحمانه‌ به‌ دیگران‌ تاختند، خدا جوابشان‌ را داد و حالا مى‌بینید که‌ سکوت‌ کرده‌اند. باز هم‌ مى‌گویم‌ کادرفنى‌ مقابل‌ بازیکنان‌ خیلى‌ کوچک‌ بود و این‌ موضوع‌ عامل‌ اصلى‌ ناکامى‌ تیم‌ملى‌ محسوب‌ مى‌شود.
* متاسفانه‌ بعضى‌ها فقط‌ براى‌ رسیدن‌ به‌ اهداف‌ شخصى‌شان‌ به‌ صورت‌ غیرمنطقى‌ انتقاد کردند ولى‌ باز هم‌ مى‌گویم‌ مردم‌ به‌ اندازه‌ کافى‌ فهم‌ فوتبال‌ دارند و طى‌ این‌ مدت‌ هیچ‌وقت‌ از طریق‌ آنها مورد بى‌احترامى‌ قرار نگرفتم.

* فعلاً‌ در سایپا هستم‌ و از حالا در مورد آینده‌ هم‌ نمى‌توان‌ حرف‌ زد. البته‌ باید بگویم‌ نشستن‌ روى‌ نیمکت‌ تیم‌ملى‌ فوتبال، آن‌ هم‌ به‌ عنوان‌ سرمربى‌ براى‌ هر شخصى‌ افتخار بزرگى‌ محسوب‌ مى‌شود

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   81   82   83   84   85   >>   >