ماموریت خاتمی ازسوی مراجع

جمعه 86 مرداد 12 ساعت 3:0 صبح

حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی‌لاری که چندی پیش به همراه آیت‌الله توسلی‌وآیت‌الله امام جمارانی برای دیدار با برخی مراجع معظم تقلید به قم رفته بود درباره این دیدارها و ماموریت سید محمد خاتمی از سوی مراجع معظم تقلید توضیح داد.

عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز در گفت‌وگو با ایسنا بیان داشت: « یکی از مسائل مهمی که ذهن بسیاری از متدینان، مومنان، علما، روحانیون و مراجع عالیقدر را به خود مشغول کرده حوادثی است که درعراق کشور همسایه‌ ما رخ می‌دهد همچون کشتارهایی که هر روز از طریق رسانه‌ها خبر آن را می‌شنویم، هم‌چنین تخریب‌هایی که صورت می‌گیرد و به‌ویژه مسائلی که مربوط به هتک حرمت عتبات عالیات و تخریب اماکن مقدس مذهبی در این کشور است که تلخ‌ترین و ناگوارترین آن‌ها حادثه تخریب حرمین عسگریین در سامرا بود که توسط عناصر معلوم‌الحال، حرم مطهر آن دو امام بزرگوار تخریب شد.»

وی با بیان این‌که بی‌تردید اهانت به اعتاب مقدسه و تخریب حرم اولیای خدا، فرزندان و یادگاران رسول خدا موجب تألم همه‌ی مسلمانان اعم از شیعه و سنی بوده و هست، ادامه داد:« معتقدیم در این رابطه همه‌ی آن‌هایی که به کلام خدا و نبوت رسول معتقدند و شهادتین بر زبان می‌رانند،‌ از اهانت به اهل بیت پیامبر قطعا ناراضی هستند و قطعا تخریب حرم و توهین به آن بزرگواران را برنمی‌تابند و این امر مختص شیعه نیست؛ بلکه اهل سنت هم به دلیل اعتقاد به مبانی دین و احترام به خاندان رسالت، حتما از این حادثه ناراحت‌ هستند.»

موسوی لاری افزود:« در این میان مراجع بزرگ تقلید به دلیل جایگاه خاص، موقعیت معنوی و شیفتگی به خاندان پیامبر(ص) عموما از این وضعیت ناراحت بوده و هستند و بی‌تردید چاره‌اندیشی برای جلوگیری از این گونه مسائل و جبران آن چه تاکنون اتفاق افتاده است، خواست همه‌ آن‌هاست و بی‌تردید مرجعیت دینی و حوزه‌های علمیه نسبت به این مساله حساسند.»

وی در همین راستا افزود:« در یکی از دیدارهایی که یکی از مراجع بزرگ تقلید با آقای سید محمد خاتمی داشتند، این مساله مطرح شد و این‌که باید چاره‌ای اندیشید و راهی پیدا کرد که جلوی این فجایع بزرگ که در حال استمرار است، گرفته شود. به خاتمی گفته شد که جایگاه و موقعیت‌تان در سطح بین‌المللی، علاقه‌ی فردی و انتساب به خاندان پیامبر، موقعیت روحانی و سیدبودنتان اقتضا می‌کند که در این زمینه قدم‌های بلندی بردارید. بالطبع خاتمی هم که مانند همه مسلمانان و همه روحانیون و کسانی که عاشق اهل بیت و متألم از این شرایط هستند، با انتقال این مساله به فکر فرو رفتند که موضوع را دنبال کنند شاید بتوانند راهی پیدا کنند که درجهت کاهش این‌گونه فجایا و جلوگیری از تکرار آن‌ها قدمی برداشته شود.»

عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز ادامه داد:« موضوع در جلسه‌ای با برخی دوستان مطرح شد. پیشنهاد خاتمی این بود که آیت‌الله توسلی، امام جمارانی و من مسافرتی به قم و دیداری با علما و مراجع تقلید داشته باشیم تا ابعاد قضیه بررسی و نظر مراجع عظام اخذ شود و پس از کسب نظر مراجع بزرگوار تقلید، اقداماتی که در توان است، صورت بگیرد.‌ دو هفته پیش به اتفاق آیت‌الله توسلی و امام جمارانی مسافرتی به قم داشتیم و خدمت آیت‌الله العظمی وحید خراسانی رسیدیم. ایشان نسبت به این مساله بسیار حساس و معتقد بودند که ما باید از همه‌ی توان و ظرفیت برای جلوگیری از این فجایا استفاده کنیم و حتی تعابیری داشتند از این قبیل که "همه ما در قبال این مساله مسوولیم و باید پیگیر مساله باشیم. درمیان همه کسانی که می‌توانند این مساله را دنبال کنند خاتمی به دلیل موقعیتی که در سطح بین‌المللی دارد وهم‌چنین به دلیل علقه و علاقه شخصی، شخص مناسبی هستند که از طرف مرجعیت دینی و حوزه‌های علمیه برای این مساله تعیین شوند و ایشان هم پیگیری کنند". ایشان هم‌چنین تاکید داشتند که این مساله از جایگاه نهاد دینی و به عنوان خواست علما و مراجع دین توسط خاتمی دنبال شود.»

موسوی لاری گفت:« آیت‌الله خراسانی تعابیری هم نسبت به خاتمی داشتند که خداوند به ایشان موقعیتی داده که به دلیل ارادت به مادرشان فاطمه زهرا(س) و این‌که حرف ایشان در دنیا شنیده می‌شود و خوب است که با سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی تماس بگیرند و این مساله را به عنوان خواست علما و مراجع منعکس کنند. ایشان اصرار داشتند خواستی که مطرح می‌کنم خواست علمای نجف و خواست خودم است و طبعا هریک از علما هم که با آن‌ها صحبت شود، همه آن‌ها علاقه‌مند هستند که این کار انجام شود.»

وی افزود:« در همان سفر خدمت آیت‌الله العظمی موسوی اردبیلی هم رسیدیم که ایشان هم بر این مساله تاکید کردند که باید این کار هر چه سریع‌تر دنبال شود و خاتمی باید به عنوان کسی که مورد اعتماد مراجع است و جایگاه مناسبی در سطح بین‌المللی دارد این مساله را دنبال کند. تاکید ایشان این بود که دراین زمینه هرنوع حمایتی که لازم باشد انجام خواهیم داد. ایشان اظهار داشتند که خودشان حاضرند که با سایر علما در این‌باره صحبت کنند.»

عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز در ادامه با اشاره به دیدار با آیت‌الله العظمی صانعی نیز گفت: « ایشان هم از این مساله بسیار استقبال کردند و معتقد بودند حوزه‌ی علمیه باید به طور کامل از این عمل پشتیبانی کند. معتقدیم که خاتمی مناسب است به دلیل آن‌که در داخل و خارج از مرزها مقبولیت دارد و شاید با پیگیری ایشان و حمایت مراجع تقلید بشود برای این معضل چاره‌اندیشی کرد. در دیدار با آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی نیز ایشان فرمودند این مساله حتی اگر احتمال ضعیفی هم نسبت به تاثیر آن بدهیم لازم است پی‌گیری شود؛ البته نکاتی را هم تذکر دادند که خوب است همه‌ی جوانب در نظر گرفته شود و با دولت قانونی عراق هم تبادل نظر و هماهنگی شود و آقای خاتمی حتما با دولت عراق هم هماهنگی‌هایی داشته باشند که ما هم تذکرات را به آقای خاتمی منتقل کردیم.»

وی تصریح کرد:« در دیدار آقای شهرستانی نماینده‌ی آیت‌الله العظمی سیستانی در قم هم ایشان گفتند همان‌طور که آیت‌الله وحید خراسانی فرمودند این خواسته خواسته‌ی آیت‌الله العظمی آقای سیستانی است وآنچه که از طرف آیت‌الله العظمی وحید خراسانی گفته شده از طرف آقای سیستانی هم است و آقای سیستانی هم بر این مساله تاکید دارند. در دفتر آیت‌الله سیستانی وقتی که با آقای شهرستانی صحبت می‌کردیم ایشان اظهار داشتند اگر که کمی فرصت دارید می‌توانید با مهمانانی که از عراق آمده‌اند دیداری داشته باشید که امام جمعه کربلا که تولیت حرم مطهر حضرت ابی‌عبدالله و حرم حضرت ابوالفضل(ع) را برعهده دارد با جمعی آمده بودند که نگرانی شدیدی از حوادث گذشته و هم‌چنین دغدغه‌هایی نسبت به آینده داشتند و نگران تسری این حوادث به سایر اماکن مقدسه بودند. آن‌ها شرح مفصلی از اتفاقات عراق را گفتند و هم‌چنین دغدغه‌ها‌شان را نسبت به آینده بیان کردند و در واقع آن‌ها هم می‌خواستند که این مساله را با مسوولان و تاثیرگذاران جمهوری اسلامی مطرح تا آنان به کاهش این آلام کمک کنند.»

موسوی لاری ادامه داد:«‌ بنابراین در آن روز تا فرصتی که بود خدمت این بزرگواران رسیدیم بنا بود که با سایر مراجع هم دیدار کنیم که برخی از مراجع از جمله آیت‌الله بهجت و آیت‌الله زنجانی در مسافرت مشهد بودند. با آیت‌الله مکارم شیرازی نیز دیداری برای روز بعد داشتیم که متاسفانه به دلیل مشکلی که برای بعضی از اعضای ما به وجود آمد این دیدار به بعد موکول شد. البته آیت‌الله مکارم شیرازی به مشهد مشرف شدند که امیدواریم شرایطی پیش آید که موضوع را خدمت ایشان بیان کنیم. بالطبع همان‌طور که حضرات آیات عظام آقایان اردبیلی و وحید خراسانی مطرح کردند اصل مساله دغدغه همه علما، مراجع و متدینان است و این خواسته خواسته همگان است. به تعبیر آیت‌الله وحید، حوزه‌ی علمیه‌ی نجف، شخص سیستانی و فیاض هم خواسته‌شان همین بود و امیدواریم که خاتمی بتواند با انتقال این خواست‌ها و با ماموریتی که از طرف این بزرگواران به وی داده شده به عنوان فردی که آن‌ها احساس می‌کنند می‌تواند این مساله را دنبال کند، قدمی در این راه بردارد؛ گرچه راه پردردسر و دشواری است و بالطبع رسیدن به نقطه مطلوب به این سادگی نیست. چرا که یک طرف ماجرا کسانی هستند که به هیچ اصلی از اصول پایبند نیستند. این‌که سازمان‌ها، مجامع بین‌المللی و شخصیت‌های ذی‌نفوذ و اثرگذار بتوانند در این راه همراهی کنند و جلوی تکرار این حوادث را بگیرند جای امیدواری هست اما نمی‌توانیم مدعی شویم که قطعا همه آنچه می‌خواهیم اتفاق خواهد افتاد.»

عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز با بیان این که بعد از انتقال دیدگاه مراجع تقلید به آقای خاتمی، ایشان برای پیگیری مساله مصمم‌تر شدند، به خبرنگار ایسنا گفت:« قدم‌های اولیه‌ای برداشته شده و نامه‌هایی برای دبیر کل سازمان ملل متحد، دبیران سازمان کنفرانس اسلامی، اتحادیه عرب و برخی شخصیت‌های ذی‌نفوذ بین‌المللی و اسلامی نوشته شده و با آن‌ها تماس‌هایی گرفته شده است. امیدواریم که این اعتماد مراجع و امید آن‌ها به این پی‌گیری‌ها و معنویت اولیای نعم ما یعنی اهل بیت پیامبر(ص) کمک کند که ان‌شاءالله تلاش‌های خاتمی به نتیجه برسد و تاثیرگذار باشد، هم نسبت به آلامی که مسلمانان در عراق متحمل می‌شوند و هم نسبت به فجایعی که به عتبات عالیات وارد شده ان‌شاءالله بتوان قدم‌های جدی برداشت.»

وی در پاسخ به این سوال که آیا تا به حال به نامه‌ها پاسخی داده شده، اظهارداشت:« فعلا آقای خاتمی پیگیر این مساله و در تماس با سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی است و از همه مهمتر با دولت عراق هم مساله را در میان گذاشتند تا با همکاری و همفکری نوری المالکی، نخست‌وزیر دولت قانونی عراق مساله را پیگیری کنند. نتایج تا این لحظه دریافت نشده است و به محض دریافت قطعا از طریق دفتر آقای خاتمی به اطلاع عموم خواهد رسید.»

لاری در ادامه با اشاره به فتوای علمای وهابیت عربستان در تخریب اماکن مقدسه عراق گفت:« اهل بیت پیامبر(ص) همواره مورد احترام شیعه و سنی بوده وهستند و هیچ‌کس در کسوت دفاع از دین پیامبر اهانت به ساحت اهل بیت را روا نمی‌دارد. تخریب اماکن مقدسه قطعا از طریق فتوای رسمی علمای مسلمان صورت نخواهد گرفت و درباره آن چه سایت‌ها درباره برخی افراد که گفته می‌شود صاحب فتوا در میان اهل سنت هستند، نوشته‌اند، معتقدم که این فتوا هنوز قطعی نیست و نمی‌شود آنرا باور کرد و ثانیا اگر هم باشد به یک فرقه معدود کوچک که به نظر ما فرقه فراگیری نیست و اهل سنت به صورت عام قطعا با آن‌ها همراه نخواهند بود، برمی‌گردد؛ اما آن چه اتفاق افتاده تخریب حرمین عسگرین بوده و تهدیدی که نسبت به سایر عتبات می‌شود از ناحیه کسانی است که ما فکر می‌کنیم بیشتر عناصر سیاسی هستند تا عناصر مذهبی و انگیزه‌های مرتجعانه پشت این مساله است؛ بنابراین نمی‌توان گفت که علما و مردم عادی اهل سنت اهانت به اهل بیت و تخریب قبور آنان را جایز می‌دانند.»


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


برگزارکنندگان شصت و چهارمین جشنواره ونیز خبر از افزودن جایزه‌ای جدید به مجموع جوایز این جشنواره دادند که به بهترین فیلم بلند سینمایی که درباره همجنس بازی باشد(!) تعلق خواهد گرفت.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، وجود جایزه‌ای ویژه برای فیلم‌هایی با موضوع همجنس بازی، در بین جوایز جشنواره ونیز، امسال پس از 4 سال گفتمان و رایزنی به تصویب مقامات جشنواره ونیز رسیده است.
براین اساس رویترز گزارش داد: این جایزه به بهترین فیلم بلند سینمایی با چنین موضوعی در بخش رقابتی و حتی دیگر بخش‌های جشنواره تعلق خواهد گرفت، البته اگر حتی فیلمی به چنین موضوع نپرداخته باشد ولی شخصیت‌های اصلی و یا حتی حتی غیر اصلی آن هم جنسباز باشند می‌توانند یکی از شانس‌های این جایزه محسوب شوند.
«دنیل کازاگراند» رییس این بخش از جوایز در مصاحبه‌ای گفت: ما منتظر یک «کوهستان بروکبک» دیگر نیستیم و تنها در جستجوی فیلم‌هایی هستیم که یا به این موضوع پرداخته باشند و یا شخصیت‌های آن هم جنسباز باشند.

به گزارش برگزارکنندگان شصت و چهارمین جشنواره فیلم ونیز، در حالیکه امسال 22 فیلم در بخش رقابتی و حدود 36 فیلم در بخش‌های حاشیه‌ای این جشنواره در طول 29 آگوست الی 8 سپتامبر، به نمایش در می‌آید، انتظار می‌رود که 10 تا 12 فیلم نیز برای جایزه «شیر جعلی» نامزد شده‌ باشند.
جایزه «شیر جعلی» شامل پلاکی طلایی می‌شود که آرم جشنواره (شیر بالدار) با رنگ مشکی بروی آن به تصویر کشیده شده و بال‌های این شیر رنگ‌هایی به شکل رنگین کمان به نشانه پرچم افتخاری همجنس‌بازان(!) منقش شده است، برگزارکنندگان جشنواره، یک هیئت کوچک داوران بین‌المللی را نیز مسئول انتخاب برنده این بخش کرده است.

این اولین باری نیست که موضوعات غیراخلاقی این چنینی مورد توجه سینمای غرب قرار می‌گیرد آنچنان‌که جشنواره بین‌المللی فیلم برلین نیز جایزه‌ای مشابه با نام جوایز «تدی» دارد که از 21 سال پیش تاکنون به چنین فیلم‌هایی اعطاء می‌کند، همچنین سال گذشته برگزارکنندگان جوایز اسکار، جایزه بهترین کارگردان سال را به «انگ لی»، کارگردان فیلم «کوهستان بروکبک» اعطاء کردند، این در حالی است که فیلم همجنس‌بازانه «کوهستان بروکبک» از نظر بسیاری از منتقدان سینمایی بزرگ جهان، نه به لحاظ ساختاری و نه از ابعاد دیگر به هیچ وجه فیلم درخور توجهی نیست.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


رابطه زلزله و احمدی نژاد

جمعه 86 مرداد 12 ساعت 2:0 صبح

از قدیم گفته اند دست بالای دست بسیار است. اخیراً چند نفر از خاخام های یهودی اسرائیلی اعلام نموده اند که هر بار که احمدی نژاد از نابودی اسرائیل سخن گفته، در عرض ۴۸ ساعت بعد در سرزمین او زمین لرزه ای با شدت متوسط رخ داده است.

وقتی قرار باشد در سازمان ملل هاله نور دیده شود و پدر راننده تاکسی در خواب رئیس جمهور انتخاب کند و نام نمایندگان مجلس به امضای امام زمان رسیده باشد و استاد اخلاق دولت راه های دیدار امام زمان بنویسد، حالا علمای یهود هم از این حرف ها می زنند. خداوند عقل را آفریده و آن را حجت قرار داده تا در مسائل اجتماعی و سیاسی این ادبیات حاکم نباشد؛ والّا همه رهبران دینی از این معجزات دارند!


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


هزاران نفر از مردم آرژانتین به خیابان ها ریخته و ضمن محکوم کردن سیاست های آمریکا و اسرائیل، از ایران و ونزوئلا به عنوان پیشگامان مبارزه با امپریالیسم تجلیل کردند.

به نوشته کیهان، هزاران نفر از مردم آرژانتین شامل تشکل های سیاسی، اجتماعی، مذهبی، فدراسیون های کارگری و مسلمانان این کشور که در بین آنها گروه های سیاسی ضدامپریالیستی و ضدصهیونیستی نیز به چشم می خوردند در سالگرد درگذشت «اوا پرون» رئیس جمهور اسبق آرژانتین و مادر معنوی عدالت خواهان این کشور، تظاهرات بزرگی علیه سیاست های ایالات متحده آمریکا واسرائیل در بوینوس آیرس پایتخت آرژانتین برپا کردند.

به گزارش منابع مستقل و همچنین پلیس آرژانتین، تعداد معترضین به سیاست های آمریکا و اسرائیل که درتظاهرات شرکت داشتند بیش از 15 هزار نفر بود.در این تظاهرات که جمعی از رهبران گروه ها و تشکل های سیاسی و کارگری به ایراد سخنرانی پرداختند، مکرراً سیاست های سلطه گرایانه آمریکا در منطقه آمریکای لاتین مورد انتقاد قرار گرفت و از جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا به عنوان پیشگامان مبارزه با امپریالیسم تجلیل شد.گفتنی است، سال گذشته نیز هنگامی که دادگاهی به نام «آمیا» در آرژانتین اتهام های بی اساسی به جمهوری اسلامی ایران در جریان انفجار ساختمان مجمع یهودیان بوئنوس آیرس وارد کرد، هزاران نفر از مردم آرژانتین در مقابل نمایندگی دیپلماتیک رژیم صهیونیستی تجمع کرده واقدام دادگاه آمیا را توطئه مشترک واشنگتن و اسرائیل خواندند.

تظاهرات اخیر علیه آمریکا و اسرائیل و در حمایت از جمهوری اسلامی ایران، چندمین تظاهرات مردمی در آرژانتین است.ناظران سیاسی منطقه می گویند که آرژانتین آبستن تحولات سیاسی تازه ای است که پیش بینی آینده آنها کار ساده ای نیست.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


"سید احمد خاتمی" عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری گمانه‌زنی برخی رسانه‌ها درباره انتخاب رییس مجلس خبرگان را نادرست و بی‌اعتبارخواند.

وی تاکید کرد ، به عنوان یک طلبه ‌درخواست می‌کنم‌ حریم بزرگان، خدمتگزاران و سرمایه‌های نظام اسلامی هرکس که هست محفوظ بماند و این مصلحت نظام است.

حجت الاسلام خاتمی عصر سه‌شنبه در گفت وگو با ایرنا، افزود : اجلاس آینده مجلس خبرگان در روزهای ‪ ۱۳‬الی ‪ ۱۵‬شهریورماه و طبق برنامه عادی خود برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد که این تاریخ تصمیمی بوده است که در آخرین جلسه هیات رییسه که به تازگی و قبل از انتقال مرحوم آیت الله علی مشگینی رییس مجلس خبرگان به بیمارستان گرفته شده بود و این تصمیم همچنان به قوت خود باقی است و تا آن زمان طبیعی خواهد بود که نایب رییس اول مجلس خبرگان اداره امور مربوط به خبرگان را برعهده خواهد داشت.

عضو هیات رییسه مجلس خبرگان یادآور شد : همه بدانند که مجلس خبرگان مجلس عالمان و فرهیختگان کشور است و این عالمان فرهیخته در زمان خود می‌دانند که چگونه عمل کنند و مطمئنا تحت تاثیر جوسازی‌ها و گمانه زنی‌ها نخواهند بود.

وی با بیان اینکه "گمانه زنی از سوی رسانه‌ها ممنوع نیست"، افزود : مردم عزیز ما بدانند که بسیاری از این گمانه زنی‌ها معلول گمان یک نفر و یا یک جریان است ، اما می‌دانم که خبرگان با بصیرت عمل خواهد کرد.

خاتمی اظهار داشت: رسانه‌های غربی مسئله ریاست خبرگان را به عنوان یک بحران برای نظام به حساب می‌آورند که این تحلیل آنها هم تحلیلی ناشیانه و ناشی از بی‌اطلاعی آنها از شرایط کشور است.

وی تاکید کرد ، انتخاب رییس برای مجلس خبرگان امری عادی است و هیچگونه بحرانی مطرح نیست و رسانه‌های غربی تلاش می‌کنند که القای بحران کنند.

عضو هیات رییسه مجلس خبرگان با بیان اینکه باید توجه داشت که برخی رسانه‌ها درپی جهت دادن به خبرگان هستند، افزود : مجلس خبرگان تحت تاثیر جو، فشار و موج نخواهد بود و در زمان خود آنچه مصلحت نظام اسلامی است مورد گزینش قرار خواهد داد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


موسوی: انحراف دولت از برنامه چهارم کذب است

پنج شنبه 86 مرداد 11 ساعت 6:0 عصر
حجت الاسلام سید " احمد موسوی" معاون حقوقی و امور مجلس رییس‌جمهوری گفت : انحراف از برنامه چهارم توسعه از سوی دولت که برخی آن را اعلام کرده‌اند، حقیقت ندارد.

موسوی روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا ، تلاش دولت را در جهت اجرای سند چشم انداز ‪ ۲۰‬ساله و همچنین اجرای برنامه چهارم توسعه ذکر کرد و اظهار داشت : انحرافی را که اخیرا برخی افراد از سند چشم انداز و برنامه چهارم توسعه از سوی دولت اعلام می‌کنند، حقیقت ندارد و بیشتر برای فضاسازی علیه دولت است.

وی افزود: اگر چه این دولت مشخصا لایحه برنامه چهارم توسعه را تدوین و به مجلس ابلاغ نکرده است لیکن چون لایحه برنامه چهارم توسعه به تصویب مجلس رسیده و به صورت قانون ابلاغ شده، دولت نهایت سعی خود را برای اجرای کامل این قانون به عمل می‌آورد.

موسوی بااشاره به تدوین آیین‌نامه‌های مختلف قانون برنامه چهارم توسعه که یکی از اقدامات اساسی دولت جهت اجرای این برنامه‌بوده است، گفت : با پیگیری‌های صورت گرفته اکثر قریب به اتفاق آیین نامه‌های مربوطه در دولت مطرح و تصویب شده است.

وی افزود: این درحالی است که در برنامه‌های دوم وسوم توسعه بعضا تا ماه‌های پایان مدت اعتبار قانون برنامه،تعداد قابل توجهی از آیین نامه‌های اجرایی قوانین برنامه‌های دوم و سوم توسعه به تصویب نرسیده بود.

معاون حقوقی و امور مجلس رییس جمهوری در ادامه اظهارداشت : طبیعی است در برخی مواقع ممکن است دراجرای برخی مواد قوانین از جمله قانون برنامه چهارم توسعه، اشکالات و محظوراتی بوجودآید و یا توان اجرایی دولت بیش از ظرفیت پیش بینی شده در برخی موارد باشد، طبعا در اینگونه موارد نباید بحث انحراف از برنامه مطرح شود.

سید احمد موسوی همچنین در واکنش به اظهارات یکی از نمایندگان مجلس که در نطق قبل از دستور اظهار داشته چرا دولت به سایت‌های متصل به خود که همواره به هتک حرمت افراد و انگ زدن می‌پردازند و نیز در قبال فیلتر کردن سایت‌های دیگر سکوت اختیار کرده‌است، اظهارداشت: همانگونه که بارها اعلام شده، دولت ، روزنامه، رسانه و سایتی که مورد ادعاست ندارد.

وی تصریح کرد:انگ ، تهمت و تخریب نیز از ناحیه هرکسی که‌باشد مورد تایید دولت نیست ،دولت و در راس آن رییس جمهوری آنقدر شفاف، صریح و مقتدر هستند که نیاز ندارند با تهدید و تخریب دیگران فعالیت‌ها و اقدامات خود را اثبات کنند و آحاد ملت نیز خود شاهد زحمات و تلاش شبانه روزی دولت هستند.

معاون حقوقی رییس جمهور ادامه داد: لذا مطالب برخی سایت‌ها ارتباطی به دولت ندارد، کما اینکه بستن برخی سایت‌ها نیز از طرف دولت و یا به دستور دولت نبوده است.

موسوی در پایان گفت:ای کاش این دوستان به همان اندازه که نسبت به یکی دو سایت موردنظرشان حساس هستند، به ده‌ها سایتی که روزانه موضع‌گیری‌های تند و غیر منصفانه علیه زحمات و فعالیت‌های دولت دارند، حساسیت نشان می‌دادند.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


سجاد هرندی مسئول بسیج دانشگاه تهران شد

پنج شنبه 86 مرداد 11 ساعت 3:0 عصر

محمد سجاد صفارهرندی به عنوان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران و علوم پزشکی معرفی شد.

علی رمضانی مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه تهران و علوم پزشکی در گفتگو با فارس، به انتخابات برگزار شده بین اعضای فعال بسیج دانشجویی دانشگاه تهران و علوم پزشکی در روزهای سوم و چهارم تیرماه اشاره و اضافه کرد: در این انتخابات به ترتیب آقایان محمد سجاد صفارهرندی، محمد مهدی ‌مقام‌فر و علی شمسی پور به عنوان سه نفر اول انتخاب شدند که در نهایت محمدسجاد صفارهرندی صبح امروز سه‌شنبه، طی مراسمی باحضور رئیس دانشگاه تهران، جمعی از مسئولین دانشگاه، مسئولین بسیج دانشجویی و اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران وعلوم پزشکی به عنوان مسئول جدید این تشکل معرفی شد.

رمضانی افزود: در این جلسه معارفه، رئیس دانشگاه با آرزوی توفیق و سربلندی برای بسیج دانشجویی، ابراز امیدواری کرد تا این تشکل بهتر از گذشته، به اهداف اسلامی خود دست یابد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


باقی به ۳سال حبس تعزیری محکوم شد

پنج شنبه 86 مرداد 11 ساعت 1:0 عصر

شعبه ششم دادگاه انقلاب تهران، عمادالدین باقی را به تحمل سه سال حبس تعزیری محکوم کرد.

محمودعلم، وکیل مدافع باقی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این مطلب، گفت: دادگاه پس از رسیدگی به پرونده موکلم، وی را به اتهام "اجتماع و تبانی به منظور انجام جرایمی بر ضد امنیت کشور" و "تبلیغ علیه نظام به نفع گروه های بیگانه و مخالف نظام" به تحمل سه سال حبس تعزیری محکوم کرد.

وی افزود: موضوع این پرونده مربوط به حضور برخی افراد از جمله همسر و دختر موکلم و چند تن دیگر در یک کارگاه آموزشی حقوق بشر در دوبی بود که بانیان این کارگاه عنوان کرده بودند که این کارگاه از سوی سازمان ملل متحد برگزار می شود اما بعدها مشخص شد که این کارگاه از سوی این سازمان برگزار نشده و بر همین اساس پرونده ای برای موکلم تشکیل شد.

وکیل مدافع باقی تصریح کرد: در حالی موکلم به سه سال حبس تعزیری محکوم شده که اساساً وی در این کارگاه آموزشی شرکت نداشت. ضمن اینکه همسر و دختر موکلم نیز به تحمل سه سال حبس که به مدت پنج سال به حالت تعلیق درمی آید، محکوم شده اند.

علم گفت: در رأی دادگاه، انجام مصاحبه با برخی رسانه ها و نامه نگاری و مصاحبه درباره محکومان به زندان و اعدام در حوادث اهواز از مصادیق اتهامی وی عنوان شده و دادگاه اعلام کرده که موکلم مبارزه با اقدامات تروریستی اهواز را تحت عنوان حمایت از حقوق زندانیان زیر سوال برده است.

وی خاطرنشان کرد: در فرصت قانونی نسبت به تجدیدنظرخواهی در این پرونده اقدام خواهیم کرد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


ربودن دختر نوجوان مقابل چشم ماموران

پنج شنبه 86 مرداد 11 ساعت 12:0 عصر

پسران خشن با استفاده از زور دختر نوجوانی را ربودند و او را مورد آزار قرار دادند.

به نوشته اعتماد، اوایل هفته جاری دختر نوجوانی به ماموران پلیس مراجعه کرد و مدعی شد پنج پسر جوان او را ربودند و قصد داشتند وی را مورد آزار قرار دهند، اما او موفق شد از چنگ آنها بگریزد. این دختر در شکایت خود به پلیس گفت؛ روز حادثه به مقصد تهرانپارس سوار ماشین شدم. در راه مرد راننده که جوان هم بود، توقف کرد و گفت باید چیزی بخرد و از من عذرخواهی کرد. من هم چیزی نگفتم. دقایقی بعد و در حالی که قصد داشت دوباره به راه بیفتد به من گفت؛ بیا با هم به یک کافی شاپ برویم. من قبول نکردم و گفتم اهل این کارها نیستم. می خواستم پیاده شوم که چهار پسر جوان از ساختمانی که جلوی آن ایستاده بودیم، بیرون آمدند و مرا به زور وارد خانه یی کردند. دختر نوجوان ادامه داد؛ مرد راننده نیز وارد خانه شد، مردان جوان برای اینکه بتوانند به من تعرض کنند ابتدا به شدت مرا کتک زدند، من در یک لحظه از غفلت آنها استفاده کرده و از خانه فرار کردم و جریان را برای مادرم گفتم. شاکی در ادامه گفت؛ این پسرها مدعی شدند که از من فیلم گرفته اند و اگر به خواسته های شان عمل نکنم، فیلم را در سطح شهر توزیع خواهند کرد. پس از طرح این شکایت به پیشنهاد پلیس و برای دستگیری عاملان این اقدام خشن دختر نوجوان با متهمان قرار ملاقات گذاشت و دو روز پیش دو مامور پلیس به همراه دختر نوجوان و برادرش بر سر قرار حاضر شدند و برادر این دختر و ماموران پلیس در گوشه یی خود را مخفی کردند، اما دو مامور که تصمیم داشتند پسران خشن را غافلگیر کنند، خود غافلگیر شدند و پسران خشن دختر نوجوان را در یک لحظه به داخل ماشین خود کشیدند و او را ربودند، اما ماموران که خودرو نداشتند نتوانستند به تعقیب متهمان بپردازند. ساعاتی بعد دختر نوجوان در حالی که ظاهرش آشفته بود به خانه مراجعه کرد و از حادثه یی تلخ سخن گفت.

وی گفت؛ پلیس به من گفته بود وقتی متهمان آمدند من نزدیک ماشین آنها بشوم، اما سوار خودرو نشوم، من که نزدیک اتومبیل شدم، پسران جوان ناگهان به زور مرا به داخل کشیدند هرچه داد و فریاد کردم کسی به دادم نرسید و آنها مرا بردند، باز هم به زور مرا به خانه یی بردند و کتک زدند و بعد پنج نفری به من تعرض کردند، آنها هر بار که فریاد می زدم و کمک می خواستم با نوک چاقو به پشت گردنم ضربه می زدند، آن قدر برایم سخت بود که از خدا می خواستم جانم را بگیرد.

با توجه به شکایت مجدد این دختر، ماموران خانه متهمان را شناسایی و دو تن از متهمان را بازداشت کردند و پرونده آنها برای انجام تحقیقات به شعبه 77 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی ساعی فرستاده شد.

بنا بر این گزارش هم اکنون دو متهم پرونده با قرار بازداشت روانه زندان شده اند و تحقیقات برای دستگیری سایر متهمان ادامه دارد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


آزادی ۶ بازداشتی ۱۸ تیر

پنج شنبه 86 مرداد 11 ساعت 10:0 صبح

آزادی 6 بازداشت‌شده مقابل دانشگاه امیرکبیر و دفتر ادوار تحکیم وحدت با تودیع وثیقه
جمشیدی در پاسخ به این سوال خبرنگاری درباره انتشار برخی اخبار مبنی بر شکنجه 16 بازداشت‌شد‌ه مقابل دانشگاه امیرکبیر و دفتر ادوار تحکیم وحدت، گفت: یکی از تاکیدات قوه قضاییه رعایت حقوق شهروندی است و به هیچوجه پذیرفتنی نیست که کسی مورد آزار و اذیت قرار بگیرد مخصوصا صنف دانشجو که کسی دلش نمی‌آید او را شکنجه کند.

سخنگوی قوه قضاییه، تصریح کرد: چنین چیزی که این دانشجویان مورد شکنجه قرار گرفته باشند وجود نداشته حتی در پرونده‌های تجاوز به عنف نیز ما نمی‌توانیم برای اخذ اقرار شکنجه کنیم.
وی در همین رابطه از تبدیل قرار شش نفر از این بازداشت‌شدگان به وثیقه خبر داد و گفت: چهار نفر از این افراد دانشجو و دو نفر کارمند و غیر دانشجوند که از امروز خانواده این افراد می‌توانند با تودیع وثیقه آنها را آزاد کنند.

جمشیدی درباره نامه دانشجویان آزاد شده دانشگاه امیرکبیر به هاشمی شاهرودی و بیان برخی مسائل مبنی بر تحت فشار بودن‌شان در مراحل بازداشت، گفت: اگر از طریق این افراد نامه یا درخواستی به ریاست قوه قضاییه رسیده باشد ما موظف به رسیدگی هستیم.

خبرنگاری درباره آخرین وضعیت منصور اسالو، علی فرح‌بخش، محمودصالحی، امیر یعقوب‌علی، عدنان حسن‌پور و هیوا بوتیمار سوال کرد که سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ، گفت: محمود صالحی به یک سال حبس محکوم شده و روز گذشته با رییس دادگستری استان کردستان صحبت داشتم که ایشان گزارشی از وضعیت وخیم جسمی وی ندادند. عدنان حسن‌پور و هیوا بوتیمار نیز به اتهام محاربه به اعدام محکوم شده‌اند. وضعیت سایر افراد نیز به همان روال سابق است.

به گزارش خبرنگار ایسنا،وی درباره پرونده سنگسار در تاکستان قزوین و اینکه با توجه به سخت بودن اثبات این حکم، این موضوع چگونه و توسط چه افرادی به اثبات رسیده است، گفت: از شیوه اثبات به طور دقیق اطلاع ندارم اما طبق قانون و شرع شیوه اثبات بسیار سخت است و فقها در این زمینه اختلاف‌نظر دارند. مرکز تحقیقات فقهی قوه قضاییه نیز در این باره تحقیقاتی انجام داده که رو به تکمیل است و بحث رجم در لایحه قانون مجازات که چند ماه آینده تقدیم می‌شود نیز گنجانده شده است.

رسیدگی به برخی از تخلفات دیگر پرونده صادر کننده حکم سنگسار در قزوین جمشیدی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره رسیدگی به پرونده تخلف قاضی صادرکننده حکم رجم در قزوین، گفت: پرونده‌ای برای رسیدگی به تخلفات دیگری از این قاضی در دست رسیدگی است و تاکنون وارد موضوع صدور حکم رجم توسط این قاضی نشده‌ایم.

سخنگوی قوه قضاییه، با اعلام خبر اجرای حکم ضاربان شهید مقدس روز پنجشنبه در ملاعام درباره امنیت قضات نیز، گفت: قضات هم مثل سایر افراد هستند و یک وظیفه قانونی دارند و مظلومیت قضات نیز این است که نه اسلحه دارند و نه محافظ.
وی گفت: در همین رابطه جای گله‌ای از دولت دارم که هنوز مصوبه سالانه برای ضریب حقوق قضات به تصویب نرسیده که امیدواریم هر چه زودتر به تصویب برسد.

ارایه قانون مجازات اسلامی تاچهار ـ پنج ماه آینده
وی ادامه داد: بازنگری لایحه اصلاحی نیز سال گذشته آماده شد و در جلسات متعدد با حضور رئیس قوه قضاییه و برخی از مسوولان عالی قضایی مورد بررسی قرار گرفت و تا چهار ـ پنج ماه آینده این قانون تقدیم مجلس می‌شود.
جمشیدی گفت: در بعضی از مواقع ضرورت دارد نظر مقام معظم رهبری نیز اخذ شود که در قانون لحاظ می‌شود و قطعا وقتی نظر ایشان در این قانون باشد وقتی به شورای نگهبان رفت نیز با مشکل خاصی مواجه نمی‌شود.

وی خطاب به نمایندگان، اظهار داشت: خواهشم این است که برای چند ماه یا یکسال آینده که این قانون از سوی قوه قضاییه تقدیم مجلس می‌شود فرصت اصلاح را از این قانون بزرگ نگیرند و حتی معتقدم باید از قوه قضاییه که می‌توانست همان قانون قبلی را با همان شکل ارایه دهد اما این کار را نکرد تشکر و قدردانی شود.
سخنگوی قوه قضاییه، با تاکید بر اینکه نگران نباشید دادگاه‌ها تعطیل نمی‌شوند و با خلایی مواجه نمی‌شویم، عنوان کرد: روز گذشته لایحه دو فوریتی به دولت ارایه شد که به مجلس ارایه می‌شود و با خلا جدی مواجه نخواهیم بود.
 
حکم اعدام 7 نفر به اتهام تجاوز به عنف اجرا می‌شود
جمشیدی با بیان این‌که ممکن است بعضی از پرونده‌ها که اخیرا حکمشان اجرا شد مربوط به سال‌های قبل بوده باشد از اجرای حکم هفت نفر در خراسان رضوی به اتهام تجاوز به عنف در روز چهارشنبه (دیروز) خبر داد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   81   82   83   84   85   >>   >