: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
اوایل اسفند ماه گزارش انتشار یک بلوتوث سیاه در منطقه فیروزآباد به پایگاه بسیج شهدای فیروزآباد اطلاع داده شد. با بررسی این گزارش و مشاهده بلوتوثهای شیطانی عوامل مشارکت کننده در فیلم شناسایی و توسط نیروهای پایگاه بسیج تحت پیگرد قرار گرفته شدند.
با انجام تحقیقات در خصوص دو جوان بزهکار این فیلم سیاه که در منطقه به اوباش و اشرار معروف بودند پایگاه نهم پلیس امنیت شهرری با انجام یک ماموریت هر دو نفر را دستگیر کرد.
نوشته شده توسط : علی
مهدی بوترابی با بیان اینکه وبلاگ نویسها به طور خیلی جدی و حتی جدیتر از انتخابات گذشته در این انتخابات شرکت خواهند کرد، گفت: فضای رقابتی انتخابات مجلس هشتم قطعاً در فضای وب هم منعکس میشود.
به گزارش فاوانیوز به نقل از خبرگزاری فارس، مهدی بوترابی، مدیر پرشین بلاگ در میزگرد اختصاصی خبرگزاری فارس با عنوان "رسالت وبلاگها؛ انتخابات و مشارکت حداکثری؛ ایدههای و راهکارها" در پاسخ به این سئوال که آیا وبلاگها اساسا رسالتی در قبال انتخابات دارند یا نه؟ گفت: ما نباید خیلی از وبلاگ نویسها انتظار داشته باشیم به عبارت دیگر نباید انتظار ما از وبلاگ نویسها بیشتر از انتظار ما از جامعه باشد.
وی افزود: البته درست است که وبلاگ نویسها از جنس فرهیختگان هستند و نسبت به مسائل اطرافشان حساسیت دارند اما تقریباً همان مسائل مبتلا به جامعه در حوزه وبلاگ نویسی مطرح است با این تفاوت که در حوزه وبلاگ ها این مسائل یک مقدار تند و تیزتر و شفافتر است.
بوترابی با بیان اینکه ما نمیتوانیم برای وبلاگ و وبلاگ نویسی، رسالت قائل بشویم اظهار داشت: به نظر من بهتر است بجای اطلاق واژه رسالت از واژه حقوق استفاده کنیم و بگوییم حقوق وبلاگها و بگوییم وبلاگ نویسها از آن جا که شهروندان جامعه مجازی هستند یک حقوقی دارند و یک تکالیفی.
مدیر پرشین بلاگ ادامه داد: این حقوق و تکالیف براساس تعاملی که خود وبلاگ نویسها در جامعه مجازی و به عنوان شهروند به آن اعتقاد دارند در حالی شکل گیری است.
وی افزود: با توجه به این که مرزهای حقوق و تکالیف وبلاگنویسها در جامعه مجازی در حال شگل گیری است، به نظر میرسد که وبلاگ نویسها تکالیفی را در حوزه جامعه مجازی برای خودشان و در مورد موضوع انتخابات تعریف کردهاند.
بوترابی با اشاره به اینکه حتی طرح موضوع تحریم انتخابات در وبلاگها هم بخشی از تکالیف وبلاگ نویسها به شمار میرود، گفت: این موضوع از سوی آن دسته از شهروندان جامعه مجازی مطرح میشود که حساسیتهای ویژه خود را دارند و این حساسیت را از جامعه اطراف خودشان گرفتهاند بنابراین همان حساسیتهای جامعه به اندازهای که فرصت برای طرح پیدا میکنند در جامعه مجازی وبلاگها هم مطرح شده و انعکاس پیدا میکند.
مدیر پرشین بلاگ یکی از مهمترین دلایل سردی بحث در فضای وبلاگها را محدودیتهای رقابت انتخاباتی در ایران دانست و افزود: مهلت یک هفتهای برای تبلیغات انتخاباتی یکی از محدودیتهای رقابت انتخاباتی در ایران است و اگر کسی زودتر از این یک هفته تبلیغاتش را شروع کند، مورد باز خواست قضایی قرار میگیرد.
بوترابی تاکید کرد: کوتاه شدن زمان مبارزه انتخاباتی در ایران منجر به این میشود که گروههای اپوزیسیون و مخالف انتخابات از آزادی عمل بیشتری برخورد باشند.
وی با اشاره به این که هنوز موضع اکثریت وبلاگ نویسها درباره انتخابات موضوعیت بیان پیدا نکرده، گفت: به نظر من، وبلاگ نویسها به طور خیلی جدی و حتی جدیتر از انتخابات گذشته در این انتخابات شرکت خواهند کرد، زیرا شرایط رقابتی در جامعه برقرار شده است.
مهدی بوترابی ادامه داد: هر چند این رقابت یک رقابت برابر نیست اما به هر حال نفس رقابت در این انتخابات وجود دارد و روی اکثر کرسیهای انتخاباتی کشور، جریانهای اصلی سیاسی رقابت خواهند کرد.
وی خاطر نشان کرد: این فضای رقابتی قطعاً در فضای وب هم منعکس میشود و از آن جا که جریانهای اصلی سیاسی کشور همگی کاندیدا دارند وبلاگ نویسها هم قطعاً درباره انتخابات موضوع میگیرند و موضعشان هم مثبت خواهد بود.
مدیر پرشین بلاگ با بیان اینکه تعداد 11 میلیون کاربر اینترنتی قطعاً هر کدام کاندیداهای انتخاباتی ویژه خود را دارند، گفت: این تعداد کاربر اینترنتی طبیعتاً نمیتوانند نسبت به انتخابات بیتفاوت باشند اما نباید انتظار تک صدایی از آنها داشته باشیم.
وی صدای تحریم انتخابات در فضای وبلاگها را بسیار ضعیف ارزیابی کرد و خاطر نشان ساخت: از آن جا که فضای جدی رقابتی بر کرسیهای انتخاباتی حاکم است و در جامعه هم نسبت به این موضوع تعامل وجود دارد و این تعامل و رقابت هم نمایشی نیست طبیعتاً صدای تحریم انتخابات از سوی وبلاگ نویسها هم ضعیف خواهد بود.
بوترابی در پاسخ به این سئوال که موضوعاتی همچون تحریم انتخابات توسط چه کسانی مطرح میشود و از کجا نشأت میگیرد، اظهار داشت: کسانی که ریشه در خاک ایران ندارند و در حال حاضر ریشه آن ها در این خاک نیست، به طور طبیعی نسبت به اتفاقاتی که در کشور میافتد تاخیر و اختلاف فاز دارند.
وی تصریح کرد: من نمیگویم که اینها به ایران علاقه ندارند چونکه وقتی اسم ایران میآید همینهایی که در خارج از کشور هم هستند اشک در چشمهایشان جمع میشود اما چون با مسائل روزمره ایران سر و کار ندارند و در جریان ریز اخبار نیستند وقتی چیزی مطابق میلشان نیست میگویند نه!
وی در پاسخ به این پرسش که شما به عنوان مدیر یک سرویس بزرگ وبلاگ در کشور تا چه انداز وبلاگها را در فضاسازی و خلق جریانهای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در کشور کار آمد میدانید، گفت: من فکر میکنم کارآمدی و تأثیرات وبلاگها را در خلق اینگونه جریانها دیدهایم مثلاً در موضوع خلیج فارس، همین بلاگرها موجهای خوبی را ایجاد کردند و حتی در مورد مسائلی که آنچنان به منافع ملی هم بر نمیگشت مثل شرکتهای هرمی و نتورکی، فعالیت وبلاگها بسیار بازتاب گستردهای داشت.
بوترابی با اشاره به اینکه از آن جا که ساختار سیاسی کشور، متکی به احزاب است وبلاگ نویسها به حوزه سیاست جز از طریق احزاب دسترسی دیگری ندارند، گفت: رسانههای دیگر در نهایت به کانونهای قدرت وصل هستند ولی وبلاگ نویسهای سیاسی هنوز آن تعین را پیدا نکردهاند و ارتباط آن ها با بدنه سیاسی احزاب و گروهها به خوبی شکل نگرفته است.
مدیر پرشین بلاگ تاکید کرد: تحزب به هیچ وجه با آزادی در تضاد نیست و بحث تحزب در قانون اساسی ما به صورت رسمی پذیرفته شده است.
نوشته شده توسط : علی
به علت پرتاب اسپری فلفل در پایان یک مناظره سیاسی در دانشگاه پیام نور مشهد یک نفر از دانشجویان این دانشگاه راهی بیمارستان شد.
سید محسن ابوترابی، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام نور مشهد در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) _ منطقه خراسان، با بیان این مطلب افزود: این حادثه پس از مناظره عصر دیروز حسین آفریده و نجمه خدادادی کاندیداهای اصلاحطلب و اصولگرای مشهد رخ داد.
وی تصریح کرد: روز گذشته در پی برگزاری مناظره میان کاندیداهای مجلس هشتم و پس از پایان مناظره هنگام خروج دانشجویان از سالن اجتماعات دانشگاه، فردی ناشناس اقدام به پرتاب اسپری فلفل میان دانشجویان کرد.
وی افزود: حراست دانشگاه پیام نور برای شناسایی ضارب قول همکاری داده و این موضوع در حال پیگیری است.
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
به گزارش خبرنگار نوروز، لباس شخصیهای سپس با اسپری رنگی در مقابل ستاد ائتلاف اقدام به شعار نویسی کردند و علیه خاتمی نیز شعارهایی را نوشته ای حاوی جمله «خاتمی خائن»
نوشته شده توسط : علی
ستاد انتخاباتی ستار هدایتخواه یکی از نامزدهای انتخاباتی هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیی بویر احمد و دنا به آتش کشیده شد
به گزارش واحد خبر سایت استان کهگیلویه و بویر احمد شب گذشته ستاد انتخاباتی ستار هدایتخواه یکی از نامزدهای انتخاباتی هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیی بویر احمد و دنا به آتش کشیده شد و بیشتر وسایل آن طعمه حریق و از بین رفت.
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
محققان دانشگاه "نورث وسترن" در شیکاگو با استفاده از رزونانس مغناطیسی توانستند واکنش مغز به دیدن شیرینی و شکلات را مشاهده و کشف کنند که مغز تنها با دیدن شیرینی دچار آشفتگی می شود.
این محققان که نتایج تحقیات خود را در مجله Cerebral Cortex منتشر کرده اند در این خصوص توضیح دادند که واکنش مغز در مقابل شیرینی، بسیار زودتر از اینکه فرد شیرینی را بخورد آغاز می شود.
این تیم تحقیقاتی برای داوطلبان دو آزمایش را تجویز کردند. در آزمایش اول از داوطلبان خواسته شد که بلافاصله پس از خوردن میزان زیادی شرینی حلقه ای، یک کیک خامه ای بخورند و برای گروه دوم تجویز شد که کیک خامه ای را به فاصله 8 ساعت از شیرینی حلقه ای بخورند.
این درحالی بود که به هر دو گروه تصاویری از شیرینی و کیک خامه ای که با پرتغال تزئین شده بودند، نشان داده شد و به طور همزمان رزونانس مغناطیسی از مغز آنها تصویربرداری می کرد.
در این آزمایش مشخص شد که پس از خوردن شیرینی، مغز تنها یک واکنش ساده را نشان می داد و هیچ ویژگی جالبی در این واکنش وجود ندارد.
اما فعالیت مغزی در زمان مشاهده تصویر شیرینی پس از خوردن آن و در 8 ساعت فاصله بین خوردن دو نوع شیرینی، بسیار جالب توجه بود.
در حقیقت در مغز گروه دوم دو فضا روشن شد. فضای اول "مغز کناری" یا "اولیه" نام دارد که با نگاه به غذا در داوطلبان فعال شد و بلافاصله پس از آن مکانیزمهای منطقه "توجه فضایی" عمل کردند که نشان دهنده میزان دقت و توجه شرکت کنندگان به شیرینیها بود.
در این خصوص این محققان اظهار داشتند: "در مغز ما سیستم پیچیده ای وجود دارد که می تواند از بین هزاران شئی که در محیط پیرامون ما قرار دارند، تنها روی بعضی از آنها توجه کند و به نیازهای ما پاسخ رضایت بخشی بدهد. برای مثال، توجه به غذا اگر ما احساس گرسنگی داشته باشیم، اما نکته قابل توجه در این مورد این است که پیروزی شیرینیها در رقابت با سایر غذاها بیشتر است و در واقع شیرینی توانایی افزایش فعالیت شدید مغز را دارد."
نوشته شده توسط : علی
درست هنگامی که ستاد انتخاباتی این کاندیدا (که جزو زنان اصولگراست) آکنده از مردم و طرفدارانش بود ، ناگهان زنی به همراه یک کودک وارد ستاد می شود و سراغ رئیس ستاد - که شوهر کاندیدای مذکور و از چهره های سرشناس شهر است - را می گیرد و پس از مواجهه با او با فریاد می زند که تا کی باید بچه اش بدون شناسنامه باشد و او برای حمایت از برادرش به یک زن و یک کودک بی پناه ظلم کند؟
این زن با صدای بلند به حاضران می گوید: ای مردم بدانید به چه کسی رأی می دهید ؛ من 8 سال پیش به عقد موقت برادر این مرد (که او هم از چهره های معروف شهر است) در آمدم و اکنون که بچه مان 7 ساله شده ، ما را رها کرده و حتی هنوز برای بچه مان شناسنامه نگرفته است و وقتی هم که این مساله را پیگیری قانونی کردم ، همین آقای رئیس ستاد (که می خواهد زنش را به مجلس بفرستد) با اعمال نفوذهای گسترده خود نمی گذارد حق من و این بچه داده شود و الان هم که بچه ام بایدبه مدرسه برود بدون شناسنامه نمی توانم ثبت نامش کنم . من آمده ام بگویم کسی که این طور حق یک زن و کودک 7 ساله را این طور زیر پا می گذارد ، حالا می خواهد زن خود را به مجلس بفرستد که از حقوق شما دفاع کند؟!
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی