با گذشت یک هفته از انجام نظرسنجی بزرگ «بازتاب» راجع به گرایش به دکتر احمدی‌نژاد دو سال پس از انتخابات ریاست‌جمهوری، نتایج آن اعلام شد.

به گزارش خبرنگار «بازتاب»، با شرکت بیست هزار کاربر اینترنتی از کامپیوترهای مستقل ـ که با آنها تنها یک بار امکان شرکت در نظرسنجی فراهم بود ـ نتایج و تجزیه و تحلیل آرای نظرسنجی اعلام می‌شود:

این نظرسنجی که صبح چهارم تیر ماه روی سایت «بازتاب» قرار گرفته بود، از بینندگان خواسته بود اعلام کنند، در انتخابات سوم تیر و در آینده به احمدی‌نژاد رأی داده و می‌دهند، یا نه؟

در این نظرسنجی، در مجموع بیست هزار و 177 رأی مستقل و غیرتکراری از میان کاربرانی که اظهار کرده‌اند در انتخابات سوم تیر به دکتر احمدی‌نژاد رأی داده‌اند، 5/37 (سی وهفت ونیم)درصد گزینه نخست را برگزیده، اعلام کرده‌اند، بار دیگر نیز به احمدی‌نژاد رأی می‌دهند.

همچنین 5/62 (شصت ودو نیم)درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی که گفته‌اند در سوم تیر به دکتر احمدی‌نژاد رأی داده‌اند، با انتخاب گزینه سوم اعلام کردند، این بار به وی رأی نمی‌دهند.

در میان شرکت‌کنندگانی که اظهار کرده‌اند در سوم تیر به احمدی‌نژاد رأی نداده‌اند، 3/5 (پنج وسه دهم)درصد با انتخاب گزینه دوم اظهار کرده‌اند، این بار به او رأی می‌دهند، اما 7/94 (نود وچهار وهفت دهم)درصد کسانی که گفته‌اند در سوم تیر ماه به احمدی‌نژاد رأی نداده‌اند، اعلام کرده‌اند، این بار نیز به وی رأی نمی‌دهند.

با این حساب، نتایج این نظرسنجی حاکی است، پس از گذشت دو سال، دکتر احمدی‌نژاد با 5/62 درصد ریزش آرای کسانی که به وی رأی داده‌اند و 3/5 درصد رویش از میان کسانی که به وی رأی نداده‌اند، روبه‌رو شده و نظر 5/37 درصد از موافقان و 7/94 درصد از مخالفان وی هم تغییری نکرده است.

گفتنی است، نظرسنجی‌های اینترنتی به دلیل تفاوت جامعه آماری با جامعه طبیعی، دچار تفاوت‌هایی با نتایج نظرسنجی‌های میدانی‌ نیز هستند.

هرچند با عبور کاربران اینترنتی در کشور از مرز پانزده میلیون این تفاوت کاسته شده، اما همچنان نمی‌توان نتایج نظرسنجی اینترنتی را دقیقا با نتایج نظرسنجی میدانی یکسان دانست.

همچنین عدم دریافت آرای تکراری از یک دستگاه رایانه، هرچند امکان تقلب در نظرسنجی را به شدت کاهش می‌دهد، اما در عوض از میان آرای افراد متفاوت که از یک دستگاه رایانه در نظرسنجی شرکت می‌کنند، تنها رأی نخست را محاسبه می‌کند.

با توجه به حجم بالای کاربران شرکت‌کننده در نظرسنجی، «بازتاب» آمادگی دارد نتایج مشروح نظرسنجی را که شامل شماره IP و محل شرکت‌کنندگان است، در اختیار دفتر دکتر احمدی‌نژاد برای بررسی‌های تکمیلی قرار دهد.

گفتنی است، هر سه نظرسنجی صورت‌گرفته توسط «بازتاب» که پیش از دور نخست انتخابات ریاست‌جمهوری نهم، دکتر احمدی‌نژاد موفق به کسب رتبه سوم آرا شد و وی در انتخابات 27 خرداد ماه 1384، رتبه دوم را به دست آورد و این نشان‌دهنده نزدیکی نتایج نظرسنجی «بازتاب» با نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


مهدی کروبی در واکنش به سخنان احمد جنتی در حطبه‌‏های نماز جمعه گفت: نمی‌‏توان حکومت را با خواب اداره کرد بلکه باید مدیریت کرد، زیرا هر حکومت بر اساس مسائل طبیعی مسیر خود را سپری می‌کند و با خواب و نذر و نیاز نمی‌توان به تصمیم‌گیری در امور حکومتی پرداخت.

به گزارش «ایلنا» مهدی کروبی با اشاره به اظهارات خطیب موقت نماز جمعه تهران به نقل از یکی از دوستانش مبنی بر اینکه «در زمان انتخابات در تاکسی از راننده پرسیدم به چه کسی رای می‌دهی، او گفت نمی‌دانم، اما مادرم که چند سال پیش فوت کرده دیشب به خوابم آمده و گفت به احمدی‌نژاد رای بده. از این نمونه‌ها بسیار است»، گفت: اگر یک روحانی ساده‌اندیش و درس نخوانده‌ای در روستایی یا حسینیه‌ای و مسجدی این‌گونه سخن می‌گفت، یک امر طبیعی بود ولی از اینکه آقای جنتی به عنوان یک مجتهد، آدم باسواد و تحصیل‌‏کرده‌ که عضو شورای نگهبان است آن‌هم در خطبه‌های نماز جمعه تهران که در سراسر دنیا منعکس می‌شود، این حرف‌ها را می‌زند، من بسیار تعجب می‌کنم.

وی با بیان اینکه «چنین اظهاراتی موجب تزلزل جایگاه روحانیت است»، گفت: همواره علما، روحانیون و شخصیت‌های سیاسی مراقب هستند که برای گفتار و اعمال خود در مسائل دینی و اخلاقی، سیاسی و اجتماعی استدلال و برهانی منطقی بر پایه دانش و علم داشته باشند و هموراه علما و روحانیون در حوزه‌های علمیه که کانون تنویر افکار و تعلیم و تربیت همه بزرگان بوده به برخورد با این طرز تفکر می‌پرداختند.

کروبی با بیان خاطراتی از دوران انتخابات خرداد 76 تاکید کرد: ما از همه بزرگان با گرایش‌های مختلف سیاسی می‌خواهیم که مسائل خرافی و غیرعادی را در مسائل حکومتی دخالت ندهند زیرا این باعث می‌شود که چنین امری به فرهنگ تبدیل شود که ناچاریم با آن برخورد کنیم که البته در مواردی برخورد هم کرده‌ایم. در مواردی خود ما در ایجاد چنین فرهنگی مقصر بوده‌ایم.

دبیرکل حزب اعتماد ملی ادامه داد: البته اگر ما می‌خواستیم از این حرف‌ها بزنیم مواردی وجود داشت مانند این موضوع که در زمان انتخابات اول ریاست‌‏جمهوری خاتمی، همسر یکی از شهدای مشهور نقل می‌کرد در هنگامی که متحیر از این بوده که به چه کسی رای دهد، آن شهید به خوابش آمده و به او گفته که به خاتمی رای دهند. پس از این‌گونه موارد وجود دارد ولی تا به حال حتی در جلسات خصوصی آن را نقل نکرده‌ایم.

کروبی با اشاره به اندیشه‌های امام(ره) در برخورد با چنین اظهاراتی، گفت: حضرت امام(ره) همواره بر این نکته تاکید می‌کردند که نمی‌توان حکومت را با خواب و معجزه اداره کرد و حتی اگر زمانی به بزرگان، علما و شخصیت‌های سیاسی به دیدن امام(ره) می‌رفتند و از خواب و یا ارتباط با امام زمان(عج) برایش تعریف می‌کردند، ایشان همیشه به شوخی می‌گفت که من کور باطن هستم و حتی در مقابل چنین اظهاراتی در مواردی برخوردهای تندی می‌کردند و می‌گفتند که اصلا از این حرف‌ها نزنید مگر می‌شود با خواب کشور را اداره کرد.

وی تصریح کرد: امام(ره) همواره با این طرز تفکر مبارزه می‌کرد و حتی داستان‌های زیادی از ایشان، شیخ انصاری و آیت‌الله بروجردی وجود دارد که حتی در برابر مسائلی که درباره اهل شهود و مدعیان سیر و سلوک مطرح می‌شد ایستادگی می‌کرد که اگر لازم باشد این داستان‌ها را که بسیاری از بزرگان در جریان این داستا ن‌ها هستند را نقل می‌کنم.

دبیرکل حزب اعتمادملی در عین حال افزود: البته اصل علم شهود و سیر و سلوک و کشف کرامت واقعیت دارد و من هیچ‌گاه آن را انکار نمی‌کنم و حتی در نامه‌های عرفانی و اجتماعی که از حضرت امام(ره) پس از رحلتش به دست‌‏ آمده می‌خوانیم که ایشان به مرحوم حاج احمدآقا توصیه می‌کند اگر به نقطه‌ای از سیر و سلوک نرسیدید، هیچ وقت اصل آن موضوع را انکار نکنید چراکه بسیاری به آن رسیده‌اند.
وی با اشاره به برخوردهای حضرت امام(ره) با این طرز تفکر، یادآور شد: زمانی برخی از بزرگان و علما نزد امام(ره) آمدند و درباره فردی صحبت کردند که از ارتباط با امام زمان(عج) صحبت می‌کند ولی حضرت امام(ره ) حرف‌های آن را نمی‌پذیرفت تا اینکه با اصرار آن بزرگان مجبور به پذیرش این موضوع و دیدار با آن افراد مدعی شد، ولی حضرت امام(ره) سوال و جواب‌هایش را به‌‏گونه‌ای تنظیم کرده بود که افراد مدعی ارتباط با امام زمان(عج ) از پاسخگویی بازماندند و حتی نامه‌های تند و توهین‌آمیزی را علیه ایشان نوشتند.

کروبی گفت: بنابراین اصل وجود کشف و شهود به جای خود محفوظ است ولی امام خمینی(ره) هرگز در مسائل حکومتی به این‌گونه مسائل اتکا نکرد، جز در مواردی که برای جلوگیری از مغرور شدن اطرافیان و برای تعلیم و تربیت و آن هم با بیان اینکه خداوند لطفی در حق بنده‌اش کرده است، این‌گونه مسائل را مورد توجه قرار می‌داد، مانند ماجرای آزادسازی خرمشهر که در کنار تقدیر از سربازهای جبهه اعلام کرد که خرمشهر را خدا آزاد کرد تا آنها گرفتار غرور نشوند.

وی گفت: حضرت امام(ره) همواره هنگام تصمیم‌گیری‌های حساس و سرنوشت‌ساز بر این موضوع تاکید می‌کرد که خداوند این راهکارها را به ذهن من رسانده است تا از ایجاد شائبه‌هایی جلوگیری کند.

دبیرکل حزب اعتمادملی در عین حال خطاب به احمد جنتی گفت: شما به عنوان دبیر محترم شورای نگهبان باید در آستانه انتخابات کاملا بی‌طرفی خود را حفظ کنید و البته من از اعضای شورای نگهبان اعم از حقوقدان و فقها به‌‏ویژه از آیت‌الله یزدی و آیت‌الله مومن خواهش می‌کنم که به ایشان توصیه کنند تا در آستانه انتخابات از چنین موضع‌گیری‌هایی پرهیز کنند زیرا کشف کرامت برای یک جریان در اذهان مردم تاثیرگذار است.

کروبی همچنین با اشاره به سخنان اخیر احمد جنتی مبنی بر ذکر داستانی از خواب و نذر و نیاز برای رای دادن مردم روند انتخابات نهمین دوره ریاست‌‏جمهوری را یادآور شد و در این‌باره گفت: هرچند که من نمی‌خواستم قضایای گذشته را یادآوری کنم ولی اظهارات اخیر آقای جنتی من را بر آن داشت که بگویم اگر قرار است خوابی نقل شود باید خواب یک ساعته من نقل شود که در طول آن اتفاقات بسیاری افتاد.

وی توضیح داد: صبح روز انتخابات زمانی که پس از خواندن نماز صبح خوابیدم، پسر بزرگ من حسین به همراه تعدادی از دوستان به وزارت کشور رفتند و در آن زمان بیش از 14میلیون رای در سایت وزارت کشور شمارش شده بود و من نفر اول بودم و بزرگواری که آقای جنتی از ایشان تعریف می‌کنند نفر سوم و آقای هاشمی نفر دوم بودند ولی در همان ساعت یکی از معاون وقت وزارت کشور ناظران کاندیداها از جمله پسر من را از اتاق سایت بیرون کرد که به دنبال آن همه چیز دگرگون شد. پس از این که ناظران را بیرون کردند در فاصله کمی سخنگوی وقت شورای نگهبان شتاب‌‏زده به اعلام آرا پرداخت که البته نتایجی که او اعلام کرد برخلاف نتایجی بود که از آرای شمارش‌‏شده در سایت وزارت کشور به دست آمده بود و بنابراین وقتی من بیدار شدم، نفر سوم بودم. این ماجرا از تدبیر شورای نگهبان و نظارت و اجرای دقیق و از برکت دولت اصلاحات بود که چنین انتخاباتی برگزار شد و بعد از آن هم رییس دولت اصلاحات فرمود که تاکنون چنین انتخاباتی به این خوبی برگزار نشده است.

وی خاطرنشان کرد که در همان ایام ملاقاتی با مقام معظم رهبری داشته و در مورد آرا با ایشان صحبت کرده است.
کروبی با اشاره به مباحثی که در آن مقطع در مورد بازشماری آرا مطرح شده بود نیز گفت: آقایان پافشاری می‌کردند که انتخابات به خوبی برگزار شده است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که دولت نهم با موفقیت به مسیر خود ادامه دهد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


پلیس استان تهران ضمن درخواست از شهروندان نسبت به آگاهی داشتن از فعالیت جاعلان کارت پایان خدمت سربازی در خصوص شیوه جدید افراد فرصت‌طلب که به بهانه توزیع سهام عدالت از مردم کلاهبرداری می‌کنند، هشدار داد.

به گزارش ایسنا، مرکز اطلاع‌رسانی نیروی انتظامی استان تهران با استناد به گزارش پلیس آگاهی اعلام کرد: اخیرا افرادی با هویت مجعول با مراجعه به درب منازل مردم به بهانه توزیع سهام عدالت از آنان شناسنامه مطالبه کرده که پس از اخذ شناسنامه، مجددا تقاضای فیش تلفن، آب و برق را می‌کنند و زمانی که صاحبخانه جهت آوردن قبوض به داخل منزل می‌رود، افراد مورد نظر از این فرصت استفاده کرده و بلافاصله متواری می‌شوند.

با توجه به این گزارش، پلیس استان تهران به شهروندان توصیه کرد که به منظور پیشگیری از این گونه جرایم در صورت مواجه شدن با چنین موضوعاتی، هوشیاری داشته و موارد مشکوک را جهت رسیدگی به مرکز فوریتهای پلیسی «110» اطلاع دهند.

فعالیت جاعلان کارت پایان خدمت
مرکز اطلاع‌رسانی پلیس استان تهران همچنین اعلام کرد: با توجه به بررسی‌های به عمل آمده و دستگیری تعدادی از جاعلان کارت پایان خدمت و کارت معافیت، مشخص شده است که یکی از علل مهم فعالیت این جاعلان، عدم آگاهی عمومی است، به طوری که همین موضوع باعث شده که افراد سودجود و جاعلان از این خلاء استفاده کرده و اقدام به جعل و کلاهبرداری از مشمولان کرده و با دریافت مبالغ کلان از افراد ساده‌لوح، ‌کارت پایان خدمت جعلی و یا کارت معافیت برای آنان صادر کنند.

این مرکز همچنین یادآور شد: لازم به ذکر است با توجه به دستور اخیر فرماندهی «ناجا» به کلیه مأموران انتظامی و راهنمایی و رانندگی ابلاغ شده است که در مواقع نیاز از افراد کارت پایان خدمت درخواست کرده و نسبت به وضعیت خدمتی فرد مورد نظر اقدامات لازم را انجام دهند.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی روز شنبه در دیدار رییس‌جمهور، اعضای هیأت دولت، استانداران و مدیران بخشهای مختلف قوه مجریه در سراسر کشور، در سخنان مهمی با اشاره به نقاط قوت دولت نهم از جمله پایبندی به شعارها و ارزشهای اصلی انقلاب اسلامی، شجاعت در عرصه سیاست داخلی و خارجی، پشتکار و انگیزه کاری قوی، حضور در سراسر کشور و نگاه نزدیک به مسائل، و حضور نیروهای کاردان و کارآمد در عرصه اجرایی تصریح کردند: امروز کشور در همه عرصه‌ها در حال حرکت رو به جلوست و باید با برنامه‌ریزی، اولویت‌بندی، تدبیر همه‌جانبه و تلاش پی‌گیر و استفاده از جوانان با استعداد و باانگیزه، مسیر پیشرفت مادی و معنوی کشور با قدرت و قوت و در چارچوب سند چشم‌انداز بیست ساله ادامه یابد.

به گزارش ایسنا، رهبر انقلاب اسلامی برگزاری جلسه‌ای با حضور مسوولان بخشهای گوناگون اجرایی را در نوع خود بی‌نظیر دانستند و با تأکید بر لزوم ادامه چنین نشست‌هایی، افزودند: شرایط کنونی کشور به لحاظ این که شعارهای اساسی انقلاب اسلامی محور برنامه ریزی‌ها و سیاست‌های دولت قرار گرفته، شرایطی استثنایی است و با انتخاب ملت ایران، دولتی بر سرکار آمده که گفتمان مفاهیم انقلاب، گفتمان غالب و رایج آن است.

ایشان با تأکید بر لزوم مغتنم شمردن این فرصت ارزشمند برای خدمت به مردم، خاطرنشان کردند: در سالهای گذشته برخی افراد و حتی برخی مخلصان انقلاب، تصور می‌کردند شعارهای اصلی انقلاب اسلامی همچون سربلندی اسلام، عدالت، مبارزه با استکبار، و تلاش برای رفع محرومیت، دیگر جایگاهی ندارند و دوران آنها به پایان رسیده است و حتی برخی به این شعارها گستاخی و جسارت نیز کردند اما به همت مردم و روی کار آمدن دولت نهم، این شعارها و ارزشها بار دیگر احیا شده است.

آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به تسلط طولانی حکومتهای استبدادی قاجار و پهلوی بر کشور و مشکلات مزمن به جا مانده از آن دوران‌ها و احتمالاً برخی اشتباهات صورت‌گرفته بعد از انقلاب تأکید کردند: در چنین شرایطی که کشور از یک طرف به کار و تلاش خستگی‌ناپذیراحتیاج دارد و از طرف دیگر هم ظرفیت‌ها و استعدادهای فراوان و نیروهای بااخلاص و کارآمد برای خدمت به مردم وجود دارند، رفع مشکلات کشور، نیازمند اقدامات شجاعانه و در عین حال مدبرانه و برنامه‌ریزی شده است.

رهبر انقلاب یکی از ویژگی‌های بارز دولت نهم را شجاعت در اقدام برشمردند و افزودند: مسئله بنزین از جمله این کارهاست که دولت شجاعانه تصمیم‌گیری و اقدام کرد که البته باید با بررسی همه جوانب آن، اجرای این تصمیم ادامه یابد.

ایشان با اشاره به اختصاص چهل هزار میلیارد تومان یارانه انرژی خاطرنشان کردند: اگر از این مبلغ گزاف به تدریج کاسته شود، قطعاً صرف مسائل مربوط به زندگی مردم، اشتغال، سرمایه گذاریهای گوناگون و احداث مدرسه و جاده خواهد شد.

ایشان در همین خصوص افزودند: برخی انتقادها و ایرادهایی که بیان می‌شود از روی دلسوزی است که با اطلاع رسانی صحیح و توضیح کامل نگرانی‌ها برطرف خواهد شد.

آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر این که دولت نهم باید درخصوص اطلاع‌رسانی به مردم بیش از پیش تلاش کند افزودند: دولت باید حتماً این نقص را برطرف کند و روابط عمومی‌های بخش‌های مختلف دولت باید فعال شوند و با استفاده از رسانه ملی و روزنامه‌ها، اقدامات مختلف را با زبانی تأثیرگذار و قابل فهم، به اطلاع مردم برسانند.

رهبر انقلاب برخی انتقادها و ایرادها را هم غیردلسوزانه دانستند و خاطرنشان کردند: همواره افرادی وجود دارند که اگر کاری انجام شود می‌گویند چرا انجام دادید و اگر انجام نشود می‌گویند چرا انجام ندادید که نباید برای این‌گونه سخنان و انتقادها اهمیتی قائل شد.

ایشان با اشاره به سفرهای استانی رییس‌جمهور و هیأت دولت، این اقدام را بسیار برجسته، لازم و خوب ارزیابی کردند و افزودند: انسان تعجب می‌کند از برخی افراد که چگونه چنین اقدام خوب و ارزشمندی را زیر سؤال می‌برند؛ در حالی که با سفرهای استانی، دولت از نزدیک با حقایق و مشکلات نقاط مختلف کشور آشنا می‌شود.

آیت‌الله خامنه‌ای فاصله میان آشنایی با واقعیات کشور از نزدیک و اطلاع از مشکلات از طریق گزارشهای مکتوب را بسیار زیاد دانستند و تأکید کردند: این که در برخی از شهرها، مردم که تا آن زمان یک مدیرکل را هم ندیده بودند، از نزدیک با رییس‌جمهور دیدار کنند، کار مهمی است؛ بنابراین باید این حرکت مبارک به درستی تا انتها ادامه یابد و نتایج آن را مردم لمس کنند.

رهبر انقلاب بر لزوم اجرای دقیق همه مصوبات سفرهای استانی تأکید کردند و افزودند: مسئولان اجرایی اعم از استانداران، فرمانداران و مدیران بخشهای گوناگون باید اجرای مصوبات را به طور جدی پیگیری کنند و اگر دولت در جایی احساس کند برخی مصوبات اجرا شدنی نیست، به صراحت به مردم اعلام کند و دلایل آن بیان شود تا امید مردم به صداقت، پشتکار و توانایی مسئولان متزلزل نشود.

ایشان مسئولان استانها و شهرهای مختلف را نیز به حضور در مناطق مختلف و دیدار نزدیک با مردم توصیه کردند.

آیت‌الله خامنه‌ای وظیفه دولت اسلامی را علاوه بر تأمین نیازهای مادی مردم و حل مشکلات معیشتی، توجه به مسائل فرهنگی، اخلاقی و رشد علمی جامعه نیز دانستند و خاطرنشان کردند: دولت باید بسترهای لازم را برای جریان اندیشه صحیح و اخلاق فاضله در جامعه به وجود آورد و بر همین اساس باید وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بخشهای بسیار حساس در برنامه‌ریزیهای کلان دولت محسوب شوند.

رهبر انقلاب بازدارندگی جوانهای کشورهای اسلامی را از مسائل جدی و حرکت در مسیر رشد علمی و سرگرم کردن آنان به مسائل بی ارزش مادی را از سیاستهای رایج شبکه صهیونیستی دنیا و عوامل دولتی آنها برشمردند و افزودند: مقابله با این برنامه‌ریزی، اگرچه کاری فرهنگی است، اما یک وظیفه و حرکت شجاعانه سیاسی است و از وظایف دولت به شمار می رود.

ایشان اجرای طرح امنیت اخلاقی و اجتماعی را در همین مسیر ارزیابی و تأکید کردند: اجرای این طرح بسیار مهم است و باید بدون توجه به جنجال‌ها به تکلیف عمل شود.

آیت‌الله خامنه‌ای مبارزه با فساد اقتصادی را نیز از جمله وظایف مهم دولت برشمردند و خاطرنشان کردند: مبارزه با مفاسد اقتصادی در داخل دستگاه اجرایی بسیار تأثیرگذارتر از اقدامات دستگاه قضایی است زیرا وظیفه دولت و دستگاه اجرایی پیشگیری از فساد است.

ایشان لازمه مبارزه با فساد ا قتصادی را سلامت نفس مجریان دانستند و افزودند: مبارزه با فساد نیازمند صلاح است و اگر ضعفی از این جهت وجود داشته باشد مبارزه واقعی با فساد ممکن نخواهد بود.

رهبر انقلاب در نظر گرفتن سند چشم انداز بیست ساله را در همه برنامه‌ریزی‌ها ضروری برشمردند و تأکید کردند: ثبات در برنامه‌ریزی‌ها و جهت‌گیری‌ها شرط موفقیت و پیشرفت است و باید برنامه‌های پنج ساله در چارچوب جهت‌گیری سند چشم‌انداز تنظیم و اجرا شوند.

آیت‌الله خامنه‌ای همچنین از جمله نقاط قوت دولت نهم را سیاست خارجی فعال و تأثیرگذار دانستند و خاطرنشان کردند: موضع جمهوری اسلامی ایران در عرصه سیاست خارجی، از ابتدا، موضع تهاجمی بوده است و تبدیل این سیاست به موضع تدافعی خطاست و متأسفانه این خطا گاه اتفاق افتاده است.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر این که موضع تهاجمی متفاوت با سیاست جنگ با دنیاست، تصریح کردند: موضع تهاجمی یعنی سیاست طلبکارانه، و جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از مسائل از دنیای امروز طلبکار است، جمهوری اسلامی ایران در قضیه سیاستهای استکباری، در مسئله زن، در مسئله ایجاد جنگ های داخلی و تولید سلاح، در قضیه اشاعه سلاحهای کشتار جمعی، در زمینه گسترش فرهنگ لاابالی گری و اشاعه شهوت جنسی از دنیای به اصطلاح مدرن امروز سؤال دارد و طلبکار است.

ایشان چنین موضعی را مطالبات یک ملت زنده از دنیای خلاف‌کاری که ترویج دهنده سیاستهای غلط است، دانستند و خاطرنشان کردند: جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از مسائل، سیاست دفاعی ندارد بلکه سیاست هجوم، سؤال و مطالبه دارد.
آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به سیاست گستاخانه و غلط دنیای استکبار در تغییر موضوعات و خلاف واقع جلوه دادن آنها افزودند: در شرایط کنونی در حالی که دولت امریکا در دنیای اسلام به شدت منفور است و به علت این نفرت و مخالفت عمومی در بسیاری از مسائل منطقه از جمله عراق با شکست مواجه شده است، تلاش می‌کند این شکست و درماندگی را متوجه دیگران کند.

رهبر انقلاب، اتهامات اخیر امریکا به ایران درخصوص مسائل عراق، فلسطین، لبنان و افغانستان را از جمله این تلاشها دانستند و تأکید کردند: امریکایی‌ها به جای آنکه به علت اصلی مسئله یعنی تنفر ملتهای مسلمان و همکاری نکردنشان با آنها توجه کنند، صورت‌مسئله را تغییر می‌دهند و به جمهوری اسلامی ایران تهمت می‌زنند و این نشان می‌دهد که مسئولان بلندپایه یک قدرت بزرگ جهان در جهت گیریها و باورهای خود دچار اشتباه شده و به گفتن حرفهای بی پایه و اساس روی آورده‌اند.

ایشان در همین خصوص تصریح کردند: البته در نفرت دولت و ملت ایران از دولت امریکا شکی نیست اما ریشه اصلی مشکلات کنونی امریکا در جای دیگر است.

آیت‌الله خامنه‌ای درخصوص مسئله انرژی هسته‌ای افزودند: ملت ایران آنچه را حق است، همان را با شجاعت پیگیری خواهد کرد و جنجالها هم تأثیری در این مسئله نخواهد گذاشت.

ایشان خاطرنشان کردند: ملت ایران نشان داده است که با استقامت، وفادار و صادق در صحنه حضور دارد و اگر درست حرکت شود، ملت همراهی خواهد کرد.

آیت‌الله خامنه‌ای همچنین مسئولان دولتی را از ورود به بگومگوهای متداول سیاسی و جناحی و تلف کردن وقت خود برحذر داشتند و خاطرنشان کردند: باید از فرصت کنونی که فرصت خدمتگزاری به مردم فراهم شده و در واقع سرنوشت کشور و همچنین دنیای اسلام در دست مجموعه کنونی قرار گرفته کمال استفاده به عمل آید، ضمن آن که با نیت الهی و خدمت صادقانه به مردم ذخیره‌ای برای آخرت فراهم شود.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


افشای راز فیلم مشکوک خاتمی

شنبه 86 تیر 9 ساعت 10:0 عصر

طی سخنانی رهبر معظم انقلاب در این رابطه نیز اشاره یی داشتندخطاب به اندسته از متحجرین.آیت‌‏الله خامنه‌‏ای امنیت حیثیتی در کنار امنیت اخلاقی و فرهنگی را مهم دانستند و تأکیدکردند: «نباید حیثیت و آبروی افراد در جامعه، بازیچه قرار گیرد و بدون دلیل، افراد مورد سؤال قرار گیرند و درباره آنها شایعه‌‏سازی و به آنها تهمت زده شود زیرا این برخلاف شرع و احکام اسلامی است.»
این رهنمود رهبر انقلاب در شرایطی بیان می‌شود که در شش ماه گذشته موجی از اتهام‌سازی و ایراد اتهامات و شایعات به چهره‌های سیاسی و اقتصادی جامعه از سوی برخی منابع مشخص سرازیر شده بود

فضای مجازی به کمک اثبات درستی مدعای سید محمد خاتمی آمد.با پیگیری‌های انجام شده در جزییات فیلم جنجالی دست دادن رییس جمهوری پیشین ایران با چند زن ایتالیایی مشخص شد که این فیلم قطعاً مونتاژ شده است. 

پیشتر پس از انتشار این فیلم در یکی از سایت‌های دانلود فیلم در اینترنت، ‌دفتر سید محمد خاتمی رییس فعلی بنیاد باران و رییس جمهوری پیشین ایران این فیلم را جعلی خوانده بود. پس از آن، برخی رسانه‌های خاص با حمله به خاتمی وی را به دلیل عدم شجاعت در بیان اشتباه خود شماتت کردند و حتی کار را به آنجا کشاندند که یک نویسنده جنجالی خواستار خلع لباس خاتمی شد و در پی آن برخی تجمعات در برخی از شهرهای کشور برای پیگیری این منظور تشکیل شد. 

در پی این واکنش‌ها سید محمد خاتمی در یک سخنرانی در میان حامیانش رسما وجود چنین صحنه‌ای را در سفر اخیر خود تکذیب کرد و به منتقدانش اطمینان داد که اگر این همه جنجال برای این است که عده‌ای او را رقیب خود می‌دانند او عطای قدرت را لقای آن بخشیده است و قصد ورود مجدد به صحنه انتخابات را ندارد. 

پس از آن کاربران اینترنتی آشنا با فضای مجازی و فنون مونتاژ تصاویر دست به کار شدند و با تحقیقات گوناگون اثبات کرده‌اند که این فیلم دست‌کاری شده است. شنیده‌های خبرنگار آفتاب حاکی از آن است که سید محمد خاتمی نیز توسط پسرش متوجه این دست کاری در فیلم و جعلی بودن آن شده و با اطمینان بیشتری به صورت علنی و شخصاً این صحنه را تکذیب کرده است. 


دست منافقین رو شد

بر اساس یکی از بررسی‌های منتشر شده در وبلاگ‌ها، خاتمی در هنگام ورود به کوچه‌ای که استقبال کنندگان از وی در آن ایستاده‌اند در دست راست خود یک انگشتر سبز رنگ دارد در حالی که در هنگام دست دادن با یکی از خانم‌های حاضر این انگشتر ناپدید شده است! همچنین در تصویر فیکس شده (ثابت نگه داشته شده) لحظه دست دادن، ‌شکل غیر عادی و مونتاژ شده دست وی مشخص است. 

در یک بررسی دیگر برخی از کاربران اینترنتی اثبات کرده‌اند که در صورتی که روی یکی از تصاویر دست دادن زوم (نزدیک) شود، مشخص خواهد شد در کنار دست خانمی که به طرف خاتمی دراز شده سایه واضح دست دیگری وجود دارد. در صورتی که فرد دیگری در کنار خاتمی دست خود را دراز نکرده است!


خداوند ریشه کسانی که بدور از محوریت اتحاد ملی و انسجام اسلامی برای نفاق بین ملت اسلامی گام بر میدارند را بخشکاند.انشالله 


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


کدام اصول‏‌گرایی؟!

شنبه 86 تیر 9 ساعت 9:26 عصر

اصول‌گرایان، یا همان جناح راستِ سابق، یا طیف ارزش‌مدار ساختار سیاسی ایران، همان‌ها هستند که می‌‌باید ـ علی‌القاعده و طبق تعریف ـ حافظ بقای ارزش‌های دینی و انقلابی و ضامن اجرای آن‌ها باشند، همان‌ها که ادعای طلایه‌داری ارزش‌ها داشتند و خویش را متصدی دین و ایمان مردم می‌دانستند، همان‌ها که فریاد بر می‌آوردند که وای بر اسلام و مسلمین اگر ما بر مسند امور نباشیم، و وای بر امام و انقلاب اگر مخالفان ما ـ همان نااهلان و نامحرمان ـ بر سر کار آیند، همان‌ها که سال‌ها بر طبل ارزش و ارزش‌مداری می‌کوفتند و به نام اسلام و انقلاب حکم می‌راندند. اما اینان، که هنوز خود را با نام «اصول‌گرایی» و «نیروهای انقلاب» می‌خوانند، به نظر می‌رسد سال‌هاست که دیگر گفتمان اسلامی و انقلابی را از ادبیات خود زدوده‌اند.

انقلاب اسلامی و هشت سال جنگِ پس از آن، گفتمانی را حاکم کرد که حکم‌رانی، جز با توسل به آن امکان‌پذیر نبود، پس تا امکان داشت به آن متوسل شدند، به مدد آن حکم راندند، و به نام آن مخالفان را بیرون کردند. اما جنگ به سر آمد و سازنده‌گی سر گرفته شد. افزایش رفاه، افزایش سطح توقعات، گسترش فرهنگ مصرف، ورود کالاهای خارجی، تنوع‌طلبی، ... به تدریج حال و هوا دیگرگون شد و آنان غافل از دغدغه‌های دیگری که در اولویت نگاه مردم نشسته است، هم‌چنان در بوق ارزش‌های جناحی دمیدند، و بازی را به گفتمان رقیب واگذاردند.

اما مثل این که برای اینان ام‌روز ـ گرچه اندکی دیر ـ اما دیگر روز غفلت نیست. حالا دیگر فکر می‌کنند که می‌دانند از چه باید سخن بگویند و چه‌گونه. ام‌روز روزی‌ست که بر بیل‌بوردهای بزرگ سطح پای‌تخت، عکسِ جوانانِ صورت‌رنگ‌کرده‌ی گردن‌بند در گردن، عقاید اصول‌گراترین کاندیدا را به مردم معرفی کند. نمونه‌ای از همان عکس‌هایی که در آن روز‌های «غفلت»، به چوب ضدیت با آرمان‌ها می‌زدندش و مصداق تهاجم فرهنگی می‌دانستندش، ام‌روز به مددِ پیروزی همان فرهنگ و همان آرمان آمده است. ام‌روز، روزی‌ست که واژه‌هایی همچون «مردم‌سالاری»، «جوان‏گرایی»، «توسعه‌ی اقتصادی»، «خصوصی‌سازی»، «رفاه»، «پیش‌رفت» و مانند این‌ها، گفتمان کاندیداهای اصول‌گرا را غرق در خود سازد. واژه‌گانی که در آن روزها، چندان با ارزش و ارزش‌مداری هم‌سو و هم‌راه‌شان نمی‌دیدند. دمیدن در بوقِ آن ارزش‌ها دیگر مقرون به صرفه نیست. دست به دامان ارزش‌هایی دیگر باید شد، و چه به‌تر از همان ارزش‌هایی که پیشینیان زحمت‌اش را کشیده‌اند، و با خون دل ساخته و پرداخته‌اند تا ام‌روز ما سوار بر آن باز اسب حاکمیت خود را برانیم: «مردم‌سالاری».

با این همه اینان هنوز به هویتی نیاز دارند که از دیگران سوای‌شان کند. برای همین است که «نام» را باید حفظ کرد: «اصول‌گرایی». و به این ترتیب از اصول‌گرایی تنها نامی باقی می‌ماند. آیا هویتِ در حال تغییر را تنها با «نام» می‌توان حفظ کرد؟ نامی که البته آن هم جدید است تا مبادا تداعی خاطرات گذشته در ذهن مردم، آنان را بِرمانَد: تبدیل «راست‏گرا» یا «محافظه‏کار» به «آبادگر» و سپس «اصول‏گرا». آیا این تغییر نام، حافظه‌ی تاریخی مردم را به خطا خواهد انداخت؟

اما این شتاب‏زده‌گی در تغییر گفتمان، دلیل دیگری هم دارد: ساختن پادزهری برای شعارهای اصلاحات. آن چه را که خاتمی هشت سال پیش گفت و با آن به صندلی ریاست جمهوری رسید، و آن چه را که اصلاح‌طلبان در طول هشت سال به خاطر گفتن‌اش زندانی شدند و هدف گلوله قرار گرفتند، اکنون اصول‌گرایان برای به کار بردن‌اش در شعارهای تبلیغاتی خود از یک‌دیگر سبقت می‌گیرند. نتیجه آن که شعارهای اصلاحات در برابر انبوه «بَدَلی‌ها»ی اصول‌گرایان گم و کم‌رنگ شده و جذابیت خود را از دست داده است....


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


رییس قوه قضاییه تاکید کرد: هرگونه تخریب، تفرقه و ایجاد چالش در شرایط کنونی گناهی بزرگ و نابخشودنی است.
آیت‌الله سید محمود هاشمی بعد از ظهر جمعه در مراسم افتتاحیه همایش بزرگ مدیران و کارگزاران دولت اسلامی با اشاره به نامگذاری سال 86 از سوی مقام معظم رهبری به نام سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی، اظهار داشت: وحدت ملی و یکپارچگی مسوولان یکی از ارکان پایدار نظام بوده که همواره مورد تأکید امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری قرار گرفته است.
وی افزود: در سایه وحدت و یکپارچگی و اطاعت از رهبری این انقلاب پیروز شد و به اهداف بلند خود رسید و در مقابل تهاجمات گوناگون دشمنان و اجماع جهانی علیه نظام با تکیه بر همین وحدت ملی توانست استقامت کند و همه آن توطئه‌ها و تهاجمات را در هم بشکند و هرچه مستحکم‌تر با اقتدار و عزت بیشتر در جهان مایه مباهات و امید همه مستضعفان به ویژه امت اسلامی شد.
رییس قوه قضاییه با بیان این‌که در سایه وحدت عمده برکات شکل خواهد گرفت، اظهار داشت: ما در حال حاضر در سایه این وحدت در یکی از مقاطع بسیار پرافتخار و طلایی حاکمیت نظام هستیم و بیشترین وحدت میان قوای سه‌گانه و همفکری و اعتماد به یکدیگر شکل گرفته است. این دستاورد بسیار عظیمی است که به آسانی به دست نیامده است و خاری است در چشم دشمنان اسلام.
وی با بیان این‌که خوشبختانه هیچ‌گونه اختلافی که مبتنی بر تنش باشد میان قوا وجود ندارد، اظهار داشت: اختلاف نظر یا سلیقه و اختلاف در اختیارات ذاتی هر قوه طبیعی است و منشأ تکامل است اما تنش و کینه و عدم اعتماد به هیچ‌وجه در میان قوای سه‌گانه وجود ندارد که این سرمایه عظیم و تکیه‌گاهی بزرگ است برای رسیدن به آرمان‌ها و مقاصد بلند نظام و خدمت‌رسانی به مردم.

وی اظهار داشت: خداوند علیرغم تهاجمات گسترده و کید عظیم دشمنان اسلام امدادهای غیبی خود را مستمرا بر این نظام نازل کرده و همه دشمنی‌ها و ترفندها به لطف پروردگار و به جهت اخلاص این مردم و برکت خون شهدا و ایثارگری‌های آن‌ها به خود دشمنان برگشته و هر اقدامی که دشمنان می‌کنند بیشتر باعث رسوایی خودشان و به بن‌بست رسیدن آن‌ها می‌شود.

هاشمی شاهرودی، با بیان این‌که فشار و تحمیل و جو تبلیغاتی مسمومی که دشمنان این نظام علیه ما راه انداخته‌اند، برعکس باعث سرافرازی این نظام می‌شود، عنوان کرد: منشأ همه این مسایل وحدت، اخلاص و ایمانی است که در این کشور وجود دارد. این شرایط بسیار شرایط حساسی است و زمینه برای حرکت به سمت مقاصد نظام در سطوح داخلی و خارجی فراهم است و از این فرصت باید استفاده کنیم.

رییس قوه قضاییه با بیان این‌که نظام قضایی جمهوری اسلامی ایران قابل مقایسه با دیگر نظام‌ها نیست، خاطرنشان کرد: ساختارهای نظام قضایی ما واقعا بی‌نظیر و افتخارآفرین است و دستگاه قضایی به گونه‌ای در قانون اساسی طراحی شده که عدالت و امنیت را تضمین کند و خوشبختانه در قانون اساسی اصول حقوق شهروندی مورد توجه فراوان قرار گرفته به گونه‌ای که بیش از صد اصل از قانون اساسی به این موضوع اختصاص یافته است.

هاشمی شاهرودی، شرایط فعلی کشور را به موجب همدلی و وحدت میان مسوولان فرصت طلایی دانست که باید از آن استفاده شود و گفت: هرگونه تخریب، تفرقه و ایجاد چالش و توجه به مسایل جزئی و برهم زدن امکانات عظیمی که خداوند در اختیار امت صالح و برگزیده خود قرار داده گناهی بزرگ و نابخشودنی است چون در روند تاریخ اثر می‌گذارد و هدف مقدس را تهدید می‌کند.

رییس قوه قضاییه در ادامه با بیان این‌که همه در خارج به این نظام چشم دوخته‌اند، عنوان کرد: امید جوانان مسلمان و مستضعفان به اعتلاء و موفقیت این نظام است و حتی چشم امید غیرمسلمانان هم به این نظام است چون چالش این نظام با استکبار به یک چالش جهانی تبدیل شده است.

رییس قوه قضاییه با تأکید بر ضرورت توجه بیشتر به برنامه‌های اقتصادی به ویژه اصل 44 قانون اساسی اظهار داشت: یکی از مسایلی که دشمن روی آن دست گذاشته مسأله اقتصادی، بحث انرژی و سوخت است که باید بسیار هوشیار باشیم و همدلی و همکاری کنیم و امیدوارم هرچه سریع‌تر سیاست‌های اصل 44 که از دغدغه‌های مقام معظم رهبری است به نتیجه برسد.

وی گفت: در کلیت سیاست‌های اصل 44 بحثی نیست، بحث در راهکارهای اجرایی است که امیدواریم به نتایج روشن و عملیاتی برسیم و حرف اول را در منطقه بزنیم.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


تشکل‌های هوادار اسرائیل، حتی با کمک گرفتن از همجنس بازان نیز نتوانستند جمعیت قابل اعتنایی برای حمایت از اسرائیل و محکومیت جمهوی اسلامی به خاطر شعارهای ضد اسرائیلی محمود احمدی نژاد گرد هم آورند.

این تظاهرات پس‌از چند روز تبلیغات گسترده هواداران اسراییل،به‌مدت یکساعت در شرایطی برگزار شد که شمار شرکت‌کنندگان آن از مرز ‪ ۱۵۰‬نفر فراتر نرفت.

بیشتر شرکت‌کنندگان یهودیان مقیم اسپانیا اعم از کوچک و بزرگ بودند و در میان آنان، شماری از نمایندگان تشکل‌های همجنس بازان این کشور اروپایی هم به چشم می‌خوردند.

این اجتماع در اعتراض علیه اظهارات اخیر"محمود احمدی نژاد" رییس جمهوری علیه‌اسراییل برگزارشد که گفته‌بود شمارش معکوس برای نابودی رژیم صهیونیستی آغاز شده است.

صهیونیست‌ها برای آنکه شمار خود را افزایش دهند تعدادی از مخالفان هوگو چاوز رییس جمهوری ونزوئلا را هم با خود آورده بودند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


اقدام اعضای دوره سوم شورای شهر کوهدشت برای انتخاب شهردار این شهر، به درگیری انجامید.

بیشتر اعضای شورای شهر کوهدشت، که ترکیب آن نسبت به دوره دوم، تغییراتی داشته، مخالف ابقای شهردار کنونی و به دنبال تعیین شهردار جدید بوده‌اند، اما با اقدام اعضای اقلیت به آبستراکسیون، موفق به تشکیل جلسه و تعیین شهردار جدید نمی‌شدند.

این در حالی است که برای تشکیل جلسه رسمی، حضور پنج نفر از هفت نفر ضروری است که با ترک جلسه توسط سه نفر، جلسات انتخاب شهردار از رسمیت می‌افتد.

به دنبال این تنش‌ها، طیف اکثریت شورا با جذب موافقت یکی از اعضای اقلیت، موفق به انتخاب شهردار شدند و سپس مراتب به استانداری اعلام شد، اما گروهی به منزل یکی از اعضای شورای شهر حمله و برادر او را به شدت مجروح می‌کنند، به نحوی که برای معالجه، مجبور به اعزام به یکی از بیمارستان‌های تهران می‌شود.
گفته می‌شود در این حمله از سلاح نیز استفاده و حتی چند تیر هم شلیک شده است.

گفتنی است، به دنبال مسائل پیش آمده که به نظر می‌رسد به خاطر دخالت‌های برخی مسئولان شهر در انتخاب شهردار رخ داده است، شهرداری کوهدشت با سرپرست اداره می‌شود.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


حذف اتهام جنسی موسی قصاب با رایزنی

جمعه 86 تیر 8 ساعت 2:0 عصر

رییس جمهوری سابق اسرائیل با پذیرش چند اتهام سبکتر توانسته است موافقت دادستان کل این کشور برای نادیده گرفتن اتهام تجاوز به عنف را جلب کند.

به گزارش بی بی سی، روز پنجشنبه، 28 ژوئن، مینی مازوز، دادستان کل اسرائیل، اعلام داشت که موشه کاتساو، رییس جمهوری اسرائیل، اعتراف نامه ای در مورد ارتکاب مزاحمت جنسی، عمل خلاف عفت و ایجاد مزاحمت برای یکی از شهود را امضا کرده است.

با امضای این اعتراف نامه، دادستانی اسرائیل موافقت کرده است که از پیگرد آقای کاتساو به اتهام تجاوز جنسی صرفنظر کند.

امضای این اعتراف نامه مستلزم کناره گیری رییس جمهوری از این سمت است هر چند دوره ریاست جمهوری آقای کاتساو حدود یک ماه و نیم دیگر خاتمه می یابد و جانشین وی نیز انتخاب شده است.

قبول اتهام های کوچکتر مانع از به جریان افتادن پرونده پیچیده اتهام تجاوز جنسی و ضرورت برگزاری محاکمه ای احتمالا بسیار طولانی خواهد شد.

آقای کاتساو در صورت محکومیت در ارتباط با اتهام تجاوز جنسی ممکن بود به مجازات زندان تا شانزده سال محکوم شود اما مجازات پیش بینی شده برای اتهامات مورد قبول او جریمه نقدی سنگین است.

دادستان کل اسرائیل: برخی اتهامات موشه کاتساو مشمول مرور زمان شده است

دادستان کل اسرائیل گفته است که در هر حال برخی از اتهامات سنگینتر علیه موشه کاتساو مشمول مرور زمان شده بود و از نظر قوانین اسرائیل، قابل تعقیب نبوده است.

نخستین اتهام سوء رفتار جنسی علیه موشه کاتساو یک سال پیش مطرح شد و بعدا چهار تن از همکاران زن او در دفتر ریاست جمهوری و وزارت جهانگردی نیز اتهامات مشابهی را مطرح کردند.

موشه کاتساو قبل از انتخاب به سمت ریاست جمهوری در کابینه اسرائیل سمت وزیر جهانگردی را برعهده داشت.

در ماه ژانویه سال جاری، مینی مازوز اعلام داشت که در نظر دارد رییس جمهوری را به اتهام تجاوز به عنف و سوء رفتار جنسی تحت تعقیب قرار دهد.

آقای کاتساو در ماه ژانویه به طور موقت از مقام ریاست جمهوری کناره گرفت تا مقامات قضایی بتوانند به پرونده او رسیدگی کنند اما همواره اتهام رفتار نا مناسب جنسی را به شدت رد کرده است.

در عین حال، وکیل شاکیان پرونده صرفنظر کردن از اتهامات سنگین علیه موشه کاتساو را مورد انتقاد قرار داده و گفته است که مقامات قضایی در مورد رییس جمهوری تبعیض قایل شده اند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   86   87   88   89   90   >>   >