" مصطفی پورمحمدی" وزیرکشور روز جمعه وعده داد دولت از صرفه جویی ناشی از سهمیه بندی بنزین چند اقدام بزرگ انجام دهد.

وی که در نشست طرح ساماندهی مسافربرهای شخصی و آژانس‌های مسافربری در محل وزارت کشور سخن می‌گفت، ازاجرای طرح سهمیه‌بندی سوخت به عنوان"گام مهم" یاد کرد و گفت : با توجه به همراهی خوب مردم درطرح سهمیه بندی سوخت، دولت از ردیف صرفه‌جویی واردات بنزین چند اقدام بزرگ برای مردم انجام می‌دهد.

وزیرکشور این اقدام را درجهت شیرین کردن کام مردم دانست و گفت: اکنون که مردم با همراهی خود از این طرح استقبال کرده‌اند دولت در پاسخ به این همکاری از ردیف صرفه‌جویی چند اقدام بزرگ انجام خواهد داد.

وی توضیحی درباره این طرح‌های مهم نداد.

پورمحمدی، طرح سهمیه بندی بنزین را خواسته قدیمی جامعه دانست و گفت : این طرح به یک تکلیف جدی برای مجریان تبدیل شده‌بود که به دلایلی به تعویق می افتاد .

وی بااشاره به‌واردات پنج میلیارد و ‪ ۲۰۰‬میلیون دلاری بنزین و گازوئیل در سال گذشته، گفت: این میزان واردات باتوجه به‌روند افزایش خودرو در کشور درسال جاری به بیش از هفت میلیارد دلار می‌رسید.

وزیر کشور، افزایش تولید اتوبوس از دوهزار دستگاه به‌پنج هزار دستگاه از سال گذشته تاکنون را تحولی بزرگ دانست و گفت: جایگزین کردن وسایل حمل ونقل عمومی و ارایه خودروهای دوگانه سوز به دارندگان خودروهای فرسوده می- تواند عملیات بزرگی به حساب آید.

وی، واکنش مردم در برابر طرح سهمیه‌بندی بنزین را مناسب ارزیابی کرد و گفت که پذیرش مردم بسیار هوشمندانه و با حس کمک بوده که باید این هوشمندی و کمک از سوی دولت ارج نهاده شود.

پورمحمدی خطاب به مسوولان شرکت‌کننده در این جلسه نیز گفت : هدف باید رفع نیاز مسافربرهای شخصی باشد.

وی افزود : منظور از مسافربران شخصی، آژانس‌ها و مسافربرهای بین شهری هستند که واقعا از این راه امرار معاش می‌کنند و هدف افرادی که روزانه دو یا سه ساعت از وقت خود را در آژانس‌ها سپری می‌کنند، نیست.

وی با تاکید بر اینکه در طرح خوداظهاری باید ملاک گفتارواظهارات افراد باشد، گفت که‌در صورت کذب‌بودن گفته‌ها در پیگیری‌های بعدی با افرادی که خلاف گفته‌هایشان ثابت شود، به شدت برخورد خواهدشد.

وزیر کشور به‌دلیل وجود مخاطرات زیاد در حمل و نقل بین شهری، لزوم لحاظ شرایط و محدودیت‌های بیشتر را ضروری دانست.

وی خودروهای مورد استفاده در حمل و نقل بین شهری را ملزم به دارابودن پلاک عمومی دانست و گفت: لازم است مسافربرها را در نوع فعالیت، آزاد گذاشت.

پورمحمدی در پایان از راه‌اندازی مراکزی برای دریافت گزارشات تخلفات تاکسی‌ها و مسافربرهای شخصی خبر داد و گفت که درصورت ارایه گزارشات از سوی مردم، اقدامات تنبیهی در نظر گرفته خواهد شد.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


درباره تلویزیون دولت

جمعه 86 تیر 15 ساعت 7:52 عصر

چند ماهی پیش از بحث انتخابات اخیر ریاست‌جمهوری، عده‌ای از نیروهای سیاسی دلسوز به سراغ مهندس موسوی رفتند و از او برای کاندیداتوری دعوت کردند. به هر حال پس از مدتی درخواست و دعوت، حضور او در انتخابات منتفی شد. اما یکی از عللی که آن روزها به عنوان شرط محقق نشده نخست‌وزیر سابق مطرح شد، بی‌بهره بودن دولت از یک تلویزیون مستقل بود.

گفته می‌شود میرحسین موسوی با اشاره به تجربه سید محمد خاتمی اظهار کرده بود، نمی‌شود دولت که نهادهای مختلف امنیتی و اقتصاد و فرهنگی را در اختیار دارد، جوری عمل کند و صداوسیما رویکردی متفاوت و گاه متناقض را با آن در پیش گیرد.

در دوره محمد خاتمی نیز این گونه گلایه‌های مقامات دولت او از صداوسیما، گاه ‌و بی‌گاه شنیده می‌شد. البته از آنجا که مردم، دولت خاتمی و مدیریت صداوسیما را دارای دو نگاه سیاسی کاملا متفاوت می‌دانستند، این اختلاف که گاه ـ از جمله در داستان «چراغ» قتل‌های زنجیره‌ای ـ به درگیری نیز کشیده می‌شد، طبیعی بود.

با روی کار آمدن محمود احمدی‌نژاد که در مجموع با مسئولان صداوسیما در یک جبهه سیاسی قلمداد می‌شد، طبعا میزان حمایت صداوسیما از دولت و انعکاس فعالیت‌های آن شدت گرفت. عده‌ای تصور می‌کردند در این مقطع دیگر شکاف میان دولت و رسانه ملی ـ که اوج آن دوره اصلاحات بود ـ به پایان رسیده، اما با گذشت اندک زمانی، نتیجه متفاوتی آشکار شد؛ به گونه‌ای که گلایه‌های علنی مسئولان دولتی از صداوسیما آغاز شد و ادامه یافت و گاه در ادبیات رسانه‌های هوادار دولت، از رئیس صداوسیما به عنوان عامل کودتا علیه دولت یاد شد!

با این وصف می‌توان به جدیت تأکید کرد که در کشور، مشکل صداوسیما با دولت‌ها، تاریخی است و چندان هم که گمان می‌رود، با همگرایی یا واگرایی سیاسی مدیران این دو دستگاه و حتی میزان پخش برنامه‌های حمایتی از دولت مرتبط نیست، به گونه‌ای به رغم ۱۰ برابر شدن انتشار اخبار سخنرانی‌ها و برنامه‌های حمایتی صداوسیما در دوره احمدی‌نژاد نسبت به گذشته (یا به تعبیر دیگر، رشد هزار درصدی) گلایه‌ها از صداوسیما همچنان پابرجاست و بر زبان بسیاری از مسئولان دولت، از جمله مشاوران رسانه‌ای رئیس‌جمهور جاری می‌شود. چه بسا این‌که وظیفه اطلاع‌رسانی توسط مسئولان صداوسیما مدیریت و اجرا می‌شود، موجب نارضایتی مقامات دولتی است و البته فراموش نکنیم که در شرایط حاضر تأثیر رسانه ـ آن هم رسانه انحصاری صداوسیما با گستره ملی ـ غیر قابل چشم‌پوشی است و با یک تعریض یا تمجید آن می‌تواند جایگاه برخی دستگاه‌های دولتی در چشم‌پوشی مردم ترک بردارد.

با این حال طبق قانون اساسی، تأسیس یا اداره تلویزیون خارج از صداوسیما ممنوع است. در این شرایط، دولت‌ها که از یک سو منابع اقتصادی فراوانی برای هزینه کردن در امر اطلاع رسانی دارند، می‌توانند به تأسیس شبکه ماهواره‌ای روی آورند که دور زدن قانون اساسی به شمار می‌رود. از سوی دیگر ممکن است مدیران دولتی به فکر استفاده از مطبوعات بیفتند. همان‌گونه که این روزها با هزینه‌های فراوان از این امکان استفاده می‌کنند، اما استفاده بی‌رویه از این امکان می‌تواند با تبدیل خبرنگاران به افرادی «مزدبگیر و خبرساز»! منشأ فساد غیر قابل کنترل در مطبوعات شود و جریان اطلاع‌رسانی در کشور را به انحراف کشاند.

در عین حال، دولت‌ها و هواداران آنها از ابزارهای دیگری نیز برای فشار بر رسانه ملی استفاده کرده‌اند که عمده آن در تخصیص بودجه است؛ به‌گونه‌ای که برخی نمایندگان مجلس ششم، در مقطعی تلاش کردند بودجه صداوسیمای علی لاریجانی را به شدت کم کنند و مدتی بعد هم مجلس هفتم و دولت نهم منجر به کاهش بودجه صداوسیما و گلایه عزت‌الله ضرغامی شدند.

در چنین وضعیتی است که بحث تأسیس یک شبکه ویژه و اختصاصی و مستقل برای دولت معنا پیدا می‌کند تا علاوه بر ایجاد امکان اطلاع‌رسانی از اقدامات دولت به مردم، راه را بر درگیری‌های قابل پیش‌بینی و آفات پیش‌گفته ببندد.
این شیوه عملی و اجرایی برای حل معضلی است که اتفاقا به لحاظ تأثیر «رسانه» و «دولت» در سرنوشت کشور اهمیتی فوق‌العاده دارد.

البته برای عملیاتی کردن تأسیس چنین شبکه‌ای، باید مدیریت ساختار و فنی آن به عهده صداوسیما باشد و در عین حال، مدیریت محتوایی این شبکه به شورای اطلاع‌رسانی دولت سپرده شود. در این صورت این بهانه دولت‌ها با هر گرایش سیاسی که نمی‌توانیم حرف و پیام خود را به گوش مردم برسانیم،‌ از بین می‌رود و فشار موجود بر صداوسیما هم از بین می‌رود. در نتیجه، چه بخش‌های خبری و سیاسی و تحلیلی صداوسیما و چه شبکه‌های اجتماعی و تفریحی و ورزشی آن که اکنون تحت‌الشعاع اقدامات و فشارهای دولت،‌ گاه مجبور می‌‌شوند جدول برنامه‌ریزی خود را تغییر داده یا اصول حرفه‌ای و رسانه‌ای خود را زیر پای بگذارند، ‌دیگر می‌توانند با فراغ بال و تنها با نگاه به نیاز مردم به تولید و پخش برنامه بپردازند.

در عین حال، شبکه‌ای در کشور به وجود می‌آید که دولت به عنوان عهده‌دار حدود 80 درصد حکومت، از یک سو برنامه‌های خود را با مردم در میان می‌گذارد و از سوی دیگر آنها را از اقدامات خود آگاه می‌کند و در آن صورت کارشناسان و نخبگان هم می‌توانند دیدگاه مدیران دولتی را شفاف و بی‌پیرایه از خود آنان بشنوند و چه بسا دست‌اندکاران این شبکه به منتقدان دولت هم مجال دهند تا به نقد برنامه‌های آن پرداخته، فضا را برای استفاده از رسانه‌ در مسیر پیشرفت کشور فراهم کنند.

بر خلاف آن‌که عده‌ای ممکن است چنین اقدامی را هزینه‌بر و موجب اتلاف سرمایه دولت تلقی کنند، به نظر می‌رسد در صورت کانالیزه شدن تمام اقدامات تبلیغی و روابط عمومی دولت به این شبکه تلویزیونی، حتی در هزینه‌ها هم صرفه‌جویی هم صورت خواهد گرفت.
توضیح آن‌که اکنون علاوه بر ۲۰ وزارتخانه، با احتساب دیگر سازمان‌ها، ستادها و شوراهای مهم نظیر سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، تربیت بدنی، انرژی اتمی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا، شورای عالی امنیت ملی، شورای عالی انقلاب فرهنگی و...، شمار دستگاه‌های مهم دولتی به ۴۰ عدد می‌رسد.

در حال حاضر همه این دستگاه‌ها روابط عمومی‌های فعالی دارند و هزینه‌های بالایی برای تبلیغات در رسانه‌ها و حفظ جایگاه سازمان خود در افکار عمومی انجامی می‌دهند؛ به‌گونه‌ای که از صداوسیما و روزنامه‌ها چه در قالب آگهی‌های مداوم و چه در قالب تعامل و ایجاد روابط، خبرنگاران روزنامه‌ها و صداوسیما برای پوشش اخبار و مطالب مربوط به خود بهره‌ می‌برند.

آنها که در دنیای رسانه‌ها فعالند، نیک می‌دانند که پشت این روابط، خرج کردن هزینه‌ای گزاف است که گاه کارایی چندانی ندارد. به عنوان نمونه، زمانی که با هزینه کردن میلیون‌ها تومان، پیش از یک سریال طنز اجتماعی در صداوسیما، افتتاح قریب‌الوقوع یک نیروگاه، مجتمع پتروشیمی یا... تبلیغ می‌شود، چه بسا بر بیننده تلویزیون که مشتاق دیدن هرچه سریعتر برنامه طنز است، اثر منفی تبلیغی بر جای گذارد و حتی مردم را ناراحت کند. در حالی که همین آگهی می‌تواند در زمانی چند برابر و بدون هیچ‌گونه هزینه در شبکه مختص دولت پخش شود و اتفاقا چون مخاطبان خاص این برنامه را تماشا می‌کنند، آثاری مثبت هم به دنبال داشته باشد.

دولت هم‌اکنون علاوه بر این هزینه‌های پراکنده، دو واحد بزرگ «ایرنا» و «روزنامه ایران» را با بودجه‌ای در حدود ۱۰ درصد بودجه صداوسیما در اختیار دارد که هرچند دو واحد تبلیغاتی مستقل به شمار می‌آیند، اما به‌ویژه این روزها تقریبا هیچ اثر تبلیغی محسوس، کارآمد و مؤثری ندارند.

ممکن است عده‌ای نیز نگران چگونگی تولید برنامه‌های این شبکه باشند. همان‌گونه که پیشتر گفته شد، در مجموع ۴۰ دستگاه دولتی داریم و اگر این شبکه ۱۲ ساعت برنامه داشته باشد و در ۱۲ ساعت بعدی ـ طبق روال معمول ـ تکرار آن برنامه‌ها را پخش کند، در شبانه‌روز به هر یک از این دستگاه‌ها کمتر از ۲۰ دقیقه زمان اختصاص می‌یابد. علاوه بر این، قطعا بسیاری از سخنرانی‌های مهم رئیس‌جهور، کنفرانس‌های مطبوعاتی وزرا، جلسات هفتگی سخنگوی دولت و سخنگوی وزارت خارجه و... به صورت کامل در آن پخش خواهد شد که قطعا مورد توجه صاحب‌نظران و اهل دقت قرار خواهد گرفت.

به نظر می‌رسد در شرایط کنونی زمینه حل این مشکل تاریخی دولت‌ها با صداوسیما فراهم است و تنها نیاز به یک تصمیم راهبردی دارد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


علت اقبال مطبوعات قم به تصویر مدیر ارشاد

پنج شنبه 86 تیر 14 ساعت 7:0 عصر

در حالی که استفاده کم‌نظیر مطبوعات قم از تصویر مدیرکل اداره ارشاد این استان، موجب پخش شایعه دورخیز وی برای کاندیداتوری مجلس شده، برخی منابع این شایعه را تکذیب می‌کنند.

به گزارش خبرنگار «بازتاب» از قم، با وجود آن‌که طی سال جاری، تنش‌هایی میان اداره ارشاد قم و برخی نشریات محلی و نیز خانه مطبوعات این شهر به وجود آمده، بسیاری از نشریات قم، به ویژه اصلاح‌طلبان بارها از تصویر ایشان در صفحات اول خود استفاده می‌کنند.

مدعیان کاندیداتوری نامبرده می‌گویند: به عنوان پیش زمینه انتخابات، برخی از نشریات شهر با چاپ عکس‌های رنگی از مدیر ارشاد قم زمینه را برای این اقدام آماده کرده‌اند.
از جمله نشریه «راه مردم» در شماره چهارشنبه 23 خرداد 86 خود، در سه صفحه از چهار صفحه، عکس مدیر کل ارشاد را چاپ کرده و در همین صفحات از معاونان و دیگر وابستگان این اداره هم تصاویر رنگی چاپ شده است.

جالب آن‌که برخی نشریات اصلاح‌طلب مانند «پیام قم» که معمولا تصاویر آیت‌الله صانعی و آیت‌الله بیات را روی جلد خود چاپ می‌کردند، هم‌اکنون به چاپ تصویر مدیر ارشاد پرداخته و گاه به تعریف و تمجید از وی می‌پردازند.

با این حال، منابع دیگری با توجه به عدم قبول تحصیلات حوزوی مدیر ارشاد در سطح کارشناسی ارشد و عدم استعفای وی تاکنون، موضوع کاندیداتوری او را ضعیف می‌دانند. این در حالی است که ۲۱ تیر ماه، پایان مهلت استعفای مدیران دولتی برای نامزدی در مجلس است.

این گزارش می‌افزاید: نخستین تنش مدیرکل ارشاد قم با برخی افراد مؤسسه‌ امام خمینی متعلق به آیت‌الله مصباح بود که سبب برخی افشاگری‌ها در سایت‌ها در همان ماه‌های اول ریاست وی شد.

مسئله مهم آن‌که باقیمانده کاغذهای دولتی که از ارز اختصاصی مجلس برای کمک به ناشران تهیه شده، برای چاپ قرآن و مفاتیح که به دلیل مشتری فراوان همواره سودآور است و کمک به مؤسسات فرهنگی و نه ناشران خصوصی در نظر گرفته شده است.

گفته شده است، به رغم سیاست‌های معاونت فرهنگی وزارت ارشاد و در ضوابط تعیین شده، حتی سهمیه‌ای که قرار بوده برای چاپ کتاب‌های نویسندگان برتر اختصاص داده شود، توسط مسئولان‌ حذف شده است.

در این حال یک منبع نزدیک به رسایی با انتقاد از فضاسازی برخی فعالان مطبوعاتی گفت: مدیرکل ارشاد قم قصدی برای
کاندیداتوری ندارد.

وی همچنین درباره اختصاص کاغذهای دولتی به چاپ قرآن و مفاتیح گفت: این مصوبه ارشاد است و هدف آن هم قرار گرفتن ارزان این دو کتاب ارزشمند در اختیار مردم به‌ویژه اقشار ضعیف است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


شلیک خمپاره به پمپ بنزین تکذیب شد

پنج شنبه 86 تیر 14 ساعت 1:0 عصر

خبرگزاری فارس در پی انتشار خبری درباره شلیک خمپاره به پمپ بنزین خبر خود را تکذیب و اصلاح کرد و نوشت: رئیس مرکز اطلاع‌رسانی ناجا در تهران خبر از کشف یک عدد گلوله 60 میلی‌متری خمپاره در کنار پمپ بنزین قاسم‌آباد تهران داد.

سرهنگ مهدی احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس افزود: در ساعت 20:50 شب گذشته طی تماسی با مأموران 110 کشف یک گلوله خمپاره در خیابان 8 متری بوستان در کنار پمپ بنزین یاد شده به اطلاع مأموران رسید.

وی افزود: مأموران بلافاصله در محل حاضر شدند و گلوله خمپاره را برای خنثی‌سازی از کارگران پمپ بنزین تحویل گرفتند.
وی گفت: ‌یکی از کارگران پمپ بنزین به نیروهای پلیس گفته است که یکی از مأموران خدمات شهری شهرداری در حین نظافت محل این گلوله را پیدا کرده و در اختیار ما قرار داده است.

احمدی افزود: در این رابطه پرونده‌ای تشکیل شده و هم اکنون پلیس در حال بررسی موضوع است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


عدم سهمیه‌بندی بنزین برای جانبازان؟!

پنج شنبه 86 تیر 14 ساعت 10:0 صبح

یکی از بیننگان «بازتاب» با ابراز گله‌مندی از عدم اختصاص سهمیه بنزین برای جانبازان به‌ویژه جانبازان قطع نخاعی، نوشته است: با برقراری سهمیه‌بندی سوخت بنزین برای خودروها، جانبازان دفاع مقدس و زخم‌خوردگان رزم دیروز، از قلم تخصیص سهمیه ویژه برکنار ماندند. آنانی که سلامت و تندرستی خویش را برای سرافرازی و ماندگاری ایران عزیز در طبق اخلاص نهادند، اکنون به طور مضاعف در رنج و زحمت تهیه سوخت درمانده‌اند. آیا مسئولان تصمیم‌گیر جانبازان قطع عضوی، قطع نخاع و دارای مشکلات جسمی و حرکتی را فراموش کرده‌اند که به آنان سهمیه روزانه سه لیتر بنزین اختصاص داده‌اند.

به راستی آیا جانبازی که دو پا و حتی یک پای خود را در دفاع از کیان ایران عزیز از دست داده‌اند، نباید در این روزگار که با مشکلات و ناراحتی‌های عدیده جسمی و حرکتی روبه‌رو‌ست و به طور طبیعی توان حرکت و زندگی را مانند افرادعادی ندارد، در وضعی بسامان‌تر در رفت‌وآمد باشد.

متأسفانه عدم اختصاص سهمیه بیشتر به جانبازان آنان را که نیازمند تحرک و پویایی و همچنین بکارگیری ناگزیر خودرو هستند، با دشواری بسیاری روبه‌رو ساخته است و باعث شده هم درد و محنت بیماری و معلولیت را بر تن خسته و رنجور خود هموار کنند و هم بی‌بنزینی و سختی‌های رفت‌وآمدی و تحرک روزانه.

لازم است مسئولان تصمیم‌گیر در این خصوص (سهمیه‌بندی سوخت‌) و دست‌اندرکاران امور ایثارگران به سرعت در این باره چاره‌ای بیندیشند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


حکایت کفش پاره همسفر حداد در مترو

پنج شنبه 86 تیر 14 ساعت 7:0 صبح

در جریان سفر حداد عادل با مترو به محل کار خود شهروندی کفش پاره خود را برای بیان مشکلات مالی به رئیس مجلس نشان داد که حداد عادل در پاسخ به وی گفت با چسب درست می‌شه.

به گزارش فارس، سفر امروز حداد عادل با مترو به محل کار خود حاشیه های جالبی داشت.
زمانی که حداد عادل پس از پایان سفر خود با مترو، ایستگاه مترو را به سمت ساختمان بهارستان ترک می‌کرد در داخل این ایستگاه پیرمردی، لنگه کفش پاره خود را به دست گرفت تا آن را به رئیس مجلس نشان دهد.

وی به هر زحمتی که شده بود در میان ازدحام و شلوغی مترو خود را به حداد عادل رساند و با نشان دادن لنگه کفش پاره خود سعی داشت مشکلات مالی خود را با حداد عادل در میان بگذارد و برای آن چاره جویی کند که حداد عادل در پاسخ به وی گفت از شانس بد ماست که اینطور شده با چسب درست می شه!

حداد عادل امروز به طور سر زده مسیر کار خود را با مترو میرداماد طی کرد، وی پس از توقف در مترو امام خمینی(ره) با تعویض قطار خود ایستگاه امام خمینی را به سمت بهارستان (محل کار خود) ترک کرد و پس از پیاده شدن از واگن مترو بهارستان با پای پیاده به محل کار رفت و ساعت 15/9 به محل کار خود رسید.

در زمان ورود و خروج رئیس مجلس شورای اسلامی به مترو، ازدحام جمعیت و گفت‌وگوی مردم با حداد عادل برای بیان مشکلات خود و چاره‌جویی برای حل این مشکلات باعث شده بود تا تردد رئیس مجلس و مردم با مشکل مواجه شود.
برخی از شهروندان نیز از مشکلات مترو و شلوغی آن با حداد عادل سخن می‌گفتند که رئیس مجلس قول داد این موضوع را به اطلاع مسئولین برساند.

در فاصله بین ایستگاه بهارستان تا صحن بهارستان تعدادی از مردم دور حداد عادل را گرفته و از مشکلات خود سخن می‌گفتند حداد عادل نیز با خونسردی تمام به آنها گوش کرده و آنها را دلداری می‌داد.
تعدادی از شهروندان نیز حداد عادل را تا در خانه ملت همراهی کردند که در این میان مردی میانسال با ابراز علاقه به حداد عادل با وی روبوسی کرد و از حضورش در مترو برای در جریان قرار گرفتن مشکلات مردم تشکر کرد.

افرادی که حداد عادل را در این سفر همراهی می‌کردند اعلام کردند هیچ کس از این موضوع اطلاعی نداشته و شهرداری و مترو از این موضوع بی اطلاع است این در حالی است که خبرنگاران با هماهنگی مسئولین ایستگاه امام خمینی بدون ارائه بلیط وارد خط یک مترو شدند.

شنیده‌ها حاکی از این بود که حداد عادل از حضور خبرنگاران برای تهیه گزارش از سفر وی با مترو بی اطلاع بود و همین امر سبب شد که وی به محض پیاده شدن از مترو امام خمینی و دیدن خبرنگاران شگفت زده و متعجب شود. این در حالی است که اداره اخبار و رسانه‌های گروهی مجلس شورای اسلامی از روز قبل خبرنگاران و عکاسان رسانه‌ها را برای انعکاس خبری حضور حداد عادل در مترو دعوت کرد.

هنگامی که رئیس مجلس شورای اسلامی به در شمالی خانه ملت وارد شد، یکی از خبرنگاران از وی پرسید با توجه به اینکه جشنواره زنان با هدف ارزش گذاری به زنان صورت گرفته چرا تعدادی از نمایندگان به برگزاری این جشنواره معترض شده و آن را اقدام غیر قانونی اعلام کردند که حداد عادل در پاسخ گفت من با هر اقدامی که برای تکریم زن صورت بگیرد، موافقم.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


اسلام، در معرض تهدید صهیونیست‌ها

پنج شنبه 86 تیر 14 ساعت 3:0 صبح
" سیدمحمد خاتمی " رییس موسسه بین‌المللی گفت و گوی فرهنگ‌ها و تمدن ها با بیان اینکه اسلام در معرض تهدید قدرت‌های صهیونیستی است ، تاکید کرد: در جهان امروز، اسلام از دو جهت در معرض تهدید و خطر است ، یکی از ناحیه جنگ عظیم روانی، تبلیغاتی و سیاسی است که علیه اسلام به راه انداخته‌اند و آن را دین خشن، ضد حقوق بشر، ناسازگاربا امنیت جهانی وبا آزادی،صلح و پیشرفت می دانند.

به‌گزارش روابط عمومی بنیاد باران،خاتمی در دیدار اعضای ادوار مجلس دانش آموزی ، تصریح کرد : قدرت‌های صهیونیستی و توسعه طلب پشت این جریان هستند که نه دلشان برای دموکراسی می‌سوزدونه حقوق بشر، بلکه فقط خواستار سلطه‌هستندو برای توجیه سیاست‌هاو رفتار خود نیازمند یک دشمن هستند و اسلام را همان دشمن می‌دانند.

وی افزود: بخصوص از آن جهت که اسلام هویت بخش قسمت مهمی‌از جامعه بشری آن هم در حساس‌ترین و گرانبهاترین مناطق استراتژیک عالم است.

خاتمی، خطر دوم را کسانی دانست که به نام اسلام، ویرانگری می‌کنند.

رییس موسسه بین‌المللی گفت وگوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بیشترین و علمی‌ترین نقدها پیرامون مبانی فلسفی لیبرالیسم از طرف خود وی صورت گرفته است، گفت : ما از موضع دین و دفاع از دین می‌گوییم باید در جامعه آزادی را پاس داشت.

وی شکستن هنجارهای دینی و اخلاقی را غیرقابل قبول خواند و گفت : ما می‌گوییم آزادی‌های اساسی یعنی حق حاکمیت انسان بر سرنوشت خود که به صراحت در قانون اساسی هم آمده است.

رییس موسسه باران با تاکید بر "نفی مبانی لیبرالیسم به لحاظ فلسفی" و نیز عدم سازگاری آن در کشوری مثل ایران به لحاظ تاریخی و مقتضیات فرهنگی، افزود: یکی از مشکلات برخی از روشنفکران جامعه ما، این است که تصور می‌کنند که نسخه و الگویی که در تاریخ غرب اتفاق افتاده است ، عینا در اینجا قابل پیاده شدن است و این امکان ندارد.

خاتمی تصریح کرد: تاریخ و شرایط ما با دیگران متفاوت است ولی این امر به آن معنی نیست که هرچه در غرب تجربه شده است،از جمله تکیه بر اصل آزادی و حاکمیت انسان بر سرنوشت خود را نفی کنیم.

وی گفت:ما به‌خدا اعتقاد داریم و به منبعی ماورای این عالم معتقدیم که انسان‌ازطبیعت بزرگ‌تراست و این بزرگی به‌لحاظ اتصال با آن منبع متعالی است.

خاتمی همچنین براهمیت حضور همگان در عرصه‌های مهمی چون انتخابات تاکید کرد و گفت : همه آنان که دلسوز انقلاب ، کشور و مردم هستند ، باید با نشاط فراوان در صحنه‌های سرنوشت بخصوص انتخابات حضور داشته باشند.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


فاطمه رجبی گفت: احمدی‌نژاد اشرافیت گذشته را برچیده و حاکمان را به خادمان مردم تبدیل کرده است.

به گزارش ایسنا، رجبی که در همایش «بررسی ابعاد جنگ روانی علیه دولت نهم» در گچساران سخن می‌گفت، اظهار داشت : یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های دولت نهم مخالفت با نخبگانی بود که تفکر آنان منطبق با غرب بود.

وی ادامه داد: احمدی‌نژاد به گفتمان مهدوی‌گرایی پرداخته و این در حالیست که این گفتمان سال‌ها به فراموشی سپرده شده بود.

همسر وزیر دادگستری افزود: برخی می‌گویند احمدی‌نژاد حلقه‌ مدیران دائمی را باز کرده ولی من معتقدم احمدی‌نژاد این حلقه را شکسته؛ چون این حلقه به حدی محکم شده بود که باید شکسته می‌شد.

رجبی اضافه کرد: از مهم‌ترین دلایل نگاه به کارکرد عدالت‌محور احمدی‌نژاد حزب‌گرا‌نبودن در انتخابات و وام‌دار نبودن به هیچ حزب یا جناحی بوده است و به همین دلیل مشکلات فراوانی را برای این دولت عدالت‌محور به وجود آورده‌اند.

همسر رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا تصریح کرد: احمدی‌نژاد با گفتمان اسلام ناب محمدی (ص) برنامه‌های به بن‌بست رسیده اصلاح‌طلبان را که برخی از آنان همان فرصت‌طلبان بودند، شکست. این همه نقد طی دو سال اخیر بدین دلیل است که یک‌سری از اصلاح‌طلبان می‌گویند احمدی‌نژاد از برنامه‌های ما پیروی نمی‌کند.

وی گفت: احمدی‌نژاد با قدرت و شجاعت بساط ویژه‌خواران و امتیازطلبان را برچیده است و با حذف مصلحت‌گرایی 16 ساله‌ی عده‌ای خاص، امروز شعار آرمان‌گرایی را که همان مهدی موعود است با همه‌ توان سر داده است.

رجبی افزود: خوشبختانه پس از دو سال موافقان و مخالفان به صداقت و خلوص رییس‌جمهور محبوب ایران پی برده‌اند؛ چرا که احمدی‌نژاد شکاف بین حاکمان و مردم را پر کرده است.

وی خاطرنشان کرد: احمدی‌نژاد اشرافیت گذشته را برچیده و حاکمان را به خادمان مردم تبدیل کرده است.

همسر وزیر دادگستری با بیان این‌که توسعه‌ سیاسی و اقتصادی اصلاح‌طلبان بر اساس الگوی غربی بود، گفت: زمانی که احمدی‌نژاد در سازمان ملل فریاد «یا مهدی» زد یکی از روشنفکران اصلاح‌طلب که لباس آخوندی نیز بر تن دارد، همان موقع با بی‌بی‌سی مصاحبه کرد و گفت وقتی احمدی‌نژاد دعای فرج را خواند من شرمنده شدم.

رجبی هم‌چنین با اشاره به جنگ روانی که معاویه به کمک عمروعاص علیه امیرالمومنین(ع) پایه‌گذاری کرد، گفت: وسعت عملیات روانی آنها به قدری بود که وقتی امیر مومنان در محراب مظلومانه به شهادت رسید، عده‌ای گفتند مگر علی نماز می‌خواند.

رجبی در ادامه اظهار داشت: فیلمی در بازار هست که 27 خرداد 84 تا سوم تیر و انتخابات ریاست‌جمهوری را نشان می‌دهد. فردی در آن که لباس روحانیت هم داشته و از نمایندگان مجلس بوده، در جلسه‌ای عنوان می‌کند «به والله اگر احمدی‌نژاد رای بیاورد استعفا می‌دهم» ولی استعفا نکرد. من در کتاب معجزه هزاره سوم نوشتم تو که می‌دانستی والله قسم جلاله است، چرا استعفا نمی‌کنی؟

وی گفت: خودم بارها شاهد بودم که احمدی‌نژاد روی کاپوت ماشین یا پشت ماشین بر روی نامه‌ها دستور می‌دهد و به مردم نمی‌گوید بدهید دفتر.

رجبی ادامه داد: در روزهای یازدهم و دوازدهم تعطیلات نوروز سفرهایی به همراه رییس‌جمهور به مناطق جنگی داشته‌ایم که خاطرات آن را به عنوان مرد بی‌ادعا نوشته‌ام.

وی در ادامه با اشاره به فیلم سیصد و اهانت پاپ به مسلمانان، هم‌چنین اعطای جایزه شوالیه به سلمان رشدی گفت: این‌ها از توطئه‌های بیکران غرب علیه اسلام است.

وی با بیان این‌که با این همه هزینه برای گفت‌وگوی تمدن‌ها چه نتایجی برای کشور حاصل شده است، گفت: نگویید چه ربطی به گفت‌وگوی تمدن‌ها دارد.

رجبی ادامه داد: امروز اثرات اعتقادات احمدی‌نژاد را در سخنان چاوز، رییس‌جمهور ونزوئلا می‌بینیم.

وی اظهار داشت: مرکز تحقیقات آمریکا مطالعاتی درباره تز دکترین مهدویت آیت‌الله مصباح یزدی انجام داده که به همراه احمدی‌نژاد در حال پی‌گیری آن هستند و آن‌ها‌ را به عنوان مهم‌ترین نقطه‌ای که می‌بایست مورد حمله قرار گیرند، برشمرده‌اند.

رجبی گفت: احمدی‌نژاد به این دلیل با افتخار برنامه‌های هسته‌ای را اعلام می‌کند. دلیلش اعتقاد به دکترین مهدویت است و می‌گوید ما صاحب داریم و باید پاسخگوی صاحب خود که امام زمان هست باشیم و جامعه را برای ظهور آماده کنیم. در این تحقیق نیز از پدر بزرگوارم علی دوانی که نامه احمدی‌نژاد به بوش را از نشانه‌های ظهور امام زمان می‌دانست نام برده شده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


یک کارشناس علوم ارتباطات پیشنهاد داد، صداوسیما برای انعکاس اقدامات دولت و گزارش دادن خدمات و پیشرفت‌های آن به مردم، یک شبکه تلویزیونی مستقل تأسیس کند.

این کارشناس اظهار داشت: در حال حاضر عده‌ای از مدیران صداوسیما و شماری از مردم معتقدند رسانه ملی به صورت کامل در خدمت دولت و انعکاس اقدامات آن است و حتی رئیس سازمان صداوسیما اظهار کرد که ما خودمان را در اختیار دولت می‌‌گذاریم، با این حال عده‌ای از مسئولان دولتی و فعالان رسانه‌ای هوادار دولت، دیدگاه متفاوتی دارند و اقدامات حمایتی رسانه ملی از دولت را ناکافی دانسته و برخی برنامه‌های رادیو و تلویزیون را در راستای تخریب دولت ارزیابی می‌کنند.

وی گفت: به هر حال بخواهیم یا نخواهیم، این اختلاف نظر وجود دارد و باید برای حل آن تصمیم‌گیری کرد. البته درخواست همراه با انتقاد دولت از صداوسیما برای انعکاس اقداماتش مخصوص به دولت نهم نیست، بلکه در دولت‌های گذشته هم سابقه دارد. به عنوان نمونه، سخنگوی دولت هشتم نیز این موضوع را در پایان عمر آن مطرح کرد که صداوسیما با دریافت بودجه‌ 3میلیارد تومانی مصوب دولت، در فیلم‌های مستندی به تشریح اقدامات و خدمات دولت آقای خاتمی بپردازد که به دلایلی این امر محقق نشد، ولی نشان می‌دهد این که دولتمردان انتظار داشته باشند مردم ازخدماتشان آگاه شوند، مربوط به تمام دولت‌هاست.

این کارشناس ارتباطات افزود: به نظر می‌رسد این که مردم از اقدامات خدمتگزاران خود مطلع شوند، هم حق مردم است و هم حق مسئولان و در صورتی که این اطلاع‌رسانی شفاف و بی‌پرده انجام گیرد، مردم در شناخت مسئولان کشور موفق‌تر عمل می‌کنند و گامی به سوی تعمیق دموکراسی به شمار می‌رود؛ به ویژه که این حق برای مردم و نمایندگان آنها در مجلس از چنان اهمیتی برخوردار بوده که در اصل شصت و نهم قانون اساسی به آن اشاره شده و تأکید کرده که مذکرات مجلس شورای اسلامی باید به طور کامل از رادیو پخش شود.

این کارشناس ارتباطات در پاسخ به انتقاد خبرنگار ما در خصوص هزینه‌بر بودن تأسیس چنین شبکه‌ای گفت: قاعدتا قریب به اتفاق برنامه‌هایی که از این شبکه پخش می‌شود، مستندهایی از برنامه‌های رسمی و اقدامات رئیس‌جمهور، وزرا و دیگر مسئولان است، که هم‌اکنون نیز چه از سوی صداوسیما و چه از سوی مسئولان روابط عمومی‌ها نسبت به ضبط آنها اقدام می‌شود و می‌توان آنها را تنها با یک سری اقدامات مدیریتی و نرم‌افزاری پخش نمود، بنابراین نیاز به تولید آنچنانی برای این شبکه نیست. به علاوه اگر چنین شبکه‌ای ایجاد شود، بسیاری از اقداماتی که هم‌اکنون در قالب‌های دیگر با هزینه‌های گزاف و اثربخشی پایین‌تر انجام می‌شود، حذف می‌گردد.

وی به عنوان نمونه به توزیع هزاران نسخه سی.دی از برنامه‌های ساخته شده از سفرهای استانی دولت اشاره کرد و گفت: علاوه بر این، برخی ارتباطات مستقیم مسئولان دولت با مردم و حتی دریافت خواسته‌های آنان و پاسخ به آنها، می‌تواند از این طریق انجام شود. به ویژه که می‌توان با اختصاص میزان ساعات مشخصی از برخی شبکه‌های کنونی، باز هم هزینه‌ها را کاهش داد.

این کارشناس ارتباطات همچنین به تجربه برخی کشورهای دیگر اشاره کرد و گفت: این شیوه در بسیاری از دولت‌ها نظیر ونزوئلا و جمهوری آذربایجان به کار گرفته شده و در انگلیس هم مذاکرات مجلس عوام به طور مستقیم از تلویزیون پخش می‌شود. دولت ونزوئلا در یک شبکه قریب به اتفاق سخنرانی‌های هوگو چاوز را پخش می‌کند و تلویزیون متعلق به الهام علی‌اف هم دیدگاه‌های دولت را انتشار می‌دهد که البته باید تلاش کرد تا با استفاده از دستاوردهای مثبت نمونه‌های خارجی، تجربیات منفی آنها را تکرار نکرد.

این کارشناس در پایان به رهنمود اخیر رهبر انقلاب در دیدار با مدیران اجرایی اشاره کرد و گفت: به نظر می‌رسد این شبکه مصداق کامل توضیح اقدامات دولت با استفاده از پتانسیل رسانه ملی باشد و در این صورت نه‌تنها مطالبه دولت تأمین می‌شود، بلکه از گلایه‌های برخی مسئولان صداوسیما نیز کاسته می‌شود و آنان با تأسیس این شبکه، در فضایی آزادتر به برنامه‌سازی خواهند پرداخت.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


در اسلام «زن بودن»، ارزش است

چهارشنبه 86 تیر 13 ساعت 11:0 عصر

آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی، صبح چهارشنبه، در دیدار هزاران نفر از زنان نخبه و فعالِ در عرصه‌های مختلف علمی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و هنری تأکید کردند: در نگاه جامع اسلام به مساله زن، مسوولیت اداره و پیشرفت جامعه و کشور بر عهده همه افراد اعم از زن و مرد است اما مهمترین مسوولیت و نقش زنان، در هر سطحی از توانایی و فعالیت اجتماعی، نقش بسیار مهم آنان در خانواده است.

 ایشان با تبریک میلاد باسعادت بانوی بزرگ تاریخ بشریت، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و تقارن این روز خجسته با سالروز ولادت امام خمینی (ره) تصریح کردند: تأکید اسلام بر اهمیت بی‌نظیر نقش زن در خانواده، به هیچ وجه به معنای مخالفت با حضور زنان در عرصه‌های مختلف نیست بلکه به معنای اصالت و اولویت «نقش مادری و همسری» در مقابل دیگر فعالیتها و نقشهاست؛ چرا که «بقا و رشد و تعالی» بشر و حفظ آرامش و سلامت جامعه در گرو تحقق این نقش است.

رهبر انقلاب اسلامی وجود مجموعه عظیم بانوان نخبه را در کشور، نشان‌دهنده حقانیت و موفقیت نگاه اسلام و جمهوری اسلامی به «مسئله زن» دانستند و خاطرنشان کردند: در هیچ دوره‌ای مانند امروز، زنانِ محقق، دانشمند، متفکر، ادیب، هنرمند و فعال در عرصه‌های مختلف سیاسی – اجتماعی در کشور وجود نداشته است و این واقعیت نشان می‌دهد که نگاه اسلامی به امر حجاب، برخلاف بی‌بند و باری نه تنها مانع رشد و تعالی زنان نیست، بلکه رعایت حدود اسلامی و شرعی می‌تواند زمینه‌ساز و شتاب دهنده شکوفایی استعدادهای زنان باشد.

آیت‌الله خامنه‌ای با انتقاد از نگاه غلط غربی که تلاش می‌کند زنان را از ویژگی‌های فطری خود دور سازد و آنان را به کپی دوم مردان تبدیل کند، افزودند: این نگاه، در واقع کسر شأن زنان است؛ چرا که «زنِ کامل بودن» در مواردی از «مردِ کامل بودن» هم بالاتر و پرارزش تر است.

رهبر انقلاب اسلامی مسئولیت زنان نخبه کشور را در تصحیح نگاه غلط غربی به مسئله زن یادآور شدند و افزودند: از دید اسلام «زن بودن»، اصالتاً نوعی ارزش است و زنان و مردان در آفرینش حکیمانه الهی، هرکدام جایگاه و طبیعت و نقش خاصی دارند.

ایشان نگاه ابزاری غربی‌ها به زنان را ظلم به جامعه بشری و خیانتی بزرگ به حقوق زنان برشمردند و خاطرنشان کردند: زن، بخش زیبا، لطیف و مستور آفرینش است و بزرگترین گناهی که غربی ها باید پاسخگوی آن باشند این است که زن را در حد وسیله‌ای برای «تبلیغات کالا، پول درآوردن بیشتر و ارضای «بی‌نظم و قانون مسائل جنسی» تنزل داده‌اند و از این طریق جوامع بشری را به دردهای غیرقابل علاجی مبتلا کرده‌اند.
ایشان با انتقاد از برخی تلاشها برای انطباق دادن اجباری احکام اسلامی با کنوانسیون‌های خارجی مرتبط با زنان، افزودند: البته برخی مسائلی که در فقه در باب احکام زنان وجود دارد سخن آخر نیست بلکه ممکن است با تحقیقِ یک فقیه ماهر و مسلط بر «مبانی و متد» فقاهت، نکات جدیدی استنباط شود اما تلاش برخی مرعوب‌شدگان در مقابل غرب، برای کم و زیادکردن احکام اسلامی و انطباق دادن آنها با بعضی معاهدات جهانی، کاملاً غلط است.

آیت‌الله خامنه‌ای، تلاش دستگاههای تحقیقاتی، دانشگاهها و حوزه‌ها برای تقابل صحیح و کیفی با دیدگاهها و تبلیغات فمینیستی را، ضروری خواندند و افزودند: این کار خدمتی حقیقی به همه زنان جهان است.

رهبر انقلاب اسلامی، از برخی بی‌عدالتی‌ها در ارتباطات خانوادگی زن و مرد در کشورهای مختلف، انتقاد و ابراز تأسف کردند و افزودند: مردان نباید با سوءاستفاده از توانایی جسمی و برخی خصوصیات دیگر، در درون خانواده به زنان زور بگویند و به آنان ظلم کنند.

ایشان در همین زمینه تأکید کردند: رعایت اخلاق اسلامی در خانواده، درک مبانی اسلامی و تهذیب مردان، عامل اصلی جلوگیری از زورگویی به زنان خواهد بود؛ اما به هرحال چه با نصیحت و چه با استفاده از قانون، باید زمینه روابط سالم و صحیح خانوادگی فراهم شود.

آیت‌الله خامنه‌ای در بخش دیگری از سخنانشان جلسه با زنان نخبه را بسیار خوب و مفید خواندند و افزودند: هدف از تشکیل این جلسه، شنیدن برخی مسائل از زبان جمعی از برگزیدگان و نخبگان جامعه زنان و نیز نگاه نمادین به مجموعه فعالیتهای درخور تحسین زنان در جامعه اسلامی بود که برخی مطالب بیان شده نیز بسیار پرمغز و جالب توجه بود.
در این دیدار خانم‌ها:
- طبیب زاده: مشاور رییس‌جمهور و رییس مرکز امور زنان و خانواده
- علاّسوند: استاد حوزه و دانشگاه و پژوهشگر در مسائل زنان
- بداغی: قاضی دادگستری و استاد دانشگاه
- آیت‌اللهی: محقق، نویسنده و استاد دانشگاه
- عطایی: استاد دانشگاه در رشته معماری
- بوباش: همسر شهید جانباز - دبیر نمونه آموزش و پرورش

- موسوی: شاعر
- زعفرانچی: استاد دانشگاه در رشته توسعه اقتصاد
- حیدری: دانشیار دانشگاه سیستان و بلوچستان در رشته بافت‌شناسی و جنین‌شناسی
- زمزم زاده: کارگر نمونه و دارای یکصد طرح پژوهشی

- علم‌الهدی: دکترای فلسفه تعلیم و تربیت و محقق در مسائل تربیتی
- حسنی اسکویی: عضو هیأت علمی دانشگاه آذربایجان و ورزشکار
- زارعی اقدم: همسر جانباز و مبلغ و استاد دانشگاه
- و داودی: دانشجوی بسیجی در مقطع دکترا (رشته زمین شناسی)

به بیان دیدگاههای خود درخصوص مسائل زنان در ابعاد مختلف پرداختند. محورهای اصلی مطالب بیان شده در این دیدار به این شرح است:
- توجه جدی به پر کردن خلاهای موجود درخصوص نظریه پردازی و کارهای پژوهشی قوی در مسائل زنان در حوزه علوم انسانی و علوم اسلامی
- پرهیز از نگاه ظاهری و صوری به دیدگاه اسلام در مورد مسائل و جایگاه زنان

- ارائه راهکارهای عملی و مشخص برای حمایت از تحکیم خانواده و لزوم مشخص بودن شاخصهای کمّی در برنامه‌های مرتبط با ارتقای جایگاه زنان
- حضور جدی و فعال در عرصه های بین المللی به منظور ارائه دیدگاه جامع اسلام درخصوص زنان
- لزوم تدوین منشور حقوق خانواده و ارائه آن در مجامع بین المللی

- ارائه مدل جدیدی به منظور حضور زن مسلمان در عرصه های مختلف داخلی و بین المللی با تأکید بر حفظ ارزشهای اسلامی
- ایجاد زمینه مناسب تر برای حضور استادان زن در هیأتهای علمی
- فراهم کردن زمینه لازم برای تربیت متخصصان زن در برخی رشته‌های دانشگاهی

- ایجاد شرایط مساعد برای ادامه تحصیل زنان کارگر در مقاطع بالا
- لزوم احیای نقش واقعی خانواده در جامعه
- توجه جدی به سازمانهای «مردم – نهاد» یا NGOهای مرتبط با مسائل زنان
- حمایت از ورزش بانوان در ابعاد ورزش همگانی و ورزش قهرمانی و ایجاد مراکز مناسب
- و تدریس واحدهای درسی مرتبط با مسائل خانواده در دانشگاهها


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   86   87   88   89   90   >>   >