سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 

معنای مردم و عدالت تحریف شده است

جمعه 86 شهریور 23 ساعت 3:0 عصر

سیدمحمد خاتمی گفت: اگر عدالت و مردم، ابزاری برای نفی عدالت و مردم و جمهوری باشد؛ در جامعه دو اشکال وجود دارد؛ یکی این که معنای مردم و عدالت تحریف شده است و دیگر این که به نام عدالت و مردم بر ضد مردم عمل شده است.

به گزارش روابط عمومی بنیاد باران، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی در جمع نخبگان استان‌های گلستان و مازندران با بیان این مطلب افزود: اگر از ما(اصلاح‌طلبان) بپرسند دغدغه خاطرتان چیست؟ خواهیم گفت دغدغه ما اسلام، انقلاب و ایران است و وجه مشترکمان اسلام‌خواهی است . هویت ما انقلاب بزرگ و بی‌نظیر اسلامی به رهبری حضرت امام (ره) است. ایران وطن ماست. جایگاه این انقلاب و ملت بزرگوار است و با سوابق درخشان و استعداد فراوانی که دارد می‌تواند و باید، جایگاهی بالاتر از این که هست در منطقه و جهان داشته باشد.

رییس موسسه بین‌المللی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها تاکید کرد: یک نقطه مشترک که ما می‌توانیم در اسلام، صرف‌نظر از دیدگاههای مختلفی که بین علما، دانشمندان در طول تاریخ و مذاهب مختلف وجود داشته است، پیدا و روی آن تکیه کنیم، آن حرکت اجتماعی است که به نام اسلام انجام گرفت و به شکل گرفتن انقلاب اسلامی منجر شد و در وجه اجتماعی به صورت جمهوری اسلامی تجلی پیدا کرد.

سید محمد خاتمی اظهار داشت: بارزترین وجه امتیاز امام (ره) از بسیاری از عالمان و رهبران دینی این بود که ایشان در رأس انقلابی قرار گرفت که آن انقلاب بعد از پیروزی، عرضه‌کننده نظام جمهوری اسلامی شد و این دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی ماست و اسلامی که می خواهد در عرصه خارج تجلی پیدا کند.

وی در ادامه گفت: بنابراین یکی از بارزترین وجوهی که باید به نام اصلاح‌طلبی اصیل روی آن تکیه شود ( صرف نظر از بحث‌های تئوریک) جمهوریت نظام اسلامی برآمده از انقلاب و تن دادن به همه لوازم آن است.

خاتمی تاکید کرد: از جمله این که محور و مدار اصلی نظام جمهوری اسلامی مردمند، تمام ارکان نظام برآمده از مردم هستند و همه قدرت و مقبولیت و اعتبارشان را از مردم می گیرند و در مقابل مردم مسئولند . آزادی، رفاه، پیشرفت، احساس حرمت مردم و ارتقای جایگاه مردم در جهان از لوازم جمهوریت نظام اسلامی است.

رییس بنیاد باران در ادامه اظهار داشت: در مقابل کسانی هستند که به جمهوری اعتقاد ندارند، هر چند ممکن است آدمهای خوبی باشند ولی نظرشان با حضرت امام و جمهوری اسلامی مخالف است؛ وجود این اندیشه ها اشکال ندارد اما اگر این اندیشه‌ها خود را جوهر انقلاب اسلامی بداند و بکوشد در ارکان و جایگاههای مؤثر جا خوش کند، خطرناک است.

سید محمد خاتمی گفت: همواره یکی از آسیبهای نظام دینی این بوده است که به ظواهر توجه زیاد و از باطن غفلت ‌کند و یک نوع قشری‌گری به جامعه حاکم شود که روح جامعه را از بین ببرد. آیا در نظام جمهوری اسلامی ایران، امروز دست کم در بخش‌هایی از آن به ظواهر دین نگاه می‌شود یا به باطن آن ؟ و چقدر تعصبات و ذهنیات خودمان را اصل می‌دانیم و به خاطر آن حاضریم روح اسلام را از بین ببریم ؟ چقدر بداخلاقی را در جامعه رایج می‌کنیم ؟

وی تصریح کرد: بداخلاقی همیشه وجود دارد ، مهم این است که بداخلاقی‌ها به نام اسلام و ارزشهای انقلاب تجلی پیدا نکند. آیا در جمهوری اسلامی ایران نسبت به فرمان 8 ماده‌ای امام خمینی (ره) که بازتاب دهنده اخلاق حکومت است، اهتمام می‌شود و نسبت به آن حساسیت وجود دارد یا نه؟ گرچه ظواهر مهم است، اما ظواهر نشانه باطن است؛ ولی اگر ظواهر سبب از بین رفتن باطن شود مشکل پیش می آید. مهم این است که ظواهر دین ( نماز، روزه، حجاب) ما را به روح اسلام که عبودیت خدا، دروغ نگفتن، سعه صدر داشتن و محبت داشتن است برساند.

خاتمی در ادامه سخنانش گفت : فکر می‌کنم مسئله بارز تفاوت میان اصلاح‌طلبان اصیل با دیگران، در عرصه حیات اجتماعی جامعه این است که چقدر به مردم و جمهوریت نظام باور دارند یا ندارند؟ به همین دلیل است که انتخابات برای ما مهم است. مهم این است کسانی که انتخابات را اداره می‌کنند به انتخابات و رأی مردم و آزادی آنها ، حرمت و شخصیت مردم ایمان داشته باشند و زمینه را برای ظهور و بروز آن فراهم کنند.

وی افزود: ایران سربلند، ثروتمند ، برخوردار از عدالت و معنویت برای همه باید مهم باشد. اگر عدالت و مردم، ابزاری برای نفی عدالت و مردم و جمهوری باشد در جامعه دو اشکال وجود دارد؛ یکی اینکه معنای مردم و عدالت تحریف شده است و دیگری اینکه به نام عدالت و مردم بر ضد مردم عمل شده است. چگونه یک کشور می‌تواند ثروتمند باشد و آن وقت ثروتش عادلانه در جامعه توزیع شود. چه برنامه‌ای برای رفاه مردم ، ارتقای سطح زندگی مردم و حذف عواملی که سبب مشکلات برای مردم می شود وجود دارد؟ اینها با شعار حل نمی‌شود و باید برای تحقق آن کار کرد و برنامه داشت.

سید محمد خاتمی در ادامه گفت: در کشور ما این تجربه تکرار شده که سلیقه‌ای که روی کار می‌آید، عرصه را برای دیگری تنگ می‌کند. هنوز کار داریم تا بتوانیم دموکراسی و جمهوریت را پیاده کنیم؛ چون اصل مهم دموکراسی و جمهوریت تحمل یکدیگر است و بهره‌گیری از نیروهایی که در چارچوب قواعد و ضوابط بازی حرکت می‌کنند. سرمایه‌های انسانی و معنوی این کشور ارزان به دست نیامده است که ارزان از میان برود.

به گزارش ایسنا وی افزود: اما کنار رفتن یا کنار گذاشتن نیروها یک امر است که متاسفانه کم و بیش در همه دوره‌ها وجود داشته است، ولی فاجعه آن است که همه نیروها و احیاناً شخصیت‌ها، به انواع اتهامات ناروا متهم و فاسد و مضر معرفی شوند.

خاتمی تاکید کرد: باید اختلافات فرعی‌مان را کنار بگذاریم و اتحاد داشته و روی حداقل‌ها اتفاق نظر داشته باشیم. در این صورت می‌توان شاهد شکل‌گیری مجلس عاقل، منطقی، پخته ، با تدبیر و کارشناس بود و چنین نیروهایی همه در میان اصولگرایان راستین و نیز اصلاح‌طلبان اصیل فراوان هستند. عمق وجدان جامعه هم همین را می‌پسندد.

رییس بنیاد باران گفت : اگر راههای رایج بسته است، می‌توان به میان مردم رفت و چهره به چهره با آنان روبرو شد و جامعه را توجیه کرد. ما دلمان برای انقلاب ، اسلام و ایران می‌سوزد و احساس می کنیم وضعیت می‌تواند بهتر از این که هست باشد. خیلی نباید به آینده بدبین بود. ان‌شاءالله نتیجه کار هر چه باشد، قوت اسلام ، جمهوری اسلامی و سربلندی ایران و اعتلای شأن والای مردم باشد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


انتقاد ناطق نوری از اوضاع اقتصادی کشور

جمعه 86 شهریور 23 ساعت 2:0 عصر

«علی اکبر ناطق نوری» از وضعیت کشور ابراز تاسف کرد.مسوول پیگیری دفتر مقام معظم رهبری در مراسم هم اندیشی تشکل های علمی- صنفی صنایع غذایی پس از استماع نظرات حاضران گفت؛ «باعث تاثر و تاسف است که چرا باید وضع کشور به گونه یی باشد که وقتی در بین جمعی از تولیدکنندگان کشور حضور می یابیم روح یاس، خستگی، افسردگی و پشیمانی از آنچه داده اند بر آنها حاکم باشد که این وضعیت مایه تاسف بسیار است.»

حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری با تاکید بر ضرورت اجرای اصل 44 قانون اساسی افزود؛ «تا زمانی که کشور با نفت اداره می شود همین وضعیت ادامه دارد.»وی افزود؛« باید بخشی از درآمد های نفت صرف خود نفت شده و برای بهینه سازی این صنعت و زنده تر نگه داشتن چاه ها و استخراج بهتر استفاده شود اما آنها باید برای نسل های مختلف سرمایه گذاری پایدار شود نه اینکه با نفت پفک نمکی تهیه کنیم.»به گزارش ایسنا، وی با تاکید بر اینکه سند چشم انداز بیست ساله انصافاً سند خوب، قوی و کارشناسی شده است در ادامه به اصل 44 قانون اساسی کشور اشاره کرد و گفت؛ همواره در طول چند سال گذشته گفته شده باید مقام معظم رهبری معتقد به اصل 44 قانون اساسی باشد که در حال حاضر خود مقام معظم رهبری اصل را تبیین کرده اند.ناطق نوری خاطرنشان کرد؛ مقام معظم رهبری در چهار بند برای ما ارسال کردند که معمولاً ما این کار را انجام می دهیم. ایشان کار کردند و فرستادند و ما در مجمع تشخیص مصلحت نظام براساس این چهار محور اصل را تبیین کردیم.او ادامه داد؛ مقام معظم رهبری چندین جلسه برگزار کرده و با جدیت با مسوولان کشور در خصوص تعقیب و پیاده نکردن این اصل صحبت کرده اند.حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری با بیان اینکه ما در کشور خوب انشا می نویسیم، افزود؛ ما چیز های خوبی در کشور تصویب می کنیم اما به دلیل حاکم نبودن فرهنگی که باید بر مغز ها و فکر ها باشد این موارد در کشور به طور مناسب پیاده نمی شود و در همه دولت ها دولتی فکر می کنیم.وی افزود؛ قانون تصویب، چشم اندازی تعیین و اصل 44 قانون اساسی تبیین و ابلاغ هم می شود اما این فرهنگ حاکم نیست که در این زمینه تا این فرهنگ در کشور درست نشود این وضعیت ادامه دارد.وی ادامه داد؛ بحث خصوصی سازی را مطرح می کنیم، واگذاری ها هم انجام می شود ولی مشاهده می کنیم که از دولت جدا کرده ایم و از آن طرف در شرکت هایی که به اسم شرکت های دولتی است وارد کرده ایم و در قالب دیگری باز دولتی است که این رویه قطعاً نمی تواند جواب بدهد.وی با یادآوری اینکه بسیاری از کشور ها از طریق مالیات کشور خود را تامین می کنند، ادامه داد؛ اگر ما با گرفتن مالیات به مردم خدمات ندهیم معنایی ندارد از آنها مالیات بخواهیم.وی عمده ترین مشکل را مشکل فکری و فرهنگی در دولت های مختلف ذکر کرد و گفت؛ به همین دلیل است که این مصوبات به جایی نمی رسند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


سیاسی‌ترین سریال

جمعه 86 شهریور 23 ساعت 1:0 عصر

راستش زیاد عشق فیلم و سریال نیستم و علاقه ای هم به بحث درباره آن با دیگران به خصوص دوستام ندارم ولی چند وقت است که سریالی از صدا و سیما پخش می شود که بسیار طرفدار پیدا کرده است هرچند که طیف طرفداران این سریال هر کدام به دلایل خاص خود به این فیلم نگاه می کنند.هر چند که شاید بسیاری اصلا نظر منو قبول نداشته باشند!
اما من لقب سیاسی ترین سریال را به این سریال می دم .
هنوز هم حدس نزدید کدام سریال را می گم؟؟؟

سریال جواهری در قصر:
این سریال با اسم فارسی "جواهری در قصر " است که ترجمه اسم " Jewel in the Palace " و نام کره ای " Dae Jang Geum" نام های دیگر سریال The Great Jang Geum است.این سریال محصول سال 2003 -2004 کشور کره(جنوبی) است.
این سریال چند وقتیه که در صدا و سیما ایران هر جمعه شب ساعت ۹:۳۰ از شبکه ی دوم سیما پخش، و شنبه ساعت ۱۲:۴۵ تکرار می شود.و به گفته سایتها در کشورهای دیگر نیز که پخش شده از محبوبیت بالایی برخوردار شده .
ولی به نظر شما علتش چیه؟
فیلمنامه قوی یا بازی فوق العاده بازیگران آن به خصوص بازیگران نقش اول یا....
شاید تمام این دلایل تاثیر گذار باشه ولی مهمترین اون هم ذات پنداری که تماشا چی با بازیگرا پیدا می کنه
این سریال بدون توجه به زمان و مکانی که اتفاق می افته می تونه بیانگر بسیاری از اتفاقاتی است که توی هر فرهنگی از بالا ترین سطح اداره کشور گرفته تا سطح رابطه افراد عامی یک جامعه باشه. حتی ممکنه اتفاقات واقعی که برای تک تک ما اتفاق می افته!بله اتفاقی که ممکنه همین الان در جریان باشه
این فیلم را شاید جز اخلاق گرایانه ترین سریال ها تلویزیون هم باشه که هر چند کاراکترهای اون مسلمان نیستند و دارای دین و آیین دیگری هستند و لی با توجه به فطرت بشر و مطلق بودن خیر و شر کاملا برای ما ایرانی ها مسلمان قابل درک و فهمه .و دقیقا به علت این که دین اسلام آخرین دین و کاملترین دینها که منطبق بر فطرت بشریت است خیلی وقتها فکر می کنم که دیدن سریال مانند کلاس اخلاقه کلاسی که داره جملات و احادیث قصار را که قبلا شنیدم داره با زبان هنر شرح و بسط می ده.تذکر حفظ اخلاق در برخورد با دیگران ، رعایت ادب در برابر استاد ، مبارزه با بی عدلتی ، مبارزه با مفسدان اقتصادی که دارن بیت المال را چپاول می کنند ، تلاش و پشتکار ، مایوس نشدن ، امیدوار بودن ، استفاده از هر مکان و زمانی برای تحصیل علم ، ....
و اما سیاست
پشت پرده بسیاری از امور را نشان می ده ، سیاست رسمی و غیر رسمی هم زمان نشون داده می شه (شاید ابتدایی ترین تعریف سیاست رسمی و غیر رسمی این باشه که سیاست رسمی علت اتفاق افتادن یک پدیده که عنوان می شه و سیاست غیر رسمی علت واقعی یک پدیده که معمولا اعلام نمی شه وگاها شاید خلاف اون چیزی که به صورت رسمی اعلام می شه هست .)
بعنوان مثال در قسمتی که بانو چویی برای اینکه بانو هن را به درد سر بندازه انو با یانگوم به مهانسرا می فرسته و هدفش هم این بود چون این کار سختیه به هر حال اون دو موفق نمی شند و به اونا ضربه می خوره و در ظاهر علت این کار را مهارت اونها بیان می کنه و میگه که به غیر از اونا به کسی برای این کار اعتماد نداره ؟...
در فیلم استفاده از ابزار عملیات روانی را از بالاترین تا پایین تر سطح و در هر دو طرف درگیر دیده می شه.

استفاده ابزاری چون انواع شایعه (سیاه ،خاکستری ،سفید )، تخریب ، قدرت نمایی ، تهدید ، تطمیع و...
هر چند که بانو چویی و وزیر یکی از شاخص ترین افراد در این زمینه هستند ولی از حق نگذریم یانگوم هم در نقش کاراکتر مثبت بعضی موقع ها از این ابزار استفاده می کنه مثلا در مرحله آخر مسابقه آشپزی که نتیجه کل مسابقه به اون مرحله وابسته است بانو چویی بهترین غذایی که می تونست تهیه کنه با زحمت زیاد درست کرد ولی یانگوم به قول یکی از دوستام( که اصلا هم طرفدار سیاست و بحث های سیاسی نیست )با زدن چند تا توت به یه سک! (یه قطعه چوب کوچک)با تحت تاثیر قرار دادن پادشاه با صحبتهاش اون مرحله را برنده می شه!
تقریبا اکثر کاراکتر ها و سمبل هایی که ما تو اجتماع داریم در این سریال دیده می شود .
برخی از کاراکتر ها اشخاصی هستند که سرشار از انرژی و تلاش و زحمت اند این افراد غالبا کم هستند اما در عین حال تاثیر گذار و معمولا مورد حسادت و غضب افراد غواص قرار می گیرند. سعی می کنند کارشون رو به نحو احسنت انجام دهند و در این راه مصمم و تسامح و تساهل به خرج نمی دهند و حاضرند تای پای جونشون از حرف حقی که زدند ایستادگی کنند.هر چند که به دلایل مختلف چون سن و تجربه از راههای متفاوت استفاده می کنند.افرادی چون بانو یونگ ، بانو هن ، یانگوم و...
برخی دیگر از کارکترها اشخاصی هستند که به علت نفوذ و ثروت ، همیشه سعی دارند از طریق رابطه و نه ضابطه به خواسته هاشون برسند و گاها با انگیزه های مختلف مثل کسب قدرت ،کسب ثروت و حتی عشق فقط با هم همراه می شوند.افرادی چون ، گیومیونگ ، بانو چویی،
برخی از کاراکتر ها اشخاصی هستند که همچون حزب بادند و هرگز حاضر نیستند خودشونو درگیر منازعات میان حق و باطل کنند.فقط در زمان پیروزی و تقسیم غنایم حاضر می شن.
البته غیبت کردن پشت سر اشخاص از شاخصه های اصلی این گروه است.
برخی از حکومتی ها افراد منصف ، عدالت خواه و پایند به ارزشها و اعتقادات جامعه و برخی دیگر سمبل زالو صفتانی که فقط در راه کسب جایگاه و شهرت و بهره برداریهای اقتصادی از جایگاهشان هستند(همون مفسدان اقتصادی خودمون)
بارزترین وجهه ای که به اون خیلی دقیق پرداخت شده بحث بر سر دیدگاه معروف به ماکیاولی
یکی از شعار های ماکیاولی اینه:هدف وسیله را توجیه می کند
بانو چویی و وزیر جزء طرفداران و پیروان این نظریه نشون داده می شن به هر وسیله ای حاضرند متوسل بشند تا رقیب یا دشمن خود را از سر راه بردارند و به هیچ اخلاقیاتی پایبند نیستند.وگاه برای رسیدن به هدفشون با توطئه چینی دشمنو شون را به کام مرگ می فرستند.و حتی کاراکترهای مثبت فیلم نیز گاه به این فکر می افتند که از این راه برای رسیدن به هدف استفاده کنند و در این قسمت ها تقابل خیر وشر در یک شخصیت نشون داده می شه البته اشخاص مختلف تصمیم های مختلفی هم می گیرند.
مثلا یانگوم در طول مسابقه با بانو چویی به این اشتباه دچار شد و برای رسیدن به پیروزی در آشپزی از موادی استفاده کرد که نمی بایست استفاده کند و پس از اون توسط بانو هن مورد شماتت و تنبیه قرار می گیره
یا در قسمت هایی که یانگوم رو به آموختن پزشکی می یاره تا به این وسیله به قصر راه پیدا کنه و انتقام بگیره که توسط پزشک دربار مورد شماتت قرار می گیره.
اما راستی اگر شما در این موقعیت ها قرار می گرفتید چه عکس العملی نشان می دادید؟
*گزارش یه تخلف را می دادید ولی بعد متخلفان که آزاد می شدند هیچی تازه با شما برخورد می شد که چرا بی مورد افراد را مورد اتهام قرار می دید ؟(قسمتی که افسر مین افرادی را که بانو هن را دزدیدند تا به مسابقه آشپزی نرسد و لی بعد به راحتی اون افراد آزاد می شن و به افسر مین نیز تذکر می دند که شما چرا افراد بی گناه را دستگیر کردید.)
*بدتر از اون کاری که نکرده بودید با پاپوش درست کردن برای شما بهتون منتسب می کردند و اتهاماتی را که به شما نسبت می دادند(مثل جریان اردک مسموم یا نجات فرمانده دشمن توسط یانگوم)
عکس العمل شما در برابر ظلم هایی که به شما می شه؟
به علت لیاقت و شایستگی که دارید مورد حسادت وغضب قرار گیرید تا کی بر ادامه راه خودم مصمم خواهید ماند؟
و...
حالا با من موافق هستید که این سریال را سیاسی ترین سریال بدانیم و بنامیم یا نه؟

مهدی حق‌وردی طاقانکی در وبلاگ مجاهد


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


یک زن نامزد ریاست فدراسیون فوتبال شد

جمعه 86 شهریور 23 ساعت 1:0 عصر

با پایان نخستین روز از ثبت نام کاندیداهای هیات رییسه‌ فدراسیون فوتبال 7 نفر ثبت نام کردند.
در آخرین ساعات ثبت نام در روز نخست، یک زن کاندیدای هیات رییسه شد. فیروزه دهقان با حضور در فدراسیون فوتبال فرم ثبت نام هیات رییسه‌ را دریافت کرد.
دیروز همچنین بهزاد کتیرایی رییس ورزش سازمان صدا و سیما، مصطفی آجرلو رییس تربیت بدنی شهرداری تهران، منوچهر صالحی مدیر پیشین بازاریابی فدراسیون فوتبال و حمید نیک نفس مدیرعامل باشگاه مس کرمان به عنوان کاندیداهای ریاست فدراسیون فوتبال فرم ثبت نام را دریافت کردند.

همچنین علی فتح‌الله‌زاده و کریم ملاحی نامزد هیات رییسه‌ فدراسیون شدند.
ثبت نام از کاندیداهای انتخابات فدراسیون فوتبال تا روز بیست و نهم شهریور ماه ادامه خواهد داشت.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


32 میلیارد تومان، درآمد پیامک‌های نرسیده

جمعه 86 شهریور 23 ساعت 12:0 عصر

شرکت ارتباطات سیار با پذیرش اعمال هزینه برای پیامک به مقصد نرسیده در طول سال‌‌‌های اخیر اعلام کرد، در حال پیاده‌سازی نرم‌افزار جدیدی بین مراکز اطلاعات پیام کوتاه، سوئیچینگ و صدور‌ صورت‌حساب‌ها است تا برای پیام‌های به مقصد نرسیده هزینه منظور نشود.
به نوشته «همشهری»، بر اساس یک آمار پیامک‌های به مقصد نرسیده از هنگام راه‌اندازی شبکه ارتباطات سیار اپراتور اول دولتی تا‌کنون حدود 10 درصد بوده و بالغ بر 320 میلیارد ریال درآمد نصیب این شرکت کرده است.
از زمان راه‌اندازی خدمات پیامک در کشور یعنی اول فروردین 82 تا روز 7 مرداد ماه جاری، مشترکان شبکه ارتباطات سیار 22 میلیارد و 331 میلیون و 890 هزار و 709 پیامک ارسال کرده‌‌اند که این شرکت حدود 3 هزار و 171 میلیارد ریال از آن در آمد کسب کرده است.
در حال حاضر شرکت ارتباطات سیار 142 ریال بابت هر پیامک از مشترکان دریافت می‌کند که به اعتقاد کارشناسان این میزان کمتر از این مبلغ هزینه دارد.
محمد‌حسین فلاح‌اصغری معاون نظارت و مدیریت شبکه‌ شرکت ارتباطات سیار به ایسنا گفته است: این برنامه جدید مراحل آزمایشی خود را سپری می‌کند و به زودی به اجرا درمی‌آید.
همچنین با اجرای این سیستم مقایسه‌ای، هزینه‌ پیامک پس از رسیدن به مقصد و گزارش تحویل آن برای مشترک محاسبه می‌شود و هزینه‌ پیامک‌هایی که به مقصد نمی‌رسند برای مشترک منظور نمی‌شود.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


گیلان، منطقه‌ای زیبا با دنیایی محرومیت

جمعه 86 شهریور 23 ساعت 11:0 صبح
استان گیلان منطقه‌ای سرسبز ولی با دنیایی محرومیت روبه‌رو‌ست. از هر طرف که وارد این استان بشوید، به راحتی متوجه خط استانی یا به عبارتی حوزه استحفاظی این استان (نقطه شروع و پایانی استان) می‌شوید. از فقر، بدبختی، بسیار پایین بودن امکانات معیشتی و رفاهی نسبت به سایر استان‌ها و حتی استان‌های همجوار. از ظاهر راه‌های مواصلاتی، سطح بالای تورم و قیمت‌ها (به دلایل مختلف از جمله انجام سفر‌های داخلی به این استان و... ) سطح بالای بیکاری به رغم بالا بودن سطح سواد این استان نسبت به میانگین کشور و سایر مصیبت‌های شایع به مانند دیگر مناطق کشور به وضوح قابل درک است. استانی که از همه گونه امکانات بالقوه برخوردار است ولی در عمل...؟!
استانی که لوله صادرات گاز و انتقال این ماده سوخت، از حاشیه آن عبور می‌کند ولی اکثر مناطق روستایی در موازات این لوله از نعمت گاز محرومند. مردمی که به قطعی متوالی برق و آب عادت دارند و توان طرح دردهای خود نیز ندارند. با مقامات غیر بومی، بدقولی‌ها، سفر مقامات و گوش دادن به سخنرانی‌های آنها خوب انس گرفته و شادابی هم می‌کنند و به بی نتیجه بودن این سفرها و تحولات نیز بی‌توجه‌اند و با انتظاراتی بسیار پایین و غالبا به صورت سنتی زندگی سخت خود را ادامه می‌دهند.
کارمندی ساکن تهران هستم سالی چند روز به زادگاه خود که شهرستان تالش استان گیلان می‌باشد سفر می‌کنم. چند وقت پیش نیز یعنی روز مبعث پیامبر اکرم(ص) در آن منطقه بودم. در عرض دو شبانه روز، دو یا سه بار برق قطع شد. علاوه بر آن شب‌ها نیز آب قطع می‌شد. وقتی پرسیدم که کی آب شرب وصل می‌شود؟ پاسخ شنیدم که فردا صبح، اینجا شبها آب قطع می‌شود!

و تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل... .

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


رئیس گروه فتح الاسلام زنده است

جمعه 86 شهریور 23 ساعت 10:0 صبح

دادستان لبنان امروز گفت که با وجود آنکه در زمان تسلط ارتش این کشور بر اردوگاه نهرالبارد خبر پیدا شدن جسد رئیس فتح الاسلام اعلام شد، اما رئیس این گروه هنوز زنده است.
به گزارش از روزنامه لوموند، دادستان لبنان در بیانیه ای اعلام کرد: آزمایش های "دی.ان.ای" نشان داده که جسد بدست آمده که اعلام شده متعلق به "شاکر العبسی" رئیس فتح الاسلام است، متعلق به وی نیست.
این درحالی است که یک نیروی فتح الاسلام نیز خبر داد که العبسی توانسته از نهرالبارد فرار کند.
پس از پیروزی ارتش لبنان علیه فتح الاسلام در اردوگاه نهرالبارد، همسر رئیس این گروه و تعدادی از اعضای خانواده وی و همچنین یک عضو دستگیرشده این گروه ، جسد بدست آمده را رویت و آن را مورد شناسایی قرار دادند. آنان عقیده داشتند که این جسد متعلق به العبسی است.
در بیانیه آمده است: آزمایش ها نشان داده است که جسد کنونی متعلق به رئیس فتح الاسلام نیست.
رئیس فتح الاسلام به جرم کشتن یک دیپلمات آمریکایی در سال 2002 میلادی به مرگ محکوم شده بود. وی پیش از بنیانگذاری گروه فتح الاسلام در شمال لبنان ، در سوریه زندانی بوده است.
آمریکا گروه فتح الاسلام را در لیست سازمانهای تروریستی قرار داده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


با تصمیم نمایندگان ویژه رییس جمهوری در مورد اجرای تبصره (‪ ،(۱۳‬مبلغ ‪ ۲۰۰‬میلیارد ریال اعتبار جدید به متروی تهران اختصاص یافت.
به گزارش از دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت، باتصمیم نمایندگان رییس جمهوری درمورد اجرای تبصره (‪ (۱۳‬قانون بودجه سال ‪ ۱۳۸۶‬کل کشور و ساماندهی و توسعه حمل و نقل عمومی، مبلغ ‪ ۷۵۰‬میلیارد ریال از محل اعتبار قانون بودجه سال ‪ ۱۳۸۶‬کل کشور با عنوان "اصلاح ساختار سامانه‌های حمل و نقل و ساماندهی حمل و نقل دورن شهری به سازمان شهرداریها و دهیاریهای کل کشور و شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) اختصاص پیدا کرد.
بر اساس این مصوبه از مبلغ فوق ‪ ۵۵۰‬میلیارد ریال به سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور و ‪ ۲۰‬میلیارد ریال نیز به شرکت راه آهن شهری تهران و حومه اختصاص داده شد.
این مصوبه از سوی معاون اول رییس جمهوری برای اجرا ابلاغ شده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


نوری مالکی به آمریکا می‌رود

جمعه 86 شهریور 23 ساعت 8:0 صبح

نخست وزیر عراق قرار است 22 ماه جاری میلادی(31 شهریور) برای دیدار با مقامهای آمریکایی به واشنگتن سفر کند.
روزنامه الحیات درخبری با اشاره به گزارش "دیوید پتریوس" درباره عراق نوشت؛ "نوری المالکی" نخست وزیر عراق که قرار است 22 ماه جاری میلادی به واشنگتن سفر کند، یک ساعت پیش از ارائه گزارش "پتریوس" و "کروکر" بر نیاز فراوان به نیروهای آمریکایی تاکید کرد.
نوری المالکی تاکید کرد : نیروهای عراقی هنوز برای دفاع از کشورشان آمادگی ندارند.
سفر نخست وزیر عراق به آمریکا درحالی اعلام می شود که اخیرا سران دو گروه سیاسی اهل تسنن عراق به همراه فهرست العراقیه از طرف کنگره آمریکا برای بحث و تبادل نظر با مقامهای آمریکایی برای سفر به واشنگتن دعوت شدند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


یک روزنامه عراقی برای نخستین بار اسامی بیش از 700 تن از قربانیان اقدامات تروریستی گروهک منافقین در جریان انتفاضه شعبانیه سال 1370 را منتشر می کند .
به نوشته جمهوری، روزنامه عراقی « البینه الجدیده » در شماره دیروز خود اعلام کرد: سازمان دفاع از حقوق ملت عراق از دولت این کشور خواست سرکردگان گروهک تروریستی منافقین را به اتهام به شهادت رساندن 780 شهروند عراقی به محاکمه بکشد .
این سازمان همچنین از خانواده های شهیدان خواست با مراجعه به دادگاه ویژه علیه سرکردگان این گروهک تروریستی اعلام جرم کنند.
این روزنامه در ادامه با انتشار اسامی 29 تن از شهیدان عراقی به نقل از منابع قضایی متعهد شد اسامی دیگر قربانیان گروهک تروریستی منافقین را منتشر کند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   16   17   18   19   20   >>   >