: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
بنا به گزارش تلویزیون دولتی عراق، یکی از مهمترین متحدان اهل سنت دولت این کشور، در یک بمبگذاری در شهر رمادی کشته شده است.
عبدالستار ابو ریشه، رهبر یکی از طوائف اهل سنت عراق بود که با شبکه القاعده مبارزه می کرد.
وی در یک بمبگذاری در نزدیکی منزلش در شهر رمادی، مرکز استان انبار، واقع در غرب عراق کشته شده است.
به گزارش از بغداد، تروریستها بین منزل و باغ او مین کار گذاشته بودند و او را به همراه دو محافظش به قتل رساندند.
ابوریشه از جمله اعضای ائتلاف طوائف اهل سنت این منطقه بود که با جورج بوش، رییس جمهور آمریکا در جریان سفرش به عراق در هفته گذشته ملاقات کرد. از همین رو امروز خبرگزاریهای غربی تلاش کردند با آب و تاب از ترور یک متحد سنی آمریکا سخن بگویند، حال آن که او علیه تروریستهای سنی و وهابی با دولت عراق متحد شده بود.
ارتش آمریکا در عراق ماه آوریل اعلام کرد که 9000 سرباز آمریکایی و عراقی در یک عملیات جدید برای مقابله با شورشیان در استان انبار شرکت می کنند.
نظامیان آمریکا گفته اند که هدف از این عملیات جدید جلوگیری از ظهور مجدد شورشیان در شهرک های اطراف رودخانه فرات است.
استان انبار، که عمدتا سنی نشین است، پایگاه شورشیان در عراق بوده است اما شماری از طوائف اهل سنت برای بیرون راندن جنگجویان وابسته به شبکه القاعده در عراق در ماههای اخیر به نیروهای ائتلاف به رهبری آمریکا پیوسته اند.
مقامات آمریکایی و عراقی پیشتر گفته بودند که شورشیان با شروع عملیات جدید این نیروها در حال گریختن از استان انبار هستند و حملات خود را به شمال عراق منتقل کرده اند. اما با ترور ابوریشه مشخص شد این ادعا که در گزارش پترائوس هم به آن اشاره شده بود، نادرست است.
آمریکا در تلاش برای بهبود وضعیت امنیتی عراق، در ماههای اخیر نزدیک به سی هزار سرباز برای پیوستن به نیروهای آمریکایی در عراق اعزام کرده است هرچند که به خاطر مضاعف شدن فشارهای داخلی در آمریکا، رییس جمهور این کشور در روزهای اخیر وادار شده است در مورد کاهش نیروهای نظامی کشورش در عراق به طور جدی تصمیم گیری کند.
مقام های کاخ سفید می گویند جورج بوش، رئیس جمهور آمریکا، این هفته طرح های خود برای کاهش نیروهای آمریکایی در عراق را به اندازه تقریبا 30 هزار نفر تا تابستان آینده اعلام خواهد کرد.
نوشته شده توسط : علی
جمعی از مدیران پایگاههای اطلاعرسانی در اعتراض به وضعیت نابسامان دسترسی به اینترنت که امری حیاتی برای این پایگاههاست با ارسال نامهای سرگشاده به نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خواستار بررسی این موضوع به وسیله مجلس شورای اسلامی شدند.
این نخستین حرکت صنفی پایگاههای خبری ایرانی محسوب میشود که از طرف مدیران پایگاههایی با خطوط فکری و سلایق سیاسی متفاوت حمایت شده و تلاش برای اضافه نمودن امضاهای آن همچنان ادامه دارد.
متن کامل نامه به این شرح است:
بسمه تعالی
اعضای محترم کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی
اعضای محترم کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی
با سلام و آرزوی توفیق خدمت هر چه بیشتر.
همانگونه که مستحضرید، شبکه جهانی اینترنت، اکنون به یکی از زیرساختهای توسعه تبدیل شده است و تقریبا در تمام حوزههای گوناگون، تبادل اطلاعات و دسترسی به منابع بدون استفاده از این بزرگراه اطلاعاتی بسیار مشکل و بعضا ناممکن است.
اکنون سالها از اولین اتصالات مراکز پژوهشی ایران با این شبکه میگذرد و نزدیک به ده سال است که دسترسی به این شبکه برای عموم مردم ایران بتدریج مهیا شده است، بطوریکه هم اکنون نزدیک به هشت میلیون کاربر اینترنتی در ایران وجود دارند که بر طبق آمارها، دست کم دو میلیون نفر از این تعداد، هر روز به این شبکه متصل میشوند. از این رو «اینترنت» در ایران کنونی، نه یک کالای لوکس بلکه در شمار نیازهای ثانوی قشر عظیمی از طبقات مختلف ایرانیان است.
از ابتدای دهه هشتاد پایگاههای اطلاع رسانی ایرانی گوناگونی در این فضای مجازی ایجاد شدند که برای کاربران ایرانی و فارسی زبان به ارائه خدمات مشغولند. ما امضا کنندگان زیر مدیران تعدادی از این پایگاهها هستیم که به رغم اختلاف نظرهای احتمالی با یکدیگر، در عین حال در چارچوب مقررات جمهوری اسلامی و از داخل ایران به فعالیت خبری مشغولیم.
متاسفانه در سالهای اخیر نه تنها روند رو به رشد دسترسی به اینترنت متوقف شده، بلکه عدم پاسخگویی نهادهای ذیربط در این رابطه باعث شده است که دسترسی پیوسته عادی به این شبکه نیز با صعوبت همراه شود. این نامه نه برای انتقاد از وضع مقررات خاص و نیز اوضاع فیلترینگ در اینترنت (که در جای خود محفوظ است)، بلکه برای یک خواسته بسیار حداقلی است و آن اینکه «ما خواهان دسترسی مناسبی به اینترنت هستیم!»
خواستهای که شاید با توجه به شعارهایی چون تحقق «دولت الکترونیک»، شگفت آور و حتی مزاح آمیز به نظر رسد، اما حقیقت تلخ آنست که این نیاز ضروری و خواسته واقعی ماست.
روزی نیست که همکاران ما، علی رغم در اختیار داشتن خطوط ـ به ظاهر ـ پرسرعت شرکت مخابرات با قطع و وصلهای مکرر روبرو نشوند؛ بطوریکه این مورد به یک معضل واقعی برای ما تبدیل شده است. مضاف بر اینکه امکان «دسترسی مناسب به اینترنت» هنوز در بسیاری از نقاط پایتخت نیز میسر نیست و شرکت مخابرات مدتهاست که از توسعه امکانات خطوط پرسرعت، حتی در نقاط مرکزی شهر تهران سرباز میزند.
نمایندگان محترم مردم
ما در مقام قضاوت و این ادعا که آیا این وضعیت بنا به دستورات خاص و برنامه ریزی شده، بوجود آمده و یا محصول بی تدبیری برخی مسئولان است نیستیم. ما همینقدر از شما میخواهیم تا برای هزینه، انرژی و از همه مهمتر وقت و عمری که چند میلیون شهروند ایرانی هر روز بخاطر این وضعیت تلف میکنند اهمیت قائل شده و با سوال از مسوولان ذیربط، پیگیر این معضل باشید.
بیش از این وقت شما را نمیگیریم و منتظر اقدامات مناسب شما هستیم.
تاکنون مدیران پایگاههای (به ترتیب الفبا) آفتاب، بازتاب، عصر ایران، فرارو، فردا و چند سایت دیگر این نامه را امضا کردهاند.
نوشته شده توسط : علی
جوانفکر با بیان اینکه مردم رئیسجمهور خود را در تیرماه 84 برگزیدهاند اما شماری از احزاب طی این 2 سال علم مخالفت با منتخب مردم را پایین نیاوردهاند تاکید کرد: رویکرد بسیاری از احزاب و جریانهای سیاسی مقابله با اراده مردم است. وی افزود: کسانی که در تلاش هستند، با اظهار نظر رئیسجمهور درباره باجخواهی احزاب را در تضاد با قانون اساسی وانمود سازد، در واقع دست به یک حرکت انحرافی زدهاند و میخواهند با توسل به قانون اساسی، امکان بحث و اظهار نظر و نقد احزاب را از دیگران سلب کنند. جوانفکر با بیان اینکه برخی از احزاب و گروههای سیاسی در کشورمان بیمار متولد شدهاند و هرگز هم در جهت درمان خود اقدام نکردهاند، اظهار داشت: این دسته از احزاب زاییده قدرت هستند، یعنی از درون قدرت حاکم به وجود آمدهاند و عملکرد آنان حاکی از آن است که هیچ هدفی صلح، حفظ و بقای قدرت ندارد. وی رویکرد بسیاری از احزاب و جریانهای سیاسی را مقابله با خواست و اراده مردم دانست و گفت: مردم رئیسجمهور خود را در تیرماه سال 84 برگزیدهاند و دولت نهم از متن مردم شکل گرفت، اما شماری از احزاب و گروههای سیاسی طی دو سال گذشته علم مخالفت با منتخب مردم را هیچگاه پایین نیاوردند. جوانفکر با بیان این که درباره احزاب و گروههای سیاسی نیازمند یک قانونمندی حزبی هستیم، احزاب موجود را به هیچ وجه در تراز و شأن ملت ایران ندانست و افزود: مردم ایران در تیر ماه 1384 به احزاب و گروههای سیاسی پشت کردند و هنوز هم روی خود را به سمت احزاب بر نگرداندهاند و رفتار برخی از احزاب به گونهای است که حزب ستیزی را در جامعه اسلامی ایران تحقق میبخشد. مشاور مطبوعاتی رئیسجمهور تاکید کرد: مردم از آن جهت از احزاب روی برگرفتهاند که فقط در موقع رأیگیری، احزاب به سراغ مردم میروند و مردم احساس میکنند که در منش و عملکرد احزاب هیچ منزلت و شأنی ندارد و آنها فقط به دنبال اخذ رأی از مردم هستند و بس. |
نوشته شده توسط : علی
یک سایت حامی دولت از یک خبر کذب رادیو اسرائیل استقبال کرد.
به نوشته روزنامه مردم سالاری، این سایت که به دنبال بهانه ای برای تخریب اصولگرایان منتقد دولت از جمله قالیباف است در خبر کذب به نقل از رادیو اسرائیل آورده اند: "به دلیل مشکلات طرح سهمیه بندی بنزین و خودداری ماشین های جمع آوری زباله که منجر به رها شدن زباله ها در خیابان های پایتخت جمهوری اسلامی شده است، مسوولین شهرداری، اخیرا زباله ها را با گرداندن قاطر و الاغ (!) در خیابانهای تهران، جمع آوری می کنند."
نوشته شده توسط : علی
هاله اسفندیاری، که پس از رهایی از زندان اوین به آمریکا بازگشته است در یک کنفرانس خبری در واشنگتن گفت در زندان مورد بد رفتاری جسمی یا روحی قرار نگرفته، اگرچه زندان در هر حال تجربه خوشایندی نیست.
به گزارش بی بی سی، هاله اسفندیاری که مدیر بخش خاورمیانه مرکز پژوهشی وودرو ویلسون در واشنگتن است، پس از حدود 4 ماه بازداشت در زندان اوین به اتهام "اقدام علیه امنیت ملی" با وثیقه سیصد میلیون تومانی از زندان آزاد شد .
او که اتهام " تلاش برای براندازی" حکومت ایران را رد کرده در گفتگو با خبرنگاران گفت هنوز هم معتقد است دولت ها باید با یکدیگر گفتگو کنند.
هاله اسفندیاری تاکید کرد که در مدت بازداشت و بازجویی هیچگاه با او درباره محاکمه و یا وجود یک پرونده قضایی علیه اش صحبت نشده بنابراین امیدوار است این ماجرا فیصله یافته باشد.
اسفندیاری که در این کنفرانس خبری ازتمام افرادی که خواستار آزادی او از زندان شده بودند، از جمله زنان عراقی که با ارسال نامه ای خواهان آزادی اش شده بودند و به ویژه از شیرین عبادی-فعال حقوق بشر-که حاضر شده بود وکالتش را برعهده بگیرد، تشکر کرد.
هاله اسفندیاری گفت در چهارچوب محدودیت های زندان، مسوولان امکاناتی برایش فراهم کردند که زندگی را برای او تحمل پذیر کرد.
اسفندیاری همچنین تاکید کرد محل حبس او در زندان اوین یک سلول انفرادی کوچک و تاریک نبوده بلکه به گفته وی اتاق نورگیر نسبتا بزرگی بوده که در آن، در فاصله بازجویی ها برنامه مرتب ورزش، مطالعه و نگارش کتابی در ذهنش را پی می گرفته است.
او گفت بازجویانش از وی سوالات زیادی در زمینه فعالیت های مرکز تحیقیقاتی وودرو ویلسون، بخش خاورمیانه و پروژه ایران آن کردند و او تلاش کرده به آنها بفهماند هیچ کدام از فعالیت های این موسسه مخفی نیست.
نوشته شده توسط : علی
در حالی که پرواز تهران- کاراکاس از سوی یک شرکت ایرانی انجام می شود یک مقام ارشد هواپیمایی کشوری با هواپیمایی لوفت هانزا به کاراکاس رفت.
به نوشته مردم سالاری، یک منبع آگاه با اعلام این مطلب گفت: در حال حاضر پروازهای داخلی و خارجی شرکت های ایرانی با تاخیرهای عدیده ای انجام می شود وقتی پرواز تاخیر دارد برخی مسافرین به علت این که ممکن است تاخیر به علت نقص فنی باشد سوار هواپیما نمی شوند و اگر هم پرواز کنند در تمام طول مسیر نگران هستند.
وی افزود: در این شرایط رییس سازمان هواپیمایی برای پرواز به کاراکاس از خط لوفت هانزا استفاه کرده در حالی که این پرواز توسط شرکت های داخلی انجام می شود. این فرد ادامه داد: چرا فقط مردم باید تاخیرها را تجربه کنند و مسوولین خود را به رغم ادعاهای زیادی که می کنند از مردم جدا کرده اند؟ وی همچنین به سایر مشکلات پروازها اشاره و تاکید کرد: مشکل هواپیماها به تاخیر محدود نمی شود بلکه کار نکردن ایرکاندیشن های هواپیماها مشکل دیگری است که در دماهای بالا برای مسافرین واقعا عذاب آور است.
این فرد در پایان به نکته مهمی اشاره کرد و گفت: از مدتی پیش صندوق های مخصوص انتقادات و پیشنهادات که قبلا در کنار صندلی مسافرین بود برداشته شده و به این ترتیب حق انتقاد نیز از مردم سلب شده است.
نوشته شده توسط : علی
برای تکمیل فاز یک فرودگاه امام حدود 350 میلیارد تومان درخواست شده بود که 80 میلیارد آن برای امسال تامین شده است.
غلامحسین باقریان ـ مدیرکل فرودگاه بینالمللی امام خمینی ـ در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با این اعتبار میتوان حدود یک چهارم تاسیسات باقی مانده از فاز یک را احداث کرد.
به گفته وی، حدود 35 درصد پروازهای خارجی به فرودگاه امام منتقل شده و 19 شرکت هواپیمایی به 24 مقصد خارجی پرواز دارند.
باقریان خاطرنشان کرد: در حال مذاکره با شرکتهای هواپیمایی هستیم تا تمام پروازهای خارجی به این فرودگاه منتقل شود.
وی گفت: سالانه حدود یک میلیون و 800 هزار نفر در فروگاه امام جابهجا میشوند که جهت تسهیل تردد مسافران، طبق مصوبه هیات دولت تا این فرودگاه خط مترو احداث میشود.
نوشته شده توسط : علی
رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران علت تاخیر روسها را در راه اندازی نیروگاه بوشهر صرفا فنی و مالی و غیر سیاسی خواند و گفت علیرغم آنکه ایران تعهدی نسبت به مشکل روسها در این زمینه ندارد اما آماده است برای تکمیل پروژه آنان را پشتیبانی مالی کند.
مهندس رضا آقازاده که در حاشیه مراسم کارگاه آموزشی ژنراتور مولیبدن 99 و تکنسیوم 99m و ید 131 در جمع خبرنگاران در خصوص مسائل بین ایران و روسیه درباره نیروگاه بوشهر اظهار داشت: در حال حاضر حدود 95 درصد نیروگاه بوشهر تکمیل شده است.
وی با اشاره به مشکلات پیمانکار روسی برای تحویل نهایی این پروژه افزود: پیمانکار روسی مدعی است با توجه به طولانی شدن این پروژه ضرر کرده و امکان ادامه کار در قالب قرارداد برایش مقدور نیست.
آقازاده با تاکید بر اینکه مسائل کنونی بین ایران و روسیه درباره نیروگاه بوشهر مسائل فنی است ادامه داد: مسائل ما سیاسی نبوده و صرفا مسائلی فنی است اما خود روس ها نیز اذعان دارند که به لحاظ قرارداد، ایران هیچ تعهدی نسبت به آنها ندارد ولی ما گفته ایم که برای تکمیل این پروژه از لحاظ مالی آنان را پشتیبانی خواهیم کرد.
رئیس سازمان انرژی اتمی خاطر نشان کرد: در حال حاضر برای حل مسائل کمیته مشترکی تشکیل شده و در حال مذاکره است که پس از انجام این مذاکرات گزارشی از آخرین وضعیت این پروژه و جزئیات آن مشخص خواهد شد.
وی با اشاره به وعده ولادمیر پوتین در دیدار با دکتر احمدی نژاد در خصوص عزم مسکو برای تکمیل نیروگاه اتمی بوشهر خاطر نشان کرد: اعلام زمان نهایی تکمیل این نیروگاه به پایان مذاکرات کمیته مشترک و مشخص شدن نتایج آن بستگی دارد.
آقازاده همچنین در خصوص مذاکرات ایران با آژانس انرژی اتمی که اخیرا به تدوین مدالیته حل ابهامات آژانس درباره برخی فعالیت های کشورمان منجر شده گفت: 3 سال گذشته غربی ها این توقع را داشتند که موضوعات باقیمانده بین ایران و آژانس در مدت زمانی مشخص حل و فصل گردد.
رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به روند مذاکرات هسته ای دکتر لاریجانی با خاویر سولانا که نهایتا به مذاکرات فنی ایران و آژانس منجر شد ادامه داد: در آخرین مذاکرات در خصوص تدوین برنامه کاری توافق شد که خوشبختانه این برنامه کمتر از دو ماه محقق شد.
وی همچنین افزود: در چارچوب همکاری های فنی با آژانس ما حتی زودتر از برنامه زمانبندی یکی از موضوعات مهم مد نظر آژانس یعنی بحث پلوتونیوم را حل و فصل کرده و به نتیجه رساندیم.
آقازاده افزود: طی هفته آتی مذاکرات ما با آژانس درباره مسائل مختلف مورد نظر دو طرف از جمله نحوه نظارت آژانس بر تاسیسات نطنز، بحث آلودگی ها و ماشین های p1 و p2 در دستور کار خواهد بود.
رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: فکر می کنم اگر واقعا غربی ها در مواضع گذشته خود صادق باشند باید از مذاکرات ایران و آژانس حمایت کنند تا بتوانیم به دور از جنجال های سیاسی ضمن ادامه این گفتگو ها به نتایج مشخص دست یابیم.
نوشته شده توسط : علی
پس از همکاری های هسته ای میان هند و آمریکا و تلاش دهلی نو برای پایان دادن به تحریم های گروه تامین کنندگان سوخت هسته ای ( NSG ) علیه خود، اکنون خبر می رسد که هند به طور مخفیانه درصدد ساخت زیردریایی هسته ای برآمده است.
به گزارش روزنامه گاردین، با آنکه هند برنامه خود برای ساخت سلاح های هسته ای از جمله زیردریایی هسته ای را به مدت 30 سال مخفی نگه داشته بود، اما یکی از دانشمندان هسته ای این کشور این خبر را تایید کرده که پروژه در دست اقدام در تاسیسات هسته ای "کالپاکام" در نزدیکی "چنای" مربوط به ساخت یک راکتور هسته ای با سوخت اورانیوم غنی شده است که از آن برای ساخت اولین زیردریایی هسته ای هند استفاده خواهد شد.
این دانشمند هسته ای که در یک جلسه سخنرانی درباره همکاری هسته ای واشنگتن و دهلی نو، در بمبئی سخن می گفت، در ادامه افزود : پس از چند سال سکوت، مخفی ترین برنامه نظامی کشور که نام ATV ( وسیله ای مجهز به فناوری پیشرفته ) را بر آن گذشته اند و مربوط به ساخت زیردریایی هسته ای است، در مراحل پایانی خود قرار دارد و سال آینده میلادی اولین زیر دریایی هسته ای هند به آب انداخته می شود.
به گفته این مقام هندی، این زیردریایی در سال 2009 وارد نیروی دریایی هند می شود.
این کارشناس هسته ای همچنین اعلام کرد : دانشمندان و تکنسین های هندی قادر به ساخت راکتورهای آب سبک هستند و در حال حاضر ما مشغول تولید این راکتورها در کالپاکام در جنوب هند هستیم تا از آنها در ساخت زیردریای هسته ای استفاده کنیم ؛ راکتورهای آب سبک که معمولا برای تولید بخار آب برای حرکت توربین ها و تولید انرژی در این توربین ها استفاده می شود از لحاظ ایمنی در سطح بالایی بوده و در نتیجه استفاده از آنها در زیردریایی ها اقدام مناسبی است.
نوشته شده توسط : علی
90 نفر از نمایندگان پارلمان افغانستان در کنکور شرکت کردند.
روزنامه افغانستان چاپ کابل نوشت: کنکور دوره شبانه با شرکت 6 هزار و 712 نفر در کابل برگزار شد.
اعظم دادفر وزیر تحصیلات عالی افغانستان در حاشیه بازید از حوزه کنکور گفت: امتحان کنکور شبانه امسال با شرکت 6 هزار و 712 نفر برگزار شد که از این تعداد 6هزار و 75 نفر را مرد تشکیل میدهند که هزار و811 نفر آنها کارمندان دولت هستند که به دلایل خاص نتوانسته اند ادامه تحصیل بدهند.
وزیر تحصیلات عالی افغانستان با اشاره به اینکه " از این میزان شرکت کننده فقط 750 نفر جذب دانشگاه کابل می شوند " دلیل اصلی کم بودن این میزان را نبود امکانات و کمبود استاد و صنوف درسی دانست.
وی افزود: دانشگاه کابل با داشتن 70 سال سابقه کاری توانسته است تا این افراد را جذب نماید و این افراد می توانند در دانشکده های ادبیات، ژورنالیزم، اقتصاد، هنر، حقوق، علوم اجتماعی، زمین شناسی و تعلیم و تربیت درس بخوانند.
نوشته شده توسط : علی