: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
فرد خیری سه هزار مترمربع زمین برای ساخت کلانتری در خاش اهدا کرد.
رییس شورای اسلامی خاش روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا ارزش زمین اهدایی را ۱۵۰میلیون ریال ذکر کرد.
"ایوب کرد" بیان کرد: ایجاد امنیت پایدار در این شهرستان از خواستههای مهم مردم است و تاکنون در این زمینه همکاری خوبی نیز با نیروهای امنیتی و انتظامی داشتهاند.
وی اظهار داشت: جلب مشارکتهای مردمی برای اجرای طرحهای عمرانی، خدماتی فرهنگی، آموزشی و امنیتی از اولویتهای توسعهای شورای شهر خاش است.
کرد ادامه داد: با توجه به نیاز منطقه برای ایجاد و راهاندازی کلانتری مردم این شهر با اهدا زمین در تامین امنیت همکاری و مشارکت دارند.
وی گفت: زمین اهدایی این فرد خیر در اختیار فرماندهی انتظامی خاش قرار گرفت.
رییس شورای اسلامی خاش تاکید کرد: این شورا همواره با برنامهریزیهای مناسب و جذب و افزایش مشارکتهای مردمی در صدد یاری رساندن به مسوولان برای توسعه و عمران خاش است.
نوشته شده توسط : علی
«اکبر هاشمی رفسنجانی» رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام روز یکشنبه طی سخنانی در همایش «بازسازی عراق» جزئیاتی را از نامه نگاری خود به صدام را بیان داشت.
هاشمی با انتقاد از سیاست عراق بعد از جنگ تحمیلی، گفت: متأسفانه عراق به سمت توسعه نرفت و صدام به جای اینکه این سیاست را انتخاب کند به خاطر مشکلش با کردها از یک طرف و شیعیان از طرف دیگر و نیز مردم مؤمن اهل سنت سیاست فرافکنی را ادامه داد و این بار به کویت حمله کرد و به ماجراجویی دیگری پرداخت.
وی نامه صدام در جریان مکاتبات دو طرف با خود را مورد اشاره قرار داد و گفت: اواخر جنگ بین من و صدام نامهای رد و بدل شد و صدام در نامهای نوشت که ما با شما 800 کیلومتر مرز مشترک آبی داریم؛ هرچه فکر کردم این مرز کجاست نفهمیدم، به ذهنم رسید که او مدعی مالکیت سواحل جنوب است، یعنی از کویت تا امارات.وی ادامه داد: در جواب نامه نوشتم که این مرز آبی را مشخص کنید، اما به سفری که به کویت رفتم امیر کویت گفت که آن سوال شما بسیاری از مسائل را روشن کرد. صدام به این سوال جواب نداد، اما ما خودمان آن را پیدا کردیم.هاشمی رفسنجانی با طرح این موضوع حرکت بعدی صدام را ضدامنیتی عنوان کرد و گفت: معلوم بود که کشورهایی که برای خودشان منافع امنیتی تعریف کردهاند حضور صدام را تحمل نمیکنند و نتیجه آن لشگرکشیها و تحریمهای اعمالشده بود.وی عراق بعد از جنگ را نیازمند یک دوره آرامش دانست تا از این طریق بازسازی کند، اما صدام نه تنها بازسازی نکرد بلکه بیشتر هم تخریب شد و نهایتا منجر به اشغال عراق شد و مصیبت چند برابر گشت.
نوشته شده توسط : علی
* "رومانو پرودی" نخست وزیر ایتالیا از شمار ۵۰هزار تنی بود که روز گذشته در تشییع جنازه "لوچانو پاواروتی" خواننده اپرای ایتالیا شرکت داشت این خواننده ساعت پنج بامداد پنجشنبه گذشته پس از بیش از یک سال ابتلا به سرطان پانکراس درگذشت.
* جسد این خواننده را ۱۴نفر حمل میکردند و به هنگام حمل تابوت وی بلندگوهایی که در محل کارگذاشته بودند یکی از آوازهای تک نفره وی به نام آریا را پخش میکردند و مردم نیز با همراهی تابوت را بدرقه میکردند.
مراسم این تشییع جنازه علاوه بر نمایش برروی دو صفحه بزرگ در میدان مقابل کلیسای برگزارکننده مراسم از طریق اینترنت و تلویزیون برای مردم ایتالیا پخش شد.
* پیش از آنکه تابوت پاواروتی در قبرستانی نزدیک ویلای وی در شهر مودنا به خاک سپرده شود بیش از ۱۰۰هزار نفر در طی دو روز به جسد او ادای احترام کردند.
* علاوه بر نخست وزیر ایتالیا، "کوفی عنان" دبیرکل سابق سازمان ملل و "فرانکو زفیرللی" کارگردان سینمای ایتالیا و تعداد دیگر از بازیگران سینما و دنیای هنر در این مراسم حضور داشتند.
* تعداد ۱۰فروند هواپیمای نیروی هوایی ایتالیا به هنگام خروج تابوت پاواروتی از کلیسا عملیات آکروباتیک انجام دادند. پرواز نمایشی این هواپیماها برای مراسمی این چنینی کم سابقه بود. با پرواز این هواپیماها که با دود مخصوص پرچم ایتالیا را در آسمان ترسیم کردند، این تشییع جنازه به صورت یک تشییع جنازه رسمی درآمد. یکی از فرماندهان تیم پرواز گفت که این عملیات مخصوص تشیع جنازههای رسمی است.
* پاپ بندیکت شانزدهم نیز طی پیامی مراتب همدردی خود رابا بازماندگان "پاواروتی" اعلام کرد.
نوشته شده توسط : علی
مشاور مطبوعاتی رییسجمهور گفت: ضریب تحمل، مدارا و بردباری دولت نهم واقعا بینظیر است و این مطلب را تنها ما نمیگوییم بلکه خود اصلاحطلبان نیز به آن معترفند.
علیاکبر جوانفکر در گفتوگو با ایسنا افزود: همین که انتقادات از طریق رسانهها و سایتها مطرح میشود، نشانگر وجود آزادیست و دولت نهم با تحمل و بردباری بینظیری، فضای سیاسی کشور را به نحو مطلوبی مدیریت میکند تا منتقدان بتوانند به انتقادات خود ادامه دهند و حتی ما به بسیاری از آنها پاسخ ندادهایم.
وی در جریان سفر سه روزه خبرنگاران برای بازدید از پروژههای مصوب سفر ریاستجمهوری در استان زنجان "حجم مطالب تضعیفکننده و تخریبی علیه دولت خدمتگزار را بیسابقه" خواند و افزود: رسانههای وابسته به برخی احزاب و جریانهای سیاسی طالب قدرت در تلاش هستند تا از طرف مردم تصمیم بگیرند و منویات خود را به نام مردم تمام کنند. برخی از آنها به صورتی بیپروا بر تلاش خود در جهت ساقط کردن دولت و بر سر قدرت نشاندن همفکران خویش، تاکید کردهاند و رفتار آنها نیز آشکارا حاکی از تلاش برای کتمان حقایق و فریب افکار عمومی است.
وی در این زمینه به سفرهای استانی خبرنگاران رسانههای ارتباط جمعی اشاره کرد و گفت: مطبوعات مخالف دولت نشان دادهاند که برای رسیدن به اهداف خود، از کتمان حقایق هیچ ابایی ندارند و خودداری آنها از انعکاس اخبار و گزارشهای مربوط به پیشرفت مصوبات سفرهای استانی رییسجمهور نیز مصداق روشنی از همین تلاش است.
جوانفکر با اشاره به توقیف دو روزنامه "شرق" و "هممیهن" در ماههای اخیر، مرتبط کردن این موضوع به دولت را حاکی از عداوت دانست و گفت: هیات نظارت بر مطبوعات متولی این امور است و از طرف دولت تنها یک نماینده در این هیات حضور دارد و حتی نماینده مطبوعات نیز در آن عضویت دارد، بنابراین مرتبط کردن تعطیلی یکی دو روزنامه خاطی از طرف هیات نظارت هیچ ارتباطی با دولت ندارد.
مشاور مطبوعاتی رییسجمهور ادامه داد: تحریف سخنان رییسجمهور و نسبتهای ناروا و دروغ به دولت و رییسجمهور را تحمل نخواهیم کرد. رییسجمهور امانت مردم است و هیچ رسانهای حق ندارد سخنان او را تحریف و وارونه سازد. جایگاه ریاست جمهوری متعلق به مردم و جزو حقوق آنان است و ما موظف به دفاع از حق مردم هستیم.
وی در پاسخ به این سووال که چرا برخی سایتهای منتسب به جریان اصولگرا و دولت به توهین و تخریب چهرههای با سابقه نظام میپردازند، گفت: بنده صحت و درستی سوال شما را تایید نمیکنم. نسبت دادن سایتهای مستقل به دولت، نسبتی نارواست و دستگاههای مسوول با هرکس که از قانون تخطی کند، برخورد یکسان دارند.
جوانفکر در پاسخ به این مطلب که همسر یکی از وزرای مرتبط با دستگاههای قضایی همچنان به تهمتزنی و تخریب شخصیت بزرگان نظام ادامه میدهد، در حالی که دولت هیچ واکنشی در این رابطه از خود نشان نداده است، تصریح کرد: تخریب و توهین به دیگران بر خلاف آموزهها و باورهای دینی ماست. کسی که در موضع حق ایستاده است، نیازمند تخریب دیگران نیست، اما این را هم در نظر داشته باشید که برخی افراد با توسل به هوچیگری و هیاهو درتلاش هستند تا از وارد شدن منتقدین به حوزه فعالیت صاحب منصبان دیروز کشور جلوگیری کنند. پستها و مسوولیتها و مصادر امور جزو حقوق مردم است و نقد مسوولان امروز و دیروز کشور یک نیاز قطعی برای حرکت رو به جلو محسوب میشود.
مشاور مطبوعاتی رییسجمهور با تاکید بر نقد وضعیت حال و گذشته، گفت: هم گذشته و هم حال باید درست نقد شود تا سره از ناسره و نقاط ضعف از نقاط قوت متمایز گردد زیرا اولا از تحریف تاریخ جلوگیری میشود و در ثانی از این طریق میتوان، چشمانداز آینده کشور را به صورت مطلوب ترسیم کرد.
نوشته شده توسط : علی
آیتالله هادی مروی، معاوناول سابق قوه قضاییه و مشاور رییس قوه قضاییه صبح روز یکشنبه در اثر عارضهی سکتهی مغزی در مشهد مقدس به دیار باقی شتافت.
آیتالله مروی که برای زیارت بارگاه حضرت امام رضا(ع) در مشهد مقدس به سر میبرد، در اثر عارضه سکته مغزی به کما رفت و پس از دو روز بیهوشی، ساعت 5 صبح امروز درگذشت.
وی هم اکنون رییس دادگاه انتظامی قضات بود و از سالها پیش خطیب و سخنرانی مشهور به شمار میرفت.
نوشته شده توسط : علی
دبیرکل حزب اعتماد ملی نسبت به اظهارات اخیر رئیسجمهور درباره احزاب شدیدا انتقاد کرد.
حجتالاسلام والمسلمین مهدی کروبی طی سخنانی در مراسم پنجمین گردهمایی استانی این حزب تاکید کرد: باید کاری کنیم که حزب همه جا وجود داشته باشد و در مقابل حرکتهای غیرقانونی بایستد.
وی ادامه داد: میگویند در ماه رمضان یک آقای متدینی در خوزستان نیمههای شب بین خواب و بیداری، امام زمان (عج) را دیده و ایشان به این فرد گفتهاند من برای فلانی دعا میکنم تا در انتخابات پیروز شود، تو هم برای او دعا کن، و این در حالیست که آن فرد مطرح کرده من تا الان اسم فلانی را نشنیده بودم. معلوم است کسی که امام زمان(عج) اسمش را به مردم یاد میدهد و یک فرد مادرمرده حتی اسم او را هم نمیداند، احتیاج به حزب ندارد.
رئیس سابق مجلس شورای اسلامی خطاب به کسانی که دیدگاه مثبتی نسبت به احزاب ندارند، خاطرنشان کرد: شما به حزب احتیاج ندارید؛ اما ما چه کنیم که به تفکر امامی معتقد هستیم که فرموده است « میزان رأی مردم است»؛ لذا ما به حزب نیاز داریم و معتقدیم در نظامی که رهبر آن در وهله اول حزب را پذیرفته و در قانون اساسی آن تحزب مورد تاکید قرار گرفته است، باید به این فرهنگ دامن زد.
کروبی همچنین خطاب به رئیسجمهور گفت: شما مسئول اجرایی یک دولت هستید. اگر حزبی سوءاستفادهگر است بگویید. اما اینکه به جان احزاب بیفتیم، این کار قطعا موجب میشود نیروها زده شده و فعال برخورد نکنند و حوادث تلخی برای کشور پیش بیاید؛ البته ملت ایران را که من میشناسم، قطعا با این حرفها تحریک میشوند و برای حضور در صحنه مصممتر خواهند شد و این پیشبینی من از آینده است.
دبیرکل حزب اعتماد ملی بار دیگر خطاب به مخالفان احزاب گفت: تو برادر! سال 88 حتما به میدان بیا تا آنجا ببینی چهطور مردم به تو جواب میدهند که حزب میخواهند یا نمیخواهند؟ حتما هم بیا تا جوابت را بگیری!
کروبی تاکید کرد: ما در چارچوب قانون اساسی و با عنایت به آرمانهای امام(ره) و حمایت از مقام معظم رهبری به صحنه آمدهایم و حامی ولایت فقیه و نظام هستیم و چشم هم به بیرون نداریم و با اراده و عزم خود تا آنجا که جان داریم تلاش میکنیم.
وی با اظهار تاسف افزود: جامعه ما حزبستیز است و ما در چنین شرایطی کار حزبی خود را ادامه میدهیم.
دبیرکل حزب اعتماد ملی با یادآوری سوگند رئیسجمهور در مجلس با حضور شخصیتهایی از جمله رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه نسبت به پایبند به قانون اساسی و اجرای آن، و اشاره به اینکه «در قانون اساسی، صریح و روشن احزاب و انجمنها مورد تاکید قرار گرفتهاند» به بندهایی از اصول قانون اساسی که در آن از آزادی و حرمت اشخاص و حقوق ملت حمایت شده اشاره کرد و گفت: ما در کشوری فعالیت حزبی خود را شروع کردهایم که بزرگان آن با تایید امام (ره) در ابتدای انقلاب حزب تشکیل دادند اما امروز برخی هر روز علیه احزاب حرف میزنند.
دبیر کل حزب اعتماد ملی ادامه داد: اگر حزبی باج و رانت بخواهد و قصد سوءاستفاده داشته باشد، کاملا بجاست که دولت با آن برخورد کند؛ اما یک فعالیت حزبی سالم حق مردم است.
کروبی افزود: ما ایستادهایم و فعالیتهای حزبی خود را با جدیت پیگیری میکنیم و حزبمان هم رانتخوار و سوءاستفادهکن نیست. ما نه از کسی باج میخواهیم و نه به کسی باج میدهیم. ما یک حزب مستقل هستیم.
به گزارش ایسنا کروبی در ادامه گفت: پرچمدار وحدت و پرچمدار اصلاحات من هستم.
دبیرکل حزب اعتماد ملی خطاب به دستاندرکاران این حزب خاطرنشان کرد: شما عزیزان بپذیرید و فراموش نکنید که در قالب حزب کار میکنید و این حزب چارچوب و ضوابط دارد و البته محدودیت، امتیازات، هزینه و خسارات زیادی هم دارد. شما باید حزب و کار تشکیلاتی را بپذیرید.
وی با اشاره به اینکه «در گذشته به دلیل آنکه حزب و کار تشکیلاتی نداشتیم، مهمترین کارهایی که مقدور بود، انجام دهیم و آنچه را که داشتیم به بدترین وضع از دست دادیم» افزود: این از دست دادنها به وسیله یک جمع قلیل صورت گرفت؛ اما همانها امروز از ائتلاف و الفت دم میزنند.
رئیس دوره ششم مجلس شورای اسلامی گفت: من امروز هنوز هم حریمها را خیلی حفظ میکنم و چیزی نمیگویم اما اگر بخواهم حرفهایی که تبعات دارد بزنم، قطعا مردم آن زمان است که متوجه میشوند ما چگونه بیجهت هرچه داشتیم از دست دادیم.
کروبی با تاکید بر اینکه «اگر تشکیلات وجود داشته باشد کارها حساب و کتاب دارد، اما اگر نباشد هرکس یک آوازی میخواند» افزود: به خدا کار با سهلانگاری درست نمیشود. من امروز همه وقتم را با جدیت برای کار حزبی گذاشتهام و هرچهقدر توان داشته باشم آن را در این راه صرف میکنم. با دو سخنرانی و دو جلسه و یک چای خوردن و خندیدن کار درست نمیشود. باید با پشتکار و جدیت، کارها را پیگیری کرد.
دبیرکل حزب اعتماد ملی افزود: اگر در این مدت در یک محیط معمولی فعالیت میکردیم و اوضاع عادی بود، من امروز میگفتم که این مدت خیلی کار کردیم و خیلی قدمهای مهم برداشتیم؛ اما چون شرایط خاص بود و محدودیتهای فراوانی داشتیم و البته امکاناتمان کم بود، امروز میگویم تا به این مرحله رسیدهایم؛ اما این نقطه یک نقطه مطلوب و ایدهآل نیست. تا نقطهای که بگوییم وضع ما خیلی خوب است، هنوز فاصله زیادی داریم و موانع بسیار است؛ حتی تا رسیدن به یک وضعیت معمولی خیلی راه مانده است؛ لذا اگر جدی نگیریم به جایی نمیرسیم.
کروبی به دوستان حزبی خود تاکید کرد: کار حزبی را جدی بگیرید و اول هم سرتان در لاک حزبی خود باشد و من هم با همه سابقهای که داشتم همین کار را کردم.
وی با تاکید بر اینکه «همه چیز نظام جمهوری اسلامی متکی به رأی مردم است» افزود: تا رایها تشکیلاتی نباشد، آن نتیجهای که باید به دست نمیآید. تا حزبی نشویم نمیتوانیم مجلس و دولت خوبی داشته باشیم.
کروبی در ادامه سخنانش با طرح این سؤال که «نمیدانم چرا اینقدر گروههای سیاسی ما ضدحزب، حزبگریز و حزبستیر هستند» گفت: خودمان یک کار میکنیم که حزب جا نیفتد، بعد میگوییم حزب جا نمیافتد. در کشوری که 100 سال پیش مشروطه شده و همه علما و فقها بر این مساله تاکید دارند و به مجرد پیروزی انقلاب، عالیترین چهره ما بعد از امام که آیتالله بهشتی بود سردمدار یک حزب شد و حتی مطرح کرد که حزب معبد من است، حالا چرا باید حزب جا نیفتد؟ چهطور است که آنطور حزب در آن زمان جا افتاد و بعد اینطور افول کرد.
دبیرکل حزب اعتماد ملی افزود: گروههای سیاسی نوعا و بخش مهمی از آنها حزب نمیخواهند؛ چراکه حزب را دردسر و زحمت میدانند و میدانند که حزب دوندگی و فحش دارد. برخی میخواهند در دریا بروند اما خیس نشوند و دیگران زحمت بکشند و آنها تنها بهرهمند شوند.
وی افزود: امروز که هنوز حزب خطری نشده و در همین حد است، برخی جراید باخود و بیخود چیزی مینویسند که همه چیز را به بحث دبیرکلی بنده مربوط میکنند؛ مثلا یکی از خوانندگان لسآنجلسی فوت میکند و به اشتباه این خبر در روزنامه ما چاپ میشود؛ اما برخی به عمد نام آن خواننده را مینویسند و پشتبند آن میگویند حزب آقای کروبی.
وی با تاکید بر اینکه «باید در راستای تحزب کار کنیم» افزود: اگر چنین نشود همه زحمات قبلی نیز هدر میرود.
کروبی با تاکید بر اینکه «من پرچمدار وحدت و اصلاحات هستم» افزود: من حاضرم از رحلت امام خمینی در سال 68 بنشینیم و بررسی کنیم تا معلوم شود اصلاحاتی کیست. امروز هم کسی که بیشتر از همه به دنبال وحدت میرود من هستم. کسی که باید در روزنامهاش بنویسند، مصاحبه کند، نامه بنویسد، با مراجع و افراد مختلف از چپ و راست رایزنی و صحبت کند، من هستم.
وی در بخش دیگری سخنانش با تاکید بر اینکه «قانون باید در تعیین صلاحیتها به دقت اعمال شود» افزود: به خدا ما درون جبهه اصلاحات با هیچکس هیچ اختلافی نداریم. دلیلش هم آن است که همه میدانند اختلاف بر سر سفرهای است که در آن گوشت و مرغ و ماهی باشد. سر سفره خالی که کسی با کسی دعوا نمیکند. امروز هم ما چیزی نداریم که بخواهیم بر سر آن دعوا کنیم.
کروبی با بیان اینکه «در دوران اصلاحات هم زمانی اختلاف به وجود آمد که پیروز شدیم» گفت: زمانی که قدرت وجود داشته باشد اختلافات به وجود میآید. امروز هم هیچ اختلافی نیست و همه در کنار هم هستیم. تنها عده قلیلی که سرنوشت اصلاحات را به اینجا کشیدهاند، با یک رنگ دیگر امروز به میدان آمده و میخواهند کلاه جدیدی بر سر ما بگذارند.
دبیرکل حزب اعتماد ملی افزود: یقین دارم کسانی که امروز از الفت و ائتلاف دم میزنند، به مجرد این که ما در انتخابات پیروز شویم دوباره کارهای گذشته خود را شروع میکنند و هیچ عقلی هم نمیگوید این مسیر را دوباره طی کنیم.
وی افزود: ما هیچ اختلافی نداریم. تنها به دلیل اختلاف سلیقهای که داریم، یک مرزبندی با برخی گروهها داریم. هرچند که اکثریت لیستهای انتخاباتیمان هم یکی خواهد بود. شما مگر ائتلاف نمیخواهید؟ من قول میدهم که 80 درصد از فهرست انتخاباتیمان یکی باشد.
کروبی گفت: من با اصلاحاتیها هیچ مشکلی ندارم و مشکل من تنها با همان عده قلیلی است که آن بلاها را بر سرمان آوردند. برای صلاحیتها هم هر کاری از دستم برآید از خواهش و تمنا و رایزنی خواهم کرد. ما هیچکس را تخریب نمیکنیم؛ اما بدانید اگر مرزبندی نکنیم و حزبی برخورد نکنیم به جایی نمیرسیم.
وی گفت: برخی به دنبال این هستند که عدهای بدوند و استفادههایش را آنها ببرند. من دیگر برای دیگران حمالی نمیکنم. اگر بالای دار هم بروم دیگر برای چیزی کار نمیکنم که به آن اعتقاد ندارم.
در جمع خبرنگاران
دبیر کل حزب اعتماد ملی گفت: با هیچ گروهی ادغام نمیشویم که اگر خواستیم روزی جدا شویم دچار مشکل شویم و با هیچ کس هم خصومت نداریم.
مهدی کروبی که در حاشیه پنجمین گردهمایی استانی حزب متبوعش در جمع خبرنگاران سخن میگفت، با بیان این که ما در فعالیت حزبی کار خودمان را انجام میدهیم، افزود: عدهای با سلیقه ما همسو هستند و عدهای نیز ساختارشکنی میکنند و به سلیقه ما نمیخورند؛ بنابراین ما با این عده همکاری نمیکنیم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا افراطیونی که به گفته وی در جبهه اصلاحات حضور داشتند، اکنون هم هستند گفت: من اطلاعی ندارم؛ زیرا در جبهه اصلاحات نیستم که خبر داشته باشم. از ما درباره اعتماد ملی سؤال کنید.
کروبی افزود: اعتماد ملی یک مجموعه با نیروهای متخصص، خوب و باسابقه و اکثرا از یاران امام رحمتالله است که ما با آنها کار میکنیم و حریم همه را هم نگه میداریم.
وی در عین حال اظهار داشت: از این که افراطیون فعالیتی دارند، خبر ندارم؛ اما در پشت پرده کارهایی را انجام میدهند که نمیتوانیم بگوییم که این کارها را بکنند یا نکنند.
دبیر کل حزب اعتماد ملی توضیح داد: البته ممکن است یک نفر را بنده افراطی بدانم و فردی دیگری او را افراطی نداند، اما من به سلیقه خودم عمل میکنم و هر کاری که انجام میدهم شفاف و روشن است.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا حزب اعتماد ملی در ائتلاف اصلاحطلبان شرکت میکند یا خیر نیز گفت: ما میگوییم ائتلافی وجود ندارد؛ اما گروههایی که ستاد تشکیل دادهاند و دور هم جمع شدهاند، حقشان است که این کار را انجام دهند؛ به همین دلیل هم یکسری از گروههای اصلاحطلب دور هم جمع شده و ستاد تشکیل دادهاند.
کروبی همچنین در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که این « صحبت شما به معنای آن است که اصلاحطلبان به ائتلاف نمیرسند» اظهار داشت: وقتی ائتلافها را بررسی میکنیم میبینیم همیشه در آنها اختلاف بوده است و ما فقط یک مورد ائتلاف داشتیم، آن هم انتخابات ریاستجمهوری آقای خاتمی بود که آن هم با هزار تلاش به انجام رسید.
وی در ادامه در پاسخ به اظهار نظری مبنی بر این که « کسانی که میخواهند در جبهه اصلاحات برای انتخابات مجلس هشتم معرفی شوند در حد کابینه و وزرای آقای خاتمی هستند؟» گفت: من از چنین افرادی استقبال میکنم و اگر وزرا بیایند ما هم آنها را در لیستمان میگذاریم.
کروبی در پاسخ به این سؤال که برخی واژههای سیاسی بیگانه مانند «غضنفر سیاسی، کوتولههای سیاسی و مارادونای سیاسی به میان آمده، نظر شما در این باره چیست» گفت: من معتقدم این کار شیوه بسیار بدی است و در کارهایی که با رقیبان انجام میدهیم باید حرمتها را نگه داریم. نمیدانم چرا جدیدا این حرفها مطرح میشود.
وی توضیح داد: ما روزی تصمیم گرفتیم با جامعه روحانیت همکاری تشکیلاتی نداشته باشیم و آرام و بی سر و صدا جدا شدیم که نه ذرهای آنها چیزی علیه ما گفتند و نه ما علیه آنها، مرزبندی هم بین ما وجود داشت؛ اما اکنون از برکات جامعه مدنی بعد از دوم خرداد مثل این که آن است که حق شهروندی از بین رفته است!
کروبی در پایان گفت: ما در هر جریان و گرایشی که باشیم، هر جمعی که پیروز شود، به نفع همه خواهد بود و ما منافع کشور را مدنظر داریم.
نوشته شده توسط : علی
قریب 6 ماه به برگزاری هشتمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی مانده است و رفته رفته، بحث انتخابات نزد جناح ها و گروه های مختلف سیاسی کشور به موضوعی جدی بدل میشود. انتظار طبیعی و معقول، آن است که جهت گیری های عمومی حاکمیت به گونه ای تنظیم شود تا با فراهم سازی مقدمات برگزاری انتخاباتی آزاد و سالم، آرامش، دلگرمی و شور و نشاط را در فضای سیاسی کشور ایجاد کرده و زمینه ساز شکل گیری مشارکتی وسیع، آگاهانه، پرشور و واقعی باشد. واقعه ای که در صورت تحقق، برطرف کننده بسیاری از نگرانی های دلسوزان نظام، انقلاب، کشور و مردم از بابت تهدیدات کنونی است.
اما با کمال تأسف هر چقدر به موعد انتخابات نزدیک تر می شویم، نشانه ها و پیام های ارسالی به جامعه که از زبان برخی دست اندرکاران امر صادر می شود یا اقدام هایی صورت می گیرد که نگرانی ها را نسبت به وجود اراده ای برای برگزاری انتخاباتی فاقد کمترین مشخصه های انتخابات آزاد و سالم افزایش می دهد.
در این ارتباط، همچنانکه طی سال های اخیر یکی از موانع جدی تحقق انتخابات آزاد در کشور ما، نحوه رسیدگی به صلاحیت داوطلبان انتخاباتی بوده است، مجموعه اظهارنظرهای صورت گرفته اخیر در این خصوص، نشان دهنده آن است که این موضوع در انتخابات آتی نیز یکی از مسائل بحث برانگیز و محل توجه خواهد بود.
پس از آنکه چند ماه قبل، دبیر شورای نگهبان خبر از آن داد که آن شورا در خصوص بررسی صلاحیت داوطلبان نمایندگی دوره هشتم مجلس شورای اسلامی همچون گذشته عمل خواهد کرد، یک ماه پیش، یکی از حقوقدانان شورای نگهبان از کسانی که پیش از این و در انتخابات مختلف ردصلاحیت شده اند درخواست کرد که از گذشته خود توبه کنند، شاید در آینده دیگر ردصلاحیت نشوند. چندی بعد، همین عضو شواری نگهبان، به صراحت از رد صلاحیت داوطلبانی سخن به میان آورد که در ادوار گذشته، رد صلاحیت شده اند. وی همچنین بدون هیچگونه توجیه قانونی، بر استمرار رویه گذشته شورای نگهبان دائر بر احراز صلاحیت داوطلبان در انتخابات آینده مجلس تأکید و اعلام کرد ممکن است داوطلبانی به علت عدم احراز صلاحیت رد شوند، نه احراز عدم صلاحیت.
از سوی دیگر تحرکات اخیر در حوزه های اجرایی مرتبط با برگزاری انتخابات نیز علائم خوشآیندی را ارسال نمی نمایند. درحالیکه همچنان خاطره برگزاری انتخابات پرابهام سومین دوره شوراها که صرف نظر از میزان سلامت آن، مجریان نیز از عهده انجام صحیح مراحل مختلف انتخابات به لحاظ شکلی و اداری عاجز ماندند در اذهان باقی مانده است، اعلام مبهم تعیین سازوکارهایی جدید برای اخذ رأی بر مبنای شماره و کارت ملی به جای شناسنامه و همچنین برگزاری مکانیزه انتخابات در حالی که هیچ توضیح روشنگری در خصوص چگونگی فراهم بودن زیرساخت های فنی و انسانی لازم و همچنین جزئیات امر داده نشده و امکان نظارت و بازبینی مراکز مستقل نسبت به جزئیات نرم افزارها، سخت افزارها و شیوه های مذکور بوجود نیامده است، نسبت به وجود اغراض احتمالی در این زمینه، نگرانی جدی به وجود می آورد. زمانی که به قرینه وقایع چند انتخابات اخیر، به خصوص انتخابات نهمین دوره ریاست جمهوری، دخالت غیرقانونی احزاب پادگانی را می توان یکی از عوامل اصلی مخدوش کننده انتخابات و برهم زننده اطمینان و اعتماد نه تنها عموم مردم، بلکه برخی بزرگان نظام نسبت به برگزاری سالم انتخابات دانست، اکنون در پی انتصاب تعداد فراوانی از نیروهای نظامی و امنیتی در پست های مدیریت سیاسی وزارت کشور، از استاندار گرفته تا فرماندار و مدیران ستادی، که طی دو سال اخیر انجام شده است، انتشار سخنان بی پرده سردار ذوالقدر، قائم مقام وزیر کشور مبنی بر اینکه " از بالاترین تا پایینترین سطوح اداری در وزارت کشور و استانداریها باید از بسیج استفاده شود"، محافل سیاسی کشور را از دخالت سازمان یافته احتمالی نیروهای نظامی در انتخابات نگران می کند. در همین حال خبر انتصاب سردار افشار به عنوان معاون سیاسی وزارت کشور که مسئولیت برگزاری انتخابات را عهده دار است بر نگرانی های پیش گفته می افزاید. این نگرانی ها زمانی افزایش یافت که در روزهای گذشته، اظهارنظرهای آشکار و بی پروایی نیز از ناحیه برخی فرماندهان نیروهای نظامی در زمینه انتخابات انجام گرفت و انتشار یافت. چندی پیش برخی جراید سخنان نماینده ولی فقیه در نیروی مقاومت بسیج را منتشر کردند مبنی بر اینکه " در مقابل ائتلاف حداکثری دوم خردادیها، بسیجیان و حزبالهیها هم باید ائتلاف کرده و همدل باشند". چنین اخباری، عملاً می تواند شایعه امکان دخالت برخی نیروهای نظامی در حمایت از لیست و جناحی خاص را تقویت کند. از سویی دیگر اخیراً رییس ستاد کل نیروهای مسلح نیز به این میدان وارد شده و ضمن متهم نمودن جناحهای سیاسی داخلی که از آنان به عنوان " کارگزاران " انقلاب اسلامی نام برد و همچنین دست اندرکاران برخی وسایل ارتباط جمعی به تشکیل جریان سایه در مقابل دولت و همراهی با دشمن، به آنان شدیداً هشدار داد. حملات بی سابقه ای است که طی ماههای گذشته علیه اصلاح طلبان و نیروهای مستقل سیاسی سازمان دهی شده است این تهاجم تبلیغاتی که با بهره گیری از برخی رسانه های متعلق به عموم جامعه و همچنین رسانه های حامی دولت شکل گرفته است، در هدف گذاری خود، کلیت جریان اصلاحات و اتحاد و همدلی بوجود آمده در آن و به خصوص شخص خاتمی را به عنوان محور جریان مذکور مورد هجوم قرار داده است. دایره شمول این جریان تخریبی به گونه ای وسیع است که تا بلندپایه ترین مسئولان فعلی نظام و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز پیش رفته است. برای تحلیل چرایی وقوع موضع گیری ها و رخدادهایی که به مواردی از آن اشاره شد و همگی طی 3 ماه اخیر و در سال منتهی به برگزاری انتخابات مجلس هشتم رخ داده است، شاید بتوان توجه خود را به این واقعیت معطوف کرد که اکنون دو سال پس از استقرار دولت نهم، این دولت و حامیان سیاسی و نظامی آن، خود را در برآورده ساختن وعده های داده شده به ملت ناتوان ارزیابی می کنند. مهمتر آنکه دورنمای اقبال افکار عمومی را نسبت به خود مثبت ارزیابی نمی کنند. اینک جریان یکهسالار حاکم که با هدایتهای نامرئی فراقانونی ودخالت های حزب پادگانی در جریان انتخابات مجلس هفتم و ریاست جمهوری نهم، عملاً طی دو سال گذشته اختیار همه ارکان حکومت را به طور کامل به دست گرفته است، بدون داشتن دست آورد روشن و ملموسی برای جامعه، در ابعاد گوناگون اقتصادی، فرهنگی و سیاسی داخلی و خارجی، خود را مواجه با قضاوت افکار عمومی می بیند. این جریان، پیشتر و در جریان انتخابات سومین دوره شوراها در پاییز سال گذشته، علی رغم آنکه مجموعه شرایط ، امکان حضور کامل و همه جانبه ای را به اصلاح طلبان نداده بود، طعم تلخ ناکامی در جلب آرای عمومی را چشید و این در حالی بود که آثار سوء اتخاذ برخی سیاست های نادرست، هنوز کاملاً هویدا نشده بود.به نظر می رسد اینک به دنبال بروز غیر قابل اجتناب نتایج سیاست های نادرست اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، بین المللی و سیاسی که علاوه بر به مخاطره انداختن کلیت کشور و نظام، زندگی روزمره مردم را نیز متأثر از خود کرده است، جناح حاکم، رویگردانی افکار عمومی را نسبت به خود، جدی تر و با وضوح بیشتری احساس می کند. این واقعیتی است که نظرسنجی های رسمی انجام شده در ماه های اخیر نیز موید آن است، براین اساس جناح مذکور اطمینان دارد چنانچه انتخاباتی حتی نیمه آزاد و نیمه سالم در کشور انجام شود، این انتخابات محلی برای بروز و اثبات رویگردانی مردم نسبت به برنامه های دو سال اخیر و طراحان ومجریان آن خواهد شد. همچنین برگزاری انتخاباتی برخوردار از حداقل آزادی و سلامتی، می تواند مبین اقبال دوباره جامعه به سمت رقبای سیاسی اقتدارگرایان، یعنی اصلاح طلبان باشد. در چنین شرایطی است که به نظر می رسد حاکمان کنونی، از آنجا که به هیچ وجه تداول قدرت و بازگشت احتمالی رقبای سیاسی به حاکمیت را که به مفهوم از دست رفتن قدرت مطلقه کنونی است، برنمی تابد و مصمم است تا حد امکان، " اشتباهات گذشته " خود را در میدان دادن به اصلاح طلبان برای حضور در عرصه انتخاباتی که گذشته منجر به دوم خرداد شد، دیگر تکرار نکنند، ظاهراً برای برگزاری هدایت شده انتخابات مجلس هشتم با نتایج از قبل تضمین شده، تصمیمات خطرناکی گرفته اند و در مسیر اجرایی کردن آن، رعایت مصالح نظام و حفظ چارچوب ها و صغور آن نیز نمی تواند مانعی در برابر آنان باشد تا با اراده خود، قدمی در برابر قانون و خواست ملت عقب نشینی کنند.
بر این پایه، همانگونه که گفته شد به نظر می رسد تدارک رد صلاحیت گسترده اصلاح طلبان و حتی نیروهای غیرهماهنگ غیراصلاح طلب، حضور و آرایش یافتن بی سابقه نیروهای نظامی در مناصب سیاسی- اجرایی مربوط به برگزاری انتخابات، دخالت غیرقانونی و بی پروای فرماندهان نظامی در جریان انتخابات و تخریب گسترده احزاب و چهره های متنفذ و تأثیرگذار مستقل و اصلاح طلب، از اهم سیاست ها و برنامه های اتخاذی جریان یکه سالار برای ممانعت از شکل گیری جابجایی قدرت برمبنای رأی واقعی مردم باشد که این جریان در صدد کسب مجوز اجرای کامل آن بوده و تمامی منابع خود را برای عملیاتی ساختن این برنامه ها تجهیز می کند. سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران با احساس خطر جدی نسبت به شکل گیری این جریان خطرناک که با مخالفت آشکار با روح جمهوریت و اسلامیت نظام و مغایریت بین با قانون، برای حفظ قدرت مطلقه خود کمر به هدم مبانی و اصول اصلی انقلاب اسلامی بسته اند، به دست اندر کاران و مباشران این سیاست ها هشدار می دهد که ثمره فداکاری ها و از خودگذشتگی های ملت را پاس دارند و آن را قربانی زیاده خواهی های غیرقانونی خود نکنند. همچنین به تمامی دلسوزان و حامیان واقعی نظام و دست آوردهای انقلاب در جناح ها، احزاب، حوزه های علمیه و دانشگاه ها و تمامی آحاد مردم نیز یادآور می شود که با حضور پیگیرانه و مسئولانه خود در صحنه، عرصه را بر اقتدارگرایان تنگ کنند و وظیفه پاسداری از ودیعه گران سنگ آرمان ها و دست آوردهای انقلاب اسلامی و امام خمینی را بر خود فرض دانسته، در قبال این جریانات مخرب و زیاده خواه، از خود واکنش شایسته، به موقع و در عین حال قانونی نشان دهند. در شأن ملت ایران نیست که در همسایگی ما انتخابات آزاد برگزار شود و ایرانیان، سه دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی نتوانند در این شرایط حساس شاهد انتخابات آزاد و سالم باشند.
نوشته شده توسط : علی
در حالی که مقامات ایران از توافقات اخیر با روسها درباره راهاندازی نیروگاه بوشهر خبر میدهند، روس اتم اعلام کرد، روسیه چارچوب زمانی دقیقی را برای اتمام مذاکرات با ایران درخصوص احداث نیروگاه اتمی بوشهر قرار نمی دهد.
به گزارش خبرگزاری نووستی به نقل از سرگئی نوویکوف، دبیر مطبوعاتی "روس اتم" گزارش داد: روند مذاکراتی تا حل تمامی مسایل مربوطه تا پاییز سال جاری ادامه خواهند یافت.
آن طور که قبلا گزارش شد زمان راه اندازی واحد اول نیروگاه اتمی بوشهر به علت آنچه عدم تامین مالی به موقع از سوی ایران خوانده شده، به تعویق افتاده است.
هم چنین بر اساس گزارش نووستی یک مقام آگاه در صنایع اتمی روسیه اطلاع داد که نیروگاه اتمی بوشهر زودتر از پاییز 2008 نمی تواند راه اندازی شود.
وی همچنین گفت که بخشی از دستگاهها برای ساخت این نیروگاه هنوز عرضه نشدهاند و مونتاژ نهایی نیروگاه، طبق خوشبینانه ترین پیشبینی ها زودتر از سال 2008 پایان نخواهد یافت و این به شرطی است که از هم اکنون پرداخت های ثابت برای تکمیل نیروگاه آغاز شوند و "اتم استروی اکسپورت"- پیمانکار اصلی پروژه- بتواند تجهیزات لازم برای تکمیل ساخت نیروگاه را سفارش دهد.
نوشته شده توسط : علی
دادستان ویژه روحانیت درباره پرونده اتهامات حسین کاظمینی بروجردی گفت: در این زمینه 8 نفر از همدستان وی نیز که فعالیت گسترده ای در سو استفاده از احساسات مذهبی و اغفال مردم داشتهاند، دستگیر شدهند که حکم این افراد هم صادر خواهد شد.دادستان ویژه روحانیت اعلام کرد، با پایان رسیدگی به پرونده کاظمینی بروجردی بزودی حکم نامبرده صادر می شود.حجت الاسلام سلیمی در حاشیه همایش مبلغان مذهبی روحانیان و ائمه جماعات استان قزوین گفت: بدلیل سنگین بودن پرونده و اغفال شماری از افراد و نیز کشف تعدادی قمه، چوب و چماق هنگام دستگیری مجرم زمان رسیدگی به پرونده طولانی شد و هم اکنون با پایان یافتن رسیدگی حکم به زودی صادر می شود.دادستان ویژه روحانیت افزود: در این زمینه 8 نفر از همدستان کاظمینی بروجردی که فعالیت گسترده ای درسو استفاده از احساسات مذهبی و اغفال مردم داشت دستگیر شده اند که حکم این افراد هم صادرخواهد شد.سلیمی گفت : نامبرده فقط اهل بروجرد است و برای استفاده از احساسات مذهبی مردم از نام بروجردی استفاده کرده است و هیچ نسبتی با روحانیت ندارد.
وی افزود: کاظمینی طلبه نبوده و در هیچ حوزه ای هم درس نخوانده به همین دلیل از خواندن آسانترین آیات و روایات هم عاجز است.
دادستان ویژه روحانیت حبسهای طولانی و تبعید را از جمله مجازاتهای تعیین شده برای کاظمینی و همدستانش اعلام کرد.
نوشته شده توسط : علی
دومین نشست کشورهای همجوار عراق امروز ( یکشنبه ) با حضور نوری مالکی نخست وزیر عراق در مقر وزارت امور خارجه این کشور در بغداد آغاز شد.
حمد رضا باقری معاون وزیر امور خارجه ایران و همچنین اشرف قاضی نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور عراق از جمله مقامات شرکت کننده در این نشست هستند.
همچنین نمایندگان از بحرین ، مصر و کشورهای عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد و برخی سازمانهای بین المللی نیز شرکت دارند .
نوری مالکی در آغاز کنفرانس بغداد از نمایندگان کشورهای شرکت کننده خواست برای تحقق اهدافی که برای آنها گرد هم آمده اند به شدت تلاش کنند.
وی با تاکید بر اینکه همه منطقه با خطر تروریسم مواجه شده است افزود: بغداد می تواند کلید حل همه اختلافات باشد.
مالکی تصریح کرد: عراق مصمم است اوضاع را به حالت عادی درآورد و و این کشور می تواند جایی برای تماس میان دوستان و رقبا باشد.
پیش از این نشست هوشیار زیباری وزیر امور خارجه عراق نشست بغداد را کلید اصلی حفظ صلح و آرامش در منطقه خواند و افزود: این نشست برای ما اهمیت زیادی دارد ، همه از صلح و آشتی حرف می زنند اما عراق نیز به صلح و آشتی با همسایگانش نیاز دارد.
یکی دیگر از اهداف برگزاری این کنفرانس ، حل و فصل بحران انرژی عراق و یافتن راههای برای رسیدگی به مسئله آوارگان عراقی است.
نشست اول کشورهای همسایه عراق، مارس گذشته دربغداد و نشست شرم الشیخ سپتامبر گذشته برگزارشد.
نوشته شده توسط : علی