: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
رئیس ستاد تبصره 13 از عرضه بنزین با قیمت آزاد برای ایام نوروز خبر داد.
سید مهدی هاشمی ضمن اعلام این خبر گفت: موضوع قیمت بنزین آزاد برای ایام نوروز در دستور کار ستاد تبصره 13 قرار گرفته ولی هنوز قیمت دقیق آن تعیین نگردیده است که در صورت تصویب در هیئت دولت این موضوع برای ایام نوروز اجرایی می شود.
هاشمی افزود: با توجه به نتایج مثبت اجرای صرفه جویی مصرف بنزین، این کار تا پایان سال 87 ادامه خواهد داشت اما با توجه به واگذاری مسئولیت تعیین قیمت آزاد بنزین به دولت ، برای رفاه حال مردم و انجام بدون دغدغه سفر های نوروزی ، بنزین آزاد برای این ایام در نظر گرفته می شود.
در همین حال، سید حمید حسینی رئیس اتحادیه صادر کنندگان فرآورده های نفتی روز گذشته اعلام کرد: بخش خصوصی آماده است در راستای حمایت از دولت برای واردات و عرضه بنزین با قیمت آزاد اقدام کند.
نوشته شده توسط : علی
صدای او را در رادیوی جمهوری اسلامی بسیاری به یاد دارند که مساله شرعی می گفت و امام چقدر این پختگی و آشنایی به مسائل فقهی را در وی میستود.
پیرمرد چشم ما بود
گنجینهای از رازهای انقلاب بود. چندانکه در آخرین اظهاراتش نیز یکی از رازها را برملا کرد. اگرچه میگفت که سخنانی از امام که نقل می کند در برخی از کتب منتشر شده اما چندان مهجور مانده بود که حتی آیتالله هاشمی رفسنجانی نیز کمتر با آن آشنا بود و آن سخنان امام بود درباره کینه عدهای نسبت به خود و اینکه این کینه را روزی بر سر دوستداران و نزدیکان ایشان باز خواهند کرد.
حالا پیرمرد دیگر در میان ما نیست. رفتهاست انگار که از دیاری دیگر نظارهگر رفتارهای مدعیانی بماند که به نام امام به امام جفا میکنند و منافع گروهی و شخصی خود را به همه چیزهای ارزشمند از جمله آرمانهای امام و انقلاب ترجیح میدهند.
پیرمرد چشم ما بود. از طریق او میشد نگاهی به خلوتگاه رازهای انقلاب انداخت. به سخن که درمیآمد می توانستی حال و هوای روزهای حیات متبرک بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی را درک کنی و اکنون دیگر بیت امام باردیگر عزادار محرمی دیگر است که میرود اما همچنان نگران و مضطرب به فراپشت مینگرد. به بیتی که اینک نوادگان آن پیر، ایستادهاند و هر از گاه مورد هجمههای شدید قرار میگیرند.
گنجینه اسرار
شاید ماجرایی که به فوت آیتالله توسلی ختم شده ر ا به طور مشخص بتوان از جریان هجمه به نوه امام آغاز کرد اما آنان که جریان دیدگاههای آیتالله را پیگیری می کردند، در سخنان او دغدغههای همواره و همیشگیاش را در باب تخطی برخی مدعیان از آرمان های انقلاب و امام را میتوانند یافت.
آیتالله توسلی هراز گاه و به هر بهانهای در این باره هشدار می داد و این روزهای آخر، بسیار از اهانت به سید حسن خمینی برآشفته بود.
گفتهاند که در روزهای اخیر دوباره به دیدن نوه امام رفته است و گفته که از آقای هاشمی وقت خواسته تا در جلسه مجمع تشخیص مصلحت سخنرانی کند.
آقا سید حسن می گوید که به او توصیه کرده در هنگام نطق،چندان احساساتی نشود. همان توصیهای که آیتالله رعایت نکرد و در هنگام روایت خوابی که دیده بود، منقلب شد. اگرچه جلوی گریهاش را گرفت و اگرچه گفت که " من نمیخواهم بگویم که خواب حجت است" اما تعریف کرد که سه بار امام (ره) را به خواب دیده که میفرمایند:«حسن مرا از این خانه دارند بیرون میکنند. چرا کاری نمی کنید؟»
در اثنای این روایت بود که مجید انصاری که داشت از سخنان آیتالله نتبرداری میکرد، متوجه میشود که صدای آیتالله درنمیآید. دکتر ولایتی به کمک میرود و او را که از صندلی به روی زمین افتاده بلند میکند. تنفس مصنوعی و .. هم کارساز نمیشود و آیتالله شتابان به دیدار مرادش میرود.
در بیمارستان همه هستند. از ناطق نوری تا خاتمی تا روحانی. همه گریان. میگویند هاشمی قادر نیست جلوی گریهاش را بگیرد. روحانی به همسر آیتالله تسلیت میگوید و خاتمی گریهکنان همه را به جلسه مجمع روحانیون فرامیخواند. حسن خمینی که میرسد و در آغوش خاتمی و فرزندان آیتالله قرار میگیرد صحنههای غمانگیز فقدان یک مرید وفادار نمایان می گردد. فریاد میزند که "من فرزند آیتالله توسلی هستم."
محمدعلی ابطحی در این باره میگوید:« خودش میدانست که در انتخابات سمبل اصلاح طلبان خواهد شد. نمیدانم چه بحثی پیش آمد که دست زد به قلبش و گفت خیلی اسرار آدمهای گوناگون کشور در این سینه است. حیف که همه آن اسرار را با خودش به قبر میبرد. واقعاً هم بزرگترین پشتوانهی فقهی و علمی و دینی جریان اصلاح طلبی بود.»
هجمهها ادامه دارد
اینک آیتالله دیگر در میان ما نیست. با این همه روند حجمه به بیت امام ادامه دارد و بسیاری به زبانهای گوناگون مخالفت های خود را با او ابراز می کنند.
روزنامهای در سرمقالهاش از سید حسن خمینی با تاکید با عنوان «یادگار نسبی حرت امام» یاد میکند و تلویحا در روایت لحظه فوت آیتالله توسلی که توسط آیتالله هاشمی رفسنجانی توصیف شده تشکیک میکند.
رسانه ملی اصرار عجیبی در پنهان کردن این موضوع دارد که آیتالله توسلی در حال دفاع از آرمانهای امام از دنیا رفته است و بالطبع متن نطق ناتمام او را که دیگر سایتهای اینترنتی هم در اختیار دارند پخش نمی کند.
اهانتکنندگان به خفیفترین شکل ممکن مجازات میشوند تا بار دیگر از جایی دیگر و از رسانهای دیگر صدایی بلند کنند و تنها بیت امام است که میداند که یکی از پشتیبانان خود را از دست داده است.
یا رحمان
مردی که به گفته خود اسراری را در سینه داشت که با خود برد و از همه بیشتر باید سید حسن خمینی را گفت که بیقرار ارتحال آیتالله است.
ابطحی نقل میکند که عادت آیتالله بود که در جمع با صدای بلند «یارحمان» میگفت و گفتهاند که سید حسن آقا در مراسم عزای او در حضور بزرگان دست بر دست میکوفت و با حسرت و بغض و با صدای بلند میگفت:«یا رحمان».
آیا مرگ آیتالله میتواند نقطه پایانی بر فعالیت جریانی که آیتالله توسلی نسبت به اقدامات آنها اعتراض داشت بگذارد؟
نوشته شده توسط : علی
اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس خبرگان و مجمع تشخیص مصلحت ایران در خطبه های نمازجمعه تهران به مخالفت با دخالت نظامیان در انتخابات پرداخت.
وی در بخشی از سخنانش در خطبه های نمازجمعه به اعتراضاتی اشاره کرد که طی روزهای اخیر در واکنش به مطلب سایت اینترنتی نوسازی در مورد سید حسن خمینی بر پا شد و گفت: "نمیدانم این حرفی که حاج حسن خمینی مبنی بر عدم دخالت نظامیها در انتخابات مطرح کرد چقدر خلاف بود که این همه عصبانیت در مقابل آن را شاهد بودیم".
چهارشنبه ششم فوریه (هفدهم بهمن)، سرلشگر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران ایران طی سخنرانی در جمع مسئولان بسیج دانشجویی، آشکارا به حمایت از جریان سیاسی موسوم به اصولگرا پرداخت و حمایت از این جریان را در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی، ضرورتی قطعی و اجتناب ناپذیر و تکلیفی الهی خواند.
این نخستین بار بود که فرمانده کل سپاه که عملاً مهمترین مقام نظامی در ایران به شمار می رود این چنین آشکارا به جبهه گیریهای جناحی در صحنه سیاسی پیوست.
سیدحسن خمینی، نوه آیت الله خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی، طی مصاحبه ای با هفته نامه شهروند امروز، موضعگیری انتخاباتی فرمانده سپاه را مخالفت با آیت الله خمینی قلمداد کرد و به منزله ظهور "نفسانیت" در جامعه ایرانی دانست.
آقای خمینی در این مصاحبه از نظامیانی که قصد ورود به عرصه سیاست دارند خواسته که ابتدا "ترک نظامی گری" کنند، چراکه به گفته وی، "حضور تفنگ در عرصه سیاست یعنی پایان گفتمان سیاسی".
در پی انتشار این مصاحبه، سایت اینترنتی نوسازی که هوادار محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران شناخته می شد با انتشار نوشته ای، حمله ای تند به سیدحسن خمینی کرد و در هر دو جناح اصولگرا و اصلاح طلب اعتراضاتی برانگیخت.
این اعتراضها باعث مسدود شدن سایت نوسازی به دستور مقامات شد.
آقای هاشمی رفسنجانی ضمن دفاع از موضعگیری نوه آیت الله خمینی در مقابل اظهارات انتخاباتی فرمانده سپاه، انتشار مطلب علیه سیدحسن خمینی در سایت نوسازی را به جریانی نسبت داد که به گفته وی، از خارج از ایران تحریک می شود و می خواهد "بین مردم و نیروهایی که می توانند موانع را بردارند شکاف و فاصله ایجاد کند".
جانبداری آشکار فرمانده کل سپاه پاسداران از جناح اصولگرا در انتخابات واکنشهای فراوانی در ایران برانگیخت، اصلاح طلبان بشدت او را مورد انتقاد قرار دادند و سخنانش را مصداق دخالت نظامیان در انتخابات و خلاف اصول نظام سیاسی ایران دانستند.
در میان اصولگرایان، جریانهای تندروتر به حمایت از سرلشگر جعفری برخاستند و موضعگیری انتخاباتی وی را تأیید کردند اما شماری از چهره های بانفوذ اصولگرا گفتند که منظور وی از حمایت از اصولگرایان، نه جناح اصولگرا، بلکه اصولگرایی به معنی پایبندی به اصول و ارزشهای جمهوری اسلامی است که رهبر ایران نیز بر آن تأکید ورزیده است.
در پی بالاگرفتن انتقادها، سرلشگر جعفری اعلام کرد که از اظهارات او سوء برداشت شده است و تأکید کرد که سپاه پاسداران به دخالت نکردن در رقابتهای سیاسی التزام دارد.
او دیروز در حاشیه دیدار از یگانهای سپاه پاسداران در خوزستان به خبرنگاران گفت: "آنچه بیان شده هرگز به منظور حمایت سیاسی و جناحی نبوده و سپاه براساس آموزه های حضرت امام و مقام معظم رهبری وظیفه خود می داند ازاصولگرایی به عنوان تفکر و نه جناح و حزب سیاسی حمایت کند".
این در حالی است که سرلشگر جعفری در سخنرانی مورد بحث بصراحت از اصولگرایی با صراحت به عنوان جریان سیاسی یاد کرده و گفته بود: "امروز مرزبندیهای سیاسی گذشته به هم ریخته است؛ به گونه ای که در هر مقطع از انتخابات شاهد تغییر و تحولات عمده ای در کشور هستیم، زمانی صحبت از چپ و راست، زمانی دیگر صحبت از جبهه ارزشی و غیرارزشی بوده و امروز می بینیم این تقسیمبندی، تقسیمبندی کاملتری و به جریانی به نام جریان اصولگرایی رسیده است که به نوعی می توان گفت انقلابی در انقلاب، توسط مردم و بسیجیها بود".
وی همچنین با اشاره به اینکه جریان اصولگرا اکنون دو قوه از سه قوه کشور، یعنی قوه مجریه و قوه مقننه را در کنترل خود دارد گفته بود: "البته قوه قضائیه حسابش جداست و ان شاء الله همین اصولگرایی را دنبال کند".
سرلشگر جعفری در مقابل اصلاح طلبان نیز موضع گرفته و خطاب به بسیجیان گفته بود: "جریانی که مقابل جریان اصولگرایی قرار دارد اکنون برای شما خیلی شفافتر از گذشته است اما این موضوع برای اقشار دیگر به این روشنی نیست، از این رو امیدواریم خداوند متعال کمک کند که به وظیفه انقلابی و بسیجی خود عمل کنیم".
او در سخنان تازه اش نیز گفته است: "اصولگرایی امروز درادبیات انقلاب و گفتمان سیاسی نیروهای وفادار و مدافع انقلاب اسلامی و آرمانهای امام به منزله رویکردی فراتر از منافع اشخاص و احزاب، با توجه به آرمانهای انقلاب و تکیه بر شعارها و شاخصهای برگرفته از اندیشه های امام و مقام معظم رهبری در ذات و ماهیت انقلاب اسلامی جاری است".بی بی سی فارسی
نوشته شده توسط : علی
مرحوم آیت الله توسلی از نزدیکان سیدمحمد خاتمی بودند که در اکثر سفرهای ایشان در دوران انتخابات ریاست جمهوری آقای خاتمی را همراهی میکردند.
حجت الاسلام قدرت الله علیخانی درباره علت این حادثه به خبرنگار سایت عصر ایران گفته است: آیت الله توسلی در حالی که به شدت از توهین های اخیر به بیت امام عصبانی و در حال اعتراض خود در مجمع بود دچار عارضه قلبی شد.
این ضایعه تاسف بار را به بیت محترم ایشان، بیت حضرت امام(ره) و تمامی دوستداران انقلاب و امام تسلیت.
اخبار تکمیلی این اتفاق ناگوار به محض دریافت منتشر خواهد شد.
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی