معصومه ابتکار عضو کمیسیون عمران شورای شهر تهران و یکی از اعضای کمیته ایجاد شور و نشاط شرکت در انتخابات، خواستار اختصاص وقت های 2 دقیقهای توسط صدا و سیما به کاندیداها شد.
معصومه ابتکار در هشتاد و پنجمین جلسه علنی شورای شهر در پایان این جلسه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت کمیته ایجاد شور و نشاط در انتخابات که توسط شورای شهر تشکیل شده است، گفت: اولین جلسه این کمیته صبح امروز تشکیل شد و در آن ابعاد گوناگون فعالیتهای انتخاباتی را بررسی کردیم.
وی با اشاره به حضور نمایندگان گروه های مختلف در این جلسه ادامه داد: با توجه به محدودیت قانون انتخابات در استفاده از بیلبورد و بوروشورها در ابعاد بزرگ اعضای کمیته خواستار این موضوع هستند تا صدا و سیما وقت های دو دقیقه ای برای تبلیغات در اختیار کاندیداها قرار دهد
به اعتقاد این عضو کمیته ایجاد شور و نشاط شرکت در انتخابات ، این کمیته فعالیت خود را دیر آغاز کرده است.
به گفته ابتکار بررسی شیوه نامههای انتخابات موضوع جلسه آینده این کمیته است.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
انالله واناالیه راجعون...
خبری در صفحه ی مدیریت پارسی بلاگ دیدم که تا به خود آمدم وجودم راپر از درد و اندوه فرا گرفت...خبر درگذشت استاد بزرگوار.شخصی با اقتدار و بزرگوار و موئمن.سیدشهاب الدین عالمیان...با اندوهی فراوان با نهایت تاثر و تاسف از طرف خود و مجموعه ی وبلاگ آدمکها مصیبت وارده را به خانواده محترم ایشون و جامعه ی روشنفکر و موئمن وبلاگستان تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای آن مرحوم غفران و رحمت الهی و برای بازماندگان و دوستاران ایشان صبر و اجر مسئلت می نمایم .به راستی چقدر جای خالی وجود نازنین این موئمنین روشنفکر خالیست...
دعوت میکنم به چند مطلب از شخص مرحوم سیدشهاب الدین عالمیان که در زمان حیاتشان در وبلاگ شخصی خود نگارده بود توجه بفرمایید...
+ با مدیریت محترم پارسی بلاگ
تصوّر ابتدایی من این بود که «مطالب منتخب »ازاندیشه های متنوع انتخاب میگردد.لیکن متأسّفانه «مطالب منتخب»عاری ازتنوّع فکری بوده وهمگی شبیه یکدیگرند.اگرتوضیح مستدل ومنطقی دریافت نکنم ویا روال حاکم بر«مطالب منتخب»تعدیل نگردد؛فعالیت خود درپارسی بلاگ را خاتمه خواهم داد.یاعلی
......
مرحوم عالمیان بارها و بارها به روش مدیریتی تیم مدیریت پارسی بلاگ نقدهای مختلف داشت و همیشه نقدهای ایشان در اکثر مواقع با بی توجهی مدیر پارسی بلاگ رو به رو میشد و باعث رنجش ایشان بود که چرا اینقدر بی قانوی و ظلم در این سیستم پیشرفته بیداد میکند و صدافسوس که مرحوم عالمیان این ارزو یعنی اصلاح برخی موارد در پارسی بلاگ را با خود به خاطرات برد ...
+ همکاری با وبلاگ آدمکها
مدیرمحترم وبلاگ آدمکها چندی پیش برای همکاری باآن مجموعه ازحقیردعوت بعمل آوردند.ازامروز تلاش میکنم درکناراین وبلاگ؛مطالبی نیزبرای عزیزان آن مجموعه ی وزین فراهم نمایم.مطلب کوتاهی درخصوص «شیخ اشراق»دروبلاگ آدمکهانوشته ام.انشاالله بازدیدومطالعه بفرمایید.یاعلی
.......
برای شخص من یکی از بزرگترین افتخارات بود که در زمان تصمیم گیری به فعالیت گروهی با یکی از انتخاب های بسیار عالی خود افتخار همکاری با استادی که سالیان سال در راه خدا به نظام ایران و ملت ایران خدمت کرده بدست اوردم هرجند بدلایل مشکلات روزمره ایشون مدت طولانی در مجموعه ی وبلاگ آدمکها در کنار یکدیگر نبودیم اما به راستی درسهای فراوانی از ایشان بدست اوردیم...
......
+ یک تلنگربه خودمان
قابل توجه خودم وشماوهمه:صفحه ی 255 جلد72 بحاردرباب غیبت روایتی است بدین شرح:
«محمدبن فضیل ازقول امام هفتم علیه السلام روایت کرده که به حضرت عرض کردم برادران من درباره ی یکی ازدوستانم چیزهایی میگویندکه من خوش ندارم وچون ازاومیپرسم،انکارمیکنددرحالیکه کسانی که به من خبرداده اندمردمان مورداطمینانی هستند.حضرت فرمودند:گوش وچشمت رادرموردبرادرت تکذیب کن.اگر50نفرسوگندبخورندواوبرخلاف آنهابگوید؛اوراتصدیق کن وآن50نفرراتکذیب کن ومبادادرباره ی اومطلبی پخش کنی که خلاف مروت باشدواوراخوارداردوبه شخصیت اوآسیب رساند.....همین!!! حالابه خودمان رجوع کنیم.....یاعلی
........
مرحوم عالمیان با داشتن روحی بزرگ و با قلبی پاک فردی محبوب در بین قشرهای مختلف جامعه ی وبلاگی و جوامع مختلف روشنفکر بود.حدود26 سال سابقه ی اجرایی وفرهنگی درآموزش و پرورش تهران .فارغ التحصیل رشته ی اقتصادازدانشگاه تهران اندکی از وجود ایشان به عنوان یک فرد موئمن.تحصیل کرده و مردم دوست است که با دنیایی از خوبی ها دار فانی را وداع گفت.به امید ادامه ی راه بزرگوارانی چون ایشان...جا داره از کار پسندیده ی مدیریت پارسی بلاگ بخاطر درج خبر درگذشت ایشان تشکر کنم...
روحش شاد و یادش گرامی
بهترین حرف (به قلم مرحوم عالمیان): ایران سربلند؛متعلّق به همه ی ایرانیان است...
هوای دلم ابریست بی تو باغچه دلم تنهایست
سیل اشک بر گونه هایم جز تو نیست نامی بر زبانم
ای عزیز دل رفتی به سوی خود ندانی چه میگذرد بر این دل بی تو...
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
دستش را داخل جیب بزرگ و خالی اورکت گل و گشادش میکند که از زمستان چهار، پنج سال پیش یک لحظه هم از تنش جدا نشده است، بد جوری از خجالت عرق کرده اما سعی میکند کسی متوجه نشود.
با خودش فکر میکند اگر 10، 15 تا از آن اسکناس های سبز رنگ تانخورده مثل بقیه دوستاش الان مهمان جیبش بود، او هم می توانست یک جورهایی خودنمایی کند و برای حساب کردن پول کافی شاپ خودش را بیندازد وسط معرکه ، اما خوب میدانست جز نصف آن پنج هزار تومانی که پدرش اول هفته گذاشته بود کف دستش و به فهمانده بود تا آخر ماه نباید حرفی از پول تو جیبی بزند، آهی در بساط ندارد.
می دانست اگر چند روز دیگر وضع همین شکلی ادامه پیدا کند، دیگر حتی یک نفر هم تحویلش نمی گیرد.
" وقتی کلاس بذاری و دستتو بکنی تو جیبت و همه رو مهمون کنی یه جور دیگه نگات می کنن. اصلا کلی دوستت دارن. هرچی ام که بخوای زود واست آماده می کنن."
این ها را محمد میگوید. همانطور که به صندلی آهنی سبزرنگ پارک تکیه داده است ادامه میدهد: آخه با جیب خالی دیگه کی آدم رو تحویل میگیره، تازه این مشکل ما جوانان نیست بلکه بزرگترها هم هر روز با این مسائل روبرو هستند.
امین، نوجوان 15 ساله ای است که به خاطر دست کردن بدون اجازه داخل جیب پدرش، توبیخ شده و الان هم خجالت می کشد به خانه برگردد."امروز نوبت من بود همه رو مهمون کنم. به هر دری زدم نتونستم بپیچونمشون. آخه راستشو بخوای رومن یه حساب دیگه وا می کنن. فکر میکنن بچه پولدارم. کلی تحویلم می گیرن منم مجبور شدم یواشکی برم سراغ جیب بابام. خب اونم فهمید وکلی دعوام کرد."
خودنمایی در جمع دوستان برای جلب محبت از ویژگیهای گروه سنی جوان و نوجوان است و بسیاری از این افراد برای کسب وجهه در میان دوستان خود دست به کارهایی میزنند که در تعاریف حقوقی از آن به عنوان نابهنجاری و در مواردی بزه یاد می شود.
رویا هنری، آسیب شناس مسائل اجتماعی جوانان در این باره می گوید: جوانانی که در کودکی مورد توجه و حمایت های والدینشان قرار نگرفته اند و از کمبود محبت رنج می برند، سعی می کنند آن را از طریق جلب توجه گروه همسالان جبران کنند.
هنری با بیان اینکه جوانانی که چنین مشکلی دارند سعی می کنند از هرطریقی محبت اطرافیان را به خود جلب کنند، اظهار کرد: پوشیدن لباس های گرانقیمت و خریدن انواع و اقسام هدیه های مختلف برای دوستان، نقطه شروع این جلب توجهها است.
وی ادامه می دهد: بسیاری از جوانان حاضرند برای این که به عنوان یک فرد مهربان و با محبت شناخته شوند، تا چند صد هزار تومان برای دوستانشان خرج کنند.
به گفته هنری این گونه جلب توجه ها و مطرح شدن میان گروه همسالان می تواند سرچشمه بسیاری از بزهکاری ها باشد زیرا جوانی که در خانواده ای متوسط با سطح اقتصادی پایین زندگی می کند بطور حتم توانایی مالی چنین خرج هایی ر اندارد بنابراین مجبور می شود، با دزدی و انجام رفتارهایی نابهنجار این نیاز خود را رفع کند.
کسب موفقیتهای تحصیلی، هنری، ورزشی از جمله موارد بهنجار و مورد پذیرش خانواده و جامعه در زمینه مطرح شدن در میان افراد و بدست آوردن اعتماد به نفس است با این وجود گاه نوجوانان و جوانان که به هر علتی از رسیدن به چنین موقعیتهایی بازمیمانند به راههایی متوسل میشوند که ناهمخوان با تربیت خانوادگی و اجتماعی آنها است و حتی در بسیاری از مواقع جرم تلقی می شود.
علی قربانی، روانشناس نیز نداشتن اعتماد به نفس را عامل ولخرجی جوانان می داند و توضیح می دهد: فردی که مدام خود را پایین تر از سایرین به حساب می آورد و چیزی ندارد تا به آن افتخار کند، سعی دارد تا با ولخرجی و مهمان کردن دوستان، این حس کمبود را تا حد بالایی جبران کند.
قربانی، از این افراد به عنوان خریداران محبت نام می برد و می گوید: کودکانی که در خانواده، بصورت مشروط محبت دریافت می کنند بطور حتم درآینده به چنین مشکلی دچار خواهند شد.
او ادامه می دهد: کودک زمانی که احساس کند برای دریافت محبت از سوی پدر و مادرباید حتما کار خوبی انجام دهد یا نمره بالایی کسب کند، یاد می گیرد تا محبت و حمایت را از دیگران به هر نحوی خریداری کند و این جلب محبت گاهی اوقات به ضرر وی تمام می شود.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد ائتلاف اصلاح طلبان اصفهان، مهرداد بال افکن، سخنگوی این ستاد، با اعلام این خبر گفت:«هر چند که اصلاح طلبان اصفهان به مانند دیگر حوزه های انتخابیه قصد داشتند در انتخابات مجلس هشتم حضوری فعال داشته باشند و در کل استان 98 نفر به دعوت ستاد ائتلاف اصلاح طلبان اقدام به ثبت نام در این انتخابات کردند اما 79 نفر از آنها عدم احراز یا احراز عدم صلاحیت شدند و در شهر اصفهان هم با رد صلاحیت اکثریت قریب به اتفاق تمامی کاندیداهای اصلاح طلب اصفهان عملا این امکان از ما سلب شد.»
وی با اشاره به تائید صلاحیت حجت السلام اسدالله کیان ارثی، تنها نامزد تائید شده ستاد ائتلاف اصلاح طلبان اصفهان افزود:« با توجه به اینکه علی رغم انتظار ما و برخی اخبار آقایان سید محمود حسینی و عبدالرحمن تاج الدین در نهایت تائید صلاحیت نشدند و شرایط پیش آمده موجب شد که در نهایت آقای کیان ارثی با هماهنگی ستاد ائتلاف اصلاح طلبان از حوزه انتخابیه تهران بزرگ کاندیدا شود، چاره ای جز عدم ارائه لیست انتخاباتی برایمان نگذاشتند.»
سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاح طلبان اصفهان مسئولیت وضع بوجود آمده را متوجه هیات های اجرایی و نظارت دانست و تاکید کرد که شرایط بوجود آمده برای اصلاح طلبان در اصفهان باعث نخواهد شد که آنها عرصه را ترک گویند و دست به تحریم انتخابات بزنند.
وی همچنین به تائید صلاحیت برخی از کاندیداهای ائتلاف اصلاح طلبان در شهرستان های استان اصفهان از جمله کاشان، خمینی شهر، نطنز و نجف آباد اشاره کرد و افزود:« در حوزه های انتخابیه رقابتی اصلاح طلبان قطعا حضور فعال خواهند داشت.»
بال افکن خاطر نشان کرد:« ستاد ائتلاف اصلاح طلبان اصفهان به زودی طی بیانیه ای رسمی مردم را به حضور در انتخابات هشتمین دوره مجلس دعوت خواهد کرد و از مردم خواهد خواست که به کاندیداهای مستقل رای دهند تا مجلسی کارآمدتر از مجلس هفتم شکل بگیرد.»
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
با وجود تکذیبیه محمدرضا خاتمی در خصوص خبر منتسب به وی در مورد دبیرکل حزب اعتماد ملی، روزنامه کیهان در اقدامی تفرقه افکنانه و غیراخلاقی و بدون توجه به تکذیبیه دبیرکل سابق جبهه مشارکت اقدام به انتشار خبر مجعول نمود.
روزنامه اقتدارگرای کیهان امروز در اخبار ویژه مدعی شده است که محمدرضا خاتمی گفته است که «کروبی اصلاح طلب نیست» و این در حالیست که روز گذشته در خبرگزاری آفتاب تکذیبیه این خبر رسما منتشر شد.
متن تکذیبیبه سایت آفتاب به شرح زیر است:
اظهارات محمد رضا خاتمی،دبیر کل سابق حزب مشارکت ایران اسلامی،درباره مهدی کروبی دبیرکل حزب اعتماد ملی تکذیب شد.
به گزارش خبرنگار سیاسی آفتاب،محمد رضا خاتمی طی تماسی،هرگونه اظهار نظر درباره حجت الاسلام والمسلمین کروبی دبیرکل حزب اعتماد ملی را تکذیب کرد.
اخبار پیشین از انتقاد محمد رضا خاتمی نسبت به رویکرد اصلاح طلبانه کروبی حکایت داشت،که خاتمی این موضوع را درست ندانسته است.
گفتنی است در مراسم جشن شاخه جوانان مشارکت اساسا دکتر محمد رضا خاتمی سخنرانی نداشت بلکه او در گفتگویی صمیمی با جوانان شرکت کرد که بیشتر سوالات آن شخصی و غیر سیاسی بود.
این روزها رسانه های اقتدارگرا همه تلاش خود را بکار بسته اند تا با انتشار اخبار دروغ و جعلی اولا زمینههای همگرایی اصلاح طلبان را از بین ببرند یا آن را سست کنند و ثانیا با آلوده کردن فضای انتخابات به دروغ امکان شفافیت را حتی الامکان کمتر کنند.
دروغ پردازان همچنین تلاش دارند توجهات را از انتقاد عمومی به بی کفایتیها در مدیریت دولت به پارهای مسائل مجعول و غیرواقعی سوق دهند. آنان همچنین بدین شیوه می خواهند اختلافات بزرگ درونی محافظه کاران را در پس این دروغ پردازی ها پنهان نگاه دارند.
روزنامه کیهان اگر ادعای یک رسانه عمومی را دارد یک گزارش واقعی درباره پشت پرده مسائلی که بر سر راه تعیین سرمربی تیم ملی بوده منتشر کند و یا بنویسد که چرا اصول گرایان تا کنون نتوانسته اند لیست قطعی خود را منتشر کنند و یا اگر خیلی ادعای اخلاق مداری دارد بنویسد که چرا اخبار دروغی را منتشر میکند ولی التزامی به انتشار تکذیبیه آن ندارد؟ همچنین اگر منتقد دولت است بنویسد که چرا نسبت به افتضاح مربوط به برکناری مدیریت یکی از مناطق محیط زیست چشم خود را بست و امثال آن را درباره این دولت نمی بیند؟ روزنامه کیهان که ادعای رسانه بودن دارد چرا خبر مناظره محسن آرمین و ترقی را منتشر نمی کند که طی آن ترقی ترجیح داد در بین مناظره صحنه را ترک کند؟
عملکرد روزنامه کیهان مصداق بارز بداخلاقی انتخاباتی است.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
از دو شهردار مشهور پایتخت در دو دهه گذشته، تنها این «غلامحسین کرباسچی» بود که ریسک حضور در جمع دانشجویان پرشور دانشگاه تهران در ایام انتخابات را پذیرا شد و به میان آنها آمد تا نهاد دانشگاه و دانشجو را به شرکت در انتخابات مجلس هشتم و به شور آوردن فضای جامعه تشویق کند.
«محمدباقر قالیباف» شهردار کنونی تهران دیگر میهمان دعوت شده به سمینار «دموکراسی در بستر دین رحمانی» که از سوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار میشود، بود که دقایقی پیش از آغاز برنامه و در حالیکه تالار رجب بیگی دانشکده فنی لبریز از دانشجویان شده بود، در این سمینار حاضر نشد. اینگونه بود که دانشجویان و دیگر میهمانان حاضر در محل برگزاری همایش، یک ساعتی را که قرار بود به سخنرانی شهردار فعلی تهران اختصاص داده شود، به ناچار در انتظار نشستند تا «غلامحسین کرباسچی» به میان آنها بیاید و دیدگاههای اصلاحطلبان و حزب کارگزاران سازندگی درباره انتخابات پیشرو را برایشان تشریح کند.
دبیرکل حزب کارگزاران، سخنان خود را با ابراز خوشحالی از «بالا رفتن تحمل مسوولان در آستانه انتخابات» آغاز کرد. تحملی که به عقیده کرباسچی به افرادی مانند او مجال حضور در جمع دانشجویان را میدهد.
وی سپس خطاب به نزدیک به 400 دانشجویی که برای شنیدن سخنانش گردهم جمع شده بودند، اظهارداشت: «خوشبختانه یا متاسفانه باید گفت دانشگاه در غیاب رسانههای مستقل و احزاب به رسانهای برای اشخاص و گروههای فاقد رسانه تبدیل شده و امثال ما میتوانیم حرفهای خود به جامعه را از طریق آن منتقل کنیم.»
کرباسچی اضافه کرد: «حضورم در جمع شما مرا به یاد سالهای دهه 50 میاندازد که این دانشگاه پیشتاز حرکات اعتراضی و انقلابی بود و البته این نقش کماکان در اختیار همین دانشگاه است.»
دبیرکل حزب کارگزاران با اشاره به موضوع سمیناری که در آن شرکت کرده بود، گفت: «پاسخ به این پرسشها که در یک نظام الهی آیا مفهومی به نام دموکراسی معنا دارد و آیا با وجود دستورات متقن دینی در چنین نظامی، جایی برای مراجعه به آرای مردم باقی میماند یا خیر؟ بحثی طولانی است که نه در حوصله این جمع است و نه در فضای کنونی کاربرد دارد.»
وی از این منظر سه دیدگاه در مواجهه با انتخابات در شرایط کنونی را محتمل دانست و در توضیح نگاه اول، اظهارداشت: «جریانی وجود دارد که شرکت در انتخابات را یک وظیفه ملی و دینی میداند و معتقد است که در هر صورت باید در انتخابات شرکت کرد و رای داد.»
کرباسچی ادامه داد: «دیدگاه دومی هم وجود دارد که معتقد به شرکت نکردن و تحریم انتخابات است. طرفداران این دیدگاه معتقد هستند که نتیجه انتخابات با ردصلاحیتهای صورت گرفته از قبل مشخص است و باقیمانده کاندیداهای اصلاحطلبان هم در مرحله شمارش آرا حذف میشوند.» دبیرکل کارگزاران نگاه آخر را مخصوص جریانی دانست که به انتخابات نه به عنوان مسئلهای آرمانی بلکه به عنوان فعالیتی سیاسی و محلی برای سیاست ورزی مینگرند.
وی در تشریح این دیدگاه گفت: «اگر به انتخابات به عنوان بستری سیاسی نگاه کنیم، میتوان با دیدگاه متقنتری درباره آن تصمیمگیری کرد.»
کرباسچی با بیان اینکه « ما به روش برگزاری انتخابات کنونی اعتراض داریم»، اظهار داشت: «اگر در انتخابات قبلی شورای نگهبان صلاحیت کاندیداها را نفی میکرد، در این دوره بخش اجرایی انتخابات بسیار جلوتر و ایدئولوژیکتر عمل کرد.» وی اضافه کرد: «اشتباهات و شبه اشتباهات عمدی و سهوی در این انتخابات آنقدر زیاد بود که شورای نگهبان اینبار به نوعی ملجاء برخی ردصلاحیت شدگان شده بود.» کرباسچی با «بیسابقه» خواندن روند انتخابات مجلس هشتم در 29 سال گذشته، گفت: «بسیاری از اشخاص باسابقه و شناخته شده کشور، کسانی که سابقه مسوولیتهای طولانی در اداره کشور داشتند، نمایندگان سابق مجلس و حتی نمایندگان مجلس کنونی در این انتخابات ردصلاحیت شدند که این مسئله نشاندهنده وجود اشکالی عمده در انتخابات است.»دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در عین حال با طرح این پرسش که «بهرغم وجود این اشکالات عمل سیاسی چه مسئلهای را بر ما تحمیل میکند؟»، اظهارداشت: «اصلاحطلبان باید در کارهای اجرایی به جای روشنفکران و نیروهای فکری از نیروهای اجرایی خود استفاده کنند.»
ادامه مطلب...
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
دو قالب زیبا بنام قالب شب و قالب گذشته برای پارسی بلاگ
برای دریافت قالب ها روی تصویر قالب درخواستی کلیک کنیید و بعد از ورود به صفحه ی جدید
بر روی صفحه باز شده کلیک راست کرده و گزینه ی view source را انتخاب کنید در صفحه ی جدید تمامی کدها را
انتخاب کرده و به تغییرات درقالب صفحه ی مدیریت خود منتقل کنید و ذخیره کنید...

نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام طی سخنانی در چهارمین جشنواره مطبوعات نشریات دانشجویی تشکلهای اسلامی – سیاسی دانشگاهیان در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی بر بیداری و آگاهی دانشجویان تاکید کرد و گفت: اگر پیش از انقلاب آگاهی و بیداری در محفلهای کوچک وجود داشت، امروز در سطح گستردهای از دانشگاههای ایران از کلاسهای درس گرفته تا سالنها و خوابگاهها این بیداری به وجود آمده است.
وی با بیان این که امروزدانشجوی ایرانی آگاهتر و بیدارتر از دانشجوی پیش از انقلاب است، تصریح کرد: امروز بیداری و اگاهی و آزادیخواهی و مشارکت سیاسی کالای دست نیافتنی نیست و همه به آن دسترسی دارند و نشریه دانشجویی ابزاری برای آگاهی سیاسی است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که در ایران سیاست همیشه سه رکن اساسی داشته است، گفت: ملت ، دولت و ارتباط خارجی یا روابط بین الملل این سه رکن هستند و همیشه سیاست در ایران محصول این سه عامل است.
رضایی خاطرنشان کرد: در گذشته ارتباط خارجی و اراده دولت، مردم را منفعل کرده بود و در این میان اراده دولت ایران نیز تابعی از اراده دولت خارجی بود و از سه اراده دولت، ملت و خارج در عمل یک اراده پدیدههای سیاسی را رقم میزد و مردم سرکوب میشدند.
وی با بیان این مطلب که پس از انقلاب اراده مردم فعال شد، گفت: دولت نیز پس از انقلاب نقش خود را پیدا کرد و بین این اراده و اراده خارجی تعارض به وجود آمد و تا امروز نیز این تعارض وجود دارد.
رضایی به مساله فلسطین اشاره کرد و گفت: ما معتقدیم که مردم فلسطین باید آزادانه سرنوشت سیاسی خودشان را در یک رفراندوم تعیین کنند و در اینجا دولت و ملت ایران با آمریکا در تعارض است. در لبنان نیز ما معتقدیم که این کشور مستقل است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مساله هستهیی گفت: ما معتقدیم که باید در چارچوب NPT عمل کنیم و آژانس هم به آن نظارت کند و در رابطه با انتخابات نیز بر این عقیدهایم که دموکراسی در نقاط مختلف اشکال مختلفی دارد و دموکراسی درایران با دموکراسی در اروپا و آمریکا متفاوت است.
وی با تاکید بر اینکه ما میخواهیم تفاوت اندیشهمان را با آمریکا از طریق گفتوگو و اندیشه بیان کنیم، اظهار کرد: اما آمریکا میخواهد از طریق چماق نظرش را اعمال کند و چماق به دستی یعنی جایی که استدلال به پایان میرسد و آمریکاییها میخواهند با چماق به دستی افکار و اندیشههایشان را علیه ایران و منطقه اعمال کنند و به دنبال دموکراسی خونین هستند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به محاصره غزه نیز اشاره کرد و گفت: 43 روز است که حملات بسیار سنگین و ناجوانمردانهای بر یک ملت محاصره، انجام می شود و این در حالی است که حماس در یک انتخابات دموکراتیک با آرای مردم بالا آمد و خود کاخ سفید هم انتخابات را تایید کرد و اگر انتخاب حماس نتیجه دموکراسی است حالا همین حماس تصمیم گرفته که اسرائیل را به رسمیت نشناسد.
رضایی با بیان این که آمریکاییها دموکراسی را که خودشان تایید میکنند و برایشان ارزش است را زیرپا گذاشتهاند، گفت: آنها میخواهند ایدئولوژی خودشان را تحمیل کنند.
وی افزود: آنها ایران را متهم میکنند که دنبال بمب اتم است، اما یا به اقتصاد ضربه میزنند یا می گویند سپاه مثل حزبالله و حماس باید منحل شود و به فشارهای اقتصادی و زورگویی و قلدری متصل شدهاند که این یک پدیده جدید است.
وی با طرح این پرسش که چرا آزادی آمریکایی به شکل خونین پیش میرود ادامه داد: ارتباط با آمریکا یعنی این که اراده مردم از بین برود.
رضایی تاکید کرد: حزب الله ، حماس و ایران که مثل القاعده نیستند که برجهای دوقلوی شما را منفجر کنند، اما شما می خواهید جواب آرا و انتخاب مردم را با تحریم و فشار بدهید.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با طرح این پرسش که چرا در شروع قرن 21 روابط بینالملل خونین شده است؟ تصریح کرد: چرا باید جهانی شدن دنیا در ابتدای تولدش این چنین باشد.
وی با بیان این که آمریکا میخواهد خلا قدرت را از طریق زور پر کند، گفت: اولین کاری که باید در این شرایط انجام دهیم این است که نباید به قلدرها بهانه دهیم و باید یک مقاومت منطقی در ایران شکل بگیرد که در حال شکلگیری است.
رضایی افزود: از شورای نگهبان جای تشکر دارد که جلوی عوامل نفوذی که می خواستند به دنیا بهانه بدهند و چهره آزادی در ایران را خدشه دار کنند با تایید صلاحیت برخی ردصلاحیتشدگان گرفت و ما نباید الفاظ و ادبیاتی را به کار بگیریم که دشمنان از ان استفاده کنند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر این که خط مقاومت را باید از خط انفعال و خط ماجراجویی جدا کرد، گفت: این مسیر میتواند ما را از میان مجموعه حوادثی که برای کشور برنامهریزی شده جلو ببرد.
وی تاکید کرد: جنبش دانشجویی در بیداری عمومی جامعه و حتی نخبگان نقش مهم و تعیین کنندهای بر عهده دارد؛ به ویژه این که در آستانه انتخابات مجلس هشتم هستیم.
رضایی افزود: این مجلس، مجلس بسیار مهمی خواهد بود که برای رفتن به سوی آینده است و باید به آینده نگاه کند و هم اکنون باید به آینده چشم انداز کشور در 1404 نگاه کنیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که مجلس هشتم را باید از زاویه ایران دید، نه چپ و راست گفت: کسانی می توانند در آینده نقش ایفا کنند که جنسشان از نوع آینده باشد و خودشان را از چارچوبهای بسته چپ و راست بیرون بیاورند.
در ادامه یکی از دانشجویان اظهار کرد وقتی صلاحیت برخی رد میشود قطعا صلاحیت نداشتهاند و وقتی مجدد صلاحیتشان تایید می شود آیا مساله فرمالیته نشده است؟
رضایی در پاسخ به این سوال گفت: شورای نگهبان کسانی را تایید صلاحیت می کند که گروه های دیگر رد کرده بودند و من به برخی ردصلاحیتها مشکوکم و وزارت اطلاعات باید پیگیری کند که چرا برخی این کار را کردهاند و من از شورای نگهبان متشکرم که با توجه به منافع جمهوری اسلامی ایران اقدام مناسبی صورت داد.
در ادامه یکی دیگر از دانشجویان با بیان این که 11 مورد ابهام در گزارش البرادعی وجود دارد و قطعنامه سوم در حال صادر میشودف سوال کرد: آیا این پیروزی است؟ چرا از هاشمی رفسنجانی در مسایل سیاسی و بینالمللی کمک گرفته نمیشود؟
رضایی در پاسخ به این پرسشها گفت: رفع ابهامات گذشته پیروزی آشکاری است. حال ممکن است برخی دوستان این پیروزی را بزرگتر جلوه کنند و این به آن معنی نیست که گزارش نقطه منفی نداشته است، اما ابهامات گذشته رفع شده و ابهامات جدیدی ایجاد شده است.
وی افزود: ما دو نوع تحلیل میتوانیم در این زمینه بکنیم یکی این که ابهامات جدید را شکست بدانیم و دیگر این که این ابهامات را مبارزه جدیدی بدانیم که تلاش کنیم در سالهای آینده رفع شود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام جنس گزارش را تلفیقی از پیروزی و آغاز یک جریان جدید دانست و گفت: البرادعی حق نداشته که وارد برخی مسایل مثل مسائل موشکی شود. کلاهکهای اتمی چه ربطی به کار موشکی ایران دارد؟
به گفته رضایی آنها وقتی دیدند در بحث فناوری هسته ای نمی توانند مشکلی ایجاد کنند ازطریق این گزارش می خواهند ماجرای جدیدی را آغاز کنند.
وی افزود: پیشکسوتی هاشمی رفسنجانی و بزرگان انقلاب را باید حفظ کرد؛ چرا که همین حادثه ممکن است برای همینهایی که هم اکنون سر کار هستند تکرار شود.
در ادامه یکی دیگر از دانشجویان اظهار کرد: در انتخابات مجلس هشتم در 23 کرسی امکان رقابت وجود دارد و در 78 کرسی رقابت بین اصولگرایان است و طبق نظرسنجی در سایت تابناک که منتسب به شما است اکثرا معتقد بودند که این انتخابات رقابتی نیست. شما از دموکراسی صحبت میکنید اما این چه نوع دموکراسی است که طیف گسترده ای از مردم حق داشتن نماینده ندارند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این اظهارات گفت: در بحث انتخابات نباید افراط و تفریط کرد. جوانههای جدیدی در حال شکل گرفتن است که غیر از اصولگرا و اصلاحطلب هستند و در انتخابات پیش رو شاهد خواهیم بود که گرایشهای جدید و مستقلی به صحنه خواهند آمد.
وی افزود: این که آیا دو حزب در برخی حوزه ها قدرت رقابت کم دارند به معنی این نیست که کل اصلاح طلبان قدرت رقابت ندارند.
به عقیده رضایی افراد متشخصی که در جریان اصلاحطلبان رد صلاحیت شده اند معیار رقابت قرار گرفتهاند، اما اگر جوانهای گمنام اصلاح طلب را حساب کنیم امکان رقابت بالا است . با توجه به تایید صلاحیتهای جدید میزان رقابت بالا رفته است و تا روز انتخابات نیز بالا خواهد بود.
وی دموکراسی در ایران را یک دموکراسی واقعی دانست و گفت: باید این دموکراسی را کارآمد کنیم؛ به طوری که اگر اصلاح طلبان و اصولگرایان از طریق این دموکراسی سر کار آمدند آنها باید با یک کارنامه موفق قدرت را تحویل دهند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین اظهار کرد: آیا احزاب در ایران ظرفیت این را دارند که شورای نگهبان مثل همه دنیا تایید صلاحیت ها را به شورای مرکزی احزاب بسپارد؟
رضایی در رابطه با سوالی در خصوص آیتالله توسلی نیز افزود: آیتالله توسلی از افراد ثابت قدم راه امام و خانواده امام بودند و در حالی که نطقش در حال دفاع از ارزشهای امام(ره) و وصیت نامه امام(ره) را میخواند و از وصیتنامه و صحبتهای امام چیزهایی را یادداشت کرده بود و خیلی خونسرد سخنرانی میکرد وقتی به بحث صحبتهای امام(ره) در رابطه با خرافات رسید دچار سکته قلبی شد و در راه دفاع از آرمانهای امام(ره) به ملکوت اعلی پیوست.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
در مسجدالحرام نشستهام. ساعت یازده شب است. آقای معین شیرازی را میبینم از دوستان و حلقههای نزدیک عارف بزرگ مرحوم حاج میرزا اسماعیل دولابی. سر سخن را با این شوخی با او باز میکنم که تا آخر کار را میخواند. میپرسم: از لاکردار چه خبر؟! برمیگردد و میخندد؛ لاکردار لفظی بود که مرحوم دولابی گاه و بیگاه با تبسمهای شیرینش آن را به کار میبرد و چقدر هنرمندانه ورندانه و بجا. یاد دارم یک روز که مداح خوشصدایی در محضرش این شعر حافظ را میخواند و حاجی و همه گوش میکردند که:
نه گویمت همه ساله می پرستی کن
سه ماه میخور و نه ماه پارسا باش
چشمان حاجی برقی زد و رو کرد به جمع ما و با تبسمی زیبا گفت: لاکردار داره به سه ماه رجب، شعبان و رمضان اشاره میکند!. مرحوم پدرآقای معین با آقای دولابی انس بسیاری داشته و هر دو در خدمت عارف بینظیر مرحوم سید هاشم حداد، اوقات خوشی در سفرهایشان به عتبات داشتهاند.
از آقای معین که میگوید از پیش از انقلاب تا حالا اینقدر با حاجی مکه آمدهام که شمارش آنها از دستم در رفته است؛ از حالات حاجی در مکه میپرسم، میگوید: یک روز با حاجی همین جا روبهروی ناودان طلا نشسته بودیم. گفت: وقتی دیدم عدهای از مردم دارند خیلی قشنگ طواف میکنند و عدهای دیگر نماز و قرآن میخوانند، در دلم به خدا عرض کردم: خدایا من که نمیتوانم مثل اینها کارهای بزرگ بزرگ کنم. یک کار کوچکی به من بده تا این را گفتم، انگار بلافاصله کسی در گوشم گفت: از کی تا حالا در دستگاه خدا کار کوچک هم پیدا میشود؟ هرچی هست، کار بزرگ است! به این میگویند اتصال!
رواج پول و ادبیات فارسی در عربستان
کمکم عربستان هم دارد همچون عراق میشود؛ دستفروشهای زن سودانی و فروشندگان دورهگرد آفریقایی هر کدام چند جمله فارسی یاد گرفتهاند و گلیمشان را از آب بیرون میکشند. واحد پول ایران هم برای آنان مثل عراق به جای هزار تومان، خمینی است؛ مثلا جنسی را که هشت ریال است، میگویند: «دو خمینی».
سردر بعضی مغازهها در مکه و بعدها در مدینه هم دیدنی بود؛ روبهروی بعثه در مدینه مغازهداری تابلویش را کاملا به فارسی نوشته بود: «پارچهفروشی تهران» و دیگری نوشته بود: «آغا جون بیا داخل ارزان است!».
فروشنده دیگری درشت روی شیشه مغازهاش نوشته بود: «مغازه خراسانی!»؛ یعنی که ایرانی است. وقتی از مسجد تنعیم محرم شدم و برمیگشتم تا عمره مفرده انجام دهم، نزدیک تقاطع خیابان حجون، منتهی به قبرستان ابیطالب، تابلو دوار بزرگی دیدم که به فارسی روی آن نوشته شده بود: «عید شما مبارک و حج شما قبول باشد» و تبلیغ یک کالایی را کرده بود. افسوس نتوانستم از این مناظر عکس بگیرم و بیاورم. گاه و بیگاه هم نامهای فارسی روی برخی اماکن مکه دیده میشود. یکجا نرسیده به مسجد رایه (پرچم) و پس از مسجد جن نوشته بود: مکتب (دفتر ـ مؤسسه) شاهین.
خوب است اگر این حساسیتها فرو بریزد. ملتی از ملت ما باظرفیتتر نیست؛ این همه لغت عربی در زبانش به کار میرود و هیچ تعصبی ندارد، ولی انگار خواب بعضیها بسیار سنگین است .به کمانم دیر یا زود این دیوارهای فرهنگی خودساخته بر پایه تعصبها فرو میریزد. آن گونه که شنیدهام نسل جوان سعودی به مسائل موجود فرهنگی جامعه خود بسیار معترض است و پرخاشگرانه میپرسند: یعنی چه که زن نتواند و نباید سوار ماشین شود و رانندگی کند و ...؟
طواف سیاسی
اینجا مسجدالحرام و صحن آن آکنده از طوافکننده است. در آنجا، جایی برای کسانی که میخواهند در صحن مسجدالحرام نماز بخوانند، وجود ندارد. خود را به دریای جمعیت میزنم و به سختی طواف میکنم. در شوط(دور) دوم است که هادی غفاری را میبینم؛ روحانی مبارزی که در دوران سختتر از سخت استبداد شاهنشاهی، نطقهایش لرزه بر اندام ساواک و ساواکیها میانداخت و در هر مجلس، چنان شجاعانه علیه رژیم سخن میگفت که جمعیت شنونده مات و مبهوت شجاعتش میشد. شگرد او این بود که پس از هر سخنرانی با لباس مبدل غیر روحانی یا با چادر زنانه از میان زنها فرار میکرد و مأموران ساواک را فرصت و توان دستگیری وی نبود.
شیخ هادی میگفت: در اهواز با همین شگرد از چنگ ساواکیها که مجلس او را احاطه کرده بودند، فرار کرده و هنگامی که با خانمش خیلی عادی با چادر زنانه در خیابان نادری راه میرفتند، دو جوان بیمبالات اهوازی به تصور اینکه او زن است، شروع به آزار و اذیت او کرده و متلکهایی نثارش کرده بودند. شیخ میگفت: وقتی دیدم این دو جوان از من که با خانمم راه میرفتیم، دست بردار نیستند، از ترس اینکه مبادا به خانمم جسارتی بکنند، اندکی چادر را از سر و صورتم برداشتم و با نشان دادن ریش و سبیلم با عصبانیت به آنان گفتم: خجالت بکشید بیحیاها. میگفت: آنها در حالی که از دیدن چهره مردانه من بهتشان زده بود، به سرعت از آنجا دور شدند!
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
فاطمه کروبی سخنگو و مسوول ارتباطات و رسانههای ائتلاف مردمی اصلاحطلبان گفت: با برگزاری جلسه هیات رییسه ائتلاف مردمی اصلاحطلبان، بعد از بررسی، سوابق سیاسی – علمی و فرهنگی بیش از چهل نفر از نامزدهای داوطلب هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی در نهایت نامزدهای قطعی این ائتلاف مشخص شدند.
فاطمه کروبی اسامی لیست ائتلاف مردمی اصلاحطلبان را به این شرح اعلام کرده است:
1- فاطمه کروبی
2- محمدرضا راهچمنی
3- رسول منتجبنیا
4- اسماعیل گرامیمقدم
5- مسعود سلطانیفر
6- ابوالفضل شکوری
7- اسدالله کیانارثی
8- محمد قمی
9- مهدی جلالی خمینی
10- محمد اشرفی اصفهانی
11- جواد اطاعت
12- سید کامل تقوینژاد
13- مهدی رسولپناه
14- نجمه گودرزی
15- حسین کنعانیمقدم
16- الهه راستگو
17- الیاس حضرتی
18- رضا طلایینیک
19- نجمه گودرزی
20- اختر درخشنده
21- علیرضا رحیمی
22- احمد قریب گرگانی
23- آرش حبیبی
24- ابراهیم اصغرزاده
25- زهرا مرزبان
26- عادل ر
27- ناصر رستم افشار
28- اعظم ثقفی
29- فهیمه خان محمدزاده
30- حسن خلیلآبادی
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]