حضور پررنگ اینترنت در انتخابات مجلس هشتم

چهارشنبه 86 اسفند 15 ساعت 1:29 عصر
انتخابات سیاسی در کشور، همواره متأثر از عوامل گوناگونی بوده ‌است. اینترنت در انتخابات این دور مجلس هشتم حضوری پررنگ دارد. عملکرد مجالس پیشین و دولت‌های گذشته و اوضاع سیاسی و اقتصادی جامعه، جهت‌گیری‌های گوناگونی را در مردم شکل می‌دهد. در این میان، رسانه‌ها نیز همواره نقش کارسازی داشته‌اند.
اینترنت یکی از این رسانه‌هاست که در دهه گذشته در ایران مقبولیت رو به رشدی نزد مردم و به ویژه جوانان پیدا کرده است.
ورود فعالان سیاسی به اینترنت، بیشتر با ظهور وبلاگ‌ها شکل گرفت و در انتخابات اخیر شوراهای اسلامی شهر و روستا و ریاست‌جمهوری برخی از کاندیداها، اقدام به راه‌اندازی سایت‌هایی برای انعکاس مستقیم دیدگاه‌ها و نظرات خود نمودند. در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز می‌توان حضور سایت‌های شخصی کاندیداها و سایت‌های فعال در این عرصه را پررنگ‌تر و تأثیرگذارتر دید.
در برخی از این سایت‌ها، از جمله پایگاه اطلاع‌رسانی مجلس هشتم به آدرس www.majle.com علاوه بر اختصاص یک صفحه به هر یک از کاندیداهای سراسر کشور، امکان طرح دیدگاه‌‌ها و خواسته‌های مردم از کاندیداهای حوزه‌های انتخابیه خود و همچنین فهرست کاملی از نمایندگان دوره‌های پیشین مجالس شورای اسلامی و ملی به همراه عکس و سوابق آنان گرد آمده است.
بی‌شک، در این دوره از انتخابات و در دوره‌های بعدی، کاندیداها علاوه بر تبلیغات چاپی مانند پوستر و تراکت، نیم‌نگاهی نیز به تبلیغات در فضای مجازی اینترنت خواهند داشت.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


آغاز به کار ستاد انتخاباتی برای فردا

چهارشنبه 86 اسفند 15 ساعت 1:22 عصر

ستاد اختصاصی جوانان و دانشجویان اصلاح طلب در شهر تهران با عنوان «برای فردا» آغاز به کار کرد.

این ستاد با انتشار بیانیه ای از تمامی جوانان اصلاح طلب دعوت کرده است برای ساختن ایرانی بهتر و فردایی زیباتر به آنان بپیوندند.

دفتر مرکزی این ستاد مستقر در خیابان ولی عصر، بین بهشتی و مطهری، خیابان اتحادیه، پلاک 14 و 16می باشد.

علاقمندان به همکاری با این ستاد می توانند با شماره های زیر تماس بگیرند:

09124772294
09363043172
09365669542
09124873034


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


سکه طرح جدید نایاب شد

چهارشنبه 86 اسفند 15 ساعت 1:21 عصر
سکه طرح قدیم دیروز با 25 هزار تومان افزایش در قیمت مواجه و تا آخرین ساعات فعالیت بازار تهران به 290 هزار تومان رسید.

این رقم نسبت به ابتدای اسفند ماه 21 درصد و نسبت به ابتدای مهر ماه سال جاری 72 درصد رشد نشان می دهد. «سکه طرح جدید فعلا در بازار موجود نیست.» اگر در دو روز گذشته برای سرمایه گذاری، نه چندان چشم گیر وجوه خود، به یکی از مغازه های فروش سکه در تهران مراجعه می کردید این تنها پاسخی بود که با آن مواجه می شدید، نایاب شدن سکه طرح جدید در حالی است که بانک کارگشایی با حراج های روزانه قصد دارد مانع افزایش قیمت به دلیل عدم تعادل عرضه و تقاضا شود؛ اما در دو روز گذشته سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار تهران نایاب شد.
-
هجوم مشتریان برای خرید سکه
در چند روز گذشته که قیمت طلا در بازارهای جهانی ناگهان دچار صعود شد همگان را به این فکر واداشت که پس اندازهای خود را به بازار سکه هدایت کنند. یکی از فروشندگان سکه در بازار طلای کریم خان می گوید: «هجوم مشتریان برای خرید سکه بهار آزادی طرح جدید در دو روز گذشته چنان افزایش یافت که مغازه داران برای تهیه این سکه روانه بازار سبزه میدان شدند اما برخلاف انتظار با نایاب شدن سکه طرح جدید مواجه شدند.» وی علت اصلی این رخداد را عدم اجرای تعهدات بانک مرکزی نسبت به خریداران سکه در حراج های بانک مرکزی اعلام کرد. مغازه داری در بازار سبزه میدان که مرکز تعیین نرخ های سکه و طلا به شمار می آید به علت دیگری در این زمینه اشاره می کند: «هم وزنی دو سکه بهار آزادی طرح جدید و طرح قدیم منجر به این شد که افزایش تقاضا برای سکه به سوی سکه طرح جدید سرازیر شود چرا که اختلاف بهای دو سکه تقریبا به بیش از 20 هزار تومان می رسد.» قیمت سکه طرح جدید از ابتدای صبح دیروز با 10 هزار تومان افزایش در پایان روز به 245 هزار تومان رسید.از عوامل دیگری که به نایابی سکه طرح جدید دامن زده، شیوه طرح های سکه در بانک کارگشایی است. یکی دیگر از طلافروشان خیابان کریم خان می گوید: «حراج های سکه بانک کارگشایی به دلیل این که به نرخ های بالاتری در حراج فروخته می شوند، در اکثر موارد با عدم استقبال مواجه شده است. در برخی مواقع حتی ناآگاهان به حوزه حراج، نرخ هایی را به چوب زن پیشنهاد می کنند که اصلا به صرفه نیست و جز ضرر در معامله و افزایش سطح قیمت ها حاصلی در برندارد. عدم استقبال مناسب از حراج ها منجر به کمیابی سکه نیز می شود.
از سوی دیگر، شماری از فروشندگان سکه، از فروش کاغذی سکه خبر می دهند که به دلیل نایابی سکه طرح جدید به آن تن داده اند و باید در آینده سکه را به خریدار ارایه دهند. اما در این میان، تامین کنندگان اصلی سکه در بازار زمان مشخصی را برای تامین سکه تضمین نمی کنند.
نایابی سکه، معضلی است که منجر به هرج و مرج بازار شده است. شماری از فروشندگان سکه می گویند، نایابی سکه تمام بهار آزادی طرح جدید زمینه را برای سوءاستفاده برخی از مغازه داران هموار کرده است. به این نحو که نرخ اعلامی هر قطعه سکه طرح جدید از 230 تا 240 هزار تومان متغیر است.
آگاهان بازار از افزایشی خبر می دهند که تحت تاثیر قیمت جهانی طلاست، اما دیروز بهای جهانی طلا، بیش از شش دلار در هر اونس، کاهش یافت.در واقع، عرضه و تقاضا در بازار، تعیین کننده اصلی قیمت سکه است و افزایش تقاضای شب عید که بسیاری را به بازار سکه کشانده، از عوامل اصلی این افزایش قیمت است.
نکته دیگری که اکثر کارشناسان بازار سکه و طلا به آن اشاره می کنند، فعالیت مافیای سکه است که عوامل خود را در بازار نزدیک به زمان عید به کار می گمارند تا با حجم بالای خرید بازار را به عارضه کاهش عرضه سکه و افزایش قیمت آن دچار کنند.با این همه، دلالی فعالان بازار طلا و همچنین گرایش نقدینگی به سوی بازار طلا که از پیش پیش بینی می شد، یکی دیگر از عوامل افزایش قیمت سکه در بازار تهران است. تعدادی از کارشناسان با توجه به نزدیکی سال نو پیش بینی می کنند طی روزهای آینده قیمت سکه از مرز 300 هزار تومان هم عبور کند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


ستاد ائتلاف اصلاح طلبان استان آذربایجان شرقی با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که برای انتخابات مجلس هشتم در استان آذربایجان شرقی لیستی ارایه نخواهد کرد.

در این بیانیه آمده است که به غیر از 5 حوزه تک نماینده،در سایر حوزه ها از جمله حوزه انتخابیه تبریز،آذرشهر و اسکو هیچ لیستی ارایه نخواهد شد.

متن کامل این بیانیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
ملت شریف ایران
مردم مبارز و غیور آذربایجان

همان طور که در اخبار و بیانیه های پیشین به اطلاع رسید، حذف کاندیداهای اصلاح طلب و برخی دیگر از نامزدهای صاحب توان و اندیشه، ضمن خدشه بر شرط رقابتی بودن انتخابات مجلس هشتم، چالش بزرگی را در برابر ستاد ائتلاف اصلاح طلبان ایجاد نمود. ستاد ائتلاف اصلاح طلبان آذربایجان شرقی هماهنگ با ستاد مرکزی ائتلاف، فعالیت جدی و صادقانه خود را زودتر از سایر ستادهای استانی سراسر کشور آغاز کرده بود. همدلی و هماهنگی کم نظیر احزاب عضو ائتلاف و شخصیت های حقیقی که دارای سوابق ارزنده اصلاح طلبی بودند، ستاد ائتلاف آذربایجان شرقی را بدون کوچکترین اختلاف و تنش آماده فعالیت های پرشور انتخاباتی کرد.
تهیه و تجهیز ساختمان ستاد، تشکیل مرتب جلسات شورای ائتلاف، راه اندازی و تشکیل مرتب جلسات کمیته های داخلی ستاد، شناسایی، تشویق و ترغیب شخصیت های ملی و استانی برای ثبت نام در انتخابات، برگزاری مصاحبه های مطبوعاتی و سایر فعالیت های اطلاع رسانی برای توجه دادن نخبگان و مردم به انتخابات و تدوین برنامه های تبلیغات انتخاباتی و تشکیل سازمان رای، راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی ستاد و مهم تر از همه برنامه ریزی سفر تاریخی جناب آقای خاتمی به تبریز در 29 و 30 آذر ماه سال جاری بخشی از فعالیت های ستاد ائتلاف اصلاح طلبان آذربایجان شرقی بود.

ملت شریف ایران
مردم غیور آذربایجان
همه این فعالیت ها برای اعتلای ایران عزیز، پاسداشت ارزش های انقلاب و تاکید بر جمهوریت نظام اسلامی و تلاش برای توقف خسارات ناشی از سیاست های غیرکارشناسی دولت نهم بر پیکر اقتصاد، فرهنگ و چهره بین المللی ایران و انقلاب اسلامی از طریق تشکیل مجلسی کارآمد و موثر بود. همچنین در پرتو برنامه های کلان کارشناسی ستاد مرکزی ائتلاف، برنامه هایی نیز برای استان آذربایجان شرقی تدارک دیده شده بود که می توانست بخشی از حقوق از دست رفته آذربایجان عزیز را برگرداند و راه توسعه این منطقه را هموارتر نماید.
اما متاسفانه پیش بینی ها حکایت از رد صلاحیت گسترده کاندیداهای اصلاح طلب و کاندیداهای مستقل و توانا داشت. ستاد ائتلاف اصلاح طلبان آذربایجان شرقی با وجود همه نگرانی ها، نیروهای صالح و توانای خود را وارد عرصه انتخابات کرد. با این که برخی دیگر از نیروهای شاخص و توانمند اصلاح طلب، به واسطه پیش بینی فضای غیررقابتی از ثبت نام خود داری نمودند، با این حال بدون اغراق لیست کاندیداهای تبریز یکی از بهترین لیست های انتخاباتی بود.
اما بدترین پیش بینی ها محقق شد و تقریبا تمام کاندیداهای اصلاح طلب در هیئت های اجرایی رد صلاحیت شدند. در این دوره، رد صلاحیت های گسترده در هیئت های اجرایی به تقویت تحلیل هایی انجامید که انتخابات مجلس هشتم را انتخاباتی غیرآزاد،غیررقابتی و ناسالم ارزیابی می کرد و در نتیجه خروج از فرایند انتخابات را توصیه می کرد. مبنای این تحلیل چنین بود، از دولتی که در دو سال گذشته دستاورد های چندان مثبتی نداشته است انتظار برگزاری انتخابات آزاد،سالم و رقابتی انتظاری بیهوده است؛ اما علیرغم این تحلیل، نامزدهای ردصلاحیت شده، به بندهای غیرقانونی و واهی مندرج در برگه های رد صلاحیت خود اعتراض کردند تا شاید هیئت نظارت جبران کننده اشتباهات و ناشی گری های هیئت های اجرایی باشند، اما چنین نشد و هیئت نظارت نیز بر موضع هیئت های اجرایی مهر تایید زد و بر تعداد رد شدگان هم افزوده شد و متاسفانه این فرضیه که رد صلاحیت ها نه تصمیم دولت بلکه تصمیم کانون های قدرت است و مجلس هشتم، مجلسی مهندسی شده و از پیش تعیین شده خواهد بود، محقق گردید.
در این مرحله نیز میان ترک صحنه انتخابات و یا شرکت در آن، دومی انتخاب گردید تا نشان داده شود که اصلاح طلبان از تمام ظرفیت های قانونی بهره می برند. متعاقب این تصمیم، اکثریت ردصلاحیت شدگان در هیئت های نظارت به شورای نگهبان شکایت بردند و منتظر رای نهایی آن شدند. اما متاسفانه شورای نگهبان صرفا به تغییرات کوچکی بسنده کرد که در نهایت تاثیری در بهبود فضای موجود نداشت.
اکنون مسئولیت از دوش ما برداشته شده است و همه عواقب برگزاری انتخابات مجلس برای دولت، به عهده مجریان و ناظران انتخابات است. یکی از مهم ترین عواقب برگزاری چنین انتخاباتی در سی امین سالگرد انقلاب اسلامی تناقض آمیز جلوه دادن آرمان های انقلاب با عملکرد کنونی نهادهای رسمی جمهوری اسلامی به ویژه در اذهان نسل جوان است که بی شک به بحران هویت و بی انگیزگی مردم خواهد انجامید. رد صلاحیت های گسترده و تشکیل مجلس دست چین شده برای دولت کنونی، در بهترین شرایط نمونه دیگری از مجلس هفتم را ایجاد خواهد کرد. مجلسی که با سکوت و بی انگیزگی نه به وظیفه تقنینی خود عمل کرده و نه توانسته است تاثیری در برنامه های غیرکارشناسی دولت نهم بگذارد. پیش بینی تداوم چنین مجلسی در چهار سال آینده که برابر با از دست رفتن فرصت های اقتصادی، تحدید فرهنگ و آزادی های قانونی و مخدوش شدن چهره بین المللی جمهوری اسلامی است پیش بینی بسیار تلخ اما معقولی است و البته آثار و عواقب آن بر عهده کسانی است که جامعه تک صدایی را مطلوب اهداف خود می دانند و سعی می کنند که صدای رقبای خود را با هر وسیله ای حتی با اتهام عدم اعتقاد به اسلام خاموش کنند. این افراد، فرزندان این مرز و بوم را که جوانی خود را برای استقرار و استمرار نظام جمهوری اسلامی و خدمت به مردم سپری کرده اند با اتهام عدم اعتقاد به نظام روبرو می سازند، اتهامی که در " یوم تبلی السرائر" روشن خواهد شد.
ستاد ائتلاف اصلاح طلبان آذربایجان شرقی که اکثر نامزدهایش مشمول تنگ نظری ها شده است، اعتراض رسمی و جدی خود را نسبت به مجریان و ناظران انتخابات اعلام داشته و نسبت به عواقب چنین حرکت های نسنجیده در آذربایجان عزیز و غیرتمند هشدار می دهد. همچنین اعلام می دارد که برگزاری انتخابات آزاد، رقابتی و سالم که شرط عقلی، قانونی و منطقی ما برای شرکت در انتخابات و وعده ما به مردم بود، در اکثر حوزه های انتخابیه استان عملا امکان پذیر نبوده ولذا با کمال تاسف شرایط موجود، ارائه لیستی جامع انتخاباتی برای استان را از این ستاد سلب کرده است.
بنابراین ستاد ائتلاف اصلاح طلبان استان اعلام می دارد که فعالیت انتخاباتی این ستاد فقط در حوزه های بناب، میانه، مرند،هشترود و سراب امکان پذیر است.
ستاد ائتلاف اصلاح طلبان استان در حوزه بناب از آقای دکتر رسول صدیقی، در حوزه میانه از آقای مهندس سید حسین هاشمی،در حوزه مرند و هادیشهر از آقای مهندس سیروس سازدار،در حوزه هشترود از آقای دکتر محبوب حضرتی و در حوزه سراب از آقای مجید نصیرپور حمایت کرده و در سایر حوزه های انتخابیه استان از جمله تبریز،اسکو و آذرشهر هیچ لیستی را برای انتخابات ارایه نمی کند.
در پایان ضمن تقدیر و تشکر از مردم شریف استان آذربایجان شرقی که همواره در حمایت از حرکت های اصلاح طلبانه ثابت قدم بوده اند انتظار داریم با رای خود به کاندیداهای اصلاح طلب معرفی شده به شرح فوق و در سایر حوزه ها به کاندیداهای متمایل به اصلاحات و مستقل علاقمندی خود را به تداوم راه خمینی کبیر و خاتمی عزیز که راه علاقمندان واقعی و صاحبان اصلی انقلاب است نشان دهند.
یقینا اصلاح طلبان به عنوان فرزندان راستین انقلاب اسلامی،همواره با اتکال به خداوند متعال و همت و حمایت مردم برای دفاع از آرمان های اصیل انقلاب اسلامی که در سه شعار آزادی، استقلال و جمهوری اسلامی تبلور یافته است با تمام وجود خواهند کوشید و از صعوبت راه نیز نحواهند هراسید
ستاد ائتلاف اصلاح طلبان اذربایجان شرقی


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


اسامی 30 نامزد ستاد ائتلاف اصلاح طلبان در تهران تکمیل گردید.

این اسامی به نقل سایت رسمی بهارستان ایران به شرح زیر است:

1- مجید انصاری

2- اسحاق جهانگیری

3- محمد صدر

4- اسدالله کیان ارثی

5- نجفقلی حبیبی

6- محمد اشرفی اصفهانی

7- محمود دعایی

8- علیرضا محجوب

9- سهیلا جلودارزاده

10- علیرضا رحیمی

11- جواد اطاعت

12- ابوالفضل شکوری

13- وحید محمودی

14- الیاس حضرتی

15- سید کامل تقوی نژاد

16- محمد قمی

17- نرگس کریمی

18- الهه راستگو

19- عجایبی

20- خانم مینایی پور

21- حسن خلیل آبادی

22- دکتر عباسعلی زالی

23- قره یازی

24- افشین حبیب زاده

25- دکتر نوربخش

26- خانم گلپایگانی

27- خانم دکتر خوش خلق

28- آقای جمشیدی گوهری

29- دکتر معید فر

30- سید افضل موسوی


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


پنجمین نشست مطبوعاتی ستاد ائتلاف اصلاح طلبان با خبرنگاران داخلی و خارجی عصر امروز با حضور حجت الاسلام عبدالواحد موسوی لاری رئیس این ستاد، حسین مرعشی رئیس ستاد ائتلاف اصلاح طلبان تهران و عبدالله ناصری سخنگوی ستاد در محل ستاد مرکزی ائتلاف اصلاح طلبان در تهران برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالواحد موسوی‌لاری رییس ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان گفت: ما مدعی هستیم اگر شرایط، شرایط صحیحی باشد و برگزار کنندگان انتخابات اعم از اجرا و نظارت در مرحله‌ بعد که برگزاری انتخابات است از موضع قانونی و دفاع از قانون با مقوله‌ انتخابات برخورد کنند، قطعا اکثریت کرسی‌های مجلس هشتم در حوزه‌هایی که رقابت وجود داشته باشد از آن اصلاح‌طلبان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالواحد موسوی‌لاری طی سخنانی در پنجمین کنفرانس مطبوعاتی ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان با اشاره به ردصلاحیت تعدادی از کاندیداهای مدنظر اصلاح‌طلبان ادامه داد: طبعا آن چیزی که امروز به عنوان لیست اصلاح‌طلبان ارایه می‌شود دربر گیرنده‌ همه‌ی کاندیداهایی که از ابتدا پیش‌بینی کرده بودیم نیست. وی افزود: اگر به صورت طبیعی لیست اولی که مدنظر ما بود دچار مشکل نمی‌شد، امروز چهره‌های شاخص بیشتر در فهرست انتخاباتی ما به چشم می‌خوردند. البته از آن‌جا که هنوز لیست ما نهایی نشده است این احتمال وجود دارد که چهره‌های شاخص بیشتری را در فهرست نهایی‌مان داشته باشیم.

رییس ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان خاطرنشان کرد: امیدواریم علی‌رغم همه‌ بی‌مهری‌هایی که تا این لحظه متوجه جمع ما شده است، حداکثر چهره‌های شاخص را در فهرست انتخاباتی نهایی‌مان داشته باشیم.

این عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز، با تاکید بر این‌که " به احتمال زیاد فهرست نهایی که ارایه خواهد شد لیستی کامل‌تر از لیستی است که تا الان تهیه شده است" افزود: آن‌چه مسلم است تا این لحظه تقریبا ستادهای استانی ائتلاف اصلاح‌طلبان کار بررسی نهایی لیست‌های خود را به انجام رسانده‌اند و آخرین مرحله، رسیدگی به وضعیت موجود در استان‌ها و شهرستان‌ها و کرسی‌های قابل رقابت است.

موسوی لاری با اشاره به این‌که " ظرف فردا یا پس‌فردا لیست نهایی و سراسری ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان اعلام خواهد شد" در عین حال در پاسخ به سوال خبرنگاری گفت: متاسفانه امروز گرفتار یک نوع بیماری هستیم؛ برخی خود را قیم همه می‌دانند و به نمایندگی از جریانات مختلف مطرح می‌کنند که یک جریان در انتخابات پیش رو کاندیدا برای عرضه دارد یا خیر. اما این در حالی است که ما بهتر می‌دانیم کاندیدا داریم یا نه. وی با بیان این‌که " ظرف یکی دو روز آینده مشخص می‌شود که ما در سطح کشور به چه میزان کاندیدا داریم" افزود: متاسفانه بسیاری از چهره‌های ارزشمند که سابقه خوبی در عرصه‌های مختلف داشته‌اند، به صرف ارتباطات‌شان با یک جریان سیاسی، از گردونه‌ رقابت خارج شدند و آن‌هایی که در خالی کردن صحنه‌ رقابت سهم داشتند، مطرح می‌کنند اصلاح‌طلبان در حوزه‌های مختلف کاندیدا دارند که این برای ما حرف عجیبی است.

موسوی لاری با اشاره به این‌که " در دو- سوم از کرسی‌ها برای ما امکان رقابت وجود ندارد" افزود: رقیب اصلاح‌طلبان از هم‌اکنون خود را برای پیروزی در این دو سوم از کرسی‌ها آماده کرده است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره‌ علت انصراف برخی چهره‌های اصلاح‌طلب تا این لحظه از فهرست اصلاح‌طلبان گفت: علت این‌که برخی دوستان علی‌رغم شرایط خوب‌شان تصمیم گرفته‌اند در انتخابات شرکت نکنند را شما اهالی رسانه باید مورد بررسی قرار دهید تا مشخص شود چه اتفاقی افتاده که برخی چهره‌های ارزشمند که زمینه رای داشتند تصمیم گرفتند در صحنه نمانند.

وی با اعتقاد به این‌که " این مساله به دلیل فضایی است که بر این انتخابات حاکم شده است" اضافه کرد: متاسفانه هیچ‌کس به این ریشه‌ها و عوامل توجه نمی‌کند. لذا باید ریشه‌یابی کرد تا مشخص شود چه فضایی حاکم است که این افراد تصمیم به انصراف گرفته‌اند.

رییس ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان هم‌چنین در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری که پرسید آیا شما با این روند با کمبود نیرو مواجه نخواهید شد؟ افزود: ما چه این دوستان بمانند یا نمانند با کمبود نیرو مواجهیم. امیدواریم بتوانیم با حضور چهره‌های جایگزین، لیست را در حدی که مدنظرمان هست به جامعه ارایه کنیم.

موسوی لاری در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری با بیان این‌که " اکثریت قاطع اصلاح‌طلبان زیر چتر ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان جمع شده‌اند" گفت: ما امروز یک ائتلاف حداکثری متشکل از احزاب و تشکل‌های سیاسی اصلاح‌طلب داریم و البته با برخی گروه‌هایی که به دلیل نوپا بودن علاقه‌مند هستند که با آرم خود وارد عرصه‌ انتخابات شوند نیز تشریک مساعی داشته و از لحاظ ارایه‌ فهرست‌ها و پی‌گیری مطالبی که مدنظر مردم است و دفاع از حقوق کاندیداها با یکدیگر همکاری می‌کنیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری که پرسید پیش‌بینی می‌کنید چند درصد از کرسی‌های مجلس از آن اصلاح‌طلبان باشد؟ افزود:‌ ما در تهران و شهرستان‌ها بین 110 تا 120 کرسی رقابتی داریم و حدودا با همه اغماض‌ها در 30 درصد از کرسی‌ها می‌توانیم رقابت کنیم.

خبرنگار دیگری درباره حمایت ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان از کاندیداها پرسید که موسوی لاری پاسخ داد: ما در مجموعه ائتلاف قاطعا افراد مشخصی داریم اما از میان کاندیداهایی که به نوعی همراهی خود با اصلاح‌طلبان را در کارنامه خود دارند حمایت خواهیم کرد.

وی گفت: ما در این شرایط به شکل‌گیری مجلسی قدرتمند که بتواند در مقابل نوعی برنامه‌ستیزی قرار بگیرد، معتقدیم و حتما افرادی را که با ما همراه باشند خواهیم پذیرفت.

رییس ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان تهران بزرگ نیز طی سخنانی در این نشست گفت: لیست اصلاح‌طلبان شاید با هدف اولیه‌ ما فاصله داشته باشد، اما برای ما مهم است که اصلاح‌طلبان جریانی شناخته شده هستند و به موفقیت و خوش‌نامی برنامه‌ اصلاح‌طلبان در گذشته متکی هستیم.

حسین مرعشی در پاسخ به سوالی مبنی بر استاندارد بودن لیست اصلاح طلبان اظهار کرد: ما تاکنون لیست غیراستانداردی را تنظیم نکرده‌ایم. لیست استاندارد از نظر ما لیستی است که دارای انسجام و برنامه‌محور باشد. این‌که افرادی را معرفی کنیم که در مجلس تفاهم‌کاری نداشته باشند، امر مبارکی نیست. سوابق گروه‌های اکثریت در مجالسی از جمله مجالس چهارم و هفتم نشان می‌دهد که حتی اگر یک لیست برنده‌ قطعی انتخابات باشد و تفاهم بین فراکسیون‌ اکثریت حاصل نشود، نتیجه‌ آن گسست در امور اداره‌ کشور است.

وی ادامه داد: آن‌چه که ما به عنوان استاندارد قبول داریم و رعایت شده است، لیستی است که بتواند برنامه اصلاح‌طلبان در مجلس را پیگیری کند. لیست اصلاح‌طلبان ممکن است با هدف اولیه‌ ما فاصله داشته باشد؛ چون شخصیت‌های اصلی اصلاح‌طلبان مورد بی‌مهری قرار گرفته‌اند اما برای ما مهم است که اصلاح‌طلبان جریانی شناخته شده هستند و ما به موفقیت و خوش‌نامی برنامه‌ اصلاح‌طلبان در گذشته متکی هستیم و فکر می‌کنیم شناخت مردم ایران از اصلاح‌طلبان در شرایط بسیار نامطلوب در گذشته که نفت 10 دلار بود در مقایسه با این شرایط بتواند پشتوانه محکم مردمی ایجاد کند و اصلاح‌طلبان بتوانند به مسوولان نشان دهند که چگونه می‌توان کشور را با نفت 90 دلار اداره کرد.

خبرنگاری درباره علت انصراف‌ها پرسید که مرعشی پاسخ داد: این لیست، لیست پیشنهادی ما بود و قطعی نیست. انصراف‌ها هم تابع تصمیم‌های فردی بوده است. ما در مقام مشورت،‌ توصیه کردیم که دوستان کار را ادامه دهند اما آن‌ها دلیل شخصی خود را داشتند و امیدواریم موفق شویم که لیست نهایی‌مان به گونه‌ای باشد که تا روز انتخابات، ثابت بماند.

خبرنگار دیگری درباره تفاوت برگزاری انتخابات و تایید صلاحیت‌ها در ایران و اروپا پرسید و مرعشی پاسخ داد: آن‌چه در ایران انجام می‌شود با کشورهای اروپایی تفاوت دارد. در نظام‌های غرب، دموکراسی با احزاب تشکیل می‌شود و پالایش توسط شورای نگهبان ـ که امروز مورد اعتراض ماست ـ در اروپا توسط احزاب انجام می‌شود. یعنی آن‌ها خودپالایشی دارند. اما در نظام انتخاباتی ما هنوز جایگاه احزاب مشخص نیست. ما باید به این جمع‌بندی برسیم که پالایش اولیه‌ کاندیداها، توسط نهادهای مدنی انجام شود. ما در ایران با دموکراسی جوان مواجه هستیم و باید آن را کامل کنیم. نباید آن را با کشورهای غربی که بیش از چند قرن سابقه دموکراسی دارند، مقایسه کنیم.

یکی دیگر از خبرنگاران پرسید که چرا در لیست نهایی ستاد و در مجموعه ستاد به عنوان مثال از اعضای سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و حزب اسلامی کار استفاده نشده است؟ مرعشی پاسخ داد: ماموریت‌های ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان تقسیم شده و هر کمیته ماموریت‌هایی را به عهده گرفت است؛ مثلا مسائل مربوط به جامعه کارگری بر عهده حزب اسلامی کار گذاشته شد و سعی کردیم کمیته‌ها را در میان اعضای مختلف تقسیم کنیم، در عین حال سازمان مجاهدین انقلاب ایران نیز فعال هستند.

مرعشی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برنامه ما صراحتا دولت را از هرگونه تخصیص منابع بانکی به صورت منطقه‌ای و بخشی منع می‌کند.

رییس ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان تهران بزرگ ابراز عقیده کرد: دولت نهم طلایی‌ترین سال‌های اقتصاد ایران برای جهش صنعتی را به سال‌هایی همراه با تورم و رکود تبدیل کرده است؛ لذا اولین اولویت ما در مجلس هشتم حتی اگر اقلیت باشیم نظارت بر دولت با ائتلاف با بخش خردورز اصولگرای مجلس است.

در ادامه این نشست یکی دیگر از خبرنگاران پرسید چرا تاکنون لیست قطعی خود را ارائه نداده‌اید عبدالله ناصری سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان به این پرسش، پاسخ داد: امروز لااقل در پایتخت که پیشانی گروه‌ها، جناح‌ها و معنا کننده انتخابات است در جبهه‌ اصلاحات هیچ اتفاقی نیفتاده و پیش‌بینی ما این است که اتفاقی نخواهد افتاد و دور از ذهن می‌دانیم که دوستانی که از چهره‌های شاخص تا این روزهای باقی مانده تایید صلاحیت شوند ولی شایعه آن‌ وجود دارد. فرصتی هم برای تبلیغات نیست


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


قطبی: مرا سرمربی معرفی کردند

سه شنبه 86 اسفند 14 ساعت 10:15 عصر
سرمربی تیم پرسپولیس تهران گفت: مسئولان فدراسیون در تماس با کاشانی مرا سرمربی تیم ملی معرفی کردند؛ اما نمی دانم چه اتفاقی رخ داد که تصمیمشان تغییر کرد.
افشین قطبی پس از جلسه تمرینی صبح پرسپولیس درباره تصمیم نهایی فدراسیون فوتبال ایران برای انتخاب سرمربی تیم ملی اظهار داشت: روز شنبه جلسه ای جدی با علی کفاشیان برگزار کردیم و پس از توافق، در دیدار با مقاومت سپاسی از بازیکنان خداحافظی کردم.
وی ادامه داد: روز قبل از دیدار با مقاومت قرار بود مسئولان فدراسیون با من تماس بگیرند که چنین اتفاقی رخ نداد، اگر چه ساعت 13 با کاشانی تماس گرفته و مرا سرمربی تیم ملی معرفی کردند و به همین دلیل همه به من تبریک گفتند؛ اما نمی دانم از ساعت 14 تا 16 چه اتفاقی افتاد و این موضوع برایم تعجب آور است. برای گرفتن پاسخ سوال خودم فقط به آسمان نگاه می کنم.
قطبی گفت: با این اتفاق تجربه بزرگی را از جو فوتبال ایران کسب کردم، بنابراین دیگر نمی‌خواهم در مورد تیم ملی حرف بزنم، چون درس بزرگی گرفتم. در شرایط فعلی فقط به پرسپولیس فکر می کنم.
دستیار سابق پیم وربیک در تیم ملی کره جنوبی خاطر نشان کرد: انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی تیم ملی را دوباره تبریک می گویم و امیدوارم با هدایتش، ایران راهی جام جهانی 2010 شود. دایی فرد شناخته شده ای است؛ اما هرگز تمایل ندارم در کنار وی برای تیم ملی ایران فعالیت کنم.
وی درباره برنامه های آینده اش گفت: هنوز تصمیمی برای تمدید قرارداد نگرفته ام؛ اما تا پایان فصل با پرسپولیس قرارداد دارم، اگر چه در فوتبال ایران چیزهای زیادی را آموختم.
سرمربی پرسپولیس راجع به دیدار بعدی سرخ پوشان تاکید کرد: مقابل پاس همدان بازی دشواری را پیش روی داریم و برای کسب 3 امتیاز بازی راهی میدان خواهیم شد.
قطبی از رفتار مدافع تیمش در جریان سفر هوایی به شیراز انتقاد کرد و گفت: از کاری که شیث رضایی انجام داد بسیار ناراحت شدم، زیرا معتقدم وی باید در چارچوب خواسته های مسئولان باشگاه رفتار کند و باید بداند در تیم بزرگی بازی می کند. کمیته انضباطی باشگاه با رضایی برخورد خواهد کرد. در دیدار برابر مقاومت سپاسی شرایط روحی خوبی نداشت و به همین دلیل وی را در ترکیب اصلی قرار ندادم.
سرمربی پرسپولیس درباره آخرین تصمیم فیفا مبنی بر کسر شش امتیاز تاکید کرد: در این شرایط حساس کسر شدن شش امتیاز برای هر تیمی ویران کننده است، حتی اگر از تیم های بزرگی چون منچستریونایتد، آرسنال یا چلسی نیز این امتیاز ها کسر شود، شرایطشان بهم می خورد و این موضوع برای ما نامناسب بود؛ اما بازیکنان پرسپولیس دل شیر دارند و همچنان معتقدم تیم ما قهرمان لیگ برتر ایران خواهد شد.
پرسپولیس در هفته بیست و سوم لیگ برتر ایران موفق شد در ورزشگاه حافظیه با نتیجه 2 بر صفر مقاومت سپاسی را شکست دهد.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


فاز جدید جمع آوری ماهواره ها

سه شنبه 86 اسفند 14 ساعت 10:14 عصر
فاز جدید جمع آوری دیش های ماهواره یی از پشت بام منازل مردم آغاز شده است. دیروز یگان هایی از نیروی انتظامی با وانت و کامیون به برخی مناطق شهرک غرب و سعادت آباد و شهرک اکباتان اعزام شدند و دیش های ماهواره یی را از پشت بام ها جمع کردند.

همچنین گزارش رسیده در برخی شهرک های اطراف تهران هم جمع آوری ماهواره ها آغاز شده است. عرف نیروی انتظامی هم این است که به پشت بام منازل مردم می روند و دیش ها را از بالای ساختمان ها به پایین پرتاب می کنند و سپس دیش ها را با وانت و کامیون به مکان های معین منتقل می کنند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


چه کسی دایی را انتخاب کرد

سه شنبه 86 اسفند 14 ساعت 10:13 عصر

هر چند 48 ساعت از انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی جدید تیم ملی گذشته اما هنوز هیچ کس متوجه نشده که سرمربی جدید تیم ملی از طریق چه کانالی و پس از گذشتن از چه فرآیندی به این سمت رسیده است.

علی کفاشیان که در چند وقت اخیر ثابت کرده استاد حرف های ضد و نقیض است، در تازه ترین اظهارنظرش گفته که دایی از چند وقت قبل جزء گزینه های فدراسیون فوتبال بوده. با این حال کیست که نداند دایی در ثانیه های آخر به یک شانس اصلی برای سرمربیگری تیم ملی تبدیل شد و با یک تصمیم سریع به این عنوان رسید. حتی شواهد موجود از همین قضیه حکایت دارد. افشین قطبی که بیشترین بخت را برای سرمربیگری تیم ملی داشت و پس از توافق با مسوولان فدراسیون فوتبال با خیال راحت با پرسپولیس راهی شیراز شد و حتی پس از پایان بازی مقابل مقاومت سپاسی از بازیکنان پرسپولیس خداحافظی کرد وقتی خبر انتخاب دایی را به عنوان سرمربی تیم ملی شنید خشکش زد و گفت؛ «فدراسیون مرا سرمربی تیم ملی معرفی کرده بود.» البته قطبی نسبت به این اتفاق هم بی موضع نبود و او هم مثل تمام جامعه فوتبال از انتخاب دایی تعجب کرد؛ «روز قبل از دیدار با مقاومت قرار بود مسوولان فدراسیون با من تماس بگیرند که چنین اتفاقی رخ نداد، اگرچه ساعت 13 با کاشانی تماس گرفتند و مرا سرمربی تیم ملی معرفی کردند و به همین دلیل همه به من تبریک گفتند، اما نمی دانم از ساعت 14 تا 16 چه اتفاقی افتاد و این موضوع برایم تعجب آور است.»

او در گفت وگو با دوستان روزنامه نگارش هم این روزها مدام تاکید می کند که برای گرفتن جوابش تنها به آسمان نگاه می کند. با این حال بیرون آمدن اسم دایی از میان گزینه های موجود برای سرمربیگری تیم ملی را باید فارغ از مسائل ورزشی جست وجو کرد؛ جایی که شانس علی دایی به یکباره از صفر به صد سیر کرد و کاپیتان سابق تیم ملی به سمت سرمربیگری تیم ملی رسید. البته بعید نیست که این شانس وقتی به علی دایی رو کرده باشد که در مراسم بدرقه رئیس جمهور توسط هیات دولت، احمدی نژاد گپ و گفت طولانی تری با محمد علی آبادی در مقایسه با بقیه اعضای کابینه داشت. احتمال دارد در این گفت وگوی دو، سه دقیقه یی به رئیس سازمان تربیت بدنی توصیه شده باشد که هر چه سریع تر وضعیت سرمربیگری تیم ملی مشخص شود. البته انتخاب دقیقه نود علی دایی برای تیم ملی را از یک بعد دیگر می توان بررسی کرد. ارتباط نزدیک مهرداد بذرپاش مدیرعامل کارخانه سایپا با دولت نهم و به ویژه شخص رئیس جمهور به احتمال زیاد نقش موثری در رسیدن سرمربی سایپا به نیمکت تیم ملی داشته است. بذرپاش که در ابتدای روی کار آمدن دولت نهم مشاور امور جوانان رئیس جمهور شد پس از دوره یی کوتاه حضور در کارخانه پارس خودرو با حکم وزیر وقت صنایع به سایپا رفت و می توان تاثیر بذرپاش را در رفتن دایی از سایپا به تیم ملی مشاهده کرد. وقتی این نظریه قوت گرفت که مدیرعامل کارخانه سایپا درباره حضور دایی در تیم ملی اظهارنظر کرد؛ کاری که تا به حال سابقه نداشته است.

هر چند نکته جدیدی در حرف های بذرپاش دیده نمی شود اما همین حرف عادی هم به اندازه کافی تعجب آور است؛ «سایپا در شرایطی که لیگ برتر به روزهای حساس خود نزدیک می شود و همچنین در آستانه بازی های لیگ قهرمانان آسیا مصالح ملی را بر مصالح خود ترجیح داد و این فداکاری تبلور همان روحیه ملی است که عزم آن را داریم در آینده بیش از گذشته در سایپا زنده باشد. به خاطر مصالح ملی فداکاری بزرگی کرده و با حضور علی دایی در تیم ملی موافقت کردیم.» در حالی مدیرعامل کارخانه سایپا درباره حضور دایی در تیم ملی اظهارنظر کرده که مدیرعامل باشگاه سایپا هیچ حرفی درباره این مساله نزده است. تمام این گمانه زنی ها به این دلیل در رسانه ها مطرح شده که پس از گذشت 48 ساعت از انتخاب دایی به عنوان سرمربی تیم ملی هیچ کس نمی داند که دایی چگونه و از چه طریق به تیم ملی رسیده. انتخاب دایی برای تیم ملی مثل بازی های کلاسیک اروپایی شده که گل دقیقه نود برای تیم برنده یک شب رویایی می سازد و برای بازنده یک شب کابوسی.

هر چند زننده گل ماجرای فوتبال ما مجهول است اما دایی این روزها از آسمان به زمین نگاه می کند و قطبی از زمین به آسمان.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


تصویب قطعنامه جدید شورای امنیت علیه ایران

سه شنبه 86 اسفند 14 ساعت 10:9 عصر

سومین قطعنامه تحریم های شورای امنیت علیه ایران با ?? رای موافق به تصویب رسید. اندونزی به قطعنامه ???? شورای امنیت علیه ایران رای ممتنع داد.

نمایندگان ?? دولت عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد دوشنبه (? مارس) در نیویورک درباره قطعنامه پیشنهادی فرانسه و بریتانیا علیه ایران رای گیری کردند.

سه عضو غیر دائم شورای امنیت یعنی لیبی، ویتنام، آفریقای جنوبی هرچند پیشتر نگرانی هایی درباره پیش نویس قطعنامه ابراز کرده بودند، از قطعنامه جدید تحریم ها علیه ایران حمایت کردند.

لیبی و آفریقای جنوبی در گذشته برنامه های هسته ای سری داشته اند که آن را کنار گذاشتند.

اما اندونزی، پرجمعیت ترین کشور مسلمان در جهان، به قطعنامه جدید علیه ایران که قطعنامه ???? نام دارد، رای ممتنع داد.

نماینده اندونزی یکی از دلایل این تصمیم را آن چه او عدم توجه شورای امنیت به همکاری های اخیر ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی خواند، دانست.

به این ترتیب سومین قطعنامه تحریم های شورای امنیت علیه ایران با ?? رای موافق به تصویب رسید.

دو قطعنامه تحریم های گذشته علیه ایران به اتفاق آرا تصویب شدند.

در ابتدای جلسه رای گیری محمد خزائی، سفیر ایران در سازمان ملل متحد، سخنرانی کرد.

وی در این سخنرانی اقدام جدید شورا علیه ایران را به عنوان عملی "غیرقانونی" و "ناعادلانه" محکوم کرد.

قرار بود رای گیری درباره قطعنامه ایران روز شنبه (یکم مارس) انجام شود.

اما بریتانیا و فرانسه تصمیم گرفتند این رای گیری را به دوشنبه (? مارس) موکول کنند تا بتوانند حمایت تعداد بیشتری از اعضای غیر دائم شورای امنیت را جلب کنند.

بدنبال این تصمیم شش کشور اصلی درگیر در قضیه ایران، از خاویر سولانا، مسئول سیاست گذاری خارجی اتحادیه اروپا، خواستند تا مذاکرات با ایران را از سر گیرد.

به گفته سفیر بریتانیا در سازمان ملل متحد، از آقای سولانا خواسته شده است تا با سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و مذاکره کننده اصلی در پرونده اصلی این کشور، دیدار کند.

مفاد قطعنامه
قطعنامه ???? شورا در چهارچوب فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد است و در نتیجه لازم الاجرا به حساب می آید.

در این سند، از رفع ابهام های اخیر درباره بخش هایی از فعالیت های هسته ای گذشته ایران استقبال شده است.

در قطعنامه شورا آمده است که گروه (?+?) آماده است تا در راستای حل مناقشه هسته ای ایران از راه دیپلماتیک تدابیر ملموس بیشتری را اتخاذ کند.

سومین قطعنامه تحریم ها علیه ایران شامل سه ضمیمه است که در آن نام ?? شرکت و ?? مدیر ارشد تاسیسات هسته ای ایران به فهرست تحریم ها اضافه شده است.

این سند از دولت ها می خواهد که دارایی های خارج از کشور این شرکت ها و مقام ها را مسدود کنند.

شورای امنیت همچنین از تمام دولت ها می خواهد که اگر آن ?? مقام ایرانی وارد قلمروشان شدند، مراقب آنها باشند.

یکی از این افراد سردار پاسدار محمد رضا نقدی است. به گفته شورای امنیت او برای شکستن تحریم های بین المللی علیه ایران تلاش می کند.

از سوی دیگر، شورا در یکی از ضمیمه ها از دولت ها خواسته که به ? مقام ارشد اتمی از جمله بهنام عسگرپور، سید جبار صفدری و امیر رحیمی ویزا اعطا نکنند.

در زمینه تحریم های تجاری، قطعنامه ???? شورای امنیت از دولت ها می خواهد که در اعطای اعتبارها و تسهیلات تجاری به بخش خصوصی برای مبادلات بازرگانی با ایران مراقبت بیشتری به خرج بدهند.

شورا همچنین از دولت ها می خواهد که در مورد همکاری موسسات مالی در کشورشان با بانک های ایرانی به خصوص بانک صادرات و ملی ایران وشعب خارجی آنها هوشیار باشند.

این نهاد برای نخستین بار به دولت ها اجازه داده که در بنادر و فرودگاه های خود به بازرسی کشتی ها و هواپیماهای ایرانی به گفته شورای امنیت مشکوک به حمل مواد و تجهیزات ممنوعه، بپردازند.

شورای امنیت همچنین از کشورها خواسته که مواد، کالاها، تجهیزات و تکنولوژی با قابلیت استفاده دوگانه که در برنامه های هسته ای و موشکی کاربرد دارند را در اختیار ایران قرار ندهند.

نشست وین

روز دوشنبه همچنین جلسه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین برگزار شد که موضوع اصلی این جلسه نیز پرونده هسته ای ایران بود.

محمد البرادعی، مدیرکل آژانس، از ایران خواست به ادعاهایی که درباره فعالیت های مطالعاتی این کشور در ارتباط با تولید سلاح هسته ای است، پاسخ دهد.

آقای البرادعی در سخنرانی خود در این جلسه گفت: "با این که ایران به بسیاری از سوالات درباره برنامه های گذشته خود پاسخ داده، این سوال جدی هنوز بدون پاسخ باقی مانده است."

شورای امنیت سازمان ملل متحد تا بحال دو قطعنامه علیه ایران صادر کرده و در هر دو قطعنامه از ایران خواسته غنی سازی اورانیوم را متوقف کند.

در پیش نویس قطعنامه سوم نیز این درخواست تکرار شده و با توجه به عدم تمکین ایران به درخواست، تنبیه های جدیدی برای ایران در نظر گرفته شده است.

از جمله این تصمیم ها محدودیت مسافرت به خارج از ایران برای تعدادی از مقامات ایرانی درگیر در برنامه اتمی ایران و مسدود کردن بعضی از دارایی های ایران در خارج از این کشور است.

محمد سعیدی، نایب رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، گفته است هر قطعنامه جدیدی علیه ایران در شورای امنیت "غیرقانونی" است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   16   17   18   19   20   >>   >