: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
وزیر کشور دولت اصلاحات وجود احزاب و تشکلهای شناسنامهدار را برای تمشیت امور جامعه ضروری دانست و گفت:وقتی قانون اساسی وجود احزاب را تایید میکند و وقتی قوانین موضوعه دیگر کشور به ساماندهی سلایق در قالب احزاب تاکید دارند دستگاه اجرایی باید این واقعیت را بپذیرد.
«عبدالواحد موسویلاری» در گفتوگو با خبرگزاری ایسنا خاطرنشان کرد: اینکه دستگاه اجرایی خودش را وابسته به هیچ حزبی نداند، میل اوست و میتواند بگوید من در غالب احزاب موجود کار نمیکنم. البته مردم حق دارند که از دستگاه اجرایی و مدیران اجرایی بپرسند که اگر شما در قالب هیچ حزب و تشکلی کار نمیکنید مبانی فکری و سلایق و دیدگاههایتان را چطور سامان میدهید و از چه طریق به اطلاع مردم میرسانید. چه طور می خواهید در صحنه حاضر شوید؟
این عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز گفت: برخی اظهار نظرها درباره احزاب کلیگویی و شانه خالی کردن از زیر بار مسوولیت و واقعیتگریزی است و میخواهند واقعیت را به خاطر اهداف خاص خود نادیده بگیرند.
موسویلاری با تاکید بر اینکه «برای ترمیم رابطه تشکلهای صنفی ، سیاسی با بدنه اجرایی کشور، تن دادن متوالیان امر به قانون اساسی و قوانین موضوعه کشور شرط لازمه است و البته شاید شرط کافی نباشد»، ادامه داد: همراهی و همدلی احزاب و تشکلها برای تامین مصالحه عموم ومنافع ملی نیز شرط دیگر است.
وزیر سابق کشور با اظهار خشنودی از اینکه «احزاب و تشکلهای موجود کشور براساس قانون شکل گرفته و از معبر قانون موجودیت پیدا کردهاند و زیر چتر مقررات جمهوری اسلامی فعالیت میکنند»، ادامه داد: با توجه به این مساله، موجودیت احزاب مورد تایید نظام است و دستگاه اجرایی نیز باید به احترام کلیت نظام احزاب و تشکلها را آنگونه که هستند، ببیند.
این عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارزافزود: یکی از خطراتی که موجود که دستگاه اجرایی حتما باید به آن توجه کند، این است که اگر ما تن به احزاب و تشکلهای شناسنامهدار قانونی ندهیم و حزبگریزی را شعار خود قرار دهیم و برای آنکه خودمان را به تعبیر برخی وامدار هیچ حزبی ندانیم تقلا کنیم، خطر سقوط در دام باندهای مافیایی و باندهایی که نام و نشان ندارند اما منافع مادی و اقتصادی خود را بر مصالح ملی ترجیح میدهند، زیادتر میشود.
موسوی لاری با بیان اینکه «وقتی یک حزب شناسنامهدار اظهار وجود میکند مسیر ظهورش مشخص است»، در عین حال افزود: احزاب نانوشته، محفلها ، باندها و محافل قدرتی که نام و نشان ندارند، اما تاثیرگذار هستند برای آینده کشور خطرناکند. این محافل و باندها مدیریت اجرایی کشور را دور میزنند و برای آن نسخههایی میپیچند که آن را در مسیری که برخلاف مصالح ملی و منافع ملت است میاندازد.
وزیر سابق کشور با تاکید بر اینکه «ترمیم رابطه احزاب وتشکلها و ایجاد پیوند بین احزاب شناسنامهدار و تشکلهای صنفی و سیاسی با بدنه اجرایی یک ضرورت برای نجات از باندهای مافیایی قدرت است»، گفت: باید احزاب را به رسمیت شناخت و آنها را تقویت کرد و حضور آنها را در عرصه مدیریتی کشور مغتنم شمرد.
نوشته شده توسط : علی