دو سال پیش، «درو مارشال» و یا احمد، جوان 23 ساله آمریکایی و «اهل هاکسین»، به دین اسلام گروید.
به گزارش «نیوزژورنال» مارشال با لباس‌های ساده‌ای که می‌پوشد و کیف دستی‌اش، بیشتر شبیه دانشجویان سال اولی است تا دانشجوی ارشد. تغیر لباس او نیز به این کار کمک کرده و بر این باور است که تغییر ظاهر و نامش، او را بیش از پیش از زندگی گذشته‌اش جدا می‌کند.

وی یکی از دانشجویان سال آخر روابط بین‌الملل و هم‌زمان در حال تحصیل در رشته مطالعات اسلامی در مقطع لیسانس است و آیاتی از قرآن و احادیث زیادی را به دو زبان عربی و انگلیسی، نقل می‌کند.
او می‌گوید: زبان عربی مانند یک فرمول ریاضی است؛ بنابراین، یادگیری آن سخت نیست.

شش سال پیش، زمانی که وی در صبح روز 11 سپتامبر در کافه تریای دبیرستان خود نشسته بود، شاید یادگیری عربی، آخرین چیزی بود که می‌شد در ذهن او یافت. او نیز مانند بسیاری از آمریکایی‌های دیگر، فرو ریختن برج‌های دوقلو را به خاطر دارد.
وی می‌گوید: «من به یاد دارم که همه منتظر آغاز جنگ جهانی سوم بودند. ما همه به فکر انتقام بودیم و مسلمانان را سرزنش می‌کردیم»، اما این اقدام تروریستی، هزاران آمریکایی را در راه رسیدن به اسلام قرار داد.

عصمت‌شاه، استادیار فیزیک و علوم طبیعی دانشگاه «دلویر» و مشاور انجمن دانشجویان مسلمان، می‌گوید: «مردم می‌خواستند پس از یازدهم سپتامبر، مطالب بیشتری درباره چیزی بدانند که تا پیش از آن، اطلاعی از آن نداشتند. آگاهی آنان بیشتر شده و سرانجام به نقطه‌ای می‌رسند که درک می‌کنند در اسلام چیزهای مهمی برایشان وجود دارد».

حتی شاید بتوان گفت به علت وجود حادثه یازدهم سپتامبر، به رغم سیاه بودن آن، گرویدن به اسلام افزایش یافته است و به گفته مقتدرخان، استادیار علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه دلویر، اسلام را به سریع‌ترین دین در حال رشد در آمریکا تبدیل کرده است، به گونه‌ای که حدود 23 درصد مسلمانان آمریکا به تازگی به این دین گرویده‌اند که حدود نیمی از آنان، پیش از سن 21 سالگی مسلمان شده‌اند.

بنا بر نظرسنجی‌ها و تحقیقات مؤسسه PEW، به طور تخمینی 2.35 میلیون نفر مسلمان در آمریکا حضور دارند که حدود 35 درصد آنان در آمریکا متولد شده‌اند و حدود 850 هزار نفرشان، زیر هجده سال هستند.

اما «ابراهیم هوپر»، سخنگوی شورای روابط اسلام ـ آمریکا در واشنگتن، می‌گوید: مسلمانان آمریکایی هم با چالش‌های خاص خود روبه‌رو هستند. آنان معمولا به خیانت به نژاد و پیشینه خود متهم شده و یا مجبور به جدا شدن از دوستان و خانواده خود می‌شوند؛ بنابراین، در رویارویی با چنین چالش‌هایی، تحصیل و زندگی اجتماعی برای این مسلمانان سخت‌تر شده است. تحقیقات مؤسسه PEW نشان داد که بیش از نیمی از مسلمانان آمریکا بر این باورند که تبعیض و فشارها بر آنها زیاد شده است و حدود چهار نفر از هر ده نفر زیر سی سال اعلام کرده‌اند که در سال گذشته مورد تهدید و آزار قرار گرفته‌اند.

برای مارشال، زمانی که نخستین بار به فکر اسلام افتاد، تروریسم و کلیشه مطرح نبود. وی می‌گوید، او یک زندگی عادی داشت. فقط مهمانی و کم‌توجهی به والدین، اما هم‌اکنون همه چیز تغییر کرده است.

او در آغاز، قصد گرویدن به اسلام را نداشت و تنها به یک کلاس هنر اسلامی رفته بود و سپس با توجه به قرآن، شعر و هر چیز اسلامی دیگر، به دین اسلام علاقه‌مند شد.
وی می‌گوید: «مهم‌ترین عامل، شنیدن صدای اذان به یک زبان دیگر بود، اما زیبایی ناب آن من را به خود جذب کرد.»


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]