: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
نماینده رییسجمهور در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما تاکید کرد که «کودتای خزنده رسانهای» در داخل و خارج کشور علیه دولت نهم شکل گرفته است و آمریکا و صهیونیسم در تلاش هستند مانع پیشرفت و رشد دولت نهم شوند.
به گزارش خبرنگار "ایلنا"، مهدی کلهر که به مناسبت سوم تیرماه، سالروز انتخاب احمدینژاد به سمت رییسجمهوری با خبرنگاران رسانههای گروهی در تالار شهریار دانشگاه تبریز سخن می گفت، با اشاره به موفقیتهای دولت نهم در بخشهای مختلف، گفت: با وجود آنکه دولت نهم خدمات شایان توجهی به کشور کرده است ولی به دلیل ضعف در اطلاعرسانی، این تلاشها انعکاس شایان توجهی در رسانهها نداشته است.
وی عدم اطلاعرسانی را بزرگترین ضعف دولت نهم خواند و گفت: اطلاعرسانی دولت دکتر احمدینژاد نسبت به فعالیت و عملکردی که دارد، بسیار ضعیف است.
کلهر، اطلاعرسانی صحیح را مهمترین وظیفه هر حکومت دینی و الهی خواند و گفت: با وجود این ضعف، رسانههای داخلی و خارجی اخبار و اطلاعات نادرست علیه دولت منتشر میکنند.
نماینده رییسجمهور در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما با اشاره به نقش اطلاعرسانی در توسعه کشور، خاطرنشان کرد: هماکنون جنگ رسانهای تخریبی علیه دولت نهم شکل گرفته و آمریکا و صهیونیسم با توسل به تحریف واقعیات ایران اسلامی، در تلاش هستند مانع پیشرفت و رشد دولت نهم شوند.
وی، جنگ رسانهای را بزرگترین پارادایم دولت نهم عنوان کرد و گفت: «کودتای خزنده» رسانهای علیه دولت نهم در داخل و خارج کشور آغاز شده است.
کلهر افزود: جنگ رسانهای داخلی کشور علیه دکتر احمدینژاد که از اواسط سال 83 آغاز شده است، حتی برای بسیاری از طبقات متدین هم سوالبرانگیز شده بود.
وی افزود: ابرقدرتهای بزرگ بر این باورند که اگر دولت دکتر احمدینژاد موفق بشود، سلطه آنان در جهان خاتمه مییابد.
کلهر با بیان اینکه آمریکا با تکیه بر رسانهها و اطلاعرسانی خود بهخصوص سینمای هالیوودی توانسته به توسعه و رشد سیاست داخلی و خارجی دست یابد، افزود: مطبوعات، رادیو و تلویزیون آمریکا نقشی تعیینکننده در برنامههای جهانی آمریکا دارند.
وی به واقعه 11 سپتامبر اشاره کرد و گفت: این حادثه پیش از آنکه یک ماجرای سیاسی و عقیدتی باشد، یک طراحی رسانهای از طرف آمریکا بود.
کلهر با اشاره به دستاوردهای دولت نهم در عرصههای مختلف، تغییر جدی در سازمان مدیریت و برنامهریزی، اصلاح بانکها و بیمه کشور را از جمله اولویتهای اصلی کار دولت احمدینژاد عنوان کرد و گفت: در صورت موفقیت دولت در انجام اصلاح در این بخشها ساختار اقتصادی و فضای سازندگی کشور با تحول اساسی روبرو خواهد شد.
مشاور رییس جمهور در امور رسانه ای با بیان اینکه برای رشد و جهش اقتصادی کشورو خارج شدن از فشار اقتصاد تک مجصولی ضرورت برنامه ریزی برای رفع این معضل هم به صورت سخت افزاری و هم به شکل نرم افزاری اهمیت دارد افزود:مدیران کشور بیشتر سیاسی گرا هستند تا اجرایی گرا که این امر خود نقطه ضعفی برای روند توسعه هر کشوری است.
دکتر کلهر تصریح کرد: وظیفه ملی ما این است که به جای دشمت تراشی در کشور برای عظمت ایران ، برای رشد کشوه و عظمت انقلاب اسلامی تلاش نماییم.
نماینده رییسجمهور در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما، همچنین با اشاره به عملکرد رسانه ملی در خصوص عملکرد دولت نهم، گفت: رسانه ملی چه در زمان انتخابات و چه بعد از آن همواره یک موضع انتقادی را در مورد دولت نهم داشته است.
وی همچنین با تاکید بر اینکه دولت نهم با روزنامهها هیچ مشکلی ندارد، افزود: دولت نهم مطبوعات و روزنامهها را در فعالیتهای خود آزاد گذاشته است.
کلهر، کارکرد حزبی، حزبی بودن روزنامهها و کوچک شمردن بعضی از گروهها را از جمله مشکلات روزنامههای کشور دانست و گفت: وظیفه اصلی رسانه ملی و مطبوعات اطلاعرسانی، حفظ ارزشهای ملی و تنویر افکار عمومی است.
وی با بیان اینکه رسانههای کشورمان از نظر معیارهای قابل قبول 50 سال از کشورهای دیگر عقبتر هستند، گفت: رسانههای نوشتاری ما به دلیل مشکلات مالی و تغییر رویکردشان از مسیر واقعی، جایگاه اصلی خود را از دست دادهاند.
کلهر فعالیت احزاب را در کشور ضعیف قلمداد کرد و گفت: احزاب سیاسی متناسب با نسل جوان و حرکت شتابنده کشور رشد نیافته و خیلی عقب ماندهاند.
این نشست خبری از سوی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز ترتیب داده شده بود.
نوشته شده توسط : علی