: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
روزنامه کیهان در یادداشتی به قلم حسین شریعتمداری با استقبال از انتخاب هاشمی نوشت:
«جمهوری اسلامی ایران مشروعیت خود را از ولایت فقیه گرفته است» این سخن آیت الله هاشمی رفسنجانی که دیروز با اکثریت آراء نمایندگان مجلس خبرگان رهبری به ریاست این مجلس انتخاب شد به همان اندازه که برای توده های مردم و در اردوگاه گسترده انقلاب اسلامی، اظهارنظری قابل انتظار بود، خشم جماعتی اندک و کم شمار در داخل کشور و جبهه دشمنان بیرونی- که به توهم پراکنی درباره دو قطبی شدن جبهه انقلاب عادت کرده اند- را درپی داشت. تا آنجا که رادیو فردا- متعلق به سازمان سیا- که تا چند ساعت قبل از انتخاب آیت الله هاشمی رفسنجانی به ریاست مجلس خبرگان، از انتخاب ایشان به عنوان شکاف در جبهه انقلاب یاد می کرد، بلافاصله بعد از اظهارات آقای هاشمی، با نگرانی آمیخته به خشم طی تفسیری که روی سایت خود فرستاد، اعلام کرد «با انتخاب رئیس جدید نیز به نظر نمی رسد مجلس خبرگان نقشی متفاوت با گذشته را برعهده بگیرد»!
رادیو فردا که با اظهارات آقای هاشمی رفسنجانی تمامی توهم پراکنی های چند هفته اخیر خود را نقش بر آب می دید، دقایقی بعد از ارائه تفسیر فوق تلاش کرد در قانونی بودن جایگاه آیت الله رفسنجانی به عنوان رئیس مجلس خبرگان رهبری تردید ایجاد کند و با قرار دادن تحلیلی روی سایت خبری خود نوشت: «صرف نظر از این همه، جایگاه اکبر هاشمی رفسنجانی نمی تواند تضادهای پدید آمده از برخوردهای ناشی از مناصب و موقعیت های قانونی را که وی به طور همزمان در اختیار دارد منتفی سازد»!
دو قطبی شدن جبهه انقلاب، آرزویی است که دشمنان بیرونی و دنباله های داخلی آنها از نخستین سال های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره در دل داشته و همیشه نیز ناکام مانده است و عجیب آن که علی رغم ناکامی های پی درپی هنوز هم این آرزو را به خبر تبدیل می کنند و از این خبرهای ساختگی تحلیل می بافند و فروپاشی چندباره این تحلیل ها نیز مانع از تکرار چندباره آن نشده و نمی شود.
واقعیت آن است که در جبهه گسترده انقلاب اسلامی تفاوت سلیقه هایی بوده و هست اما این تفاوت سلیقه ها مخصوصاً در میان شخصیت های برجسته و پرسابقه انقلاب هرگز به مرز اختلاف در اصول و مبانی نرسیده است و در موارد بسیار اندک و استثنایی اگر افرادی از مرز اصول گذشته باشند، پیش از آن، از مرزهای جبهه انقلاب نیز بیرون رفته اند بی آن که این جبهه را به دو یا چند قطب- آنگونه که دشمن آرزو دارد- تبدیل کنند.
و صد البته، تلاقی سلیقه ها با یکدیگر و بحث و فحص- و حتی جر و بحث- درباره آنها، از برکات نظام جمهوری اسلامی است که نتیجه طبیعی و مبارک آن تعالی اندیشه و تصحیح مسیر در حال حرکت است. و اما، نکته درخور توجه این که مدعیان غربی و داخلی دموکراسی در همان حال که بر شعارهای «ضرورت نقد»، «لزوم برخورد آراء و اندیشه» و «نیاز به تحمل سلیقه ها» تاکید می ورزند، به محض مشاهده کمترین تفاوت سلیقه در جبهه انقلاب، اصرار دارند که وجود این تفاوت سلیقه ها را به دو یا چند قطبی شدن جبهه انقلاب ترجمه کنند، یعنی دقیقا همان تفسیر مضحک درباره برخی تفاوت سلیقه های موجود- با حفظ اصول- که در مشی آیت الله هاشمی با جمعی دیگر از وفاداران به انقلاب اسلامی دیده بودند. در پاسخ به این ترجمه های غلط دشمنان بیرونی و غرب باوران درونی هیچ کلامی گویاتر از سخن آقای رفسنجانی در یکی از خطبه های نماز جمعه تهران در اوایل دهه۶۰ نیست...
در این وجیزه، سخنی هم با برخی از مدعیان اصلاحات در میان است و آن، این که برخوردهای زشت، اهانت آمیز و کینه توزانه شما علیه آقای هاشمی رفسنجانی به عنوان نمادی از وفاداری به انقلاب از خاطر مردم نرفته و نخواهد رفت، بنابراین تلاش شما برای انتساب ایشان به جبهه اصلاحات! و گروه ها و احزاب نظیر آن، آب در هاون کوبیدن است. همین چند ماه قبل بود که در روزنامه ارگان حزب خود، عمر مفید آقای هاشمی را تمام شده اعلام کردید و از ضرورت نیمکت نشینی او گفتید و نوشتید و در تمامی این موارد، جبهه انقلاب به دفاع از او برخاست اگرچه کسانی از این جبهه از جمله کیهان ، انتقادهای جدی و مهمی نیز نسبت به برخی از مواضع ایشان داشته و با صراحت نیز به آن پرداخته اند ولی بدیهی است که جبهه انقلاب هرگز این استوانه انقلاب را تنها نمی گذارد و شما نمونه های فراوانی از این دست را شاهد بوده اید.
مثلا؛ در جریان انتخابات اخیر نمایندگان مجلس خبرگان، شما مدعیان اصلاحات حضور ایشان در صدر لیست انتخاب شدگان را به آراء خود نسبت دادید! و این در حالی بود که هیچکدام از نامزدهای شما نه فقط انتخاب نشدند، بلکه با ابتدای لیست انتخاب نشده ها نیز فاصله فراوانی داشتند. سؤال این است که اگر آراء شما مدعیان اصلاحات، آقای هاشمی رفسنجانی را به نفر اول خبرگان انتخاب شده تهران تبدیل کرده بود، چرا هیچیک از نامزدهای خودتان رأی نیاوردند و اکثریت قریب به اتفاق نمایندگان کنونی مجلس خبرگان از نامزدهای جامعه مدرسین بودند... و صد البته شما نیز مثل همیشه اصلاً به روی مبارک نیاوردید!
از دشمنان بیرونی انتظاری نیست ولی کاش برخی از احزاب و گروه های داخلی، اندکی به خود زحمت می دادند و این نکته بدیهی و بدون کمترین پیچیدگی را درک می کردند که اساساً بسیاری از مباحث رایج و مورد اختلاف گروه های سیاسی در مجلس خبرگان جایی ندارد. نمایندگان مجلس خبرگان رهبری از میان عالمان برجسته دینی انتخاب می شوند و سیاست آنها که عین دیانت است نمی تواند با دیدگاه های سیاسی وارداتی همخوانی داشته باشد و اگر اختلاف سلیقه ای در میان نمایندگان این مجلس وجود داشته باشد- که دارد- این اختلاف سلیقه در حلقه نظام اسلامی که بر مبانی اسلام ناب محمدی (ص) تکیه دارد، در نوسان خواهد بود و برخلاف انتظار برخی از غرب باوران، اختلاف سلیقه ها در خبرگان از این حلقه بیرون نمی رود که انتخاب این یا آن در سرنوشت ترسیم شده و تعریف شده نظام خللی ایجاد کند. بنابراین، شایسته تر آن است که سودای ناشایسته از سر بیرون کنید. آیا برای کسانی که به غفلت یا به تهمت- و اکثراً به تهمت- از ریاست آیت الله هاشمی رفسنجانی بر مجلس خبرگان، انتظار گرایش به بینش و منش انحرافی خود را داشتند، عبرت انگیز و ناامیدکننده نیست که ایشان در اولین گام بر اساسی ترین اصل و بنای نظام اسلامی تاکید ورزیده و اعلام می کنند «جمهوری اسلامی ایران مشروعیت خود را از ولایت فقیه می گیرد» و...
نوشته شده توسط : علی