: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
محسنی اژه ای، وزیر اطلاعات ، گفت: هم اکنون وزارت اطلاعات چتر حمایتی برای سرمایه گذاران به وجود آورده است که البته با کسانی هم که احتمالا مفسده دارند با شیوه های مناسب برخورد خواهد شد.
محسنی اژه ای در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با عنوان بررسی عملکرد وزارت اطلاعات در دولت نهم افزود: یکی از وظایف وزارت اطلاعات، مبارزه با مفاسد اقتصادی است که در این باره دو کار عمده از بین بردن زمینه های فساد و شناسایی گلوگاه ها و عوامل فساد در همه دستگاه های اداری و تشکیلات حکومتی انجام شده است.
وی تصریح کرد : درباره از بین بردن زمینه های فساد، یکی از دغدغه های وزارت اطلاعات تحقق سند چشم انداز بیست ساله نظام است که در این باره این وزارتخانه به سهم خود تلاش کرده است بستر محقق شدن این سند فراهم شود.
وزیر اطلاعات ادامه داد، دومین کار اصلی ما برای مبارزه با فساد اقتصادی، شناسایی گلوگاه های فساد است که دراین باره به صورت تصادفی در هر دستگاهی وارد شدیم و با اشراف اطلاعاتی و با ارتباط مستقیم با مسئولان این دستگاه ها و اعتماد دو جانبه توانستیم بخش عظیمی از این اطلاعات را بدست آوریم.
اژه ای خاطرنشان کرد: هر وقت حرف از مبارزه با مفاسد اقتصادی می شود برخی ها می گویند این کارها موجب فرار سرمایه، کند شدن سرمایه گذاری و از بین رفتن جرات مدیران خواهد شد.
وی افزود : در دولت نهم طوری برنامه ریزی کرده ایم که در عمل به این افراد بفهمانیم که این اقدام به طور واقعی مبارزه با فساد است، و کسانی که می خواهند سرمایه گذاری و عمل صحیح اقتصادی داشته باشند به نفعشان است که این مبارزه صورت گیرد.
وزیر اطلاعات گفت : از توفیقات بزرگ دولت نهم این است که از همه سرمایه گذاران، تجار و تولیدکنندگان محصولات کشاورزی، صنعت و حتی خدماتی که در چارچوب قانون عمل می کنند حمایت می کند و از این پس نیز خواهد کرد.
اژه ای در این حال درباره کافی نبودن برخوردهای صورت گرفته با دانه درشت های مفاسد اقتصادی افزود: مبارزه با مفاسد اقتصادی ستادی دارد که وزارت اطلاعات نیز جزو آن ستاد است، با این حال وزارت اطلاعات کار ریشه ای تر و اساسی تر انجام داده و خواهد داد.
اژه ای گفت: در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی چه در جهت پیشگیری و چه در جهت مقابله، اقداماتی شده و پرونده هایی که تحویل محاکم قضایی شده است به نظر می آید وزارت اطلاعات در دو سال گذشته قدم های بزرگی برداشته است.
وی درباره اعلام اسامی مفسدان اقتصادی افزود: نخست باید بگویم در اعلام اسامی مفسدان اقتصادی محدودیت قانونی وجود دارد و دوم تا زمانی که پرونده به دادگاه نرفته و حکم صادر نشده باشد، فقط در حد یک اتهام است و باید حکم قطعی و بعد اسامی اعلام شود.
وزیر اطلاعات تصریح کرد: آنچه مهم است اینکه، مبارزه با مفاسد اقتصادی باید بازدارنده باشد به عنوان مثال ده اقدام بازدارنده بهتر از صد اقدام بدون بازدارنده است، البته در دولت نهم نه بطور صد درصد خیلی از اقدامات بازدارنده بوده است.
اژه ای گفت: جهت گیری های دولت نهم و به ویژه شخص رئیس جمهور، مخالفت شدید با هر گونه فساد است به همین علت امیدواریم در آینده نه اینکه هیچ گونه فسادی نداشته باشیم اما شاهد فساد اقتصادی کمتری در جامعه باشیم.
وی افزود: امروز آقای احمدی نژاد از همه دستگاه های نظارتی و دولتی در مبارزه با مفاسد اقتصادی جلوتر است.
اژه ای درباره اینکه عقبه مفسدان دانه درشت اقتصادی در دستگاه های دولتی چقدر جدی است، گفت: این مسئله را نمی شود به طور کلی رد کرد، هر فساد بزرگ با یک پشتوانه بزرگ انجام می شود و این که بعضی از فسادهای بزرگ چه در امر کلاهبرداری، چه قاچاق، چه اختلاس و چه در رانت خواری صورت می گیرد، به طور حتم از یک پشتوانه سیاسی و یا پشتوانه های دیگر برخوردار است.
وی افزود: اگر بگوییم این فشارها و پشتوانه های سیاسی و یا رانت های دیگر هیچ اثری ندارد کسی قبول نخواهد کرد، اما تلاش می کنیم تحت تاثیر فضاها و فشارها قرار نگیریم.
اژه ای گفت : دستگیری جزایری یکی از الطاف الهی بود.
وی ، درباره افراد دستگیر شده مرتبط با این پرونده افزود: افراد دیگری که با شهرام جزایری در ارتباط بوده اند را شناسایی و به قوه قضاییه معرفی کرده ایم.
نوشته شده توسط : علی