: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
طبق متون دینی ظهور را نزدیک میدانیم و هر کس معتقد نباشد که فرج نزدیک است، دچار قساوت قلب میشود. البته نزدیکی هم جز نزدیکی زمانی معنا نمیدهد و عامل احساس نزدیکی، ایمان به موضوع و تمنای موضوع است و اینکه انسان هر علامتی ببیند، علاقمند به نزدیک شدن ظهور میشود.
حجت الاسلام علیرضا پناهیان در گفتگویی در آستانه عید نیمه شعبان اظهار داشت: البته طبیعی است که هیچ آدم عاقلی برای ظهور، روز و ساعت و تاریخ تعیین نمیکند و اگر کسی گفت، از او پذیرفته نمیشود. اما ما طبق متون دینی ظهور را نزدیک میدانیم. در دعای عهد میخوانیم که «انهم یرونه بعیدا و نره قریبا» البته این طبعا یکی از راههای آزمایش هم هست.
وی درباره عوامل افزایش سخن گفتن از امام زمان(عج) و پرداختن به موضوعات مربوط به ایشان در چند سال اخیر گفت: در زمانه ما، آیندهنگری بیشتر است؛ همانگونه که در دوره سازندگی به سند چشمانداز و برنامههای پنج ساله روی میآوریم. به هر حال جامعه بعد از به دست آوردن حداقل آرمانهای خودش، با نگاه به آینده، به موضوع مهدویت حساستر نگاه میکند. به ویژه که این موضوع، هم به ایمان دینی و سیر تاریخی ما مربوط است و هم عواطف آحاد جامعه با آن گره خورده است. حتی آرمانهای انقلابی ما هم جز با آرمان بلند مهدویت آرام نمیگیرند. چون بسیاری از حرفهای جهانی و حرفهای نهایی ما، تنها با موضوع مهدویت قابل درک است و طبیعی است که جامعه سالهایی پس از دفاع مقدس به موضوع مهدویت روی آورد. البته متاسفانه این رویکرد به مهدویت در حد افکار عمومی و برخی آیینها و مراسم دینی باقی مانده است.
این کارشناس مذهبی در خصوص نسخههای انحرافی و انواع ادعاها و خرافات و بازارگرمیها در موضوع مهدویت گفت: اگر مسیر درست توجه به مهدویت در جامعه ایجاد نمیشد، اکنون این انحرافات شکل غالب به خود میگرفت.
وی افزود: وقتی در برخی جلسات گفته میشد که در مهدیه دعای ندبه راه بیفتد، من به دوستان رزمنده میگفتم اگر در این میدان نیایید و بچههای اهل مبارزه به آن نپردازند، عدهای بیصلاحیت، این موضوع پرکشش را مصادره میکنند و بعد هر کسی بگوید «یا صاحبالزمان»، میگویند انجمنی است.
پناهیان گفت:آفتهای کنونی هم طبیعی است و به اعتقاد من، حداقلی است. افزایش آن هم طبیعی است، به نظر من درباره مقدار انحرافات هم گاهی مبالغه میشود، در حالی که جامعه هوشیار است.بیشتر اینگونه انحرافات و آسیبها هم چه در منشأ آن و چه در نقاط اثرش به مشکلات روحی و روانی آدمها وابسته است. البته مردم ما هم باهوشند و هم سلامت فکری و روحی دارند و به همین دلیل چندان به این موارد توجه نمیکنند.
وی درباره شایعاتی مبنی بر ممنوعالتصویر شدن به دلیل برخی انتقادات از صداوسیما گفت: البته من از داخل صداوسیما خبری ندارم، اما بنده سفارشهای زیادی به دوستان صداوسیما کرده بودم که تا حد امکان بحثهای من را کمتر پخش کنند. همیشه به آنها میگفتم محافل معنوی را کمتر پخش کنند و بعید هم میدانم کسی را به خاطر انتقاد از صداوسیما، ممنوعالتصویر کنند.
نوشته شده توسط : علی