: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
حسن روحانی دولت نهم را پولدارترین دولت ایران توصیف کرد که باید بتواند از آن به درستی بهرهبرداری کند و اگر نتواند، تبدیل به بچه پولداری میشود که نهایتاً بیکار و معتاد خواهد شد.
به گزارش ایسنا، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با شاخههای جوانان و دانشجویان برخی از احزاب گفت: «چه زمانی نفت ما به 70 دلار رسیده بود؟ البته مهم آن است که بتوانیم از این نعمت خدادادی که در اختیار ماست به درستی استفاده و بهره برداری کنیم. پولداری دولت به طور کلی خوب است ولی اگر حواس مان نباشد ما را از مسیر حق دور خواهد کرد.»
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه دولت پولدار خوب بوده ولی باید دید که آن پول را در کجا خرج می کند، اظهار داشت: اتکای بودجه به نفت یکی از نگرانی های همه ماست که این خطر بزرگی است که سیاستهای کلی مجمع تشخیص مصلحت نظام که به تایید مقام معظم رهبری و قانون سالانه و چشمانداز که در آن تاکید کرده اتکای ما باید به نفت کمتر شود، عنوان شده است و از سوی دیگر برخی میگویند علت سقوط شوروی سابق آن بود که در دورانی نفت گران شد و شوروی بر اساس پول نفت برای کشورش برنامه ریزی کرد و هنگامی که یک دفعه نفت ارزان شد، شوروی سقوط کرد یا اینکه برخی دیگر می گویند در رژیم شاه که یک دفعه نفت گران شد، شاه نتوانست از آن استفاده کرده و نظام ستمشاهی فروپاشید.
وی ادامه داد: در صورتی که حواسمان نباشد، پول نفت خطرناک است و همچون سیلی که آمده و در صورتی که حساب شده این سیل پشت یک سد قرار نگیرد آن سیل همه را میبرد.
روحانی همچنین با تاکید بر اینکه امروز به منطق و کار کارشناسی در بخش اقتصاد و سیاست نیازمندیم، گفت: «به دلیل شرایط اقتصادی از یک سو پول نفت فراوان شده و از سوی دیگر حجم نقدینگی بسیاری وارد جامعه می شود، که اگر پول نفت داخل بانک مرکزی شده و اجازه دهیم هر دلار آن به حساب دولت واریز شود و پول به جامعه تزریق شود، آن گاه این اتفاق که در طول یک سال نقدینگی به 42 درصد افزایش پیدا می کند، رخ می دهد و در این صورت تورم و قدرت خرید بالا رفته، کالا گران شده و مشکلات مردم زیاد می شود پس امروز به کارشناسان قوی اقتصادی نیازمندیم. »
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: امروز فشارهای زیادی وجود دارد و برای ما طراحی کردهاند که در این زمینهها نیاز به کار کارشناسی وجود دارد و به طور کلی هیچ مشکلی با شعار دادن در اقتصاد و سیاست خارجی حل نمیشود.
وی با تاکید بر پرهیز از تخریب افراد، با بیان اینکه در قانون اساسی هتک حیثیت افراد مجاز نیست و باید در این صورت آن فرد هتک کننده مجازات شود، گفت: «اهانت در اسلام وجود ندارد و هتک حرمت و هتک حیثیت افرادی که حتی زندانی و تبعید شده اند، خلاف قانون است.»
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: «کسانی که دست به تخریب میزنند به اخلاق و احکام شرعی معتقد نیستند و این افراد حتی اعتقادی به قانون اساسی به عنوان منشور ملی هم ندارند.»
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی اضافه کرد: باید در رابطه با ایجاد اطمینان برای سلامت و صحت انتخابات در افکار عمومی تلاش کرد و کاری نکرد که مردم در رابطه با آن دچار شک و تردید شوند چرا که تنها امنیت برای جامعه کافی نیست و احساس امنیت نیز نیاز است و همچنین سلامت انتخابات نیز کافی نیست و احساس سلامت انتخابات نیز نیاز است.
وی با تاکید بر اینکه سران احزاب در مسائل اساسی با هم متحد هستند، ادامه داد: « اگر خدای ناکرده جنگی بر کشور ما تحمیل شود مطمئناً همه در کنار هم بوده و دشمن باید این نکته را دانسته که ما همواره در کنار هم صف واحدی تشکیل داده و کنار هم هستیم چراکه همه روی اصول، اتفاق نظر دارند.»
نوشته شده توسط : علی