در دو هفته گذشته، مقرهای «پ.ک.ک» که در کنار روستاهای مرزی شمال عراق واقع شدند، توسط توپخانه‌های سپاه پاسداران هدف قرار گرفتند و تاکنون شمار بسیاری از تروریست‌های «پ.ک.ک» کشته و زخمی شده‌اند.
به گزارشی از شمال عراق، در حالی که بنا بر دستور فرماندهی «پ.ک.ک» از انتشار اخبار کشته‌ها و زخمی‌ها جلوگیری شده، اخبار حاکی از آن است که تعداد کشته‌ها، بیش از سی نفر است.

در این راستا، اهالی روستاهای مرزی که مقرهای «پ.ک.ک» در کنار آنها قرار دارند، به مسئولان دولتی اقلیم کردستان شکایت نمودند که اگر «پ.ک.ک»، مقرهای خود را تخلیه نکنند، آنان روستاهای خود را ترک خواهند کرد. مسئولان قول دادند در اسرع وقت به خواسته‌هایشان رسیدگی کنند. تروریست‌‌های «پ.ک.ک» از ترس حمله نظامی ایران، مقرهای اصلی خود را خالی کرده در بین مردم پراکنده شدند و همزمان اهالی منطقه به «پ.ک.ک» فشار وارد می‌کنند که منطقه را تخلیه کنند و علت توپ‌باران ایران را وجود آنها در منطقه قلمداد می‌کنند و اظهار می‌دارند: ایران همان کشوری است که در زمان حمله صدام به ما پناه داد و به داد ما رسید، ولی حال به خاطر شیطنت‌های شما مجبور شده است منطقه را توپ‌باران کند که خسارت مالی فراوانی نیز به ما وارد شده است.

یکی از مقامات امنیتی ایران در منطقه گفت: ما همه خسارات وارده به روستاییان را در صورتی که ضد انقلاب (پ.ک.ک) را بیرون کنند، پرداخت خواهیم کرد. هم‌اکنون حامی اصلی «پ.ک.ک» در منطقه آمریکا و برخی مسئولان اقلیم کردستان هستند، با این حال در پی فشارهای ایران، دو روز پیش، «جبار یاور» کفیل وزارت امور پیشمرگه اقلیم کردستان اعلام نمود: دولت اقلیم کردستان و هیچ یک از احزاب کردستان عراق با پژاک و «پ.ک.ک» ارتباط ندارند و به هیچ گروهی نیز اجازه نمی‌دهیم از خاک اقلیم کردستان برای بر هم زدن امنیت کشورهای همسایه استفاده کنند.

دولت اقلیم کردستان به خوبی می‌داند ایران مانند ترکیه نیست که بخواهد برای هر قدم برداشتن از آمریکا کسب نظر کند و چنانکه منافع ایران ایجاب کند، تروریستها را حتی اگر در هر نقطه از خاک شمال عراق باشند،‌ آماج قرار خواهد داد و بهتر آن است دولت اقلیم کردستان به حسن همجواری پایبند بوده و ضد انقلاب را از منطقه بیرون راند که این مسئله، می‌تواند تأثیرات مثبتی در روابط طرفین هم داشته باشد.

مناطقی را که نیروهای «گریلا» در آن مستقرند، به عنوان منطقه دفاعی ماد عنوان نموده‌ایم. این محدوده از منطقه زله، نزدیک به قلعه دیزه آغاز شده و تا منطقه بهدینان مرز دهوک و زاخو در مرز ادمه دارد. همه مناطق کوهستانی اینجا تحت کنترل نیروهای گریلاست و به شیوه مناسب اداره می‌شود، زیرا در اینجا بالغ بر 160 روستا هست که ارتباطی مناسب با هم داشته و برای ارایه خدمات یک سیستم خدماتی و اداری و قضائی را در آن داریم. از میان مناطق، منطقه قندیل تحت کنترل کامل «پژاک» است.
در پایان یادآور می‌شود همه مناطق توپ‌باران شده از سوی ایران در منطقه دفاعی ماد بوده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]