رویانیان: جلوی طرح شهرداری را می‌گیریم

سه شنبه 86 شهریور 6 ساعت 3:0 عصر

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی با اشاره به این که اجرای طرح BRT با پلیس هماهنگ نشده است، گفت: BRT ابهاماتی دارد که باید شهرداری تهران آنها را رفع کرده و از سوی دیگر اجرای این طرح برای 7 منطقه راهنمایی و رانندگی ترافیک ایجاد کرده است.

به گزارش ایسنا، سردار محمد رویانیان روز دوشنبه با اشاره به این که BRT در مسیر انقلاب ـ آزادی موجب اختلال در بخشی از نظم ترافیکی این مسیر شده است افزود: خط اتوبوس سریع‌السیر از نظر شورای عالی ترافیک، ابهاماتی دارد که قرار شده معاون ترافیک شهردار تهران امروز این ابهامات را پاسخ دهد.

وی با اشاره به این که شهرداری تهران باید بگوید مجوز BRT را گرفته است یا خیر افزود: دور برگردان‌ها و تکلیف تقاطعات این مسیر باید مشخص شود؛ از سوی دیگر، محل تردد عابران پیاده نیز باید در این مسیر شفاف تعیین شود.

رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به این که بر اساس توافق انجام شده، انجام هرگونه عملیات عمرانی از جمله احداث BRT از 15 شهریور ماه در تهران ممنوع است، گفت: شورای عالی ترافیک به راهور ناجا اعلام کرده در صورتی که شهرداری تهران طرح احداث BRT را به این شورا ارائه نکند، از احداث آن جلوگیری کنید.

وی با اشاره به این که شورای عالی ترافیک و کارگروه مصوب مجلس باید درخصوص ترافیک تهران تصمیم‌گیری کند، افزود: یک سوم خیابان آزادی هم اکنون درگیر پروژه BRT است و اگر شهرداری تهران نمی‌خواست BRT را اجرا کند می‌توانست خط ویژه را با علائم چشم گربه‌ای جدا کرده تا در زمان اوج ترافیک خودروها نیز بتوانند از این مسیر استفاده کنند.

ناجا در حال بررسی علل در دسترس بودن بیش از حد بنزین در تهران است
وی با اشاره به این که ترافیک در کشور پس از سهمیه‌بندی بنزین حدود 20 درصد کاهش داشته است، به افزایش ترافیک در تهران طی هفته‌های گذشته اشاره کرد و گفت: یکی از علل این افزایش در دسترس بودن بیش از حد بنزین است که نیروی انتظامی در حال بررسی این موضوع است.

رئیس پلیس راهور ناجا به افزایش استفاده از CNG اشاره کرد و گفت: شهروندان در مرداد ماه پارسال بیش از امسال سفر کرده‌اند و این امر نیز یکی از علل افزایش ترافیک در تهران بوده است.

وی عامل دیگر را ساخت و سازهای و کارهای عمرانی شهرداری در سطح شهر عنوان کرد و گفت: بهترین زمان انجام کارهای عمرانی تابستان است . از سویی دیگر افزایش 400 هزار دستگاه خودرو به تهران نسبت به سال گذشته یکی از علل افزایش بار ترافیکی بوده است.

سردار رویانیان به تخلف برخی از رانندگان تاکسی و وانت بارها در خصوص فروش سهمیه‌بندی بنزین اشاره کرد و گفت: هر راننده تاکسی در هر روز که سهمیه خود را بفروشد به طور متوسط 10 خودرو به ترافیک تهران اضافه می‌شود.

مسافربرهای شخصی از سال آینده نمی‌توانند مسافر جابجا کنند
وی با اشاره به ورود حدود یکصد هزار تاکسی به ناوگان حمل و نقل عمومی تا پایان سال گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده کلیه مسافربرهای کشور که در طرح ساماندهی پذیرفته شده و برچسب دریافت کرده‌اند تا پایان سال تاکسی عمومی می‌شوند.

سردار رویانیان افزود: بدین ترتیب تمامی خودروهای فرسوده مسافربرهای شخصی تبدیل به تاکسیهای نو شده و از سال آینده هیچ مسافربر شخصی نمی‌تواند در کشور مسافر سوار کند و نیروی انتظامی با این افراد برخورد خواهد کرد.

قالیباف: ظاهرادوستان مصوبه خودشان رافراموش کرده‌اند
شهردار تهران تاکید کرد: اقدامات شهرداری برای اجرای طرح BRT مطالعه شده و در چارچوب قوانین است.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدباقر قالیباف در حاشیه افتتاح سینما رازی در منطقه 11 تهران، ادامه داد: اگر مسوولان اقدامی غیربرنامه‌ای در شهرداری تهران سراغ دارند، نام ببرند که فلان کار شهرداری قانونی نیست.
وی افزود: ادامه احداث اتوبان شهید همت و بزرگراه زین‌الدین 17 ماه متوقف بود و هم‌اکنون پس از 17 ماه حکم صادر شده که اقدام شهرداری کار درستی بوده و هم اکنون آن‌هایی که کار این پروژه را متوقف کردند، چگونه می‌توانند جوابگوی 17 ماه خسارت به شهر باشند.

شهردار تهران با تاکید بر این که به مردم تهران قول می‌دهم که وارد حرف‌هایی که ذهن مردم و افکار عمومی را تشویش می‌کند، نخواهم شد و به این سوالات نیز جواب نمی‌دهم، تصریح کرد: طرح BRT دارای کار کارشناسی بوده و اقدامی جدید در کشور ما و تجربه شده در دنیاست و این سیستم می‌خواهد سرعت اتوبوس‌ها را افزایش و رفت و آمد آن‌ها را منظم کند.
وی افزود: در هیچ جای دنیا، اتوبوس‌های کشور ما مورد استفاده قرار نمی‌گیرد، حتی در کشورهای همسایه نیز این اتوبوس‌ها کارآیی ندارند، اما متاسفانه هم اکنون شهروندان برای سوار شدن به اتوبوس باید یک متر از کف خیابان برای سوار شدن به اتوبوس بالا بروند. به علاوه این که ایستگاه‌ها نیز دارای ایمنی، آسایش و رفاه نیستند و این وضعیت زیبنده کشور ما نیست.

قالیباف با بیان این که هم اکنون شهرداری تهران در قالب طرح BRT و در چارچوب قانون قصد حل این مشکلات را دارد و این عبارت را به کار برد که «آیا باید مورد»، اما سپس صحبت‌هایش را قطع کرد و گفت: این طرح در چارچوب قانون است و مسیری که برای اجرای این طرح انتخاب شده، قبلا به عنوان خط ویژه دارای مصوبه شورای عالی ترافیک است که در دوران مدیریت دوستان به تصویب رسیده، اما هم اکنون ظاهرا آن‌ها مصوبه خودشان را فراموش کرده‌اند.
وی در پاسخ به این که اگر دولت برای خرید اتوبوس‌های ویژه طرح BRT همکاری نکند، سرانجام این طرح چه خواهد شد، افزود: کاری را که شهرداری شروع کرده از صفر تا صدش را خودش انجام می‌دهد، حتی برای خرید اتوبوس‌ها. البته مطمئنم دولت در این زمینه به شهرداری کمک خواهد کرد.

قالیباف خطاب به رسانه‌ها و خبرنگاران گفت: خواهشم این است که به دنبال حل مشکلات مردم باشید. وی افزود: باید اعلام کنم که اقدام شهرداری در اجرای این طرح قانونی و در چارچوب وظایف شهرداری بوده و این طرح با برنامه‌ و کار مطالعه شده آغاز شده است.
شهردار تهران درباره این که مخالفان این طرح در واژه اختلاف دارند و اعلام می‌کنم که طرح شهرداری BRT نیست، بلکه ساماندهی خط ویژه است، افزود: هرچه دوست دارند، بگویند. مهم این است که اتوبوس را مقدم بر سایر خودروهای شخصی بدانیم.

وی افزود: همچنین با اجرای طرح BRT به دنبال این هستیم که ایستگاه‌ها دارای سایبان شده و امنیت در آن‌ها برقرار شود، تا مادر و خواهری که می‌خواهند سوار اتوبوس بشوند، احساس امنیت و آرامش کنند اما آیا ایستگاه‌های اتوبوس هم اکنون این قابلیت‌ها را دارند؟!
شهردار تهران ادامه داد: اگر ایستگاه‌های اتوبوس مناسب‌سازی شوند، دریافت بلیت‌ها را نیز جمع‌آوری خواهیم کرد، زیرا تا کی بانوان باید یک بلیت دستشان بگیرند و بدوند جلوی اتوبوس و آن را تحویل راننده دهند و باز برگردند به عقب و سوار اتوبوس شوند که زیبنده کشور ما نیست. باید با مناسب‌سازی ایستگاه‌ها مسافران بدانند که چند دقیقه دیگر اتوبوس به مقصد می‌رسد و اتوبوس‌ها استاندارد بوده و همه اقشار جامعه از جمله جانبازان بتوانند از آن استفاده کنند.
وی مجددا در پاسخ به این که مسوولان با اصطلاح BRT مخالف هستند، افزود: ما می‌گوییم این طرح BRT است، آنها هرچه دوست دارند، اسمش را بگذارند.

حمایت احمدی‌مقدم از طرح شهرداری تهران
فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی گفت: نگاه جوامع بین المللی به جمهوری اسلامی عوض شده و دنیا ایران را به عنوان فرمانده مقابله با مواد مخدر پذیرفته است.

به گزارش مهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم امروز در یک نشست خبری که در روزنامه ایران تشکیل شد ضمن بیان مطلب فوق افزود بیش از 98 درصد کشفیات مواد مخدر دنیا در ایران انجام می شود و تردید های جامعه جهانی در مورد ایران برطرف شده و اینک مجامع بین المللی بدون تردید مقام اول مقابله با مواد مخدر را برای ایران قائل هستند.

وی سخت ترین حوزه امنیت اجتماعی را مواد مخدر عنوان کرد و یادآور شد: برخورد با اراذل و اوباش بسیار ساده تر و آسان تر از برخورد با جرائم مواد مخدر است چراکه این حوزه تنوع، پیچیدگی و گستردگی زیادی دارد و بطور مثال 88 درصد افراد پس از ترک، بازگشت به اعتیاد دارند.

رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: ایران درزمینه کاهش تقاضا برای مواد مخدر نیز در جهان پیشتاز است و آمارهای موجود در این رابطه 2 تا 3 برابر بیش از سال گذشته است و با همکاری NGO ها و سابر نهاد ها و سازمان ها در جهت کاهش بیشتر تقاضا و ورود افراد به مسئله اعتیاد هستیم.

وی رکورد کشفیات مواد مخدر را تاریخی عنوان کرد و افزود: مجموعاً 228 تن مواد مخدر در سال جاری کشف شده که رشد محسوسی نسبت به آمار سال گذشته دارد و در این زمینه مرزهای ما کانالیزه شده و با وسائل الکترونیکی ،رادار و تجهیزات لازم کنترل دقیق می شود و این امر تقاضا را هم تحت تأثیر قرار داده است و به این ترتیب مواد کمتری به کشور وارد می شود،تقاضا هم کمتر شده و به دنبال آن قیمت مواد مخدر نیز کاهش داشته است.

فرمانده نیروی انتظامی از کاهش 5/7 درصدی تصادفات در 4 ماهه نخست سال نسبت به سال گذشته خبر داد وگفت: این آمار را می توان از کاهش خسارت پرداختی بیمه ها نیز مورد تأیید قرار داد و در این زمینه ارتقای فرهنگ ترافیک نزد مردم کاملا حس می شود.

وی همچنین امنیت را از موفقترین حوزه های دولت دانست و تصریح کرد: میزان شکایات و انتقادات مردم از این نیرو در بین تماسهای آنها با 197 از 13 به 9 درصد کاهش داشته و میزان تقدیر ها از عملکرد نیروی انتظامی هم از 20 درصد به 26 درصد افزایش را نشان می دهد.

سردار احمدی مقدم میزان رضایت مردم از نیروی انتظامی را نشان دهنده اثربخشی اقدامات این نیرو دانست و افزود اقدامات نیروی انتظامی در زمینه های امنیت اجتماعی، خدمات الکترونیک و مبارزه با فساد در این نیرو با توجه به رضایت مردم با جدیت دنبال خواهد شد.

فرمانده ناجا در مورد مقابله با بلوتوس‌های غیر اخلاقی گفت: ابزار انتشار در قانون سال گذشته مجلس مشخص نشده و این نیرو دستگاه و نجهیزاتی را برای کنترل این موارد در اختیار ندارد ولی در صورت شکایت مردم در موردی خاص، این نیرو آماده برخورد با کسانی است که با آبرو و زندگی شخصی افراد بازی می کنند.

رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر همچنین یادآورشد: نظامی را برای عرضه شربت جایگزین تریاک در نظر گرفته ایم وپروتکل آن تا پایان سال نهایی می شود تا معتادین بتوانند جهت ترک اعتیاد مواد کم خطرتری را از مکان های مشخص تهیه و استفاده کنند .

وی در مورد کشت گیاه شقایق و اولیویا در کشور گفت: به لحاظ بین المللی قادر به استفاده از مواد کشف شده نیستیم و مواد اولیه حتی داروها نیز از خارج وارد می شود و چون مواد اولیه داروها مواد استراتژیکی است با اخذ مجوز های لازم توانسته ایم تنها مراحل تحقیقاتی تولید این گیاهان را در وزارت کشاورزی داشته باشیم و تولید صنعتی آن حداقل نیاز به 3 تا 5 سال زمان دارد.

فرمانده نیروی انتظامی درباره استفاده از GPS در راه ها نیز گفت: تجهیزات مورد اشاره وزارت راه قدیمی و از مد افتاده است و مانند آن است که تلفن دیجیتال را با آنالوگ مقایسه کنیم،نیمی از پاسگاه ها به GPS مجهز شده اند و معتقدیم استفاده از این وسیله می تواند تأثیر زیادی را بر جلوگیری از قاچاق سوخت به خصوص گازوئیل داشته باشد چراکه تنها 20 درصد قاچاق را مربوط به بنزین می دانیم.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر در مورد استفاده از ماهواره جهت کنترل مرزها گفت:کنترل آنلاین مرزها از این طریق امکان پذیر نیست و در کنترل مرزها از نقشه های ماهواره ای سازمان جغرافیایی استفاده می کنیم هچنین مشکل عمده مرزهای شرقی وجود اشغالگران و نبود حاکمیت مشخص به خصوص در افغانستان است و ما سعی کرده ایم با اصل تقویت دیپلماسی با کشورهای پاکستان و افغانستان همکاریهای مشترک را افزایش دهیم که برخورد اخیر بااشرار نمونه همین مسئله است.

فرمانده نیروی انتظامی همچنین توقف احداث BRT را به مصلحت ندانست و افزود: BRT تسهیلات زیادی را برای مردم ایجاد میکند و با توجه به تعهد شهرداری نسبت به ساخت این خطوط در شهریور ماه در صورت توقف این طرح مردم در استانه ماه رمضان دچار مشکل می شوند.

وی در مورد صفحه حوادث مطبوعات گفت: این صفحات باید آموزشی،پیش گیری کننده و جذاب باشند اما نباید با دادن القاب به گروه ها و افراد شرور در جامعه احساس نا امنی را به وجود بیاورند.

سردار احمدی مقدم در مورد برخی پرونده های بزرگ و سرانجام مجرمین آنها گفت: در این مسیر بخصوص در باره قلچاق کالا با قوای سه گانه و وزارت خانه هایی نظیر وزارت اقتصاد رایزنی می‌کنیم، ولی باید توجه داشت که این نیرو تنها ضابط قوه قضائیه است و تنها در صورت شکایت توسط سازمانهایی که جرم در آنها صورت گرفته وارد عمل می شود.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]