: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
شبکه تلویزیونی «فاکس نیوز»، پرچمدار حمله به ایران، بر طبل جنگ میکوبد. در فیلم کوتاهی که توسط یک فعال ضدجنگ به نام «رابرت گرین والد» با نام «فاکس حمله میکند: ایران» تهیه شده و در یوتیوپ انتشار یافته، سرخط اخباری آورده میشود که در فاکس نیوز ـ دالّ بر لزوم حمله به ایران ـ پخش میشود و آنها را با گزارشهایی که در همین شبکه پیش از جنگ عراق انتشار یافته بود، مقایسه میکند.
در بخشی از این فیلم کوتاه، «کریستین امانپور»، خبرنگار «سی.ان.ان» که پیشتر با انتشار نامهای خطاب به خبرگزاریهای «ABC» ،«CBS» ،«NBC» ،«MSNBC» و «CNN» با تشریح اینکه چگونه یک شبکه خبری [CNN] به جای اطلاعرسانی درست درباره جنگ عراق، پای در جای پای رهبران فاکس نیوز گذاشت، می افزاید: شبکه خبری من از سوی دولت و پیاده نظام آن در «فاکس نیوز» مرعوب شده بود.
«رابرت گرین والد» در مطلبی درباره این تصاویر مینویسد: من به روشنی حمایت همهجانبه فاکس از جنگ عراق را به یاد دارم که چگونه آنها [سران کاخ سفید] را برای جنگ تشویق میکردند. این در حالی بود که چنین تصاویر و جلوههای ویژهای تا آن زمان هرگز منتشر نشده بود.
این فیلم سهونیم دقیقهای با این جمله آغاز میشود: به جای فرصتسوزی، کسی باید روی ایران بمبی بیندازد، همان کاری که «نیکسون» درباره ویتنام انجام داد و در ادامه نیز جملاتی همچون «القاعده ایران، قصد کشتن ما را دارد»، «مردم قادر به درک خطر چنین کشور در دنیا نیستند» و «برای توقف برنامه سلاحهای اتمی ایران بسیار دیر شده است» و ... ادامه مییابد.
در بخشهایی از این فیلم کوتاه، تبلیغات جنگطلبانه فاکس نیوز در سال 2003 علیه عراق و تبلیغات کنونی آن علیه ایران با جملاتی اینچنینی مقایسه شدهاند:
ـ القاعده در بغداد است (2003)؛ در مقابل، مقامات رسمی در آمریکا بر این باورند که ایران در حال معامله با القاعده است.
ـ ارتباط تنگاتنگ رهبر عراق با رهبر القاعده (2003)؛ در مقابل، تهران در حال یکی شدن با القاعده است.
در بخش دیگری از این کلیپ، نتیجه آمار گرفته شده در مؤسسه PIPA در اکتبر 2003 از بینندگان فاکس نیوز درج میشود که 67% آنان بر این باور بودند که مدارکی دالّ بر ارتباط بین القاعده و عراق وجود دارد، در حالی که هیچ مدرکی در این باره یافت نشد یا آن که به باور 33% بینندگان در عراق، سلاحهای کشتار جمعی وجود داشت، حال آن که هیچ سلاح کشتار جمعی در عراق پیدا نشد.
در این فیلم سپس به مقایسه گزارشهای فاکس نیوز از عراق پیش از سال 2003 و ایران کنونی در زمینه دستیابی به سلاحهای کشتار جمعی و اینکه دیپلماسی در برابر ایران پاسخ نخواهد داد و در نتیجه، لزوم حمله به ایران برای جلوگیری از حملاتی چون یازده سپتامبر میپردازد.
رابرت گرین والد، همچنین با ایجاد وبسایتی با نام «فاکس حمله میکند»، از بینندگان خواسته است تا چشم خود را روی جنگ ویرانگر دیگری نبندند و با امضای یک طومار اینترنتی، مخالفت خود را با سران کاخ سفید و شبکه فاکس نیوز اعلام کنند.
محمد هادی شاهرخ آبادی ـ مالزی
نوشته شده توسط : علی