: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
وزیر کشور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران پس از تشریح دستاوردهای دولت نهم به نقد صادقانه وزارتخانه خود پرداختند...
مصطفی پور محمدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اشاره به هفته دولت افزود: اشتباهات بسیاری در این دو سال انجام دادهایم که باید از تمام آنها عبرت بگیریم.
محمدرضا اسکندری، وزیر جهاد کشاورزی نیز در این خصوص گفت: در کنار اقدامات بسیار خوبی که در دولت نهم انجام شده، ولی حدنهایی اقدامات را انجام ندادهایم.
وی تصریح کرد: اگر در اتخاذ تصمیمات و برنامه ریزیها، زمان را هم مدنظر داشتیم قطعا به نتایج بهتری میرسیدیم.
وی تأکید کرد: برقراری و ارتباط با سایر کشورها و گسترش روابط با آنها باید بیشتر مدنظر مسئولان قرار گیرد و با سازماندهی بهتر فعالیت کنیم.
همچنین سید پرویز فتاح وزیر نیرو در گفتگو با خبرنگار ما، بالا رفتن بدهی در سال گذشته را از نقاط ضعف این وزارتخانه در طی دو سال گذشته دانست و افزود: تصویب نشدن متمم بودجه دولت از سوی مجلس که یک سوم آن مربوط به وزارت نیرو بود، باعث شد تا ما بدهی سنگینی بالا بیاوریم که با عنایت دولت نهم وضعیت بهتر شده است.
وی به پیمانکاران حوزه برق مژده داد که با عنایت دولت نهم، ظرف چند ماه آینده تمام بدهیهای آنها پرداخت خواهد شد.
وی تأکید کرد: نباید به افراد غیر فنی و در بخش کارشناسی اجازه اتخاذ تصمیم دهیم تا مانع از پیشرفتمان شوند.
لنکرانی، وزیر بهداشت نیز بر استفاده از تجربیات گذشته تأکید کرد و گفت: برای جبران خسارتها و اشتباهات گذشته باید از نظرات مسئولیا قبلی وزارتخانهها، استادان و دانشگاهیان استفاده کنیم و از تکروی و اتخاذ تصمیمات انفرادی بپرهیزیم.
وی از اشتباهات این وزارتخانه در طی دولت نهم را اعتماد به افرادی که فاقد اطلاعات بودهاند، عنوان کرد و افزود: تلف شدن وقت، ثمره اعتماد ما به افراد فاقد اعتماد بوده است.
تشریح دستاوردهای دولت از نگاه وزرا
افزایش ارتقا امنیت اجتماعی و رویکرد جامعه به مبانی ارزش های انقلاب، از دستاوردهای مهم دولت نهم است.
وزیر کشور گفت: افزایش ارتقا امنیت اجتماعی، استفاده از فناوری و روش های جدید از دستاوردهای قابل قدردانی دولت نهم است.
حجت الاسلام پورمحمدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران، مهمترین دستاوردهای دولت نهم را به بهانه هفته دولت افزایش ارتقا امنیت اجتماعی دانست و گفت: دولت نهم در حوزه امنیت اجتماعی اخلاقی و مرزها، اقدامات بسیار خوب و ارزنده ای را انجام داده است.
وی از دیگر دستاوردهای دولت نهم، پیشرفت در مباحث مدیریتی را عنوان کرد و افزود: کمک ها و تحرکات وزارت کشور در زمینه زیرساخت های مباحث مدیریتی مانند بحث بنزین، حوزه امور اداری و خدمات رسانی، استفاده از فناوری و روش های جدید، حوادث غیرمترقبه و سرعت در رسیدگی به حوادث، در رسیدن به اهداف دولت نقش بسزایی داشته است.
محمدرضا اسکندری، وزیر جهاد کشاورزی نیز به خبرنگار ما گفت: اقدامات مفیدی که دولت نهم در این دو سال انجام داده، عاملی شد تا باعث رشد در بخش کشاورزی فراتر از آنچه در برنامه چهارم توسعه پیش بینی شده، روبرو شویم.
وی یکی از دستاوردهای دولت نهم در بحث کشاورزی را ساماندهی موضوع باغ ها و شناسنامه دار کردن نهال های تولیدی در کشور عنوان کرد و افزود: توسعه باغ ها یکی از برنامه های اصلی دولت نهم بوده که وزارت جهاد کشاورزی زمینه نوع سازی و احیا آن را فراهم کرد تا باغداران بهتر و با اطمینان بیشتر در این زمینه سرمایه گذاری کنند.
اسکندری، از دیگر دستاوردهای دولت احمدی نژاد در طی این دو سال را ساماندهی بازار محصولات کشاورزی دانست و تصریح کرد: پرداخت نقدی محصولات کشاورزی از دغدغه های تولیدکنندگان بود که با همکاری خوب دولت و وزارت جهاد کشاورزی، تکلیف محصولات تولیدکنندگان مشخص و این دغدغه برطرف شد.
همچنین محمدحسین صفارهرندی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت نهم در مورد اقدامات وزارت متبوعش به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: رویکرد جامعه به مبانی ارزشی انقلاب و انتخاب افرادی در مجلس و دولت که همصدا از ارزش های انقلاب دفاع کرده اند، از اقدامات خوب و قابل قدردانی دولت نهم است.
وی تعمیم عدالت در تمام حوزه ها مانند مباحث فرهنگی را از دستاوردهای دولت احمدی نژاد عنوان و تصریح کرد: تلاش برای برجسته کردن فعالیت های فرهنگی هم راستا با مرکز کشور، خود نشان از عدالت محوری دولت نهم است؛ البته ممکن است ظرفیت های ابتدایی اجازه اقدامات برجسته در برخی از استان ها را ندهد، ولی زمینه های بسیاری از آنها در دولت کنونی فراهم شده است.
وی خاطرنشان کرد: همانطور که عزم دولت بر در دست گرفتن و به انجام رساندن کارهای نیمه تمام بوده، ما هم کارهای نیمه تمام بسیاری داشتیم که با پیش رو قرار دادن آنها مردم را نسبت به کارآمدی نظام امیدوار کردیم؛ کارهایی که ظرف 15 سال حداکثر پیشرفتشان 40 درصد بود، ظرف این یک سال به اتمام رسیده است.
صفارهرندی ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دو سال هر هفته یک پروژه فرهنگی را افتتاح کرده است.
سیدپرویز فتاح، وزیر نیرو نیز به خبرنگار ما گفت: در طی این دو سال، مهمترین اقدام وزارت نیرو در حوزه برق کاهش مصرف انرژی در کل کشور و به حد معقول رساندن آن است که این اقدام می تواند الگویی برای سایر حوزه ها در کشور باشد؛ البته همراهی مردم با خواست خدمتگزاران نقش بسزایی داشته است.
وی دستاورد مهم حوزه آب را نیز توسعه سدسازی و سرعت کار عنوان کرد و افزود: پش از این
سدسازی و شبکه جدا از هم بود، ولی در این دولت این دو اقدام یکی شده و هزینه ای که برای سدسازی اختصاص داده شده بود، در شبکه نیز صرف می شد که این خود صرفه جویی قابل توجهی است و رشد احداث سدها در حال منطقی شدن پیش می رود.
فتاح، دیگر اقدام خوب وزارت نیرو در این دو سال را در حوزه آب و فاضلاب، مهار چاه های غیرمجاز و کاهش نرخ سطح آب های زیرزمینی دانست و تاکید کرد: آمارها نشان می دهد سختگیری وزارت نیرو و نظارت های دولت شاهد کاهش چشمگیر نرخ برداشت از آب های زیرزمینی بوده ایم.
همچنین مسعود میرکاظمی، وزیر بازرگانی نیز توسعه صادرات و ساماندهی بخش بازرگانی و کشاورزی را از دستاوردهای دولت نهم دانست و به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: وزارت بازرگانی تلاش کرد تا با حذف عوامل تورمی در بودجه بتواند این موضوعات را ریشه یابی کند و با از بین بردن آن، زمینه کسب و کار مناسب با فضای رقابتی در بازار که مبنای توسعه اقتصادی در کشور است را در این دو سال فراهم کند.
لنکرانی وزیر بهداشت نیز توسعه اورژانس های پیش بیمارستانی را اقدام خوب وزارت بهداشت در این دو سال عنوان کرد و گفت: پیش از این 650 پایگاه فعال در این زمینه داشتیم، ولی با گذشت دو سال از عمر دولت نهم با حمایت های دولت، مجلس، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و معاونت نظارت و برنامه ریزی، خوشبختانه هم اکنون 1300 پایگاه فعال در کشور داریم.
وی با اشاره به اجرایی شدن بیمه روستائیان تصریح کرد: 21 میلیون نفر در این دو سال با حمایت وزارت رفاه تحت پوششی وزارت بهداشت قرار گرفتند که بدین ترتیب نظام خدمات رسانی تحول جدی یافته است.
وی ابراز امیدواری کرد: امیدواریم در این دو سال باقی مانده بتوانیم پزشک خانواده سلامت محور را که در قانون توسعه اشاره شده، عملیاتی کنیم.
نوشته شده توسط : علی