: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
خبرنگار «بازتاب» گزارش داد: موضوع ذکر نام سپاه پاسداران در فهرست گروههای حامی تروریسم در آمریکا، در حالی مطرح میشود که بررسی عمر ۲۹ ساله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نشان میدهد اقدامات استراتژیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بارها توسط آمریکا تقلید شده است.
بنا بر این گزارش، از سال ۱۹۷۹ که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یک فرایند چند مرحلهای تأسیس شد تا امروز، در چندین مورد اساسی، مدتها پس از اقدامات سپاه پاسداران علیه شماری از گروههای ضد مردمی، برخورد با آن گروهها در دستور کار کاخ سفید قرار گرفته است.
این گزارش میافزاید: یکی از نیروهای ضدمردمی که سپاه پاسداران از سال ۸۱ میلادی با آن درگیر شد، گروه تروریستی مجاهدین خلق بود که سپاه پاسداران با اقدامات اطلاعاتی گسترده و نیز اقدامات امنیتی در شهرهای کشور برای حفاظت از مردم با آن درگیر شد و به سرعت به حجم زیادی از تحرکات تروریستی این گروه پایان داد و شمار زیادی از نیروهای آن را که دستشان به خون مردم ایران آلوده بود، در ایران یا عراق دستگیر کرد یا به هلاکت رساند. اما ایالات متحده پس از گذشت 20 سال از تروریست اعلام کردن مجاهدین خلق توسط سپاه پاسداران، آن را تروریست اعلام کرد و تحت تعقیب قرار داد.
نمونه دوم که سپاه بیشترین توان خود را صرف مبارزه با آن کرد حزب بعث عراق به سرکردگی صدام حسین بود که سپاه در کنار ارتش جمهوری اسلامی در راه مبارزه با آن، دهها هزار جوان برومند خود را فدا کرد و سرانجام توانست با بیرون راندن این گروه، صلح را در منطقه تثبیت کند و ایالات متحده هرچند در دوران جنگ ایران و عراق بارها مستقیم و غیر مستقیم به حمایت از صدام پرداخت، دو سال پس از پایان این جنگ و حمله صدام به کویت، به جنگ با وی پرداخت و 12 سال بعد نیز با حمله به عراق، حکومت صدام را ساقط کرد و سپس او را دستگیر و اعدام نمود.
این گزارش میافزاید: گروه ترویست و ضدمردمی دیگری که سپاه پاسداران با آن درگیر شد، گروه طالبان افغانستان بود که علاوه بر جنایات گسترده علیه مردم و شیعیان افغانستان و پاکستان، اقدام به شرارتهایی علیه مردم مناطق شرقی ایران میکرد و آمریکا که خود در به وجود آمدن این گروه متحجر نقش اصلی را بازی کرده بود، مدتها پس از درگیری سپاه با آن و اقدام طالبان در 11 سپتامبر، به فکر براندازی این گروه افتاد و البته همچنان پس از گذشت ۷ سال از حمله به افغانستان، هنوز از تحقق این امر عاجز مانده است.
مورد دیگر نظامیان جنایتکار صرب بودند که به نسلکشی مسلمانان بوسنی میپرداختند و شماری از غیورمردان سپاه پاسداران در دفاع از مسلمانان مظلوم آن دیار با آنان درگیر شده و برخی از آنها هم به شهادت رسیدند و پس از به اوج رسیدن نسلکشی توسط صربها ارتش آمریکا به یوگسلاوی حمله کرد و با آنان درگیر شد.
خبرنگار «بازتاب» میافزاید: بررسی مجموعه واقعیات بالا نشان میدهد که ایالات متحده آمریکا در حالی به تبلیغات و فضاسازی گسترده علیه جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران میپردازد که سپاه پاسداران همواره بهنگام به مبارزه با گروههای تروریستی و جنایتکار پرداخته که پس از بر ملا شدن چهره واقعی آنها در افکار عمومی دنیا و آسیب دیدن منافع ملی ایالات متحده از آنها، کاخ سفید و عوامل آن با یک تأخیر فاز چند ماهه تا چندین ساله، ناگزیر با تقلید از سپاه با برخورد با آنها پرداختهاند.
نوشته شده توسط : علی