: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
یکی از سایتهای حامی دولت در توجیه برکناری دکتر طهماسبی از وزارت صناعی و انتصاب محرابیان به سرپرستی این وزارتخانه، تخریب طهماسبی و توکلی را تشدید کرد.
این سایت نوشته است: پس از پیروزی دکتر احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری نهم، احمد توکلی به تعدادی از نمایندگان مجلس و نیز برخی از اصحاب رسانه گفت: در مجلس میمانم و به دولت کمک میکنم. او که مرکز پژوهشهای مجلس را خلوتی برای خود یافته بود اما خیالات دیگری را در ذهن میپروراند.
دکتر احمدی نژاد که به خیال رفیق و رقیب در چینش کابینه خود کمترین دخالتهایی را نمیپذیرد، توصیه توکلی در مورد استفاده از فرشیدی و طهماسبی در کابینه نهم را به دلیل آنکه توکلی را عدالت خواه و صدیق گمان میبرد، قبول کرد.
توکلی اما به مرور ثابت کرد، آنچه وی کمک به دولت نهم عنوان کرده بود را به گونه ای دیگر تغییر میکند و اهداف دیگری را از معرفی افراد به رئیس جمهور در تخلیه دارد.
پس از انتصاب طهماسبی به عنوان وزیر صنایع و معادن در دولت احمدی نژاد، دولتی که حساب ویژه ای را بر روی این وزارتخانه گشوده و بسیاری از طرحها و برنامههای خود را برای بهبودی اوضاع نابسامان اقتصادی در مجرای این جزء از دولت به کار انداخته بود، تحرکات توکلی برای رسیدن به اهدافش آغاز گردید.
آن هنگام که رئیس مرکز پژوهشهای مجلس سیل دوستان، همراهان و هم محفلیهایش را برای تصدی پستهای کلیدی وزارت صنایع و معادن به سوی طهماسبی گسیل میداشت. وی نیز بدون کم و کاست اطاعت امر مینمود، اندک اندک مشخص شد که منظور توکلی از «در مجلس میمانم و به دولت کمک میکنم» چیست؟
اکنون نیز پس از آنکه 2 روز از استعفای (برکناری) طهماسبی گذشت و مشخص گردید که رئیس جمهور دیگر پستی برای وی در هیأت دولت در نظر نگرفته است، وزیر سابق صنایع با چراغ سبز توکلی متنی را به عنوان متن استعفا در رسانهها منتشر کرد و در آن یکی از دلایل استعفایش!! را سفارش برخی افراد به وی از سوی رئیس جمهور برای انتصاب سمتهایی در آن وزارتخاته عنوان کرده است. وی از سوی دیگر احمد توکلی در سایت الف، سایتی که همواره انتساب این سایت به خود را تأیید کرده، در لباس یک منتقد تصمیمات اقتصادی رئیس جمهور در آمده و از رئیس جمهور تغییرات اعمال شده در کابینه اش انتقاد کرد و مهمترین عامل استعفای ـ بخوانید برکناری ـ طهماسبی را همانطور که به وی برای تنظیم متن استعفایش دیکته کرده بود، معرفی برخی افراد ناکارآمد از سوی رئیس جمهور به وزیر صنایع و معادن برای مدیریت برخی از بنگاههای اقتصادی اعلام کرد!!
هر چند که مسدود شدن راه دخالت توکلی در کابینه دولت، هرگونه اظهار نظر غیر منطقی وی در این باره را غیر منتظره نمیکند، کما اینکه ادله وی برای تغییر در کابینه دولت نیز بر همین منوال بود. و کاملاً عاری از حقیقت و منطق است، اما به دلیل احترام به شعور مخاطب، همان چیزی که آقای توکلی در سایت الف هیچگاه حاضر به پذیرش آن نشده، مجبور به دادن پاره ای توضیحات هستیم احمد توکلی در حالی به انتقاد از رئیس جمهور به خاطر معرفی مدیران برای تصدی برخی سمتها در وزارت خانهها به خصوص وزارت صنایع و معادن میپردازد که تعداد بسیاری از مدیران برخی ازبنگاههای اقتصادی که گردش مالی آنها چندین میلیارد تومان میباشد، با پیشنهاد وی به طهماسبی در این سمتها گمارده شده اند. چه ارتباط ارگانیک و تشکیلاتی ای میان مرکز پژوهشهای مجلس و وزارت صنایع م معادن وجود دارد که چنیش مدیران در این وزارتخانه باید با نظر مساعد توکلی انجام گیرد ولی برخی سفارشات رئیس جمهور به عنوان نفر اول اجرایی کشور به منزله دخالت در امور وازرتخانههای تلقی گردد؟
بر اساس کدام معیار و قانون وزیر صنایع و معادن میتواند در مورد برخی مدیران بنگاههای این وزارتخانه که از لحاظ چارت سازمانی چندین رده از وی پایین تر هستند و رئیس سازمان گسترش، نیز مدیر عامل آن بنگاه اقتصادی بهترین مرجع برای تصمیم گیری در مورد آنها هستند، اظهار نظر- بخوانید سفارش توکلی- کند ولی رئیس جمهور نمیتواند بر روی همان افراد به وزیر خود نظر دهد!!؟
چگونه ممکن است که یک نماینده از درون مجلس ترکیب مدیران یک وزارتخانه را مشخص کند ولی رئیس جمهور نمیتواند به وزیر خود چنین پیشنهادی دهد؟
آقای توکلی کجای این موضوع منطقی است که شما به عنوان یک نماینده برای سیاستهای عدالت خواهانه رئیس جمهور به دوش بکشد، تصمیم گیری کند. ولی رئیس جمهور به عنوان رئیس کابینه ای که وزیر صنایع فقط جزئی از آن است، نتواند در مورد آن نظر دهی کند؟
آقای توکلی چرا عدم کفایت و لیاقت وزیر پیشنهادی خود را در انجام پروژههای مهم اقتصادی که نوع نگرش وی به این پروژهها وامدار تفکرات اقتصادی شما میباشد را در پشت این انتقادهای عاری از استدلالهای منطقی و متقن پنهان میکنید؟
آقای توکلی اگر منظورتان از کمک به دولت اینگونه دخالتهای نابجا است، باید بگوییم که ما را به خیر تو امیدی نیست...
نوشته شده توسط : علی