: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
سایت نزدیک به دولت که پیش از این بارها از وزیری هامانه گلایه کرده بود، این بار از رفتن شیبانی سخن گفت و نوشت:در راستای ترمیم کابینه و در سومین سال فعالیت دولت نهم، دامنه ترمیم کابینه به مدیریت بانک مرکزی رسید.
به نوشته این سایت، در ادامه روند ترمیم کابینه قرار است مطابق نظر رئیس جمهور، به زودی شخص جدیدی به عنوان رئیس کل بانک مرکزی تعیین و معرفی شود. در هفته گذشته نیز علیرضا طهماسبی و کاظم وزیری هامانه از وزارت صنایع و نفت جدا شده بودند.
ابراهیم شیبانی شانزدهمین رئیس کل بانک مرکزی ایران بود که در سال 1382 و درپی فوت مرحوم سید محسن نوربخش جانشین وی گردید. به دنبال روی کارآمدن دولت نهم، گمانه زنیهای فراوانی درخصوص تغییر این مدیر ارشد بانکی صورت گرفت اما نهایتاً رئیس جمهور به ادامه همکاری با شیبانی رضایت داد.
این سایت با تشریح ارزیابی محافل نزدیک به رییسجمهور نوشت: شیبانی در طول 2 سال فعالیت در دولت نهم به لحاظ تئوری همگامی مثبتی با دیدگاههای اقتصادی رئیس دولت نشان داد اما حوزه اجرایی تحت مسئولیت وی از برخی ضعف ها رنج می برد.
ضرورت اصلاح نظام بانکی، ضعف در اجرای برخی مصوبات بانکی مهم دولت نظیر کاهش نرخ سود و ... از مهمترین دلایل تغییر رئیس کل بانک مرکزی است. این درحالیست که رئیس جمهور قصد دارد تا از شیبانی در مسوولیتهای جدیدی استفاده کند.
در حالیکه پیش از آغاز به کار رسمی دولت نهم از پرویز داودی به عنوان گزینه اصلی برای ریاست کل بانک مرکزی نام برده می شد، در حال حاضر شنیده ها از انجام برخی رایزنیها با طهماسب مظاهری رئیس بانک توسعه صادرات ایران و وزیر سابق امور اقتصادی و دارایی در دولت گذشته برای این تصدی این مسوولیت حکایت می کنند.
نوشته شده توسط : علی