: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
در حالی که کاخ سفید از ناکامیهای پیاپی در عراق و همزمان نفوذ معنوی جمهوری اسلامی در این کشور به شدت نگران شده است، رسانههای آمریکا از برنامه افزودن نام «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» به فهرست تروریستی وزارت خارجه آمریکا خبر دادند.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، مشخص نیست این اقدام، تصمیمی اجماعی است یا آنکه صرفا خط بخش تندرو حامی چنی در کاخ سفید است، اما در هر صورت در ادامه اتهامزنی به سپاه پاسداران و به ویژه سپاه قدس در عراق و در راستای فرافکنی ناکامیهای آمریکا در این کشور انجام میشود.
این در حالی است که سعودیها آشکارا با هزینه کردن میلیاردها دلار و اعزام تروریستهای انتحاری، همچنان به قتل نیروهای آمریکایی و مردم عراق مشغولند، اما به دلیل روابط ناسالم اقتصادی و ... برخی شاهزادگان سعودی با مقامات آمریکا، حتی از جایزه فروش تسلیحات نیز برخوردار میشوند.
این گزارش میافزاید: در همین حال عدهای از نیروهای اپوزیسیون که ارتباطات زیادی با رسانههای خارجی دارند، طی دو روز گذشته، حجم بالایی از گزارشها و تحلیلها را در رسانههای آمریکایی و غربی به چاپ رساندند، اما نکته جالب آنکه برخی از این افراد در اقدامی هدفدار، از سپاه به عنوان «بنبست اصلاحطلبی ایرانی» یاد کردهاند.
یکی از این افراد در سایت وابسته به سازمان «سیا» نوشت: «شاید سپاه پاسداران در ذهن مخالفان کهنهکار جمهوری اسلامی ایران، تصویری دهشتناک و خشن خلق کند، اما با گذشت نزدیک به 28 سال از تأسیس این سازمان نظامی، اگر کارکردهای سپاه یکسره دگرگون نشده باشد، چهره پارهای از رهبران سابق سپاه، دستخوش تحول شده است.
پاسدارهای دیروز، این روزها مانند محمود احمدینژاد، رئیسجمهوری، لبخند میزنند. چون محمدباقر قالیباف، شهردار تهران، کت و شلوار سفید میپوشند. مانند علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی از واژههایی فاخر در صحبتهایشان استفاده میکنند و همانند محسن رضایی، خود را نظریهپرداز مسایل استراتژیک معرفی میکنند.
سپاه پاسداران که به گفته مخالفان جمهوری اسلامی در سرکوب های سیاسی ابتدای پیروزی انقلاب سال 57 نقش داشته، سالهاست که گستره نفوذ خود را وسعت بخشیده و به تشکیلاتی کاملا متفاوت با آنچه در ابتدای شکل گیری وجود داشته، بدل شده است.
این تشکیلات که دفاع از «انقلاب اسلامی ایران»، در نامش هویداست، برای این «وظیفه»، در هر مقطعی، راهی تازه انتخاب کرده است.
پیش از جنگ، حذف انقلابیونی که به آیتالله خمینی وفادار نبودند، در دوران جنگ، حضور فعال در نبرد با ارتش صدام حسین و بعد از جنگ، تلاش برای تداوم نظام سیاسی دینی که با انقلاب شکل گرفته بود، ساده ترین تصویر مراحل گوناگون فعالیت های این تشکیلات پیچیده در 27 سال اخیر است».
وی به سخنرانی سال گذشته یک چهره اصلاحطلب اشاره و ادعا میکند که وی سپاه پاسداران را سد اصلی اصلاح طلبی در ایران معرفی کرد.
در این حال یک کارشناس سیاسی به خبرنگار «بازتاب» گفت: اکنون که محافل تندرو آمریکایی در کنار برخی عوامل خود وانمود میکنند، در برخورد با سپاه پاسداران اصلاحطلبان را در کنار خود دارند، وقت آن است که چهرههای سرشناس این طیف با اعلام مواضع صریح، این نقشه را با شکست مواجه کنند.
وی افزود: بسیاری از چهرههای ارشد سابق سپاه پاسداران اکنون در چهارچوب جبهه اصلاحطلبان به فعالیت مشغولند و قطعا آنان که در دوران دفاع مقدس، آزمون خود را پس دادهاند، اکنون اجازه تعرض به یکی از ارکان قدرت جمهوری اسلامی را نخواهند داد.
این کارشناس توضیح داد: اکنون زمان آن فرا رسیده که تشکلهایی چون مجمع روحانیون مبارز، حزب اعتماد ملی، کارگزاران، سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و جبهه مشارکت و چهرههایی چون آقایان خاتمی و کروبی، میرحسین موسوی، محتشمیپور و کرباسچی و دیگران که خود به رغم برخی مواضع انتقادی همواره تعلق خاطر خود را به تمامیت ارضی کشور نشان دادهاند، وارد میدان شده و مانع هرگونه مظلومنمایی غربیها از زبان اصلاحطلبان شوند.
این کارشناس سیاسی در پایان گفت: اکنون بزرگان اصلاحطلب در آزمون مهمی قرار دارند که با سوابق گذشته آنان، به نظر میرسد از آن سربلند بیرون آیند.
نوشته شده توسط : علی