روزنامه‌های «رسالت» و «کیهان» سرمقاله‌های روز دوشنبه خود را به حمله به جبهه مشارکت اختصاص دادند. گفتنی است حملات به این حزب گسترده اصلاح‌طلب در هفته‌های اخیر و به‌ویژه در پی برگزاری نشست اعتراض‌آمیز در برابر بازداشت فعالان دانشجویی و نیز موضع‌گیری در قبال برنامه «به‌اسم دموکراسی» تشدید شده است.

در این زمینه، روزنامه «کیهان» در سرمقاله شماره روز دوشنبه هشتم مردادماه خود اتهام «هماهنگی با اهداف آمریکا» را علیه جبهه مشارکت مطرح کرد ودر ستون یادداشت روز خود نوشت:‌ مخالفت حزبی چون مشارکت با برنامه‌ای مانند «به‌اسم دموکراسی» چیزی نیست که حتی اگر رسما هم اعلام نمی‌شد تشخیص آن دشوار باشد.

این روزنامه می‌افزاید:جالب‌تر اما دلیل مخالفت مشارکتی‌ها با این برنامه است. خلاصه آنچه در بیانیه این حزب آمده این است که آنچه در این برنامه از زبان دستگیرشدگان به عنوان برنامه براندازی معرفی شد، همان برنامه‌های اعلام شده این حزب است و بعد نتیجه گرفته‌اند این برنامه در آستانه انتخابات ساخته و پخش شده تا آنها را بدنام کند.

در ادامه سرمقاله «کیهان» آمده است: نگارنده در اندیشه بود چیزی درباره مشابهت پروژه آمریکا در منطقه با برنامه‌های اعلام شده برخی احزاب و گروه‌های داخلی از جمله حزب مشارکت بنویسد و بپرسد علت این همه تشابه چیست و چرا این افراد مطابق برنامه‌های اعلام شده‌شان میخواهند همان کارهایی را در ایران انجام دهند که آمریکا در چارچوب یک پروژه‌براندازی ماموریت انجام آنها را به مزدوران و ماموران خود داده است؟ آیا این تشابهات علامت نوعی هماهنگی نیست؟ آیا نمیتوان این تشابه‌های عجیب و غریب گاه در حد جزییات را علامتی از آن دانست که برخی گروه‌های سیاسی بدل به بازوهای اجرایی برنامه‌های غرب در ایران شده‌اند و حتی جزییات برنامه عملی خود را بر آنچه آنها در پی انجام آن هستند، منطبق ساخته‌اند؟ آیا حزب مشارکت برنامه عملی خود را از کنگره آمریکا می‌گیرد؟

این روزنامه می‌افزاید: حزب مشارکت در بیانیه خود رسما تایید میکند که برنامه‌های اعلام شده‌اش همان‌هاست که ماموران به راه انداختن انقلاب مخملین در ایران مامور به انجام آنها بوده‌اند و سپس از صدا و سیما و نهادهای امنیتی گله می‌کند چرا برنامه‌ای را پخش کرده‌اند که وجود این هماهنگی تقریبا صددرصدی را از رسانه‌ای چون تلویزیون به اطلاع مردم ایران رسانده است! مشارکتی‌ها در واقع دست پیش را گرفته‌اند که پس نیفتند.

در ادامه این ادعاه آمده است: گروه‌هایی چون حزب مشارکت اساسا در جایگاهی نیستند که بتوانند نظام را بابت افشای پروژه‌ها و برنامه‌های دشمن به پرسش بکشند... این نظام جمهوری اسلامی است که اکنون باید از آنها بپرسد چرا آنچه چند جاسوس در زندان اعتراف کرده‌اند دقیقا همان چیزهایی است که این حزب خصوصا از پس از سوم تیر 84 در بیانیه‌های خود به عنوان برنامه سیاسی آینده اعلام کرده است؟!

روزنامه «رسالت» نیز در ستون دیدگاه خود با اشاره به اظهارات «عبدالله رمضان‌زاده» قائم‌مقام دبیرکل جبهه مشارکت در نشست «دانشگاه و چشم‌انداز آینده» در خصوص بازداشت دانشجویان و اجرای طرح امنیت اجتماعی آمده است: دوستان حزب مشارکت چه کسانی هستند؟! آیا جمع محدودی از خانم‌های بدپوش و بدحجاب از دوستان حزب مشارکت هستند؟ آیا جمع محدودی از اراذل و اوباش از دوستان حزب مشارکت هستند؟

این مطلب می‌افزاید:چه کسانی می‌خواهند کشور را بفروشند؟ آیا آنهایی که یک زمانی در روزنامه‌های دوم خردادی مطلب مینوشتند، الان به خارج فرار کردند و در رادیو آمریکا و رادیو بی‌بی‌سی به عملگی ظلمه افتاده‌اند و کشور را می‌خواستند به قیمت خودشان بفروشند وطن‌پرست و کشوردوست بودند؟ این مطلب میافزاید: آیا کسانی که روی حق ملت در برخورداری از انرژی هسته‌ای مقتدرانه ایستاده‌اند می‌خواهند کشور را بفروشند یا کسانی که 3 سال فرصت‌سوزی کردند و... هستند؟

در ادامه مطلب آمده است: آیا کسانی که توطئه نبرد نرم آمریکا در پروژه ‌هاله اسفندیاری، تاجبخش و جهانبگلو را خنثی کردند «کشورفروش» هستند، اما کسانی که با این نوکران صهیونیسم و امپریالیسم در ارتباط بودند وطن‌دوست می‌باشند! چه کسی می‌خواهد شما را بترساند؟چرا باز به افراطیگری روی آوردید؟امثال افرادی چون رمضان‌زاده سخن از افراطیگری و ترویج خشونت و حمایت از دشمنان ملت می‌گویند. آیا سخنان آقای رمضان‌زاده را باید علامتی برای بازگشت افراطی‌ها دانست؟


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]