در همایشی که چندی پیش توسط سازمان توسعه و نوسازی معادن کشور برگزار شد، به شرکتکنندگان در همایش، پاکتهای دویست هزار تومانی هدیه داده شد.
به گزارش خبرنگار «تابناک»، در پایان این همایش که بیش از 350 نفر از مدیران و نیز بازرسان نهادها و دستگاههای بازرسی حضور داشتهاند، به هر شرکتکننده پاکتی حاوی دویست هزار تومان پول نقد داده میشود.
بنا بر این گزارش، بازرسان دستگاههای نظارتی، این هدیه! را بازمیگردانند، اما پرسش اینجاست: آیا صرف برگشت دادن هدایا کافی است یا اینکه دستگاهها باید بر اساس وظیفه قانونی خود با چنین رفتاری برخورد کنند؟
از سوی دیگر، باید مشخص شود این هدیه از کجا تأمین شده، زیرا اگر دولتی باشد که از بیتالمال بوده و چنین مجوزی در پرداختهای مالی به هیچ دستگاهی داده نشده و اگر غیردولتی بوده، هدف از این نوع خرجها و هزینهکردها، آن هم در آستانه انتخابات مجلس چه بوده و چرا در یک همایش دولتی از بودجه غیردولتی برای دادن هدیه استفاده شده است؟
گفتنی است ایمیدرو با ارسال جوابیهای نوشت:
مدیر مسئول محترم سایت خبری تابناک
با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد
در پاسخ به مطلب مندرج در مورخ 30/11/86 در خروجی آن سایت با عنوان «پاکتهای دویست هزار تومانی هدیه یک همایش»، لطفا مقرر فرمایید جوابیه ذیل را جهت تنویر افکار خوانندگان محترم در اسرع وقت درج فرمایید.
بدینوسیله به اطلاع میرساند که اخیرا چنین همایشی با عنوان «همایش مسئولان و فعالان در روابط عمومیها و دستگاههای بازرسی» در سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران برگزار نشده است و اصولا مرکز همایش این سازمان، گنجایش تعداد اشاره شده در گزارش مزبور (350 نفر) را نداشته و سالن همایشهای این سازمان تنها گنجایش صد نفر را دارد.
بدینوسیله خبر فوق به طور کلی تکذیب میشود.
توضیح خبرنگار «تابناک»
1. در خبر مندرج در «تابناک»، اشارهای به عنوان همایش نشده است که برگزاری همایش با عنوان مندرج در جوابیه تکذیب شده بلکه تنها به برخی از حضار همایش اشاره شده است.
2. در این همایش، به همه حضار و دستاندرکاران و پرسنل برگزاری آن، این هدایا تعلق گرفته است؛ پس تعداد هدایا ربطی به گنجایش سالن همایش ندارد.

3. عنوان همایش «دومین گردهمایی مدیران سازمان در سال 1386» بوده است که در تاریخ 4/11/86 برگزار شده و آقایان شکر خدایی، مهندس جافر، صالحی و هراتی نیک در آن سخنرانی کردهاند.
4. نفس دادن هدیه از محل بیتالمال، مورد اشکال و انتقاد بوده که با سیاستها و منشهای دولت نهم همخوانی ندارد. بنابراین تعداد آن چندان مهم نیست.