: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
حجتالاسلاموالمسلمین سیدحسن خمینی پنجشنبه شب طی سخنانی در دیدار اعضای شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران اسلامی در حرم مطهر امام خمینی(ره)، اظهارنظر برخی از مراجع را در خصوص گلایه از ردصلاحیتها گام بزرگی دانست و گفت: این گامها امید میدهد که مشکلات قابل حل است.
وی با بیان اینکه «انقلاب بر دو رکن مردم و دین پایهگذاری شده است»، اظهار داشت: همه ما باید دغدغه هر دو رکن اسلامیت و جمهوریت نظام را داشته باشیم. در فضای عمومی جهان و کشور ما مردمسالاری امر پذیرفتهشدهای است، کسی نمیتواند مردم را از حاکمیت و دخالت در سرنوشت خود و از اینکه بخواهند حرف و اندیشهشان را به منصه ظهور برسانند، بازدارد.
سیدحسن خمینی در این دیدار با ابراز امیدواری نسبت به پایبندی همگان به آرمانهای امام و انقلاب گفت: انشاءالله دلهای ما از آرمانهایمان بازنگردد، اگر دغدغهای هست بیشتر دغدغه انقطاع ارزشهای جامعهمان با نسل بعدی است.
نوه رهبر کبیر انقلاب اسلامی با تاکید بر دفاع از اسلامیت نظام نیز گفت: اگر اسلام در این سرزمین سیلی بخورد به قول امام قرنها طول میکشد تا دوباره مورد وثوق همگان قرار بگیرد. باید بتوانیم در جامعه خودمان چهرهای از اسلام ارائه دهیم که راهگشای مشکلات جامعه باشد و بتواند به طور صحیح حکومت کند.
وی تاکید کرد: دین نیامده است برای مردم مشقت ایجاد کند، رویکرد دین در جامعه ایجاد آرامش است. اگر نتوانیم حتی در قطاع کوچکی از جامعه آرامش ایجاد کنیم آن روز در نزاع بین دین و پیشرفت، این دین است که لطمه میخورد.
از سوی دیگر و به گزارش خبرنگار نوروز، در ابتدای این دیدار دبیرکل و برخی اعضای شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران اسلامی در سخنانی به تشریح مواضع و دیدگاههای خود پرداختند.
دکتر محسن میردامادی، دبیرکل جبهه مشارکت، در سخنان خود با بیان اینکه «ایام دهه فجر طبعا یادآور خاطرات انقلاب است و این خاطرات نوعا برای دوستان، بزرگ، شیرین و دوستداشتنی است»، گفت: جمع حاضر در این دیدار، علاوه بر اعضای شورای مرکزی و دفتر سیاسی جبهه مشارکت، شامل مسؤولان شوراهای مناطق استانهای مختلف جبهه مشارکت است که امروز برای نشست فصلی خود گردهم آمده بودند و به دلیل همزمانی نشست با ایام دهه فجر، هم برای تجدید میثاق و تجدید عهد با امام و نیز صحبت درباره مسایل سیاسی روز، مزاحم شما شدیم.
وی با اشاره به ترکیب اعضای جبهه مشارکت ایران اسلامی توضیح داد: همه ما، چه آنهایی که توفیق داشتیم دوران امام را درک کنیم و چه جوانها، مجذوب اندیشههای امام و آرمانهای انقلاب اسلامی هستیم و در حال حاضر هم، مهمترین دغدغه ما پایمال شدن آن آرمانهاست.
دبیرکل جبهه مشارکت ادامه داد: معجزه امام در دوران سخت قبل از انقلاب اسلامی آن بود که اسلام را چنان زیبا معرفی کرد که ملت فوج فوج به آن پیوستند و همه ملت از اقوام و گروههای مختلف و از زن و مرد با آن همراه شدند تا انقلاب واقع شد. مردم در وجود و کلام امام این اعتماد به نفس را یافتند که میتوانند خودشان برای سرنوشت خویش تصمیم بگیرند و خودشان مملکت خود را اداره کنند.این مسألهای بود که امام نیز بر آن تأکید داشت و نه تنها در قول، که در عمل خویش هم، آن را نشان دادند و در دوران حیات خویش، این مسیر را طی کردند.
میردامادی در ادامه با ابراز تأسف از اینکه «بسیاری از آرمانها و مسیر امام، آنطور که مورد نظر ایشان بود، دنبال نمیشود و خیلیها در ظاهر حرف از تبعیت از امام میزنند، اما به راه ایشان پایبند نیستند»، گفت: اهداف امام امروز مورد کممهری و بیمهری قرار گرفته است.
وی با انتقاد از بیتوجهی به «آزادی» و «جمهوریت» بعنوان دو آرمان اصلی انقلاب اسلامی گفت: «آزادی» و «جمهوریت» که در شعار کلیدی انقلاب اسلامی یعنی «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» مورد تأکید امام بود، امروز مورد بیتوجهی قرار گرفته و بهویژه جوانان بشدت نگران فاصله گرفتن نظام از این دو اصل اساسی هستند.
میردامادی با بیان اینکه «فاصله گرفتن از هر یک از آرمانهای انقلاب منجر به فاصله گرفتن از همه آرمانهال میشود»، تاکید کرد: اگر ما جمهوریت و رأی مردم را نداشته باشیم، نمیتوانیم «اسلامیت» نظام را محقق سازیم و اگر آزادی شهروندان را تأمین نکنیم، نمیتوانیم «استقلال» کشور را حفظ کنیم.
دبیرکل جبهه مشارکت در پایان گفت: ما در فعالیت حزبی خود میخواهیم همه آرمانهای انقلاب را پیگیری کنیم و شعارهای انقلاب را جامع ببینیم تا انشاءالله در برابر امام و شهدای انقلاب اسلامیس و جنگ تحمیلی روسفید باشیم.
«فاطمه راکعی» عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت، نیز در این دیدار پس از قرائت شعری درباره «خط امام» گفت: جای تأسف است که در دهه فجر در حالی خدمت نوه امام و روحانی بزرگوار آیتالله موسوی بجنوردی میرسیم که مجبوریم بگوییم انقلاب و آرمانهای بلند آن را که امام با قرائتی مهرورزانه و انساندوستانه از اسلام ترسیم کرده بودن، در خطر میبینیم.
وی در ادامه گفت: من تعجب میکنم که چطور روحانیت معزز ساکتند و پیروان راستین و نزدیکترین یاران امام را به جرم عدم التزام به اسلام و نظام ردصلاحیت میکنند؟
این نماینده مجلس ششم که برای انتخابات مجلس هفتم هم تأیید صلاحیت شد اما در اعتراض به ردصلاحیتهای گسترده از نامزدی انتخابات انصراف داد، با بیان اینکه «مرا به جرم عدم التزام به اسلام ردصلاحیت کردهاند»، گفت: این تهمت آشکاری است که به من و بسیاری دیگر از نیروها و چهرههای خط امامی و اصلاحطلب زدهاند. آقای خمینی! در جمهوری اسلامی در برابر این تهمت به کجا باید پناه ببریم؟ من مسلمانم. مگر روحانیت نباید پاسدار اسلام باشد؟ پس چرا در برابر تهمت به مسلمین سکوت کردهاند؟ من نمیگویم برای تأیید صلاحیت ما کاری کنید، بلکه از علما و روحانیت و نوه محترم امام میخواهم که برای اسلام و خط امام کاری کنند.
عضو کمیسیون زنان جبهه مشارکت در ادامه به وضعیت کنونی زنان جامعه ایران پرداخت و با بیان اینکه «زنان دچار مظلومیت تاریخی هستند»، گفت: همه ما در مجموعه زنان اصلاحطلب سعی در معرفی چهره روشنی از زن مسلمان و متعهد به دنیا داریم، اما با اقدامات کنونی دولت و تصویب قوانینی چون لایحه حمایت از خانواده، در حال بازگشت به صدسال قبل هستیم . ما از شما میخواهیم کاری کنید تا تز راهگشای امام درباره قابلیت تطبیق احکام اسلام با مقتضیات زمان - بهویژه در مسایل زنان- به محاق نرود.
«مصطفی سبطی» رییس جبهه مشارکت منطقه گلستان و از ردصلاحیتشدگان انتخابات مجلس هشتم، نیز در این دیدار با اشاره به سوابق خود در دوران انقلاب و جنگ که در نهایت به قطع پای وی در سال 61 منجر شد، گفت: امروز حسرت میخورم که چرا در آن عملیات کشته نشدم تا چنین روزها و چنین تهمتهایی را علیه خود و دیگر یاران امام نبینم؟
وی با بیان اینکه «من بدون آنکه مقام دولتی داشته باشم به جرم ارتشا ردصلاحیت شدهام و با سابقه آشکار در جنگ و انقلاب به براندازی متهم شدهام»، خطاب به سیدحسن خمینی پرسید: آیا فداکاری برای نظام و انقلاب، براندازی محسوب میشود؟
سبطی با اشاره به زندان سه ماهه خود در سال 81 که به دلیل اقداماتش در دفاع از منابع طبیعی استان گلستان صورت گرفت، افزود: من در آن پرونده از سوی عالیترین مقام قوه قضائیه تبرئه شدم و حق را به من دادند، اما حال همان پرونده، مستند ردصلاحیت من شده است.
رییس جبهه مشارکت منطقه گلستان در پایان خطاب به سیدحسن خمینی گفت: از شما انتظار دارم نگذارید آرمانهای امام و فرزندان امام به انواع اتهامات متهم شوند.
دکتر «حمیدرضا جلاییپور» عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت، آخرین عضو این حزب بود که در این مراسم سخن گفت. وی با گرامیداشت یاد «احمد بورقانی» گفت: آنچه از ماجرای آقای بورقانی و مراسم تشییع و ختم باشکوه وی فهمیدیم، این است که علیرغم همه بیمهریها، فرزندان انقلاب در سطح جامعه فراموش نشدهاند و ما با ایستادگی در مسیر دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی، نه تنها به آخرت و وعهده الهی امیدواریم، بلکه در همین دنیا هم و با وجود همه محدودیتها، از چشمها نمیافتیم.
جلاییپور با اشاره به سوابق رزمندگی خود و شهادت سه برادرش در جریان جنگ تحمیلی در عین حال گفت: ما البته به خاطر هزینههایی که برای انقلاب پرداختهایم، طلبکار نیستیم. چرا که معتقدیم کسی که ایثار میکند، نباید طلبکار باشد. تأسف ما از شرایط فعلی، فقط به خاطر ردصلاحیت نیروهای خط امامی و اصلاحطلب نیست. بلکه ما متآسفیم که چرا بسیاری از چهرههای متخصص و توانا و تحصیلکرده مملکت به خاطر شرایط ناعادلانه انتخابات، حتی از ثبتنام هم خودداری میکنند؛ در حالی که ایرانیانی با آگاهی و سواد به مراتب کمتر، در کشورهای اروپایی و آمریکایی به مراتب بالیی میرسند.
این استاد جامعهشناسی دانشگاه تهران در ادامه به ارائه تحلیلی از انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: با نگاهی گذرا به صحیفه نور و بیانات امام میبینیم که انقلاب اسلامی، پدیدهای عقلانی و هدفمند بوده که اهدافی چون حاکم شدن مردم بر سرنوشت خویش، استقلال کشور و نیروهای مسلح و عزت مسلمین را تعقیب میکرده است. اما حال و با گذشت 30 سال از انقلاب اسلامی شاهد «بحران دستاورد» این انقلاب هستیم.
جلاییپور در ادامه به تشریح برخی از مصادیق برای «بحران دستاورد انقلاب اسلامی» پرداخت و توضیح داد: از نظر توسعه اقتصادی کشور ما از برخی کشورهای همردیف خود در 30 سال پیش که انقلاب هم نکردند، عقب مانده است. حتی اگر مسایل اقتصادی را هم هدف انقلاب ندانیم، تحقق یک «جامعه اخلاقی» که آرمان انقلاب بود، پس چطور در جامعه ما دولت بعنوان بزرگترین نهاد از طریق دستگاههای رسمی، دروغ و ریاکاری را ترویج میکند و چهرههای باسابقه و لایق مملکت را به انواع اتهامات متهم میسازد؟ از نظر سیاسی هم که دستاورد انقلاب با مشکل مواجه شده و وجه جمهوریت با اقداماتی چون ردصلاحیتها از بین رفته است. پس امروز باید از خود بپرسیم که چرا انقلاب کردیم؟
وی با بیان اینکه نیروهای جریان حذف انقلابیون عموما سابقهای در انقلاب ندارند، گفت: اینها دارند اجرت حذف نیروهای انقلابی را میگیرند و از اینرو، پیشنهاد من به آقای خمینی و دیگر دلسوزان کشور این است که «جبهه دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی» را تشکیل دهند و در جهت دفاع از جمهوریت، اسلامیت، استقلال و آزادی برآیند.
نوشته شده توسط : علی