: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
فرمانده کل سپاه با این سخنرانی، نه تنها کاملا در تعارض با مواضع امام خمینی در منع صریح نظامیان از مداخله در مسایل سیاسی سخن گفته، که به شکلی صریح و آشکار نیروهای بسیج را به «مراقبت، حفظ، توسعه و پیشرفت آن و برطرف کردن نقاط ضعف» جریان موسوم به «اصولگرا» فراخوانده است؛ اتفاقی که تاکنون بدین شکل صریح و رسمی از سوی مقامات عالی نظامی رخ نداده بود.
جعفری در این سخنرانی گفت: برای تداوم راه انقلاب اسلامی، حمایت از جریان اصولگرایی ضرورتی قطعی ، اجتنابناپذیر و تکلیف الهی نیروهای انقلابی و ارزشی کشور به شمار میآید.
وی در این سخنرانی که خبرگزاری ایسنا آن را مخابره کرده، خطاب به نیروهای بسیج گفته است: «بسیج به عنوان بخشی از جامعه باید بداند که در رابطه با انتخابات چهطور کار و حرکت کند».
فرمانده کل سپاه سپس به ارائه تحلیلی از آرایش نیروهای سیاسی پرداخته و گفته است: امروز مرزبندیهای سیاسی گذشته به هم ریخته است؛ به گونهای که در هر مقطع از انتخابات شاهد تغییر و تحولات عمدهای در کشور هستیم. زمانی صحبت از چپ و راست، زمانی دیگر صحبت از جبهه ارزشی و غیرارزشی بوده و امروز میبینیم این تقسیمبندی، تقسیمبندی کاملتری است و به جریانی به نام جریان اصولگرایی رسیده است که به نوعی میتوان گفت انقلابی در انقلاب، توسط مردم و بسیجیها بود.
جعفری ادامه داده: باید از این جریان مراقبت و آن را کامل و ضعفها را برطرف کنیم. جریان اصولگرایی بعد از گذشت 25 سال از انقلاب دوباره زنده شده است و اکنون در حاکمیت دو قوه از سه قوه کشور قرار گرفته؛ البته قوه قضاییه حسابش جداست و انشاءالله همین اصولگرایی را دنبال کند.
وی تاکید کرده: «امروز در قوه مجریه و مقننه جریان اصولگرایی حاکم است؛ از این رو اگر بسیج میخواهد در این رابطه کاری کند، ابتدا باید از این جریان مراقبت و در حفظ ، توسعه و پیشرفت آن و برطرف کردن نقاط ضعفش تلاش کند».
فرمانده کل سپاه در ادامه از آفتهای جریان «اصولگرایی» را «بیتوجهی به بحثهای مدیریتی و هماهنگی و اختلاف نظرها» خواند و تاکید کرد: البته این اختلافنظرها طبیعی است و همانطور که امام (ره) میفرمودند اختلاف نظرها رحمت و نعمت است و مطمئنا این اختلاف عقیدهها نیز چنین است؛ بنابراین همه باید در جهت پویایی این جریان حرکت کنیم.
جعفری با ابراز خرسندی از اینکه «امروز شاهد وحدت تشکیلاتی در بین جریان اصولگرا هستیم»، گفت: با وجود اینکه نتایج کارهای این جریان مشخص است اما این جریان آسیبپذیری نیز دارد که باید از آن مراقبت و حمایت کنیم؛ از این رو با توجه به مشکلات موجود وظیفه قشر جوان و دانشجو این است که به این جریان توجه کنند؛ البته در بین اقشار مختلف بسیج قشر دانشجو تکلیف خاصی بر دوش دارد و میتواند جنبههای راهبردی این جریان را تبیین کند.
وی با تاکید بر در نظر گرفتن اتحاد جریان اصولگرایی افزود: تا کنون وحدت بین جریان اصولگرایی که مساله استراتژیک و مهم این جریان نیز به شمار میآید، حفظ شده است و باید تلاش کنیم که این وحدت هم چنان حفظ شود و هر جریانی از بسیج باید در این راه تلاش کند.
فرمانده کل سپاه در ادامه به حمله به اصلاحطلبان پرداخته و گفته: جریانی که مقابل جریان اصولگرایی قرار دارد اکنون برای شما خیلی شفافتر از گذشته است؛ اما این موضوع برای اقشار دیگر به این روشنی نیست؛ از این رو امیدواریم خداوند متعال کمک کند که به وظیفه انقلابی و بسیجی خود عمل کنیم.
جعفری که فرماندهی کل نیروی مقاومت بسیج را نیز برعهده دارد، در سخنانش پیرامون انقلاب اسلامی هم، بدون نام بردن از «جمهوری اسلامی»، صرفا از «حکومت اسلامی» سخن گفته است.
وی با بیان اینکه «اسلام در دو مقطع، با حکومت اسلامی مواجه بود»، گفت: یکی از این مقاطع صدر اسلام بود که بلافاصله بعد از رحلت پیامبر به انحراف کشیده شد و به مرور زمان به پادشاهی تبدیل شد و اسم و رسمی از حکومت اسلامی باقی نماند. یکی دیگر از این دوران که با مجاهدت امام(ره) و مردم شکل گرفت، انقلاب اسلامی ایران است که دوباره حکومت اسلامی که آرزوی پیامبر و ائمه بود و به قول امام(ره) همه ائمه به دنبال تشکیل حکومت اسلامی بودند، شکل گرفت و امروز این حکومت به دست شما عزیزان رسیده است.
جعفری خطاب به بسیجیان گفته: امروز در مقطع زمانی خاصی قرار گرفتهایم؛ چرا که بعد از گذشت 30 سال از پیروزی انقلاب اسلامی باید نگاهها و دیدگاهها نسبت به انقلاب به گونهای عوض شود که تلاش بیشتری برای برنامهریزی برای آینده آن صورت گیرد و این همان چیزی است که مقام معظم رهبری از ما انتظار دارد.
وی افزوده: تلاشهای مختلفی برای بقای انقلاب و در مقابل تلاشهای زیادی برای توقف آن و به انحراف کشاندنش صورت گرفته است که از سوی دشمنان خارجی، مخالفان انقلاب و دشمنان داخلی است؛ البته بسیاری از افراد در داخل کشور با انقلاب دشمنی ندارند اما مخالف «انقلاب اسلامی» هستند و این درگیریها و تخاصمها بین این دو جریان در طول تاریخ 30 ساله انقلاب تمام توان خود را به کار گفت که نتیجهاش آن شد که انقلاب اسلامی با اقتدار و عظمت بیشتر نسبت به گذشته جهانی شده است.
جعفری با تاکید بر اینکه «امروز به نظر میرسد مرحله تثبیت انقلاب اسلامی را در داخل کشور پشت سر گذاشتهایم»، گفت: در مقطعی هفت هشت ساله شاهد تلاشهای بسیاری برای توقف انقلاب و انحراف آن در داخل، در عمل و سخن بودیم؛ ولی با اتفاق رخ داده در سه چهار سال اخیر و تغییر رویکرد مردم نسبت به جریان انقلاب، اهداف و اندیشههای آن، باعث شد که تثبیت انقلاب در داخل، ناامیدی دشمنان انقلاب را در داخل رقم زند؛ البته نمیتوان از ناامیدی کامل آنها با اطمینان سخن گفت. مسلما این دشمنیها و مخالفتها تمام شدنی نیست؛ همانطور که در صدر اسلام و انقلاب ما بوده، مطمئنا در آینده نیز وجود خواهد داشت و هر چه پیش برویم این مبارزه بین انقلابیون و ضد انقلابیون، مخالفان انقلاب و موافقان آن، حساستر و پیچیدهتر خواهد شد؛ از این رو احتیاج است که طرفداران انقلاب و موافقان آن به گونهای دیگر خود را برای دفاع از انقلاب آماده کنند.
نوشته شده توسط : علی