: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
ماه محرم و عزاداری سالار شهیدان به همت همه مردم متدینی برگزار میشود که خود را خدمتگزار ساحت مقدس سالار شهیدان میدانند. در این میان ذاکران و مداحان مسئولیت بزرگ بیان حقایق این واقعه دردناک را به عهده دارند؛ البته تفاوت این دستگاه با بسیاری دیگر از عرصههای حرفهای این است که مو سپید کردهها پس از پیری و فرتوتی همچنان در این دستگاه، محترم شمرده میشوند و به لقب «پیرغلام اباعبدالله» مفتخر میگردند.
شاید کمتر اتفاق افتاده بود تجلیل از این عاشقان بیچشمداشت؛ تا آنکه اولین دوره بزرگداشت ایشان در سال 1382 و به ابتکار رادیو تهران برگزار شد، این رویداد پس از انتقال مدیر رادیو تهران و قرار گرفتن شهرام گیل آبادی در کسوت مدیر رادیو جوان توسط این شبکه پیگیری شد و الحق مورد توجه بسیاری از مردم متدین و عاشقان حضرت اباعبدالله نیز قرار گرفت. کسانی که سالهای گذشته را به یاد دارند، میدانند اختتامیه این همایش نزدیک هفتمین روز شهادت امام حسین (ع) و در حسینیه معنوی جماران برگزار میشد که از روزها قبل تبلیغات آن نیز دیده و شنیده میشد. اما امسال گویا از این خبرها نیست و این همایش هم مثل شمعی در باد دستان رادیو جوان خاموش شده است.
اظهار نظر درباره اینکه چرا «پنجمین همایش تجلیل از پیرغلامان اباعبدالله» برگزار نمیشود، زود است؛ اما یادم آمد وقتی رادیو جوان جشنواره عظیم قرآنی تسنیم را برگزار کرد، برخی رسانههای تندرو به جای تقدیر از این حرکت رسانه و سرزنش وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات برای کوتاهی در این گونه کارهای ضرور، به این شبکه تاختند و دستاندرکاران آن را به «تطهیر» چهره مخدوش! رادیو جوان متهم کردند.
خدا کند حدس من اشتباه بوده باشد و این رادیوی پویا به خاطر فشارهای عده که برای دلسرد کردنشان انجام میشود، عرصه را خالی نکرده نباشند. هر چه باشد به ازای رقابتهای ناسالم و تخریب برخی افراد، این فرهنگ بزرگداشت «پیرغلامان» است که باز به فراموشی سپرده میشود.
نوشته شده توسط : علی