: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما نباید گذشته خود را به هیچ قیمتی زیر سوال ببریم، چون آنقدر پیشرفت حاصل شده است که نباید برخی نقایص پیش آمده، این همه ثمرات و افتخارات را زیر سوال ببرد.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی طی سخنانی در مراسم افتتاح بخشهایی از مجموعه فرهنگی – مذهبی قاسم بن الحسن در خیابان شهید محلاتی تهران، از زحمات دستاندرکاران ایجاد این مجموعه تشکر و ابراز امیدواری کرد که با سرعت تکمیل شود.
وی با تبریک میلاد حضرت زهرا(س) ادامه داد: مصداق روشن این شجره طیبه در دوران معاصر امام راحل بود. این شجره طیبه هیچگاه اثربخشی خود را از دست نداده و آثار آن دائمی است.
وی با اشاره به حکومت فاطمیون یادآور شد: چهار قرن پس از حضرت زهرا(س) فاطمیون در آفریقای شمالی به قدرت رسیدند و تاثیر این جریان هنوز هم در آفریقای شمالی وجود دارد به شکلی که دانشگاه الازهر مصر متاثر از فاطمیون است.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به سالروز تولد حضرت امام خمینی(ره) نیز افزود: یکی از نتایج این شجره طیبه حضرت امام(ره) و انقلاب اسلامی بود که تا حدود زیادی از شخصیت حضرت زهرا(س) تاثیر گرفته بود. کار بزرگ امام مدیریت جریانهایی بود که با الهام از اهل بیت در حوزه و در جامعه شکل گرفته بودند تا اینکه انقلاب به پیروزی برسد. همین که نظام اسلامی ما بر اساس ولایت شکل گرفت متاثر از اهل بیت بود. بعد از مبارزات و پس از پیروزی انقلاب گنجاندن ولایت فقیه در قانون اساسی در ذهن برخی بود اما شورای انقلاب این نکته را در نظر نگرفت و در خبرگان این جرقه زده شد و مورد استقبال قرار گرفت؛ چراکه امام در نجف درسهای ولایت فقیه را داده بود و آن درسها سرمایه این تفکر بود، به همین دلیل به راحتی پذیرفته شد. البته ولایت فقیه قبلا در کتاب علما بود اما نه به آن وسعت که حضرت امام تعریف کرد و امروز آن مراحل علمی در 27 سال تجربه شده و توفیق این نظریه مشخص است.
هاشمیرفسنجانی افزود: در دنیای امروز نظام ما مستعمان زیادی دارد. حتی مخالفان هم به تصمیمات و اظهارات جمهوری اسلامی گوش میدهند. در این نظام در دورانهای مختلف اعم از اوایل انقلاب، دوران دفاع مقدس و دوره سازندگی و پس از آن اقدامات خوبی انجام شده است.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیتهای زیاد ایران و جامعه ایرانی گفت: نظام هماکنون یکی از نظامهای پایدار و پرطرفدار در دنیای امروز است و میتوانیم به خوبی پیشرفت کنیم. تجربه نظام جمهوری اسلامی امروز تبیین شده است و تجربه بسیار ارزشمندی است. ما نباید گذشته خود را به هیچ قیمتی زیر سوال ببریم، چون آن قدر پیشرفت حاصل شد که نباید نقایص پیش آمده این همه ثمرات و افتخارات را به زیر سوال ببرد.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نیروهایی امروز در کشور ما در دورههای مختلف شکل گرفته که هر یک به اندازه ستون بزرگ در این خیمه پر عظمت و پر افتخار میباشد و ما باید اینها را سرمایه راه آینده برای توسعه و تربیت نیروهای بیشتر بدانیم.
وی گفت: امروز در دانشگاههای کشور سه میلیون دانشجو تحصیل میکنند. اگر نیمی از آنها هم دانشمند شوند، بهترین پایگاه توسعه تشکیل خواهد شد و ما کارهای پر عظمت میتوانیم انجام دهیم و اینها به اتکای سرمایههای گذشته خواهد بود.
هاشمیرفسنجانی با اشاره به کوثر گفت: مصدایق کوثر فراوان است. مصداق عظیم کوثر در دنیای معاصر امام راحل است که در عصر تاریک و خفقان که استبداد و استعمار مانند دو تیغه قیچی منافع این ملت را قطع میکردند، مانند جرقهای نورانی از حوزه قم برخاست و دنیا را روشن کرد.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در پایان سخنان خود با اشاره به مجموعه فرهنگی – مذهبی قاسمابن الحسن وجود چنین مجموعهای را در خیابان شهید محلاتی بسیار مفید و ارزنده ارزیابی کرد و گفت: آموزش طلبه یک کار پایدار و جاویدان است و یک عالم در یک محله میتواند مکتب انسانسازی ایجاد کند.
دانشگاهیان باید روند اجرای اصل 44 را پیگیری و مردم و مسوولان را ترغیب کنند
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در دیدار جمعی از اعضای هیات دبیران و شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشگاهیان ایران با اشاره به جایگاه دانشجویان و استادان نزد افکار عمومی جامعه تاکید کرد که دانشگاهیان باید روند اجرای اصل 44 را پیگیری و با مقالات و سخنرانیهای علمی مردم و مسوولان را ترغیب و توجیه کنند.
هاشمی رفسنجانی نظام نقادی عالمانه را بهترین راه برای بهتر شدن امور دانست و با اشاره به مناظره ستاریفر و رهبر در صداوسیما گفت: اقبال جامعه به این مناظره به خاطر طرح علمی مباحث اقتصادی بود.
وی یکی از دستاوردهای مهم گسترش مراکز دانشگاهی در کشور را بومی شدن بسیاری از دانشهایی بیان کرد که پیش از این وارداتی بودند.
وی درباره انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی نیز گفت: مجلس پایگاه مهم برای تداوم انقلاب اسلامی و حضور نیروهای متدین و معتدل و نمودی از وحدت نظام است.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به طرحهای متعددی که برای بهینه کردن سربازی ارایه شده، گفت: باید از دو سال عمر جوانان در سربازی برای پیشرفت همه جانبه کشور چنان استفاده کرد که کسی احساس بطالت نکند.
وی از همه دانشگاهیان خواست که با نشریههای عالمانه، مباحث اسلامی نظام در ابعاد سیاسی، اقتصادی و حتی ادبی را منصفانه نقادی کنند که در آن صورت باعث ارتقای معلومات جوانان کشور و آشنایی آنان با واقعیتها میشود.
در آغاز این دیدار چند تن از استادان دانشگاه و اعضای شورای مرکزی اسلامی دانشگاهیان به بیان دیدگاههای خویش درباره مسایل مختلف کشور پرداختند.
نوشته شده توسط : علی