استیضاح وزیر کشور ارایه شد

سه شنبه 86 دی 4 ساعت 10:37 عصر

نماینده زنجان  گفت: امروز طرح استیضاح وزیر کشور با حدود بیست امضا، تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد.

رفعت بیات، عضو فراکسیون اکثریت مجلس در حاشیه جلسه علنی امروز سه‌شنبه مجلس در جمع خبرنگاران با بیان این‌که طرح استیضاح وزیر کشور حدود بیست امضا دارد، متن کامل استیضاح وزیر کشور را در اختیار خبرنگاران قرار داد.

بنا بر این گزارش، متن کامل طرح استیضاح وزیر کشور با هفده بند، به شرح زیر است:

در این استیضاح خطاب به غلامعلی حداد عادل، رئیس مجلس شورای اسلامی آمده است:
احتراما ما امضا‌کنندگان زیر با ارایه دلایل پیوست و با در نظر گرفتن اصل 89 قانون اساسی، طرح استیضاح وزیر محترم کشور جناب حجت‌الاسلام والمسلمین آقای پورمحمدی را تقدیم هیأت رئیسه می‌نماییم، خواهشمند است مطابق ماده 228 آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی برای طرح در مجلس و اعلام به وزیر محترم اقدام فرمایید.

دلایل استیضاح:
1ـ عدم اجرا و تحقق وعده‌ها و برنامه‌های وزیر محترم در زمان رأی اعتماد
2ـ عدم وجود نظارت کامل بر اجرای وظایف معاونت‌های وزارت کشور در سطوح مختلف زیر مجموعه‌ خود در استان‌ها
 
3ـ انتصاب استانداران ناکارآمد و مسأله‌دار در بعضی استان‌ها
4ـ تغییرات مکرر در معاونت‌های وزارت کشور از جمله معاونت‌های سیاسی و امنتیی که خود بی‌ثباتی برنامه‌ریزی درازمدت در کشور را به وجود آورده است.
 
5ـ ارایه گزارش کاذب و غیرواقعی از سوی بعضی از استان‌ها نسبت به درصد و چگونگی پیشرفت مصوبات هیئت دولت در سفر استانی
6ـ ضعف اجرایی در کنترل امنیت مرزهای داخلی خصوصا در شرق و غرب کشور

7ـ عدم تعامل با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در چارچوب نظارتی و بند 15 اصل سوم قانون اساسی در جهت توسعه و تحکیم برادری اسلامی با محوریت حل مشکلات مردم حوزه‌های انتخابیه

8ـ ایجاد هزینه و صرف زمان برای اجرایی کردن سیستم رایانه‌ای انتخابات کشور قبل از اخذ موافقت کامل شورای محترم نگهبان و احراز شرایط نرم‌افزاری و سخت‌افزاری آن

9ـ عدم وجود نگرش فرهنگی در عملکرد اجرایی نیروی انتظامی برای تأثیرگذاری عمیق اعتقادی و اسلامی در رفتارهای اجتماعی به جای افراط و تفریط در زمینه کنترل مفاسد و ظواهر اجتماعی

10ـ بی‌تدبیری در عزل و نصب‌ها و عدم رعایت چهارچوب مصوبه یکصدمین جلسه شورای‌عالی اداری در چگونگی احراز شرایط و سوابق افراد جهت انتصاب و ارتقا شغلی و ایجاد فضای حراستی و اطلاعاتی و شایعه‌پراکنی در سطح جامعه خصوصا در مورد کسانی که قصد عزل فوری آنها را دارند.

11ـ تعلل و وقت کشی در تأیید شهرداران انتخابی شوراهای شهری که بعضا حداقل هشت ماه بدون شهردار بوده و یا هستند.

12ـ عدم نظارت بر تشکیل منظم کمیسیون ماده 5 شهرداری‌های بعضی از استان‌ها و اعمال تصمیمات توافقی در اخذ عوارضات عمرانی و تأثیر مستقیم آن در افزایش قیمت مسکن و رکود توسعه عمرانی کشور.

13ـ بی‌تدبیری در تعیین روز 24 اسفند برای انتخابات مجلس هشتم که از نظر تاریخ سیاسی بدسابقه و بدخاطره برای مردم و انقلاب اسلامی است.

14ـ عدم مدیریت اجرایی صحیح سهمیه‌بندی بنزین در آن بخشی که به وزارت کشور مربوط می‌شود و ایجاد چالش جدی در عدم تحقق اهداف دولت و مجلس در تبصره 13 از جمله:
ـ عدم تحقق قانون بودجه در تامین وسایل عمومی حمل و نقل در شهرها و روستاها
ـ عدم نظارت بر توزیع بهینه و هدفمند بنزین ویژه استانداری‌ها (در حل مشکلات روزمره سوخت مردم)
ـ عدم نظارت و کنترل بر مصرف کامل بنزین سهمیه‌بندی شده تاکسی‌ها و خودروهای عمومی
ـ چند نرخی شدن بنزین و خروج سهمیه‌بندی از هدف اصلی قانونگذار
ـ عدم تحقق ساخت جایگاه‌های پیش‌بینی شده CNG در استان‌ها

15ـ عدم اجرای تعهدات اعتباری و پشتیبانی وزارت کشور جهت تکمیل نهایی پروژه مترو تهران

16ـ انجام فعالیت‌ تبلیغاتی بخشداران، فرمانداران، و معاونت‌های استانداری‌ها در بعضی از استان‌های کشور که در وضعیت سیاسی جامعه شبهه ایجاد کرد و برگزاری یک انتخابات سالم را با چالش روبه‌رو می‌نماید.

17ـ طولانی‌شدن زمان پاسخ به ارتقاء بسیاری از فرمانداری‌ها، شهرها، بخش‌ها و دهداری‌های جدید و تصویب گزینشی برخی از آنها و عدم ابلاغ حکم ارتقا فرمانداری‌های ویژه.

بنا بر این گزارش، رفعت بیات به عنوان سخنگوی استیضاح وزیر کشور انتخاب شده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]