سخنگوی وزارت کشور در دولت اصلاحات گفت: «با توجه به تغییرات گسترده و پیدرپی وزرا و مدیران ارشد دولت نهم و نیز اخباری که درباره احتمال ادامه این تغییرات منتشر میشود، به نظر میآید دولت کنونی با یک بحران مدیریتی درگیر شدهاست».
«چه آقای احمدینژاد از ابتدا تعمق و دوراندیشی در معرفی فرشیدی به مجلس را داشت و چه نه، در هر دو حالت مسوولیت با شخص رئیس دولت است که جمیع جهات را در این امر لحاظ نکردهبود».
وی ادامه داد: «این اصلا با منطق و عرف جور در نمیآید که رئیس جمهور تنها چند ماه قبل به آن شدت و حدت از عملکرد فرشیدی در مجلس و در جلسه استیضاح دفاع کند اما بعد از چند ماه او را مجبور به استعفا کند».
خانجانی تاکید کرد: «با توجه به روند برکناری و استعفای وزرا در دولت نهم، مشخص میشود که رئیس جمهور از ابتدا تدبیر و تعمق لازم در انتخاب همکاران خود را به خرج ندادهاست».
سخنگوی سابق وزارت کشور با بیان اینکه «در شرایط کنونی، یا وزرای باقیمانده در دولتتوان مخالفت با تصمیمات رئیس جمهوری را ندارند و یا آنقدر دست به عصا حرکت میکنند که وقایعی مانند آنچه برای سازمان مدیریت وبرنامه ریزی رخ داد، تکرار شود»،
وی اظهار داشت: «قاعدتا آقای احمدینژاد میباید از همان زمان تبلیغات انتخابات طرحها و پیشطرحهایی برای اداره کشور را در دست می داشت. اما اکنون مشخص شده که اینگونه نبوده».
وی دوراندیشی و تدبیر و تعمق در امور از شروط لازم هر دولتمرد برای اداره کشور دانست و گفت: «اگر این مسئله بدیهی علم مدیریت را بپذیریم، باید گفت که متاسفانه دولت نهم در یک بحران مدیریتی گرفتار شدهاست».
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]