در مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر، در محل سابق حزب جمهوری تصریح کرد: «تسلیم در برابر دین بودن یعنی مجموع تفاوت‌های زن و مرد را پذیرفتن. تفاوت‌هایی که خداوند قرار داده است.»

وی با اشاره به تهمت‌‏‌‏هایی که در مورد شهید بهشتی از سوی منافقین مطرح می‌‏شد، خطاب به «محمود احمدی‌نژاد» ‏رئیس‌‏جمهور که از حاضران در مراسم بود، گفت: «در غیاب رئیس‌‏جمهور گفته‌‏ام و امروز در مقابل او هم می‌‏گویم؛ دوره ما هم کمابیش همانند دوره اهانت‌‏ها و بی‌‏مهرهایی است که به آن شهید بزرگوار می‌‏شد. اگر چه هیچ‌‏کس از انتقاد آن هم انتقاد سازنده بیم ندارد، اما در مورد دولت محترم و کابینه آن احساس می‌‏شود بعضی انتقادها تخریب محض است. تخریب دولت خدمتگزار، مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه، ضد خط امام خمینی و مقام معظم رهبری است.»

«رئیس‌‏جمهور با رای بالای مردم به صحنه آمده است و همچنان هم این علاقه باقی است. کافی است به سفرهای استانی ایشان توجه کنید و ابراز علاقه مردم را ببینید. قانون، شرع و عقل اقتضاء می‌‏کند در این مقطع که بار بر دوش این عزیزان است کمک کنید تا این بار به سر منزل مقصود رسد.»

وی ضمن برشمردن مراحل مختلف انقلاب اسلامی، گفت: «بعد از سقوط شاه درمرحله اول انقلاب و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و شکست هیمنه آمریکا در جهان در مرحله دوم انقلاب، درمرحله سوم انقلاب که از مراحل قبل دشوارتر بود. نیروهای کیفی ما به شهادت رسیدند. شهادت نیروهای کیفی ما به مراتب بیشتر از دوره 57 ساله حکومت سیاه شاه بود.»

وی تصریح‌‏کرد: «شاه با اسلام درگیر بود. آمریکا نیز در حقیقت با اسلام دست و پنجه نرم می‌‏کرد و هدف نهایی آنها در حقیقت دین است. جریان نفاق انزوای اسلام ناب را دنبال می‌‏کرد. اسلامی که امام آن را در جهان معاصر‌احیا کرد. این خامی و ساده‌‏اندیشی است که گمان کنیم بستری که نتیجه آن شهادت شهدای هفتم تیر بود، امروز وجود ندارد. اما باید توجه داشته باشیم که نقاق یک فرهنگ و سیاست است. ساده‌‏اندیشی است که گمان کنیم امروز دیگر جریان نفاق از بین رفته است.»

 در بخش دیگری از سخنان خود به وظایف انسان‌‏ها در قبال دین اشاره کرد و گفت: «دین فهمی به‌‏ویژه در میان جوانان اولین وظیفه ماست. برای فهم دین نباید سراغ مدعیان نالایق رفت. باید دین را از دین شناسان واقعی آموخت. از آنها که در حوزه‌‏های علمیه ابعاد مختلف دین را بررسی کردند. در طول 50 سال گذشته، آن جریان‌‏های علمی و سیاسی که همراه حوزه‌‏های علمیه و عالمان دین‌‏شناس بوده‌اند، از گرداب‌ها جان سالم به دربردند، اما کسانی که از این راه دور افتادند، دنباله‌‏رو سازمان مجاهدین شدند و از متن آن گروه فرقان درآمد.»

وی افزود: «به میدان آمدن کسانی که اهلیت تبلیغ دین را ندارند، آفتی است که در سال‌‏های اخیر یه آن مبتلا شده‌‏ایم. این مسأله به خصوص در جلسات بانوان وجود دارد خانم جلسه‌‏ای‌هایی که جز خرافات چیز دیگری نمی‌‏دانند.»

خاتمی به صحنه آوردن دین را یکی دیگر از وظایف دانست و ادامه داد: «ما موظفیم هر جا که هستیم، در حد توانمان دین را به صحنه بیاوریم و تلاش کنیم دین حرف اول را بزند. گفتمان ما باید گفتمان دینی شود. جریانی که سکولاریسم به شدت در حال تقابل با آن است، آن چنان که در ترکیه اتفاق افتاد. اما مبنای امام که بر گرفته از متن قرآن و سنت است، این است که اسلام دین زندگی است.»

اگر دینمداران در صحنه نباشند، آنان که ضددین هستند نمی‌‏گذاراند نام خدا برده شود. امروز ما در مصاف با دنیای کفریم. مردم باور کنند دنیای کفر تحمل یک حکومت دینی در این مملکت ندارد. تمام آنچه که در عرصه انرژی هسته‌‏ای می‌‏بینید، چیزی جز بهانه نیست.»

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]