سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
در شرایطی که پیش‌بینی می‌شد، پس از تدوین اساسنامه جدید فدراسیون فوتبال، دخالت دولت در این نهاد خصوصی کم‌رنگ شود، ورود رئیس سازمان ورزش به عرصه انتخابات آن هم به عنوان نامزد ریاست فدراسیون، سلامت انتخابات را با تهدید جدی مواجه کرده است. این را می‌شود در رفتار هیات‌های استانی، مدیران باشگاه‌های دولتی و صدا و سیما دید.

به گزارش خبرنگار نوروز و بنا بر گفته یکی از نامزدهای فدراسیون فوتبال که اتفاقا جدی‌ترین رقیب علی‌آبادی برای نشستن روی نیمکت ریاست فدراسیون فوتبال هم هست، رئیس سازمان ورزش شب قبل از روز پایان ثبت‌نام، از او خواسته تا از عرصه انتخابات کناره بگیرد.

از طرفی شنیده می‌شود که مدیران تربیت‌بدنی استان‌ها با جمع‌آوری مهر‌های هیات‌های فوتبال، از مهر و امضای روسای هیات‌ها در حمایت از نامزدهای رقیب علی‌آبادی جلوگیری کرده‌اند. طبق اساس‌نامه فدراسیون فوتبال هر یک از نامزدهای ریاست فدراسیون فوتبال باید حمایت حداقل ده نفر از اعضای مجمع را داشته باشند که هیات‌های استانی با فشار سازمان ورزش، فرم‌های پیشنهادی را تنها با نام محمد علی‌آبادی پر کرده‌اند.

یکی از روسای هیات‌ها که نمی‌خواست نامش فاش شود، با تایید این خبر گفت: «از سوی سازمان تربیت‌بدنی نه‌تنها با هیات ما که با تمام 30 هیات‌ استان‌های کشور تماس گرفتند. الان با چند تا از دوستانم در هیات‌های دیگر هم چک کردم و فهمیدم از سوی سازمان با همه تماس گرفتند. وظیفه این کار بر عهده کیومرث هاشمی است. البته ایشان با روسای چند هیات‌ ارتباط خوبی ندارند و برای همین تماس با آنها به ساور و حامی که معاونان علی‌آبادی هستند، سپرده شد».

او با خاطرنشان کردن این نکته که مجبور شده نام علی‌آبادی را در فرم پیشنهادی بنویسد، ادامه داد:‌ «البته آنها تنها علی‌آبادی را توصیه نمی‌کنند، آنها لیستی دارند که برای روسای هیات‌ها می‌خوانند. در این لیست، نصرالله سجادی نایب رئیس اول، مهدی تاج نایب رئیس دوم، خدیجه سپنجی نایب‌رئیس سوم و سعیدلو، کفاشیان، احمدی و بهروان اعضای هیات‌رئیسه هستند. ما مجبور بودیم تا در حضور مدیرکل تربیت‌بدنی این نام‌ها را در فرم‌مان بنویسیم».

او پیش‌بینی کرده که با فشار و تهدیدهای سازمان، علی‌آبادی با 45 امضا وارد مجمع شود و بدین ترتیب و با توجه به اینکه فرم پیشنهاد نامزد، به 10 نفر از اعضای مجمع نرسیده، تنها یک نفر دیگر می‌تواند نامزد انتخابات فدراسیون شود.

اما سازمان ورزش در این مرحله 2 هدف را دنبال می‌کند:
1-علی‌آبادی را به عنوان تنها نامزد ریاست فدراسیون معرفی کند
2-به دلیل فشار رسانه‌ها، علی کفاشیان را که نامش در لیست منسوب به سازمان ورزش برای نشستن بر یکی از کرسی‌های هیأت رئیسه هم وجود دارد، به عنوان نامزد روبه‌روی علی‌آبادی مطرح کند و این چنین اجازه ندهد که نامزددیگری که اتفاقاً 10 امضا را در حمایت از خودش جمع کرده، به انتخابات بیاید.

این گزارش می‌افزاید: لابی قدرت در سازمان ورزش با ایجاد رعب و وحشت بر آن است تا نگذارد اصل فرم‌های امضاشده در حمایت از رقبا، به فدراسیون فوتبال بیاید و این چنین بتواند صلاحیت جدی‌ترین رقیب علی‌آبادی را رد کند.

سعداله پورطهماسبی، مدیرعامل باشگاه ملوان، یکی از اعضای مجمع فدراسیون روز شنبه در مصاحبه‌ای گفت: رأی من به نامزدی غیر از علی‌آبادی است است و فرم پیشنهادی را پر کرده‌ام. تا فردا هم وقت دارم تا اصل فرم را به فدراسیون تحویل بدهم، اما هیأت امنای باشگاه اصل فرم را از من گرفته و نمی‌گذارند اصلی فرم را به فدراسیون بیاورم. و بدین ترتیب اگر اصل فرم‌های امضا شده در حمایت از نامزد رقیب تا فردا عصر به فدراسیون نرسد، سازمان ورزش به هدفش می‌رسد.

البته از راهروهای سازمان ویکی از خبرگزاری‌ها که به شکلی عجیب به عنوان حامی محمد علی‌آبادی وارد جنگ رسانه‌ای شده، خبر می‌رسد که این سازمان می‌خواهد با رأی‌سازی برای علی کفاشیان او را به عنوان نامزد روبه‌روی علی‌آبادی مطرح کند.

علی کفاشیان صبح روز شنبه گفت که 10 رأی را نیاورده، اما ساعتی بعد این خبر را رد کرد. اما لابی قدرت به این هم قانع نشده. آنها با نفوذ در صدا و سیما حتی از پخش تصویر و مصاحبه مصطفی آجورلو، نامزد اصول‌گرای انتخابات هم جلوگیری کردند. وی که از نزدیکان محمدباقر قالیباف، شهردار تهران است، در مصاحبه‌هایش به شدت به رفتارهای سازمان ورزش اعتراض کرده و محمد علی‌آبادی را به مناظره دعوت کرده است. که محمد علی‌آبادی به آن تن نمی‌دهد. همزمان، لابی قدرت با تهدید کوشیده خبرنگاران را به حمایت از سازمان ورزش و محمد علی‌آبادی بسیج کند.

اظهارات صفایی‌فراهانی
در این میان اما اقدامات محسن صفایی‌فراهانی، عضو اصلاح‌طلب کمیته انتقالی، بسیار اهمیت دارد. او اطمینان داده انتخابات در سلامت کامل برگزار شود. مهندس «محسن صفایی فراهانی»،رییس کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال تاکید کرد که هیچ منعی برای حضور علی‌آبادی وجود ندارد و در نهایت این 74 نفر عضو مجمع خواهند بود که رییس فدراسیون فوتبال را با رای مستقل خود انتخاب خواهند کرد.

وی افزود: انتخابات فدراسیون فوتبال متناسب با اساسنامه فدراسیون برگزار می‌شود و هر فردی با هرگونه نگاه و تفکر سیاسی می‌تواند کاندیدای انتخابات شود و این موضوع نمی‌تواند باعث نگرانی در آینده فوتبال باشد، چرا که انتخابات باید به صورت کاملا مستقل برگزار شود و اعضای مجمع فدراسیون فوتبال نیز با استقلال کاری تمام رای خود را به صندوق خواهند انداخت.

عضو شورای مرکزی جبهه‌مشارکت ادامه داد: قطعا سلیقه‌ها و نگاه‌ها در آرای مجمع فدراسیون فوتبال متفاوت ا ست و از آنجایی که این آرا به صورت مخفی اتخاذ می‌شود، مجمع هیچ نگرانی برای رای دادن به فرد خاصی نخواهند داشت. برگه‌های رای هیچ مهر یا امضایی از رای‌دهندگان را نخواهد داشت و در نهایت این سلیقه و تفکرات رای‌دهندگان خواهد بود که می‌تواند سرنوشت آینده فوتبال را رقم بزند.

رییس کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال افزود: برگه‌های رای‌گیری تنها با امضای من بین اعضای مجمع توزیع خواهد شد و این برگه‌ها نیز به صورت محرمانه بایگانی می‌شود. هر چند که به دلیل عدم وجود هیچ نشانی از شخص رای‌دهنده باز هم قضاوت در مورد چگونگی جمع شدن آرا غیر ممکن خواهد بود و هیچ نگرانی برای اعضای مجمع وجود نخواهد داشت که در برگه رایی که به آنها داده می‌شود اسم حسن نوشته شود یا حسین.

صفایی فراهانی در پایان تاکید کرد: براساس مقررات، حتی اگر شخص رییس جمهوری که رییس قوه مجریه کشور و رییس دولت محسوب می‌شود ثبت‌نام می‌کرد و در انتخابات نیز رای می‌آورد، من آن را در سلامت برگزار می‌کردم و البته از نظر حقوقی هم، حضور ایشان در فدراسیون به عنوان دخالت دولت تلقی نمی‌شد. وقتی آرای مجمع شخصیتی را به مسئولیت می‌رساند، یعنی روند کار و نتیجه آن کاملا قانونی و مورد تایید فیفا است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]